#Can oflaz ben varım müzik dinle

Superstore 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 00:15

Superstore 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

Superstore 2. sezon 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Superstore’un 2. sezon 10. bölümü 5 Ocak 2017 (Perşembe) tarihinde yayınlanacak. Superstore 2x10 Promo/Preview Lost and Found Superstore Season 2 Episode 10 Promo ..

  • Cowboy tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düğünde Nesrin Topkapıya Dönüşen Kızlar 02:48

Düğünde Nesrin Topkapıya Dönüşen Kızlar

Türk düğünlerinde herkes kendini önce bir çekip ''ay ben oynamayı beceremem ki'' der. Sonra bir bakmışsın içinden Nesrin Topkapı çıkmış...

  • Cowboy tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Futbolda Kırmızı Kartlık Gol Sevinçleri ● TOP 10 04:57

Futbolda Kırmızı Kartlık Gol Sevinçleri ● TOP 10

Futbolda Kırmızı Kartlık Gol Sevinçleri ●Hakem asla afetmiyor hemen kırmızı kart Hemen izle Merhaba arkadaşlar, ben hasan bugün sizlere Futbolda kırmızı kartlık gol sevinçlerini derledim iyi seyirler...

2016_17 Futbol Kavgaları, Gergin Anlar 05:21

2016_17 Futbol Kavgaları, Gergin Anlar

2016_17 Futbol Kavgaları, Gergin Anlar Sahalar adeta ringe dönmüş hemen izle Merhaba arkadaşlar, ben Hasan bugün sizlere 2016/17 Yılının Futbolcular Arasındaki Kavgalarını derledim iyi seyirler..

BU ÜLKEDE YAŞADIĞIM İÇİN ŞÜKRETTİM !! 01:00

BU ÜLKEDE YAŞADIĞIM İÇİN ŞÜKRETTİM !!

Çünkü bu ülkeye ait herşeye tapıyorum ben !! Poyrazdan harika sözler....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.668 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy'un Geyik Filtresi Yerine Tavşan Filtresi İstemesi 00:10

Bülent Ersoy'un Geyik Filtresi Yerine Tavşan Filtresi İstemesi

Snapchat uygulamasıyla çekilen Bülent Ersoy'un bu videosu sosyal medyada kahkaha fırtınası estirdi. Magazin muhabiri Seyhan Erdağ, snapchat uygulamasıyla çekilen Bülent Ersoy'un videosunu Instagram'da yayınladı. Bülent E..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abi Yine Yapmış Yapacağını 01:00

Abi Yine Yapmış Yapacağını

Abi ya hiç güleceğim yoktu ???????????????????? bayram abiyi biraz hırpaladılar diynce ben bittim..

Ahmet Şafak - Çanakkale 04:27

Ahmet Şafak - Çanakkale

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençlipime eyvah Çanakkale içinde bir uzun servi Kimimiz nişanlı kim..

Gazeteden Harika Bir Kapı Süsü - DIY - Para Harcamadan Şık Bir Aksesuar 05:10

Gazeteden Harika Bir Kapı Süsü - DIY - Para Harcamadan Şık Bir Aksesua

Evde işe yaramadan duran veya çöpe atılan gazeteleriniz, bu şekilde çok güzel bir kapı süsüne dönüşebilir. Bu proje sayesinde, çok pahalıya satılan bu tür dekoratif ev ürünlerini kendiniz, zevkinize uygun renklerde ve şe..

  • Kadınca tarafından
  • 1.894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Ece Seçkin - Olsun 04:51

Ece Seçkin - Olsun

Uzadı günler, uzadı geceler Saymadım bir saatten sonra Doydum doydum, usandım Kapalı kapılar, denedim, zorladım açamadım Olsun olsun sana bağladım Ah benim o gözünün içine bakarken kendimi kaybettiğim sevgilim Unutuluyor..

Kanalıma Hoşgeldiniz : İlk Video Performansım 00:49

Kanalıma Hoşgeldiniz : İlk Video Performansım

Hoşgeldimmmm Ben. İlk video keyfim ve deneyimlerim sizlerle Sizlerle Güncel Konularla ilgili çok söyleşi yapıcağız. ilk videomu umarım beğenmişsinizdir. beni takip etmeyi unutmyanız!! seyredleim Ünlüsü Nisa..

Kıraç - Çayır Çimen Geze Geze 03:20

Kıraç - Çayır Çimen Geze Geze

Çayır Çimen Geze Geze Isparta-Nazife İzzet-Muzaffer Sarısözen Çayır Çimen Geze Geze (Of Of) Oldum Ben Bir Geveze Kızına Meyil Verdim Darılma Hanım Teyze (Of Ninem Of) Pencereden Kuş Uçtu (Of Of) Yandı Yürek ..

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın 03:00

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın

Başındaki yazmayı da Sarıya mı boyadın Neden sararıp soldun da Sevdaya mı uğradın Tokat'tan mı geliyon da Yar sen almuslu musun Ben sana varacağım da Söyle namuslu musun Hızır elinden tutsun da Sıra sıra nakı..

Murat Dalkılıç - Merhaba Merhaba 03:49

Murat Dalkılıç - Merhaba Merhaba

Devamlı Aynı Eski Püskü Numaralar... Bak Yağmurlu Günde Bile Bir Damla Yok sana... Fazla müsamaha Adamı Kötü Yaralar (Paralar)... Lütfen Git Öteye İşine Gücüne Baksana... Sormuyordun Hiç Halimi Hatrımı,, Ben Seni E..

EBRU GÜNDEŞ - BEYAZ 04:30

EBRU GÜNDEŞ - BEYAZ

Ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş Görür görmez anladım hemen o anda Sarı sandıklara kitlemiştim aşkımızı Sahip çıkmışsın canım eksik olma Nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı Oysa yerini bile unutmuştum hanidir ..

Evde Likit Ruj Yapımı-Dıy (Çok Kolay ve Ekonomik) 02:04

Evde Likit Ruj Yapımı-Dıy (Çok Kolay ve Ekonomik)

Bugun evde kendi likit rujumuzu hazirliyoruz, hem de cok pratik, 2 dakikalik bir yontemle ;) Ben alisik olunmayan renkler tercih ettim ama siz ayni yontemle istediginiz renk ruju yaratabilirsiniz.. Keyifli seyirler, kana..

  • Kadınca tarafından
  • 2.938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Kaya - Zor Bela 04:25

Serkan Kaya - Zor Bela

' Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim k..

Serkan Kaya - Yar 05:33

Serkan Kaya - Yar

Başımı eğdim öne, sevdim, çok sevdim İçinde yılan gezermiş, nerden bilirdim Ben gül dedim, o dikenmiş aman Allah'ım Üzerine çok titredim, yaman Allah'ım Yar, benim senden alacağım var Ettiğin sana kalır mı kar O ..

Kutsi - Boya ( Remix Versiyon ) 04:05

Kutsi - Boya ( Remix Versiyon )

Değer mi Nasıl geçtin huzurundan gururundan Buna değer mi Seçtiğin yol da bir yol olsa bari Sevgimi aldığın yere koyar mısın Bana biraz renk lazım Beni boyar mısın Yüreğimi çaldığın günü çok özledim Söylüyorum i..

Kutsi - Tören 04:43

Kutsi - Tören

Alışmak çok zor değil artık yalnızlığa Sensizlik acı vermiyor Teselli buldum belki ne olur soru sorma Sessizlik iyi geliyor Sen beni de kendini de kandırıyorsun kabul Son kelime aşk yerine ayrılık olsun Ben sana ..

HY - Lütfen Dön Gel 04:22

HY - Lütfen Dön Gel

Ayrı gayrı kaç yıl geçti sen orda ben burda yüzümüz eskimiş aşka kalbimiz kırık dökük Kim Bilir Şimdi Ellerin Kimin Ellerinde Ettiğin Kavgalar Bile Başka Biriyle O Zaman Dön Gel Gururun Mu Engel Çıksın Aradan Bu Dargınlı..

Mehmet Eti - Olduğu Kadarıyla 03:57

Mehmet Eti - Olduğu Kadarıyla

Hiç bişey olmaz senden bana Susma ağla karşımda Elimden bişey gelmezki sana Ağla ağla sol yanıma Bir kaç kadeh üzüntü Alır götürür herşeyi Geçip giderki bu acılar Kalır yanına kalp ağrısı Bırak uğraşma boşuna Old..

Barış Kutupoğlu - Muhtacım 04:16

Barış Kutupoğlu - Muhtacım

Düştüm sayende düşebildiğim kadar derinlere , Gurursuzca nefes almayı bıle unuttum , Ben bir yerlerde yandım sayende , Yanabildiğim kadar günahlarda , Acıdan öte bana yaşattıkların işkence , Yeniden dirilmeyi umar kalbim..

Altan Çetin - Buraya Kadar 04:32

Altan Çetin - Buraya Kadar

Günahim Neydi Benim Aşk Belaymiş Sahiden Kurtulamadim Mateminden Her Gün Ayni Yollari Yürüdüğüm Sokaklari Ezberledim Bak Nefretinden Kalbime Yalvarsan Bile Asla Seni Affetmez Yine Dünya Döndükçe Sen Ben Biz Olamadik..

Zakkum - Liman 04:00

Zakkum - Liman

Sen içinde Kalan Yarası Kapanmayan Hangi Büyük Felaketi Avuttun Bende Ben Darmadağın Dünyalık Sızılarımdan Bir Tatlı Uyku Gibi Avundum Sende İkimizde Yorgunuz Akıntıya Kürekten Yeni Bir Liman Gerek Sığınmaya Denizden İki..

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE 03:46

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE

Bir yağmur olsam göklerde Bir deniz olsam Ele güne sorup anlaşsak Ve ben mesut olsam Yüreğim acılara körebe gibi Yolunu bulamadı göçebe gibi Sen onu acıtanı gençliğine ver Sonra da oku bana talebe gibiAcılarımız bir, yaz..

Tablette Araba Yarışı Oynayan Dede 02:09

Tablette Araba Yarışı Oynayan Dede

70'lik dede torunun elindeki tableti alıp ver bakalım bide ben yarışayım demiş ve bu yaştan sonra tablette araba yarıştırmaya başlamış...

  • PITIRCIK tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rober Hatemo - Balım 05:14

Rober Hatemo - Balım

Tutunacak ne bir dalım var Güvenecek ne bir dostum Eşi benzeri yok hiç tarifi Yalnızlığın bu hali Melek olup kanadım açsam Dertten uzak bir alem bulsam Özü sözü bir yarede çatsam Bir daha da hiç ayrılmasam Bir d..