#Can yüce aklım gider aklına remix 2018 müzik dinle

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et 03:19

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et

Şarkı Sözleri: Zaman akıp gider senle, yalan Sonumu yazmış ellerin Kafada bitmez sözlerin Bi’ sakin Tenim, tenini istedi o akşam Yıldız içmiş gözlerin Işığın çok kalbim yerin En derin O an, saran nefesin yanımda Ge..

Muhabbet - Aklımdan Geçenler 04:58

Muhabbet - Aklımdan Geçenler

Yarama tuz basmana gerek kalmadı Zaten kanamakta İçimdeki harabeyi toplayamadım Her şey yarım kalmış Eziliyorum bu ağırlığın altında Hayat beni bırakmış Buna can nasıl dayanır söyle Buna canım nasıl dayanır söyle Keşke..

Ebru Keskin - Turned Up 02:47

Ebru Keskin - Turned Up

Verse I: I be in the club with a pocket full of K. Bet your baby daddy wanna fly me to LA I just got my visa politicking through the states Just got some OG Kush now it's time to celebrate I probably in the VIP taking ..

Trina - If It Ain't Me 03:39

Trina - If It Ain't Me

Fucked up... fucked up Shit How is this happening? How is this happening? I was just with you and we was unwrapping and All of them big things that come in them small packages I'm through with them savages Can't get no..

We Are Fury - Heart Of Mine Ft Kobra Paige 03:37

We Are Fury - Heart Of Mine Ft Kobra Paige

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: I can see the horizon But it still feels so very far away Picking up the pieces of forever I'm afraid but I'm ok I, I I can feel the embers of the fire deep insid..

Gryffin Carly Rae Jepsen - Omg Lyrics 03:33

Gryffin Carly Rae Jepsen - Omg Lyrics

LYRICS: No chemical could recreate our chemistry Got what I need need need I'm technical but I lose sensibility When you're next to me I feel a boom feel a bang Inside my soul love When you lay me down When you do it tha..

Kygo Ft Chelsea Cutler - Not Ok Lyrics Frank Walker 03:01

Kygo Ft Chelsea Cutler - Not Ok Lyrics Frank Walker

Lyrics: 7 months 2 weeks and 7 days since i left but who’s counting anyway but for me the only thing thats changed is the distance between new york and la 7 months 2 weeks and 7 days Since I was so easily replaced It's ..

Carl Kennedy - The Love You Bring Me 03:25

Carl Kennedy - The Love You Bring Me

Carl Kennedy - The Love You Bring Me (feat. Maiko Spencer) [Just Us & Wolves By Night Remix] Listen..

Gülşen - Özlüyorsan Niye Bitti O Zaman 03:56

Gülşen - Özlüyorsan Niye Bitti O Zaman

hiç düşündün mü sen neydi kaybolup giden sen miydin yoksa ben mi bu sewgiyi yok eden gönlünde hala ben war mıyım bana sorsan saklar mıyım bilmiyorum ki gönlü yaralıyım sen mi ben mi hatalıyım sızlıyor mu yüreğin geriy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahadır Tatlıöz - Masal 05:15

Bahadır Tatlıöz - Masal

Bugün oldukça deli, sıkıntılı, saçma sapan bi halim var Binlerce kez haykırmaya mecalim var Kimsenin aklına fikrine tahamülüm olmayan bir halim var Kolayca kalp kırmaya mecalim var Bana hep masal anlattılar tüm aşkl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göksel - Günün Birinde 04:03

Göksel - Günün Birinde

Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki Sen de solacaksın günün birinde Aklına gelecek ayrılığımız Pişman olacaksın günün birinde Senin de saçına karlar yağacak Senin de gözüne yaşlar dolacak Elbette kalbini biri yakac..

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Hediye Biliç - Çevrimiçi 03:12

Hediye Biliç - Çevrimiçi

Çevrimiçi Şarkı Sözleri İle Belli ki birileri girmiş aklına Kandırmışlar aldatmışlar Bu kadar kolay değil ki bu işler Küçücük duvardan atlatmışlar Bakıyorum durumun çevrimiçi Sevişip sevişip hiç gelme Ama son sözler..

Hande Yener - Bela 02:45

Hande Yener - Bela

BELA Düşününce kayboluyorum Yollarımı kaybediyorum Kayıt dışı o anlar Gel diyor bana uzakların Sana yok ki yasaklarım Beni kim görse anlar Sen baya bela belasın Bela bela Bela belasın bela bela Fena fenasın fena f..

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden 02:54

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden

Söz: Mertkan Erkan, Buray Müzik: Buray, Arem Ozguc, Arman Aydin Düzenleme: Arem Ozguc, Arman Aydin Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kiral Yönetmen: Omid Saghafi Sanat Direktörü: Tuğçe Akış Işık - Teknik Destek: Ercan Şe..

Sevcan Orhan - Dalal Oy Dalal 02:45

Sevcan Orhan - Dalal Oy Dalal

Dalal oy Dalal Bir ay doğdu karşıdan Yar bakıyor damdan (Dalal oy Dalal) Bir kez yanımdan gel geç Aklım al başımdan (Dalal oy Dalal) Gözlerin badem içi Sen gönlümün sevinci (Dalal oy Dalal) Gözünden akan yaşlar Sanki b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amexa X Label - Mılano 02:30

Amexa X Label - Mılano

AMEXA ; fix o fix köşe nakit için devir değiş değiş harbiyiz harbi hiç değiliz sakin palace bovling bovling starstop rolling çok iyi ey hatunla uzandım yatak oldu trambolin ey ya nakit yok sen uzat kartı ey ya şeytan..

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever 01:14

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever

Fenomen Kerimcam Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı yeşil slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Abone Olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın... ..

Bedo - Kimsen Yok (Official Video) 03:40

Bedo - Kimsen Yok (Official Video)

Bedo - Kimsen Yok (prod. by Efe Can) Director: İsmail Sabotic Dop: Yusufcan Güneş Dir assist: Eyüpcan Güneysu Photo: Levon Focus: Ersin Ertürk Edit: Sedat Taşdemir Color: Oğuz Birgölge Prod: Ahmet Yalçın Cast: Dilara Kı..

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video) 05:15

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video)

Söz & Müzik: Burçin Birben Aranjör: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Tarık Ceran Davul: Hakan Kılıçoğlu Bas Gitar: Eyüp Şentürk Öztaş Gitar: Caner Güneysu Klavye: Çağlar Kocatepe Çello: Şenol Arkun ---------------------..

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar 03:37

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar

Söz&Müzik: Heijan Düzenleme: Denizkan Boz Mix&Mastering: Buğra Kunt Kanun: Cihan Güz Director: Tahsin Güney Director of Photography: Yusuf Can Güneş Gaffer Lighting: Onur Karaca Production Manager: Evrensel Derman Stead..

Rafet El Roman-Yaşamak 03:32

Rafet El Roman-Yaşamak

Rafet El Roman - Yaşamak dinle Yaşamak değil bizi şartlar öldürecek Hayatın yükü değil, telaş ürecek Yaşamak değil bizi bu hırs bitiriyor Bu ne arz, bu ne talep Doyumsuz kılıyor Aaaah Bilmelisin yaşamayı, sevmelisin Hay..

  • Candy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dj Mehmetcan - Bazuka 04:21

Dj Mehmetcan - Bazuka

Dj Mehmet Can Bazuka Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göksel - Bende Bi' Aşk Var (Full Albüm) 38:00

Göksel - Bende Bi' Aşk Var (Full Albüm)

Ölürsem yalnızlıktan Ve senin kötü kalbinden Fikrimin dikenlerinden Batıyorsun, hala derinden Acıyor, acıyor, acıyor Her yolu denedim, bitmiyor Kalbimin ortasına bıraktın aşkını, batıyor Sakın gelme istemem Çok kor..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.467 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener - Sana Bir Şey Olmaz - Çağın Kulaçoğlu, Nurettin Çolak 04:08

Hande Yener - Sana Bir Şey Olmaz - Çağın Kulaçoğlu, Nurettin Çolak

Hande Yener Sana Bir Şey Olmaz Çağın Kulaçoğlu Nurettin Çolak Remix Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deha Bilimlier - Dalga Dalga 03:47

Deha Bilimlier - Dalga Dalga

Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Berkay Şenol etd müzik'te bu ay http://bit.ly/nd-buay Yeni Hit Şarkılar http://bit.ly/nd-hit Türkçe Pop http://bit.ly/nd-turkcepop Dalga Dalga şarkı sözleri ile Denizin dibinde Hatçam ..

Ferdi Tayfur - Sevdalılar Beni Anlar 04:20

Ferdi Tayfur - Sevdalılar Beni Anlar

Varlığının tiryakisi Yokluğunun delisiyim Beni senden mahrum etme Gözlerinin hastasıyım Sevgim yüce dağlar kadar Içerimde volkan kaynar Anlamazsın sen bebeğim Sevdalılar beni anlar Revamıdır harap olmak Aşkın ..

Müslüm Gürses - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım 03:32

Müslüm Gürses - İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım

İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni bıraktı ah ile zarda Ötmek istiyorum viran bağlarda ..

Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler 04:42

Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler

Bir duamız vardı tanrıdan bizim Ayrılmasın diye birleşen allerimiz Hayaller kurardık gelecek için Hani ölümsüzdü yüce sevgimiz Her gecenin sabahında başımyine döner döner Getirmiyor seni bana Kısa kalıyor geceler ge..

Gide Gide Bir Söğüde Dayandım - Eser Eyüboğlu Adem Kılıççı 04:03

Gide Gide Bir Söğüde Dayandım - Eser Eyüboğlu Adem Kılıççı

Gide gide bir söğüde dayandım dayandım O söğüdün allarına boyandım gelin boyandım Ben o yare dağlar kadar güvendim güvendim Güvendiğim dağlar elime geldi elime geldi Ölem ben ölem ben Kurban olam ağzındaki dile ben Geli..