#Can ozan uyumsuz müzik dinle

Michael Bublé - I Believe in You 03:33

Michael Bublé - I Believe in You

I Believe In You Time goes by And I've been holding everything inside But now I've got nothing left to hide When I'm with you, oh, you But I can see How strong a man I'm gonna have to be To do for you what comes so na..

Luke Bryan - Fast 03:45

Luke Bryan - Fast

Fast That's the kind of car you wanna drive when you're sixteen Fast That's the kind of boys that you want on your home team Fast Yeah, you think you're gonna catch your big dreams just like that Fast And here you are, l..

Naughty Boy - La La La ft Sam Smith 04:03

Naughty Boy - La La La ft Sam Smith

La la, la la la la la na na na na na, La la na na, la la la la la na na na na na, La la, la la la la la na na na na na, La la na na, la la la la la na na na na na Hush, don't speak When you spit your venom, keep it shut..

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ekip, intikam almak için Suriye'den İstanbul'a gelen Vecdi'nin peşinde! Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Rıza Baba, Seli..

Inso - Yaktım 02:55

Inso - Yaktım

Inso - Yaktım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşıyorum, yeni sorunlar da Yakışmamış hiç bunu fark ederim ağa Bir gün devranım döner ve beni bulur para Belki üzerime yakışır Dolce & Gabbana Rahat hislerimin,yarısıysa şu ..

Merve Özbey - Çilingir 03:37

Merve Özbey - Çilingir

Çilingir şarkı sözleri ile Gün batarken bu şehirde Senden bir sürü belirir gökyüzünde. Derdimi çok iyi bilir sakiler. Tüm yıldızlar bu gece masamda benim. Sen girmeyen eve rakı girer. Birlikte girseniz, ah ne güzel bu..

Enzo Ingrosso - Who Am I Lyrics Ft Conrad Sewell 03:27

Enzo Ingrosso - Who Am I Lyrics Ft Conrad Sewell

Lyrics: So I don't care if we never get richer I don't mind if we don't have a dime I don't want to put faith in a preacher I'd rather give you all my time And I'm ok if the script isn't written I'm alright if the road ..

Mashd N Kutcher Alex Aiono - Better Me 03:02

Mashd N Kutcher Alex Aiono - Better Me

LYRICS: Running away, I had no breaks Making the same mistakes I take the blame, for every day But I'm going to make the change Cause I'm only human can't you see I feel the pain it swallows me up whole till I'm gone So..

Hande Yener - Ya Ya Ya Ya 02:56

Hande Yener - Ya Ya Ya Ya

Mantık ve kalp savaşta Kaldık dik bir yokuşta Yaşanmadan bilinmiyor Ama akıl verenler çok Durdum bir dinledim beni En masum derin hisleri Hepsi aynı fikirde İçimde ‘Git’ diyenler çok Sabaha kadar dinledim kalbimi ‘Sil’ d..

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz 04:47

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz

Söz: Mehmet Şerif Kayran Müzik: Hüseyin Arapoğlu Düzenleme: Hüseyin Arapoğlu Yönetmen: Erkan Nas Severken Ayrılık Olmaz şarkı sözleri ile Severken ayrılık olmaz Gidişine can dayanmaz Bu yara kolay kapanmaz Bu haya..

Simay Tokatlının Kombini Jüriden Övgüler Aldı! 07:40

Simay Tokatlının Kombini Jüriden Övgüler Aldı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 143. bölümünde yarışmacılar Simay Tokatlı'nın elbisesini uyumsuz buldular ve beğenmediklerini söylediler. Jüri ise Simay'ın elbisesini yarışmacıların aksine b..

  • ANKA tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevimli Dinazor  Türkçe Dublaj 1:16:29

Sevimli Dinazor Türkçe Dublaj

Profesör Tibberton; çok yönlü, sevimli ancak dağınık fikirli, topluma uyumsuz bir bilim adamıdır. Profesörün okulunda birbirinden farklı karakterlerde öğrencileri vardır. Evlat edindiği Tim, telaffuz sorunu olan penguen..

Kuralsız  – Insurgent  Film İzle 1:59:17

Kuralsız – Insurgent Film İzle

Hiyerarşik bir düzen ve beşe ayrılmış topluluklardan ibaret bir yaşam görmek isteyenler Kuralsız full izleyebilirler, bu düzene uyarlanmış bir test aşamasından geçerek ait olduğu yerde yaşamaya devam eden çocuklar. Tüm b..

  • Tv Series tarafından
  • 34.946 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galaksinin Koruyucuları  Hapishaneden Kaçış   2 04:40

Galaksinin Koruyucuları Hapishaneden Kaçış 2

Galaksinin Koruyucuları Hapishaneden Kaçış 2 Kendisine Star-Lord lakabını takan maceracı Peter Quill, esrarengiz bir küreyi çalınca güçlü, hırslı ve ihtiraslı bir kötü adam olan Ronan'la başı derde girer. Ronan'ın tek..

  • ANKA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galaksinin Koruyucuları  Hapishaneden Kaçış 1 03:45

Galaksinin Koruyucuları Hapishaneden Kaçış 1

Galaksinin Koruyucuları Hapishaneden Kaçış 1 Kendisine Star-Lord lakabını takan maceracı Peter Quill, esrarengiz bir küreyi çalınca güçlü, hırslı ve ihtiraslı bir kötü adam olan Ronan'la başı derde girer. Ronan'ın tek a..

  • ANKA tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Grinç Türkçe Dublaj Fragmanı #2 02:15

Grinç Türkçe Dublaj Fragmanı #2

23 KASIM 2018'DE SİNEMALARDA Tür: Animasyon Yönetmen: Scott Mosier, Yarrow Cheney Uyarlanan Kitabın Yazarı: Dr. Seuss Yapımcılar: Chris Meledandri, Janet Healy Illumination ve Universal Pictures sekizinci animasyon ..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:01

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video) 03:03

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video)

Yarınım Yok şarkı sözleri: Yarınım yok ama geriye dönemem bu yoldan asla Sanırım çok sona yürüdüm kalbimde koca bi yasla Umudum yok yeni bi hayal kuramam bu kadar fazla Sevgiye muhtaçtım ne geçti elime yetinip azla Ge..

Eminem - Not Afraid 04:18

Eminem - Not Afraid

Eminem - Not Afraid Şarkı Sözleri I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone Hola i..

Mr. Vik - Pom Pom 03:53

Mr. Vik - Pom Pom

[Chorus x2: V.I.C.] Get Silly, Get Silly, Get Silly, Get Silly [Verse 1: V.I.C.] Yeeeaaaahhhhh I'm feeling myself And with the number one single I am feeling my wealth Yeeeaaaahhhhh Now what'chu know about me Call me mi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demy - This Is Love (Yunanistan 2017 Eurovision Şarkısı) 03:07

Demy - This Is Love (Yunanistan 2017 Eurovision Şarkısı)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Holding on to what we had Can be so complicated Could be time to move along And face it, no more debating Watch the river running dry Now it’s time to say goodbye There's an echo in..

Starley - Call On Me (Ryan Riback Remix) 03:17

Starley - Call On Me (Ryan Riback Remix)

Şarkı Sözleri You know you can call on me When you need somebody You know you can call on me When you can't stop the tears from falling down (Down) You know you can call on me Call on me darlin' You know you can call on ..

Tag You're It&Milk And CookiesDF 06:44

Tag You're It&Milk And CookiesDF

MELANIE MARTINEZ LYRICS Tag, You're It Looking at me through your window Boy, you had your eye out for a little I'll cut you up and make you dinner You've reached the end, you are the winner Rolling down your tinte..

Skillet - Monster 03:06

Skillet - Monster

SKILLET LYRICS Monster The secret side of me I never let you see I keep it caged But I can't control it So stay away from me The beast is ugly I feel the rage And I just can't hold it It's scratching on the walls In ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kehlani-Distraction 04:26

Kehlani-Distraction

[Intro] Do you, do you, do you, do you wanna be.... [Verse 1] Do me a favor, pick me up, take me out later Don't worry about no paper 'Cause I got much stacked up for nights like this My life can get crazy, I deal with ..

Travis Scott - goosebumps ft Kendrick Lamar 04:10

Travis Scott - goosebumps ft Kendrick Lamar

[Intro: Travis Scott] Yeah 7:30 in the night Ooooh ooh [Hook: Travis Scott] I get those goosebumps every time, yeah, you come around, yeah You ease my mind, you make everything feel fine Worry about those comments I'm w..

As I Am - Kehlani 04:02

As I Am - Kehlani

Produced by Red Vision] [Verse 1] In my head every time I take a step it's on the clouds Feeling like a whole lot of power and I don't need a crown Cause you know the royals you never get to fall in love anyways And if ..

Charlie Puth - We Don't Talk Anymore 03:50

Charlie Puth - We Don't Talk Anymore

CHARLIE PUTH LYRICS We Don't Talk Anymore (feat. Selena Gomez) [Charlie Puth:] We don't talk anymore We don't talk anymore We don't talk anymore Like we used to do We don't love anymore What was all of it for? Oh, we ..