#Can oflaz ben varım müzik dinle

Suret34 - Maşallah 02:16

Suret34 - Maşallah

Maşallah şarkı sözleri ile Şarjör dolu hey, bang bang, Mekan nirvana, may day, Kapılar açık bana, yok key.. Duyuyon mu beni, hey hey.. Umrun dışında gerçekler, (Umrun dışında gerçekler,) Farkında yok ki ödlekten,..

Serkan Akman - Bilemiyorum 04:25

Serkan Akman - Bilemiyorum

Serkan Akman - Bilemiyorum Dinle/İzle Söz & Müzik: Serkan Akman Düzenleme: Sercan Çilar - Hasan Can Şimşek Yönetmen: Sercan Çilar..

Ali Altay - Bir Dost Bulamadım 04:32

Ali Altay - Bir Dost Bulamadım

Ali Altay - Bir Dost Bulamadım Dinle Söz & Müzik: Aşık Veysel Şatıroğlu Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ünal Davul: Bülent Ay Bas Gitar: Mert Can Doğu Elektro Gitar: Bülent Ay Keyboard: Emre Elver Kayıt, Mix, Mastering: Er..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Astronotun Bir Günü - Rüya 04:25

Astronotun Bir Günü - Rüya

Astronotun Bir Günü - Rüya Dinle Söz & Müzik: Ömer Can Aydın Düzenleme: Umutcan Akmaz, Ömercan Aydın..

Eray - Hiç Değil 03:14

Eray - Hiç Değil

Eray - Hiç Değil Dinle Söz & Müzik: Eray Düzenleme: Burak Sönmez, Can Bayter Yönetmen: Toygun Özdoğan..

Faça - Bugün 03:39

Faça - Bugün

Faça - Bugün Dinle Söz: Çağlar Acıoğlu Müzik: Ata Can Eras, Çağlar Acıoğlu..

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay 03:01

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Huzurum yok yarınlarsa uzak Ne feryatlar var elim başımdan ayrı kalmaz Çok dövdüm dizlerimi can öyle bakma Kusurum çok yarınlarla yıka Ne günahlar var gönül kapımd..

Umur Doma - Fantastik 03:47

Umur Doma - Fantastik

Umur Doma - Fantastik Dinle Fantastik şarkı sözleri ile Rahat durmam yanında Anlarsın tanıyınca Aşk bir tür cesaret mi? Yoksa tam felaket mi? Kimsesiz diyarlarda Hapsoldum dejavuna Tüm bunlar işaret mi? Tatlı bir es..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı 03:35

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı Dinle Söz: Oğuz Berkay Fidan Müzik: Altan Alyanak Düzenleme: Burakcan Güneren Mix-Mastering: Mahir Can Küçük Yönetmen: Oğuz Berkay Fidan Görüntü Yönetmeni: İlkem Özçiçek, Batuhan Kurt S..

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan 03:21

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan Dinle Şeytan şarkı sözleri ile Herkes biliyor kimin şeytan olduğunu zaten artık. Çık gel madem haklıysan da boş konuşma baydın. Rüyalarında, gördüğün bütün hayaller mi kaldın..

Ali Altay - Ne Ağlarsın 03:47

Ali Altay - Ne Ağlarsın

Ali Altay - Ne Ağlarsın Dinle Söz & Müzik: Aşık Daimi Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ay Ne Ağlarsın şarkı sözleri ile Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti feryadım ahım Bu da g..

İpek & Mert - Başımın Tatlı Belası 04:25

İpek & Mert - Başımın Tatlı Belası

İpek & Mert - Başımın Tatlı Belası Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biz seninle yıllar yılı Ne birleştik ne ayrıldık, Bazen güldük, mutlu olduk Bazen hiç yere darıldık Biz seninle bir bütünüz İstesek de kopamayız Bir bedende..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..

Otilia - Bilionera 03:05

Otilia - Bilionera

Otilia - Bilionera Müzik Dinle Şarkı Sözleri Tomame la mano Que tu eres cosa Buena Esta noche quiero bailar Sobre en la arena No soy una ajena No soy nada mal Ven paca ven paca Y ahora Verse 1: Gimme boy Gimme..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim 05:00

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne bugünden ne yarından Bir umut bekle Ne gelenden ne gidenden Hiçbir fayda yok Ne bu aşktan ne sevdadan Bi hayır bekle Yan yüreğim yan derdine ne gelir elden ..

Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO] 04:01

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO]

Her eyes, her eyes Gözleri, gözleri make the stars look like they're not shining yıldızları parlamıyormuş gibi gösteriyor Her hair, her hair Saçları, saçları falls perfectly without her trying Uğraşmadığında bile mükemm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.701 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Saçma Sapan 03:24

Mustafa Ceceli - Saçma Sapan

Söz- Müzik: Emir Şamur Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix,Mastering: Koray Püskül Prodüksiyon: Doğan Music Company Klip Yönetmeni: Hasan Kuyucu Saçma Sapan şarkı sözleri ile Saçma sapan cümlelerden Hayatımı mahveden g..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

Ender AYAN - ÖYLESİNE 01:09

Ender AYAN - ÖYLESİNE

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; ZİHNİMİN TAM ORTASI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ender AYAN - SARHOŞ 02:51

Ender AYAN - SARHOŞ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; KAFAMDA PARONAYA ZU..

  • Ender AYAN tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
İsmail YK - Bu Muydu Günahım 00:41

İsmail YK - Bu Muydu Günahım

İsmail YK - Bu Muydu Günahım Şarkı Sözleri Gözlerin gözümde ellerin elimde hayal etsem de ne faydası var ki Sensiz hayat zormuş darmadağan olmuş Her gün ağlasam bile ne faydası var ki Söyle sana ben ne yaptım canım dedim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yasin Keleş feat. Serdar Ortaç  Nüans 02:58

Yasin Keleş feat. Serdar Ortaç Nüans

Çok uzun zamandır, sahte tavırlar Bir vurdum durmazsın Ayrılık zor değil, İnce bir nüans var Nasılsa anlarsın be güzelim gün gelir yaşarsın Üzülme tatlım ne sen ilktin Ne de ben son olacak Sonunda zaten herkes bir gün et..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babutsa - Neler Geldi Başıma 03:50

Babutsa - Neler Geldi Başıma

Neler geldi başıma bak Senin yüzünden Ne yapsam da kurtulsam ben Senin elinden Dilerim Allah'tan sen mesut olma Perişan halimi hiç kimseye sorma Neler çektim elinden Senin dilinden Ne yapsam da kurtulsam ben Sen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.354 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cevdet Bağca   Benim Değilsin 04:27

Cevdet Bağca Benim Değilsin

İki ayrı denize giden iki ırmak gibi İki ayrı mevsimin yağmuruyuz biz Anla beni anla beni.... Ben asi Fırat Yalnız Ararat Sen Akdenizsin Ben karlı dağlar Aşılmaz yollar Benim değilsin....

  • Candy tarafından
  • 1.903 görüntüleme
  • 7 yıl önce