#Canan yağmurun elleri müzik dinle

 Deniz Seki’ye Anlamlı Sürpriz 06:07

Deniz Seki’ye Anlamlı Sürpriz

Deniz Seki’ye Anlamlı Sürpriz Kendisini dinlemeye gelen konukları arasında Çağla Şikel, Pınar Altuğ, Ender-Benan Saraç başta olmak üzere bir çok ünlü sima bulunan Deniz Seki’ye ise en büyük sürprizi Pınar Altuğ’un kızı ..

  • ANKA tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Katil Damat: ''Çok Pişmanım'' 01:07

Katil Damat: ''Çok Pişmanım''

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’i öldüren damadı Cemil Karanfil, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Katil damat adliyeye giderken, Çok pişmanım dedi Yeni Akit Gazetesi Genel Ya..

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:24

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Jessie ve Gerald evli bir çifttir genel olarak Gerald sevişmeyi çok seven bunun en üst noktalarına çıkmak için her seferinde değişik şeyler bulan birisidir. Yine değişiklik yapmak için ormanlık bir alanda hafta sonu eşiy..

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı 00:58

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran'ın kaçırdığı Selin, ölümle burun buruna! Arka Sokaklar 452. Bölüm 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Selin, Bedran tarafından kaçırılır. Mesut, Selin'in kaçırı..

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yiğit, abisi Ferhat'ı tutuklatıyor! Ferhat, Aslı'ya aşık mı oluyor? Namık, Ferhat'ın duygularını sorgulamaya başlar. Aslı'ya olan hareketlerinin aşk sinyalleri verdiğini Fe..

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, rehin alınan Tunç'u kurtarma peşine düşüyor! Arka Sokaklar 474. Bölüm 23 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Uyuşturucu şebekesine yapılan operasyon sonrasınde deş..

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı yayında! Tekin, cinayetten gözaltına alınıyor! Metin, kardeşi için hayatını tehlikeye atıyor! Tekin'in adı cinayet soruşturmasında yer aldığını duyan Mesut, çok öfkelidir. Tekin ise ne ..

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arılara Fısıldayan Emine Teyze 02:59

Arılara Fısıldayan Emine Teyze

Sivas’ta arıcılık yapan Emine Tomakin, ağaç dalına konan binlerce bal arısını maske kullanmadan elleri ile kovana yerleştirdi. Her yıl Ordu ilinden gelip Sivas’ın Bingöl Köyü yakınlarında eşi ile birlikte gezgin arıcılı..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor 04:03

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Berna Çiftçi, kafatası problemi ve el ile ayak parmakları yapışık dünyaya geldi. Gözleri de dışarıda olan Çiftçi, 12 operasyon geçirmesine rağmen sağlığına kavuşamadı. ..

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Olmak İçin Yardım Bekliyor 04:01

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Ol

Dünyaya tek böbrekle gelen ve doğumundan 3 gün sonra sarılık geçirerek beyin felci olan 7 yaşındaki Hakan Demir yardım bekliyor. Hakan'ın annesi Yasemin Demir; Çocuğumun ölmesini istemiyorum, sadece oturabilmesini istiy..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran 05:32

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran, Mustafa DEMiRCi - Bu can sana hayran Bu can sana hayran Bu can sana kurban Canı canan neylersin Aşk elinden oldu püryan Özge canı neylesin Canım ol cananım ol Derdim ol dermanım o..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğan Mektup 02:08

Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğan Mektup

Beşiktaş'taki terör saldırısında yaralanan polislerin tedavi gördüğü Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptığı belirtilen bir hemşirenin satırları gündeme oturdu. Herkesi duygulandıran paylaşımlarda yar..

  • PengoTV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm Fragman (Final) 01:00

Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm Fragman (Final)

Yapım: Süreç Film / Ali Gündoğdu, Asena Bülbüloğlu Senaryo: Pınar Bulut Yönetmen: Yıldız Hülya Birben Oyuncular: Canan Ergüder, Özge Gürel, Berk Cankat, Mesut Akusta..

  • PITIRCIK tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Sefa Doğanay Taklitleri İle Kahkahalar Estirdi! 04:00

Sefa Doğanay Taklitleri İle Kahkahalar Estirdi!

Renkli Sayfalar'ın 221. Bölümünde konuk olan komedyen Sefa Doğanay, sunucularımızı gülme krizine soktu! Komedyen Sefa Doğanay stüdyoda yaptığı Fatih Terim, Sibel Can, Yıldız Tilbe, Canan Karatay ve Soner Kabadayı taklitl..

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davaro  Hortum Tabut Sahnesi  Kemal Sunal & Şener Şen 09:59

Davaro Hortum Tabut Sahnesi Kemal Sunal & Şener Şen

Oyuncular ve Rolleri; Kemal Sunal: Memo / Mehmet Pembe Mutlu: Cano / Canan Şener Şen: Sülo / Süleyman Adile Naşit: Hamo / Hamiyet Ayşen Gruda: Ayşo / Ayşe İhsan Yüce: Ağa Sırrı Elitaş: Bekiro..

Alaattin Çakıcı Kimdir? 06:26

Alaattin Çakıcı Kimdir?

Alaattin Çakıcı (d. 20 Ocak 1953), Türk organize suç örgütü lideri. Trabzon ilinin Arsin ilçesine bağlı Fındıklı köyünde doğmuştur. Alaattin Çakıcı, 17 Ağustos 1998'de Türk ve Avusturya polisiyle birlikte düzenlenen bir..

Bennu Gerede Kimdir? 01:57

Bennu Gerede Kimdir?

Doğum: 30 Ağustos 1971 (45 yaşında), İstanbul Çocukları: Kai Ağaoğlu, Daren Gerede Erkaya, Miro Gerede Erkaya, Dilan Gerede Erkaya Eşi: Cem Büyükhanlı (e. 2010–2011), Koray Erkaya (e. 1999–2006) Filmler: Parçalanma, Anae..

FETÖ'cü Polisler Böyle Şifrelenmiş 03:37

FETÖ'cü Polisler Böyle Şifrelenmiş

Canan Barlas İle Gündem programında FETÖ'cü polis listesinin şifreleri ele alındı. FETÖ'cü polislerin polisleri sınıflara ayırdığı listede böyle bir liste varsa Türkiye Cumhuriyeti olarak FETÖ'yü tamamen deşifre ettiğimi..

Kara Murat Devler Savaşıyor 1978 04:18

Kara Murat Devler Savaşıyor 1978

Filmin Adı: Kara Murat Devler Savaşıyor Yönetmen: Natuk Baytan Oyuncular: Cüneyt Arkın, Canan Perver..

 Okan Kurt: Demet Bana Erkek Olduğumu Hissettiriyor 00:35

Okan Kurt: Demet Bana Erkek Olduğumu Hissettiriyor

Verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, Demet bana erkek olduğumu hissettiriyor dedi. Kendinden 10 yaş büyük pop yıldızı Demet Akalın ile mutlu bir evliliği ol..

  • ANKA tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sefa Doğanay Pazarda Yaptığı Esprilerle İnsanları Gülmekten Kırdı Geçirdi 02:02

Sefa Doğanay Pazarda Yaptığı Esprilerle İnsanları Gülmekten Kırdı Geçi

Sefa Doğanay pazarda alışveriş yaptı; bu sırada yaptığı Bülent Ersoy, Nihat Doğan ve Canan Karatay taklitleriyle gülmekten kırdı geçirdi...

  • ANKA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan CHP İstanbul İl Başkanının Attığı Tweetleri Partililere İzletti 03:47

Erdoğan CHP İstanbul İl Başkanının Attığı Tweetleri Partililere İzlett

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun tweetlerinin gösterildiği kısa filmi partililere izletti...

Kilo Vermek İsteyen Bir Kişi Nasıl Beslenmeli 05:06

Kilo Vermek İsteyen Bir Kişi Nasıl Beslenmeli

Pınar Esen ile Hafta Sonu Keyfi'ne katılan Prof. Dr. Canan Karatay, kilo vermek isteyen bir kişinin nasıl beslenmesi gerektiğinden bahsetti...

  • NABIZ tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meyve Yemek Kilo Vermeyi Engeller Mi 00:54

Meyve Yemek Kilo Vermeyi Engeller Mi

Cüneyt Özdemir'in sunduğu Soru-Yorum'a konuk olan Prof. Dr. Canan Karatay, kilo vermek isteyenlerin meyve tüketiminin nasıl olması gerektiği hakkında bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakız Çiğnemek Kilo Almaya Sebep Olur Mu 00:17

Sakız Çiğnemek Kilo Almaya Sebep Olur Mu

Soru-Yorum'a konuk olan Prof. Dr. Canan Karatay, sakız çiğnemenin kilo almaya sebep olup olmadığı konusunda açıklama yaptı..

  • NABIZ tarafından
  • 1.566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vücutta Yağlanma Nasıl Başlar 00:23

Vücutta Yağlanma Nasıl Başlar

Cüneyt Özdemir'in sunduğu Soru-Yorum programına konuk olan Prof. Dr. Canan Karatay, vücutta yağlanmanın nasıl başladığını açıkladı...

  • NABIZ tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce