#Can oflaz ben varım müzik dinle

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت 05:02

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت

New Music Video for The Queen Of Stage Myriam Fares for her new Lebanese Song Kifak Enta, Nshalla Mnih 2013 الأغنية اللبنانية الجديدة لملكة المسرح ميريام فارس كيفك انت، انشالله منيح تى يالى قسيتى عليا انتى يال جرحت..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.390 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdem Kınay Ft. İkizler - Öptüm 03:20

Erdem Kınay Ft. İkizler - Öptüm

İnan öyle yüz vermem Ve de bakmam ardından Yılışıklık hiç sevmem Soyum aşk ecdadından Kalpse oyuna gelmem Bana öyle haller boş Çalsa hisler her telden Şarkılar endamından Yüreğimde yangınlar Yine mutsuz dargınlar Bana ..

Anıl Atak - Pus 04:15

Anıl Atak - Pus

Şarkı Sözleri: Pus dağılmaz mı yine Dağılmaz mı kuşlar Gözümü kapattım Ben gözümü kapattım ve Hep biter mi aşklar Diye soramadım Diyecek sözün var mı Kapıda gözün var mı Kalacak kalacak Kalacak yüzün var mı Şimdi gider..

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden 03:21

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden

Kendimi Bilmeden şarkı sözleri ile Kendimi bilmeden Bastığım yeri görmeden Sadece koştum sana Kıyametler kopsa da Emin bile değilken Ne istediğimden Tutundum bir kez daha Yaptığımız hatalara Şimdi bak bana söyle İn..

İzam  - Dans Et 03:14

İzam - Dans Et

Dans et şarkı sözleri ile İçinde kasvet duramazsın bilirim bi Geri bakma bu gece ateş edelim bi Dik durun ortama ödenecek bedeli bu Kabusa dayanamam ölümüne giderim Sen biletimi kes say beni ortamın içinde pas geç hadi..

Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Yirmi7 - Saklambaç Assets 03:38

Yirmi7 - Saklambaç Assets

Saklambaç şarkı sözleri ile Gözlerinde kayboldum Buldum kendimi deli doluyum Âşık olmuş olabilirim Seni ilk gördüğümden beri Doğru mu yanlış mı söyle Hatalarım olduysa affeyle Bir gün geçer içindeki öfke Barışır s..

Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..

Mue - Her Yer Yanacak 02:35

Mue - Her Yer Yanacak

Nakarat : Canını yakanların kanlarıyla söndürücem Bu ateşi ! Cehenneme alıştım ben Yanacak yanacak Heryer yanacak Herkes bunu Kabus sanacak Verse : Tak beni duy yine yak dene Durmak yok herkes gidicek vaktine Ge..

Zeynep Sağdaş - Modern Külkedisi 03:21

Zeynep Sağdaş - Modern Külkedisi

Modern Külkedisi şarkı sözleri ile Saat 12 olmuş, bana ne Eğlenir coşarım, kime ne Biz bu dersi geç öğrendik Prensi askere gönderdik Ben modern külkedisi Bu yüzyılın efendisi Geç öğrendim bu dersi Ben beklemem prensi Z..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live) 04:07

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live)

Şarkı Sözleri Yaşamayı senle anladım Sende öğrendim ben sevmeyi İnan aşk nedir bilmiyordum Sende tanıdım bu duyguyu Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Se..

Adele - Skyfall (Lyric Video) 04:49

Adele - Skyfall (Lyric Video)

This is the end Bu son Hold your breath and count to ten Nefesini tut ve ona kadar say Feel the Earth move and then Dünyanın hareketini hisset ve sonra da Hear my heart burst again Kalbimin yeniden patlamasını duy..

  • PengoTV tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) 04:39

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak)

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) Şarkı Sözleri : Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken..

  • Candy tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Püf 02:02

Feride Hilal Akın - Püf

Kalmadı tahammülüm gücüm göz göre göre tükeniyorum... Mecnun misali pervanenim ama gün be gün soluyorum... Hastayım sana ben tescilli vurgununum... Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum... akarat: püfle üfle yanıyorum...

Mabel Matiz - Yaşım Çocuk 03:42

Mabel Matiz - Yaşım Çocuk

Yine günlerden sonyaz Yine yaşım çocuk Yine hangi düşün kumarı bu yırtılan Delik deşik Eğilip alıver yüzümü Bu sular acımaz, kanatır dizimi Yanılırsa yüreğim sürülür geceden Geceler yüreğin vatanı Yine günlerden..

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video) 03:19

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video)

(Produced by Astral) Mix&Mastering : Kupa-A Director : Utku Kundakçı Director of Photography : Can Dolu 2nd Director : Eren Çukurova Art Director : Onur Kundakçı Production : CMZ Costume Designer : Namıdigerkirmizi Gaffe..

Gökhan Ay - Hayal Yarim 04:35

Gökhan Ay - Hayal Yarim

Yüreğimin sesiyle yazdım bu şarkıyı Serseri gönlüm söyledi bunları Dinle yar Bilmesen de özlüyorum Gelmesen de bekliyorum Duymasan da söylüyorum Hayal yarim seviyorum Yokum artık ben Hadi git düşlerimden. Unuttum desem d..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Ufuk Beydemir - Güz Bahçen ve Sen 04:21

Ufuk Beydemir - Güz Bahçen ve Sen

Söz & Müzik: Ufuk Beydemir Düzenleme: Ufuk Beydemir, Tolga Görsev, Ali Can Vatanperver, Cevdet Berkay Yavuz, Cihan Reşit Köse, Canberk Cebecioğlu Söz & Müzik: Ufuk Beydemir Düzenleme: Ufuk Beydemir, Tolga Görsev, Ali C..

Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video) 04:09

Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video)

Söz: Hüseyin Turgut Yarkent Müzik: Selahattin Altınbaş (Editör: Median Müzik Edisyon) Düzenleme: Cem Adrian Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden sana ak..

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz 03:52

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Orçun Kurtoğlu, Aydın Kurtoğlu, Ferit Özkan, Seçkin Özer Müzik Yönetmeni : Seçkin Özer Aranjör: Seçkin Özer Genel Koordinatör: Mesut Uyanık Mix: Koray Püskül Mastering: Seçkin Özer Kayıt : Studio..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme 02:31

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme

Söz : Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Müzik: Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Aranje : Onur Aşar(Opirus Music) Kayıt-Mix : Onur Aşar(Opirus Music) Mastering : Buğra Kunt Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Yönetmen : Sed..

Madnap Smle - Throw It All Away Ft Aviella 03:14

Madnap Smle - Throw It All Away Ft Aviella

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: All of the memories of us are in my head I'll be remembering until i can forget Cuz everything we did and all the things you said Throw it all away its useless Tire..

Belma Sera - Babama 04:40

Belma Sera - Babama

Babama Belma Sera Memleket hasretiyle Yandın tutuştun bu şehirde Dostluğun kardeşliğin Bittiği bu yerde İçin yandı kül oldu ahh sessizce Can diyen dilin neredesin sen Görmem hissesederim buradasın sen Gitmek istedin gid..

Andra - Shukar 03:02

Andra - Shukar

House on fire windows broke Circle dancing clouds of smoke Got my earrings and the gold Got that tan skin deep in code Tell me what you think about a way Hey that will let you party every day Say running houses where th..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görkem Yenilmez - Doğum Günün 04:22

Görkem Yenilmez - Doğum Günün

Doğum Günün şarkı sözü Kadehlere sığdırdım şu hayatı Her seferinden baştan sayıyor zaman Anılarla yaşamak bazen ağır geliyor ya insana Can yakıyor, can acıyor, olmuyor O günleri unutmak öyle imkansız Hani girmiştin ya..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dihaj - Skeletons (Azerbeycan Eurovision Yarı Final) 03:08

Dihaj - Skeletons (Azerbeycan Eurovision Yarı Final)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Holding on to what we had can be so complicated Could be time to move along and face it, no more debating Watched the river running dry Now it’s time to say goodbye There’s an echo ..

Kiiara Ft. Felix Snow - Whippin 02:48

Kiiara Ft. Felix Snow - Whippin

Kiiara - Ft. Felix Snow - Whippin Şarkı Sözleri [Intro] Whippin', whippin' Whippin', whippin', whippin' Whippin' [Verse 1] Don't hit me past one 'cause I might come Poppin' on your voicemail goin' dumb If it's past two,..

Red Hot Chili Peppers - Goodbye Angels 04:29

Red Hot Chili Peppers - Goodbye Angels

Suicide a month before I met you Deep regrets, I never could forget you Somehow you made your way to my decade Ayo ayo ayo ayo my girl In the sun, I see you with your guard down Number one, you're moving to a hard town ..