#Can oflaz ben varım müzik dinle

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven  Hüseyin Keskin Remix 04:05

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven Hüseyin Keskin Remix

Bazen bir söz, bir tek kelime Bir ömrü değiştirir İki ayrı yaralı yürek Tekrar bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sen de bence anladın biraz Ne olursan vazgeçmem Doldur yüreğimi, y..

Furkan Keskin - Haydar Haydar 04:22

Furkan Keskin - Haydar Haydar

Haydar Haydar şarkı sözleri ile Ben melamet hırkasını Kendim giydim eğnime Ar u namus şişesini Taşa çaldım kime ne Kah çıkarım gökyüzüne Seyrederim alemi Kah inerim yeryüzüne Seyreder alem beni Haydar haydar se..

Alavan - Yeşil 03:12

Alavan - Yeşil

Yeşil şarkı sözleri ile Bak köşe dolu benim arkadaşım Duyan oldu mu müziğimi salla başı Tek tek vuruyorum kaleleri kralına Bakıyordu şu anda hasta bakıcı Siktir git seni pic kurusu Konu rapse biat et bu en dolusu Beni..

Cekik - Vollautomatik 02:29

Cekik - Vollautomatik

VOLLAUTOMATİK şarkı sözleri ile Hep aynı şeyler buz gibi kahve Sprite kodein derdime çare Büyüdüğüm yer mahalle Ya kurtul ya öl cane İşler tıkırında yap hamle Trafik var kualisyon yekpare Üstüm dolu full cephane Konus ..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Esra Balamir - Jargon 03:07

Esra Balamir - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Aşk, sana göre hep sıradan Bana göre, hayat kurtaran! Var mı, yanlış sularda yüzüp Elleriyle kaybettiğini, unutan? Mürekkebi kurumamış gidişimin Hani bir çırpıda unutabilirdin? Hatırla; son sö..

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya 04:24

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya

Bir Çaya Bir Sigaraya şarkı sözleri ile Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba? Çok merak etmişsen söyleyeyim ben sana Eski bir türküye müptelayım bu sıra Beni sormuşsun dün eski bir..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı 02:53

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı

Lyrics: Veysel Mutlu, 6iant, Shikss Beat: Kalifor Mix & Mastering: Kalifor Director: Tsumi Edit: Tsumi VFX: Tsumi & Razxr Blade Creative Director: Tsumi Producer: Cihad ÖZBULUT Yaralı şarkı sözleri ile Belki ben çok ..

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana 04:44

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana

Elveda Deme Bana Ercan Demirel Karşımda durduğunda Gözlerine baktığında içimden bir şeyler kopuyor Olmuyor Nefesim daralıyor Yeminler bozuluyor Cin misin peri misin anlamadım O deniz gözlerinden alamam gözlerimi ..

  • Candy tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Orhan Gencebay - İç Benim İçin 00:42

Orhan Gencebay - İç Benim İçin

Kapını çalarsa mazinin eli, Ne olur bir şişe aç benim için, Ben hiç ayılmadım gittin gideli, Sende birkaç kadeh iç benim için, Bir gece veda et tatlı uykuna, Girdiğin günahı sarhoşken kına, Yarıda bırakma Allah aş..

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi (Remix) 05:34

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi (Remix)

bir daha ben hiç olmadım eskisi gibi güvenmedim bi daha hiç sakladım kendimi inceliklerini öğrendim ask oyunlarının aslında cokta eglendım saymazsak kalbımı yok düzeni mertlıgı yok askın ben uzerım uzulmemek ıcın cok uzu..

En Güzel Oyun Havalari Hey Onbeşli̇ Tokat Yolları Taşlı (Turkish Oriental Music) 01:44

En Güzel Oyun Havalari Hey Onbeşli̇ Tokat Yolları Taşlı (Turkish Orien

En Güzel Oyun Havalari Hey Onbeşli̇ (Turkish Oriental Music) dinle izle Hey On Beşli Tokat-Hamdi Tüfekçi-Nida Tüfekçi Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı Onbeşliler Gidiyor Kızların Gözü Yaşlı Aslan Yâr..

  • PengoTV tarafından
  • 2.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barkın - Nefeslendim 03:07

Barkın - Nefeslendim

Nefeslendim şarkı sözleri ile Nakarat(1) Dünya ciğerime dolar hava gibi Nefeslendim bir derviş gibi edebim sarhoş gibi,güz gibi gülümser.. Aklım döner ve gider İnsanlar neyi ister? Sabreden neyi çözer? Kaybeden neye..

Rota - AĞLA (Official Video) 03:17

Rota - AĞLA (Official Video)

Söz: Rota Müzik: Rico Run Mix & Mastering: Serkan Özyurt & Gurur Gelen Yönetmen: Rota Görüntü Yönetmeni: Ünsal Tosun Yapımcı: Rota Rec. Yardımcı Yönetmen: Çağla Kaplan Kurgu: Batıkan Hitay Color: The Post Brothers Organi..

Fast And Furious Tokyo Drift End Music Vin Diesel 04:59

Fast And Furious Tokyo Drift End Music Vin Diesel

I wonder if you know, How they live in Tokyo, If you seen it then you mean it Then you know you have to go. Fast and furious! (Kitaa!) (Drift, Drift, Drift) Fast and furious! (Kitaa!) (Drift, Drift, Drift) (repeat) Iras..

  • Aliokan tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Isaiah - Don't Come Easy (Australia) Eurovision 2017 03:21

Isaiah - Don't Come Easy (Australia) Eurovision 2017

Isaiah - Don't Come EaIsaiah - Don't Come Easy (Avustralya 2017 Eurovision Şarkısı) Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) I can tell by your eyes you want more than this But can we be much more beyond these sheets? No I ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jess Moskaluke - Drive Me Away 03:25

Jess Moskaluke - Drive Me Away

Unfortunately we don't have the lyrics for the song Drive Me Away yet. We have added the song to our site without lyrics so that you can listen to it and tell others what you think of it. We at LetsSingIt do our best ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tokio Hotel - Better 03:43

Tokio Hotel - Better

okio Hotel - Better Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Better We're hanging somewhere downtown, you say hi You say you miss me and you make sure that I'm alright You say you figured it out, you say you're better no..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tokio Hotel - Elysa 04:28

Tokio Hotel - Elysa

Tokio Hotel - Elysa Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Elysa Do you ever Think of me at night Do I ever Cross your mind Do you remember The sky in our lungs Or did you make our Memories come undone If you really, ..

Tokio Hotel - Dream Machine 04:35

Tokio Hotel - Dream Machine

Tokio Hotel - Dream Machine Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Dream Machine We are finally broken It is finally true All my scars are open You met somebody new Our mission's completed I guess it is time My heart'..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sketchy Bongo & Kaien Cruz - Love Me In The Dark ???? 03:19

Sketchy Bongo & Kaien Cruz - Love Me In The Dark ????

Şarkı Sözleri (Sketchy Bongo) Simplicity Is what you bring to me When you love me in the dark (x2) When the lights go out And the music fades It's when I need your love (When I need, when I need your love) (x2) Cause ..

Sıster Sledge - We Are Famıly (1979) 03:35

Sıster Sledge - We Are Famıly (1979)

We are family I got all my sisters with me We are family Get up ev'rybody and sing We are family I got all my sisters with me We are family Get up ev'rybody and sing Ev'ryone can see we're together As we walk on by (Hey..

Lindsey Stirling - Beaty And The Beast 04:26

Lindsey Stirling - Beaty And The Beast

Tale as old as time True as it can be Barely even friends Then somebody bends Unexpectedly [Chorus: John Legend + Both] Just a little change Small to say the least Both a little scared Neither one prepared Beauty and th..

Emma - Nu Spun 02:51

Emma - Nu Spun

Cosmic Gate feat. Emma Hewitt Not Enough Time With their wicked words They'll try to hold you down No this is not our fate The lives in which they are bound And there is something more We know it has to be found I..

Lil Debbie - Push Ft. Moksi 03:01

Lil Debbie - Push Ft. Moksi

Lil Debbie - Push Ft. Moksi Şarkı Sözleri [Intro] Work that pussy, bitch [Hook] Work that pussy, bitch, I move it Let me show you how we do it [Drop] [Verse 1] Now it's poppin' in its place Kill that crowd, my [?] cas..

Nickelback - Rockstar-hq 03:20

Nickelback - Rockstar-hq

NICKELBACK LYRICS Rockstar I'm through with standing in line To clubs we'll never get in It's like the bottom of the ninth And I'm never gonna win This life hasn't turned out Quite the way I want it to be (Tell me wh..

Priscilla Chan - Natalie 07:40

Priscilla Chan - Natalie

How can this happen? How can this be? There's no ending There's no peace The darkness is so close The lights will quickly go And now it's all gone Now it's all gone The Darkness keeps its grip How'd it come to this? How..