#Cankan kıyabilirmiyim 2017 müzik dinle

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar 03:20

Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar

Tuna Kiremitçi: Nereden bileceksin nasıl öldüğümü Yapraklarımı nereye döktüğümü Nereden bileceksin nasıl yazdığımı Bu şarkıyı sen uyurken Gökçe Bahadır: Yanlış bir ağacın yorgunu aşkım Ne söylesin sana kurumuş dallarım..

Pitbull - Feat. Kiesza - We Are Strong 03:38

Pitbull - Feat. Kiesza - We Are Strong

Pitbull - Feat. Kiesza - We Are Strong Şarkı Sözleri [Intro: Pitbull & Kiesza] Mr. Worldwide, I just want to welcome everybody to my life It's heaven on earth, but it's one hell of a ride Let's show everybody why love is..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin 03:40

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin

Başka bir sehirle başka bir hayatla Unutur muyum sandın? Sesim kulağında kokumsa burnunda Unutamazsın Ayrılık olur derdi de unutulur Gönül yalanla avutulur Bir ses duyarsın hani dersin sevgilim mi ki Daha çok ozlersin b..

Allahum Al Canumi - Nesrin Kopuz 02:53

Allahum Al Canumi - Nesrin Kopuz

kafamı vuracağımda duvarlara taşlara bir vefasız yüzünden oy yazık akan yaşlara X2 Allahım al canımı da ben onsuz yaşayamam hergece bölünüyor uykularım sancıyla X2 sabahtan kaltım baktımda güneşin önü bulut seni sana bır..

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim 03:09

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim

Göz göze konuşmayi Özledim kavuşmayi Yüreğum alışmayi da Oyyy Yar ben sana ne ettum Bir ömür seni seçtum Gözlerun aydun olsun Şimdi senden vazgeçtum Hasret geldi gitmeyi Derdim çoktur bitmeyi Daha gücüm yetmeyi da Oyyy..

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk 02:41

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk

Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti, yıllarım bilemeden neşeyi, Büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine... Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye? Ah.. inen olmadı daha derine ..

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Rafet El Roman - Seni Seviyorum 01:49

Rafet El Roman - Seni Seviyorum

Seni Seviyorum Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın..

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz 02:16

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz

Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerimde bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umurumda değil kim duyarsa duysun Varsın olsun kim görürse görsün Bırak gitmeyi kolay mı sanıyorsun Söyle sevgilim herkes..

Maykop Radyo 2014 (Kopmalık Bomba Şarkılar) 37:39

Maykop Radyo 2014 (Kopmalık Bomba Şarkılar)

Tracklist: Avicii - Addicted To You (David Guetta Remix) Showtek feat. Bingo Players - We Like To Party Out Of Mind (Merk Kremont Mashup) Vicetone feat. The Eagles - Lowdown California (Styline Bootleg) Martin Garrix & F..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.408 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baustelle - Love 00:56

Baustelle - Love

Şarkı Sözleri Ti ricordi noi Il giorno in cui dicesti Che siamo ragazzi Siamo ragazzi Per quello che vuoi E' troppo presto Amore mio Che buio c'? Che freddo fa Nudi sull'erba Nudi sull'erba Il fumo ce l'ho Coraggio ce l'..

Aza -Rimel - Official Video 03:15

Aza -Rimel - Official Video

LYRICS INTRO daymn! where am i? who r u? angel ov death *haha* my life itz all fuked up mayn dere ain no ressurrection dere aint no heaven *haha* VERSE 1:RAW RHYMER raised az a teen at karachi buh waz bo..

Residente - Desencuentro 04:46

Residente - Desencuentro

Şarkı Sözleri Residente] Todas mis mañanas amanecen arropadas con tu atardecer Tu te duermes en mi hoy, yo despierto en tu ayer Cuando tengo que bajar te dan ganas de subir Yo quiero llegar cuando tu te quieres ir Todos..

BgA - Who's It Gonna Be 10:07

BgA - Who's It Gonna Be

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) [Intro] K-Poopers, where you at? (Uh) BgA (Yeah, BgA, uh) Listen, shall we show them? Everybody (BgA, let's go) [Verse 1] Hey fans, there's something you can look forward to You und..

Ufo361 - Scheiß auf eure Party (Türkçe Altyazılı) 03:40

Ufo361 - Scheiß auf eure Party (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Dünya benim Bu olduğu gibi: Dünya benim Kasetini ver, kasedini veriyorum, kasetini ver ama onu dinlemiyorum [Hook] Partinize sıçıyorum Evet partinize sıçıyorum Hala aynı kişiyim Evet hala eskisi gibiyim Pa..

Morgan Page feat. Rayla - Other Girl 03:20

Morgan Page feat. Rayla - Other Girl

Şarkı Sözleri [Verse 1] So I know there's a girl I caught her pretty pictures on your phone Ain't she the blonde with the curls? I knew I couldn't trust you all along [Pre-Chorus 1] You said it was nothing like it was M..

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı) 03:29

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri-- [Intro] Olayı zaten biliyorsunuz! U-F-O-3-6-1 Evet, 361 Uç! Evet ben, evet uçuyorum Evet, uçuyorum (havalardayım) [Part 1] Bana sarmayı (Esrar) ver onu çekmeliyim Arkadaşım yok ahbap, hiç k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emmy Palmer ft. Meghan Trainor Fall Back (Demo) 03:20

Emmy Palmer ft. Meghan Trainor Fall Back (Demo)

Şarkı Sözleri Meghan Trainor and Emmy Palmer You're looking silly with them shades on while the sky gets its rain on and I'm like woah that sh*t don't phase me Can't stand whatchu wearing you think every bodies staring..

Meghan Trainor - Sign Your Name 03:58

Meghan Trainor - Sign Your Name

No I think it's so cute And I think it's so sweet How you let your friends encourage you To try and talk to me But let me stop you there, Oh, before you speak: Nah to the ah to the, no, no, no My name is no My sign is ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meghan Trainor - Title 02:55

Meghan Trainor - Title

Title Meghan Trainor If you want my love He gotta do what he does If you want these sweet like sugar Gucci lips He gotta give it up I know you think I'm cool But I ain't one of the boys No, don't be scared that I'm gon' ..

Meghan Trainor - Credit 02:51

Meghan Trainor - Credit

MEGHAN TRAINOR LYRICS Credit Lately I'm feeling stupid and crazy 'Cause I saw him with his new baby And he treats her like she's the one It's not that I want him back Ain't trying to be mean But I bought him brand ne..

Meghan Trainor - My Selfish Heart 02:51

Meghan Trainor - My Selfish Heart

MEGHAN TRAINOR LYRICS My Selfish Heart My selfish heart wasn't bein' no good to you At least not the way it intended to, oh Your love was young, but it warmed my old soul When I said, Goodbye, I wasn't ready no, who..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meghan Trainor - No 03:36

Meghan Trainor - No

NO Meghan Trainor I think it's so cute and I think it's so sweet How you let your friends encourage you to try and talk to me But let me stop you there, oh, before you speak Nah to the ah to the, no, no, no My name is no..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meghan Trainor - Lips Are Movin 03:02

Meghan Trainor - Lips Are Movin

Lips Are Movin Meghan Trainor If your lips are moving, if your lips are moving If your lips are moving, then you're lyin', lyin', lyin', baby If your lips are moving, if your lips are moving If your lips are moving, then..

Meghan Trainor - What If I 03:20

Meghan Trainor - What If I

What If I Meghan Trainor What if I, I wanna kiss you tomorrow? Something tells me You're not like the other boys Oh no babe Oh no babe, hmm Of course I like you Can't you hear it in my voice? Oh yeah babe Oh yeah babe, h..

Shakira - Feat. Alejandro Sanz - La Tortura 03:44

Shakira - Feat. Alejandro Sanz - La Tortura

La Tortura Shakira Ay padrita mía Guárdate la poesía Guárdate la alegría pa' ti Dame, dame, dámelo, oh No pido que todos los días sean de sol No pido que todos los viernes sean de fiesta Tampoco te pido que vuelvas rogan..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce