#Can oflaz ben varım müzik dinle

İbrahim Erkal - Balam 04:51

İbrahim Erkal - Balam

Gel benim tomurcugum Gozu nazar boncugum Seni hep sakinirim Canimcigim yavrucugum Elleri pamukcugum Gozleri yumukcugum Korusun mevlam seni Canimcigim yavrucugum Gel balam balam balam Ben sana neler alam Gozumu..

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum 04:00

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum

Bakarsan anlarsın gözlerime sen Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Bu benim kaderim doğduğum günden Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Dertliyim inleyen bir keman gibi Mutluluk gönlüme bir düşman gibi Hayatım ağlatan bir ro..

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet 04:34

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet

Şarkı Sözleri: Bu devran hep böyle sürecek sanki Kış gelmez hep bahar olacak sanki Ben senden hiç geçmem geçemem sanki Sen öyle sen öyle sen öyle zannet Ağlattığın geceleri bir ben bilirim Vefasızlığın kor ateşti yanar ..

Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement) 03:25

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement)

Sorry You gotta go and get Angry at all of my honesty You know I try but I don't do too well with apologies I hope I don't run out of Time could someone call the referee Cause I just need one more shot at forgiveness I..

  • PengoTV tarafından
  • 1.604 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı) 04:02

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı)

Bak dünlerimin anlamı kalmadı Sen gibi kimse yaralarımı sarmadı Seninle aşkı yeniden tanıdım Aşkım iyi ki varsın 1 rap: İlk bakışma, ilk yazışma İlk tanışma dün gibi aklımda Dünyaların en güzelisin İyi günümde kötü gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarkan Yolla 04:46

Tarkan Yolla

Bide baktım ki o da ne Sürü sürü bir sürü çile Toplanmış geliyorlar Güle oynaya önüme Hani sözdü bundan böyle Gülecektin yüzüme ? Yazıklar olsun çelme taktın yine Of of of of of İçime ata ata patlıcam en sonunda Of of o..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 6.473 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Mavi Vatan Marşı 05:07

Mavi Vatan Marşı

MAVİ VATAN MARŞI Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktırdı sulara Lâ gâlibe..

Taylor Swift - Shake It Off 04:01

Taylor Swift - Shake It Off

I stay up too late -Çok geç kalıyormuşum Got nothing in my brain -Beynimde hiçbir şey yokmuş That's what people say -İnsanların söylediği bu That's what people say -İnsanların söylediği bu I go on too many dates ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.694 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Cem Öncel Akçay'da Düşlerim 03:51

Ahmet Cem Öncel Akçay'da Düşlerim

Söz-Müzik: Ahmet Cem Öncel Düzenleme: Ahmet Cem Öncel Yönetmen: Alper Baraner Akçay'da Düşlerim şarkı sözleri ile Ben kendimi bildim bileli Kaçarım yine gelirim Buralara her fırsatta Ve ben burdayken Seni düşlerim b..

Gizem Laçinkaya  Uzatma Nolursun 02:12

Gizem Laçinkaya Uzatma Nolursun

Seni kaybetmek Beylikdüzü'nde yaşamak gibi Ne yazık ki ikisi de hayatımın gerçekliği Öyle deme n'olursun Beni dinlemeden gitme pişman olursun Diyorum bi de pişkin pişkin... Sanki ben masumumda sen kendiliğinden değ..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Gökhan Güney  Gücenme Tanrım 05:10

Gökhan Güney Gücenme Tanrım

Gücenme tanrım, Sen bu kuluna, Gücenme tanrım, Bu isyanıma, Gücenme tanrım, Bir kulun bu kadar zalim olamaz Taştan mı yarattın sen onu tanrım Yaşamak ızdırap çile çekmekse Ben kulun değilim gücenme tanrım Yüre..

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var 03:03

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var Yayında! Söz & Müzik: Salih Yurttaş Başka Biri Var şarkı sözleri ile; Seni saran, beni yakan başka biri var İnanamam, buna dayanamam gitme yanımda kal Ben hatalıyım, biliyorum sevgilim ..

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video) 03:35

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video)

Söz / Lyrics: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Müzik / Music: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Mix & Mastering: Barış Büyük Menajerlik / Manager: Hypers Yapım Şirketi / Production: Hyp..

Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ebru Gündeş - Hayrandım 04:36

Ebru Gündeş - Hayrandım

Ebru Gündeş - Hayrandım Dinle HAYRANDIM (Şarkı Sözleri) Arada bir hatırımı sormadın İki güzel cümle kurmadın Üzüldüm gönlümü almadın İnsan yerine koymadın Özünde sözünde bir değil Gözümde değerin sersefil Sen be..

Canbay & Wolker - Fersah 02:55

Canbay & Wolker - Fersah

Canbay Wolker Fersah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat :x2 Heyhat kafam göçtü diyardan Dönmedi kimse limandan Can ... sende geçme cihandan Düşme sende Fersah Fersah . Canbay Vers ; Bıraktılar uçurumdan aşağıya ..

Rihanna - Diamonds 04:42

Rihanna - Diamonds

Diamonds (In The Sky) Shine bright like a diamond Shine bright like a diamond Find light in the beautiful sea I choose to be happy You and I, you and I We're like diamonds in the sky You're a shooting star I see A vis..

  • PengoTV tarafından
  • 1.707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ender AYAN - GÖKYÜZÜ 02:49

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; MASKENİ ÇEK SURATA ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Feyzullah Çınar doldur meyhaneci 03:57

Feyzullah Çınar doldur meyhaneci

Doldur meyhaneci bir daha doldur Beşlira borç aldım paralıyım ben Dolusunu getir boşunu galdır Bugün sabahçıyım buralıyım ben İçipiçip serhoş olmak istiyom Sızıp bir köşede kalmak istiyom Yaşamayı degil ölmek isti..

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cemîl Qoçgîrî - Şîya Sanî 03:42

Cemîl Qoçgîrî - Şîya Sanî

Sen gittin Versiyonlar: #1#2 Yaz vaktiydi, sen gittin, ben kaldım Gözümden kırk pınar kan aktı, ben ağladım Gözümden kırk pınar kan gitti, ben ağladım Kılamlar söylüyorum arkandan, pepug gibi ötüyorum dertleri Yıldızl..

Nilüfer  Dönsen Bile 04:34

Nilüfer Dönsen Bile

Nilüfer - Donsen Bile Donsen Bile Şarkı Sözleri Aşkından paramparça bir kalbi taşıyorum Gittiğin günden beri sanmaki yaşıyorum Seni bana sorana haberim yok diyorum Şimdi nerde kimlesin bilmek istemiyorum Dönsen bile dön..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce