#Can oflaz ben varım müzik dinle

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk 04:31

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk

Atacaksan küçük at bari, Yalanları yerim o zaman, Takacaksan elleri koluna bu aşk nasıl derim o zaman? Sevdiğimi bildiğini, hayatımı sildiğimi Şu bedenden geçtiğimi bir çözemedin sen Nasıl çekip gittiğine İnanmadım bitt..

LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE' 02:03

LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE'

Yaylanın çimenine oturdum iki saat Aldı beni merak ne tütün var ne kağat Ne oldu sana aklım niye daldın derine Koyamazsın kimseyi sevduğunun yerine Vurdu sabah rüzgarı yağmur ile karişuk Benim dertli gözlerim ıslanmaya ..

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı 03:37

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı İETT'nin, kadın yolcuların durak dışında istediği noktada inmesi uygulaması tüm hatlarda hayata geçirildi. Uygulamayı kullanan bazı kadınlar durumu memnu..

Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel 03:55

Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel

Şarkı sözü: Sen gittiğin günden beri, Ağlarım ne olur dön geri, Sensizlik çok zor geliyor bana. Beni böyle yalanlar içinde, Bırakıpta gittin nerelere, Yoksa artık sevmiyor musun beni? (Nakarat) Hadi geri gel, ..

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos) 03:49

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos)

Ulan İstanbul - Tarzımsın Farzımsın (Yaren & Karlos) Şarkı Sözleri Gözler kalbin aynasıymış Kadir kıymet bakışlarda İsteyince bak nasılmış Kader kısmet tavşanlarda Bi öpüşsek çıkacak yangın Tomsuz kalmış jerry gibiyim Ka..

  • Cowboy tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı 04:20

Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı

yine her akşam gibi bu akşamda yalnızım masamda tek başıma durmadan içiyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum şuan yanımda..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim 03:55

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim

SANA SÖZ VERDİM (KÜRŞAT BAŞAR feat. FERHAT GÖÇER) Hiç beklenmedik bir anda çıktın karşıma Birden her şeyi unuttum sana bakınca Çocuk gibi hesapsızca peşinden geldim Aşkım sana söz verdim Aşkım seni çok sevdim Sen ağlas..

17 Weird Fashion Life Hacks Every Girl Should now _ BeautyyBird 07:28

17 Weird Fashion Life Hacks Every Girl Should now _ BeautyyBird

17 Weırd Fashıon Lıfe Hacks Every Gırl Should now _ BeautyyBird 17 Weirdd Fashıon Lıfe Hacks Her Gırl şimdi olmalıydı _ BeautyyBird Here are 17 weird fashion life hacks I feel every girl should know! My beauty hacks v..

  • Kadınca tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seksendört - Söyle 03:18

Seksendört - Söyle

Geldiği gibi gidiyor, biri gaflete düşüyor Yine kapımda hasreti, bu mu adaleti Bu beni kahrediyor Böyle bitmeyi haketmedik, sorun neydi ki çözemedik Yine çoğaldı sancılar, sevinir yancılar Bu beni kahrediyor Of ço..

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_ 05:28

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_

Sen Gidiyorsun un şarki sözleri Sen Gidiyorsun Gidiyor ellerin, gidiyor sesin, gidiyor nefesim Ama hepsinden önce sen gidiyorsun Gidiyor yarınım, gidiyor evvelim, yaşamım, sebebim gidiyor Ama hepsinden önce sen gidiyors..

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 03:32

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene çok sayıda öğretmen ve öğrencinin yanı sıra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Far..

Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden 08:01

Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden

Fundyy Kalmak Zordu Gitmek Haince Olan Sen Bilmezsin Acın Bedeni Sarar Masalardan Topladım Gönlümü Bu Sabah Mezesi Acı Şarabı Sevda Yok Yine Yok Suretin Nerde Gülüşün Bana Küsmü Sence ? Elimde Resmin Donuk ..

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE 03:27

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE

Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende K..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Avusturya'da cumhurbaşkanlığı seçimini AB yanlısı aday kazandı 01:30

Avusturya'da cumhurbaşkanlığı seçimini AB yanlısı aday kazandı

Avusturya'da, düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimini, resmi olmayan sonuçlara göre çevreci aday Alexander Van der Bellen kazandı. Ekonomi profesörü Van der Bellen, sayılan oyların yüzde 53.6'sını aldı. Aşırı sağcı, göçm..

ORHAN ÖLMEZ - Senden Vazgeçtim 04:59

ORHAN ÖLMEZ - Senden Vazgeçtim

ORHAN ÖLMEZ _ SENDEN VAZGEÇTİM Ben kendime yanmayı kestim anladım zamanla Gül bahçesi yapmaya kalktım bir avuç samanla Olmayacak duaya amin dedim nerden bilirdim Doğmayacak sabaha hevesle kendimden geçtim Boşver ..

Murat Dalkılıç - Dönmem 03:49

Murat Dalkılıç - Dönmem

ne sende,, ne bende bitmez gurur,, affetsen,, dön desem bİle yolunda durur.. küskündür kopmuş hayaller hızla savrulur,, her büyük depremde taşlar yerini bulur.. yetse ömür bir sen daha elbet bulur… ya da akan gözyaşı gib..

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık ) 03:01

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık )

Gel Artık Ne aklım kaldı benim, ne dinim, Ne kararım kaldı benim, ne sabrım, Gel ne olur, gel artık. Ne gönlümün derdini sor bana, Ne sararan yüzümü sor bana, Ne içimin ateşini sor bana, Gel gözünle gör, gel artık..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı 04:05

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı

Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki yok kalmadı Çok değil birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi kolay olmadı Öyle bir kırıldı ki yüreğim onarılmıyor Kaldı ki yaşanmışı sileli kalp affet..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..