#Canan Çal söz verdim müzik dinle

Kutsi - Sana Ne 05:14

Kutsi - Sana Ne

sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan sanane benim cektigim acilardan daha ne alabilirsinki bu canimdan actigin yaralari saramadim saracak birini henuz bulamadim ayrilik zor degil 3gun ..

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım 05:16

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım

Teninden, gözlerinden Söküp atmak kolay mı yüreğinden Bir resim kalır bugün Yeni doğan güneş gibi gökyüzünden Dilim varmaz Kalır durmaz Sonu görmek kolay mı gün geçmeden Duvarlardan kavuşmalardan sıkıldım bunal..

Taklacı Güvercin Dansı - Adana'da Yeni Trend 04:21

Taklacı Güvercin Dansı - Adana'da Yeni Trend

Yine Adana da bir düğünden görüntüler görmekteyiz, gençlerin takla attığı bu görüntülerde benim favorim 2. dakikada takla atan (atamayan da olabilir) genç...

  • JET TV tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turistler Mağarada Mahsur Kaldı 00:57

Turistler Mağarada Mahsur Kaldı

Trabzon'un Düzköy ilçesine bağlı Çal Köy'de öğle saatlerinde etkili olan yağış sele döndü. Çal Köy Mağarası'nın üzerinden akan şelale çoğalınca mağaranın girişi kapandı. Ziyarete gelen birçok turist mağaranın içerisinde ..

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video) 04:22

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video)

ATEŞ BÖCEĞİ KALBİMİ KOPARDILAR KİM BİLİR KAÇ KEZ HİÇ HAKKIM YOK ŞİKAYETE BİLE BİLE LADES BELKİ DE ACISINDAN BESLENDİM AŞKIN YOKSA BİR GÜN BİTMEZ MİYDİ BU EDEPSİZ HEVES SIRA SENİN HADİ ÜZ BENİ YAZA KOYAR MI GÜZ BENİ GECE..

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi 04:49

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi

Terör örgütleri ve CIA ilişkisi, A Haber’de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında masaya yatırıldı. CIA eski şefi Graham Fuller'in daha önceki açıklamalarından örnekler verilerek CIA'nın terör örgütleri ile nası..

Nihat Hatipoğlu - 40 Yıl Gizledim! Bu İtiraf Sizi Çok Etkileyecek! 16:38

Nihat Hatipoğlu - 40 Yıl Gizledim! Bu İtiraf Sizi Çok Etkileyecek!

Nihat Hatipoğlu'ndan gerçek muhteşem bir hayat hikayesi. Tam 40 yıl bazen sahursuz, bazen iftarsız oruç tutuyor. Ailesine hiç hissettirmeden. Yaman Dede'nin Hazreti Mevlânâ'ya olan muhabbetini onun şehrinden gelenlere ka..

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canlı Yayında Gelen Tweet Kahkahaya Boğdu 00:21

Canlı Yayında Gelen Tweet Kahkahaya Boğdu

Canlı yayın sırasında bir izleyiciden gelen esprili yorum Cansu Canan'ı kahkahaya boğdu..

Müge Anli'nin Programina Çikan Leyla'nin Amcasi (Programda Di̇kkat Çeken Ayrinti) 04:48

Müge Anli'nin Programina Çikan Leyla'nin Amcasi (Programda Di̇kkat Çek

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz magazin programında geçtiğimiz günlerde melek olup aramızdan ayrılan Leyla Aydemir'in konusu masaya yatırıldı. Beyaz Magazin yorumcusu Canan Danyıldız, Müge Anlı'nın programına çıkan leyla'nı..

  • BETA tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 6 yıl önce
BÜYÜK TUZAK! Zehir Yediriyorlar İnsanlıktan Gizleniyor İÇİNDE AĞARTICI VAR, TÜKETMEYİN 51:21

BÜYÜK TUZAK! Zehir Yediriyorlar İnsanlıktan Gizleniyor İÇİNDE AĞARTICI

03:03 Canan Karatay Kimdir? 06:54 Neden Tıp Fakültesine Yöneldiniz? 09:19 Hangi Hastalıklar Aslında Irsi Değil? 20:30 Avrupa'da Yasaklandı, Bizde Kullanılıyor! 26:30 İlaçlara Masa Başında Karar Veriyorlar! 28:54 Neden Dı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Putin'den AB liderlerine yaptırım şartı... Konuklardan dikkat çeken açıklamalar 18:32

Putin'den AB liderlerine yaptırım şartı... Konuklardan dikkat çeken aç

Canan Barlas ve Cemil Barlas moderatörlüğünde A Haber ekranında yayınlanan 'Canan Barlas ile Gündem' programında konuklar ile gündemdeki sıcak gelişmeler masaya yatırıldı. Konuklar ; Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif K..

Roe - Yaktım Eski Günlere 03:10

Roe - Yaktım Eski Günlere

Yaktım Eski Günlere şarkı sözleri ile Görmezden geldim, Sen değilmiş gibi derdim. “Olmadı, yaşa.” dedim acını en iyisi. İçtim, kendime geldim. Dağıttım her yeri, her gece. “Bu son!” dedim, söz verdim. Tutamadım, umrum..

Ayşegül Aldinç feat. Yüksek Sadakat - Aşk Gelince 03:31

Ayşegül Aldinç feat. Yüksek Sadakat - Aşk Gelince

Ah yapamadım Söz verdim ama yine tutamadım Yerimde duramadım Ders verdim ama kendim almadım Ah olmuyor Ben burda o orda ağlıyor Yine de dinmiyor Gözyaşıyla ateş sönmüyor Kul ne yapsın aşk gelince Aşk çok keskin zırhım ..

Ersan Er - Feat. Çağatay Akman - Herşeyim Oldun 03:45

Ersan Er - Feat. Çağatay Akman - Herşeyim Oldun

[Ersan] Şu canım seninle bir anlam kazandı Herşeyimsin benim Dayanmak çok zormuş alışınca sana Ümidimsin benim Kalbime söz geçmiyor Yalnız seni istiyor Sensiz zaman durmuş bekliyor Kalbime söz geçmiyor Yalnız seni istiyo..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler 03:07

Sezen Aksu Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler

Dönüşü yok beraberce karar verdik ayrılmaya Alışmalı arkadaşça yolları ayırmaya Şimdi artık gözyaşları gereksiz akmamalı Alışmalı kendi yaramızı kendimiz sarmaya Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anıl..

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik ) 04:32

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik )

Buray - Sen Sevda Mısın (Canlı Performans - Akustik) Şarkı : Umut yok bir ışık yok gözlerinde Ben hala bekleyenim olsun Ateş yok sıcaklık yok ellerinde Ben yanarım aşkın sağolsun Sen kapımı çal ansızın gir içeri Her za..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Seda Atçı - Olay Olacak 03:13

Seda Atçı - Olay Olacak

Seda Atçı - Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yok çok acı çektim, kalbimi verdim Boynumu eğdim görmedin ki sen Sana zor geldim, bana hep güçlendin Vakit tamam akıllandım ben Kalemi kırdım dönüşü yok Sustu kal..

Normal Değil - Kal Benimle 03:38

Normal Değil - Kal Benimle

Normal Değil - Kal Benimle Dinle Kal Benimle şarkı sözleri ile Kal benimle gitme uzaklara Attığım her adımda sen vardın yanımda Çal kapımı haydi sarıl bana Her şeyin var bir sonu bu bir veda oldu Parçalandım kaybold..

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) 04:02

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF)

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) Dinle Söz: Ali Kızıltuğ Müzik: Aşık Emrah (Hamza Başyurt) Düzenleme : Ramazan Küçük Bağlama : Ramazan Küçük Kaval : Polat Akarçay Video : Çetework Corp. Ali Kızıltuğ'u Saygı ve ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.142 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aydın - Ben Kaymaklı Pasta Feat Hülya Polat 03:25

Aydın - Ben Kaymaklı Pasta Feat Hülya Polat

Yürudum değirmene, eridim sevdaluktan Suyu verdim çarkına da suyu verdim çarkına Eridim sevdaluktan, eridim sevdaluktan Yeni vardım farkına da yeni vardım farkına Yar ye beni ye beni, yar senin gözlerune Ben kaymaklı pas..

  • PengoTV tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Polat - Ben Kaymaklı Pastayım 05:18

Hülya Polat - Ben Kaymaklı Pastayım

Yürudum değirmene, eridim sevdaluktan Suyu verdim çarkına da suyu verdim çarkına Eridim sevdaluktan, eridim sevdaluktan Yeni vardım farkına da yeni vardım farkına Yar ye beni ye beni, yar senin gözlerune Ben kaymaklı pas..

  • PengoTV tarafından
  • 2.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Kuzu Kuzu 04:01

Tarkan Kuzu Kuzu

Bak! Kırıldı kolum kanadım Olmadı, tutunamadım Zor! Yokluğun çok zor Alışamadım Vur, vur bu akılsız başı Duvarlara Taşlara vur sevabına Sonra affet, gel bas bağrına Süzüldüm, eridim Sensiz olamadım İşte kuzu ..

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yurtseven Kardeşler  Elveda 04:00

Yurtseven Kardeşler Elveda

Çok değiştin..sen sevgilim Ayrılığı söyler dilin Yarım kaldı bu aşkımız Sızlıyorum yanar içim Karar verdim ben..herşey bitti Gideceğim buralardan Artık elveda Son kez sarılayım boynuna Seviyorum senİ ama Dönmem..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Fero - FERHAT YILMAZ [Prod. by DJ Artz] 01:58

Ben Fero - FERHAT YILMAZ [Prod. by DJ Artz]

Produced by: Dj Artz Mix & Mastering: Gökhan Güler Artwork: Furkan Akkan Artwork Video: 1998arthur Ferhat Yılmaz; Baltimore İzmir Ghostface Killaz Barbeque, grill ya da mangal Chivas Kamyon tır çeker kangal Sivas Atla..

Sterlin - Jackal - Genetik 02:19

Sterlin - Jackal - Genetik

Genetik şarkı sözleri ile Sterlin Genetik genetik boynumuzda ice lar bak genetik maşallah tiplere bak genetik akıyoken paçalarımızdan yetenek sana lazım çok pratik Dişler platin garaj da bugati bebek bebek bunlar gene..