#Canlı yayın küfürleri türkiye

Fetöcü Kanalın Dizisi Noel Baba Silahlı, Bombalı Saldırı Sahnesi Uzun Versiyon 11:23

Fetöcü Kanalın Dizisi Noel Baba Silahlı, Bombalı Saldırı Sahnesi Uzun

Türkiye İstanbul Ortaköy Reina Reina Ortaköy Silahlı, Bombalı Saldırı Daha Önce Fetö Samanyolu'nda Verilmişti Nizama Adanmış Ruhlar 1'i Polis 35 Kişi Hayatını Kaybetti 40 Yaralı Var Istanbul Governor:35 Peole Killed in N..

Burak Özçivit'le Özel Röportaj 01:17

Burak Özçivit'le Özel Röportaj

Burak Özçivit Kuveyt 2017 röportajı Burak Özçivit, özel hayatına dair soruları içtenlikle yanıtladı Dizileriyle Arap dünyasında çok sayıda hayranı olan Burak Özçivit, Kuveyt televizyonlarında yayınlanan bir programa bağl..

  • ANKA tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı 01:26

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı Emniyet, MİT'ten gelen istihbarat notuna dayanarak, İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir'de IŞİD kaynaklı uçak kaçırma ve sabotaj eylemi olabileceği k..

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi 02:42

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 s..

Özel Harekatçı Polisimizden Güzel Bir Şiir- Bizimleydi 02:29

Özel Harekatçı Polisimizden Güzel Bir Şiir- Bizimleydi

Bizimleydi Kapı gibi çağ açıp kapatan Cennet mekan Fatih Sultan Mehmet Han Yeniden kükredi bugün Alparslan Bizimleydi Sur'da bizimle Allahsız zalimin zulmüne karşı Allah Allah diye inlettik arşı Semayı titretti İstiklal..

  • PoH tarafından
  • 5.199 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Çok Bu Meslekler Aranıyor 02:51

En Çok Bu Meslekler Aranıyor

İşsizlik oranı geçen yılın kasım döneminde yüzde 12,1'e yükseldi. İşsizlik böylece Mart 2010'dan bu yana ilk kez yüzde 12'yi aştı. İşsiz sayısı 3,7 milyonun üzerine çıktı. Peki, Türkiye'de son açıklanan verilere göre en ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gözleri Doldu 07:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gözleri Doldu

A Haber canlı yayınında gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Türkiye manzaralarını izleyince duygularına hakim olamadı ve gözlerinin dolduğu görüldü....

Ateş Hattı 16 Ocak 1995 1:02:46

Ateş Hattı 16 Ocak 1995

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; İdam Mahkumu Seyfettin Uzundiz ve Türkiye'de idam cezası, kadına şiddet, kadın sığınma evleri ve televizyonların canlı yayınlarında yapılan gaflar konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gözleri Doldu 07:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gözleri Doldu

A Haber canlı yayınında gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Türkiye manzaralarını izleyince duygularına hakim olamadı ve gözlerinin dolduğu görüldü....

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni  2017 00:50

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni 2017

Herkesin gözü onda... Televizyon ve müzik dünyasının nabzını tutan Türkiye'nin en uzun soluklu ödülü Altın Kelebek, sizlerin oylarıyla sahiplerini buluyor! Ayça Ayşin Turan ve Cem Davran'ın sunumuyla Pantene Altın Kelebe..

  • BETA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kağıt Toplayan Genç Söylemezsem Olamaz'a Bağlandı Haberlere Çıktığım İçin Utandım 20:07

Kağıt Toplayan Genç Söylemezsem Olamaz'a Bağlandı Haberlere Çıktığım İ

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kağıt toplayan üniversite öğrencisi ile zabıta ekipleri arasında yaşanan arbede görüntüleri oldukça ses getirmişti... Tüm Türkiye'de tartışılan konu, Söylemezsem Olmaz masasında da ele alındı..

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu İnce'nin Amerikalılar Yalanını Ortaya Çıkardı 01:07

Kılıçdaroğlu İnce'nin Amerikalılar Yalanını Ortaya Çıkardı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Amerikalılar beni aradı. Türkiye, Fetullah Gülen'i usulüne göre istememiş diyen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi canlı yayında yalanladı...

Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

'Erdoğan Kazanıyor Deseydim Beni Çarmıha Gererlerdi' 00:21

'Erdoğan Kazanıyor Deseydim Beni Çarmıha Gererlerdi'

Hakan Bayrakçı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. SONAR'ın başkanı Hakan Bayrakçı CNN Türk'te Türkiye'nin Gündemi programında seçim sonuçlarını değerlendirdi. Bayrakçı 'Anketlerde Recep Tayyip Erdoğan'ın kazana..

Medyum Keto Şimdi Nerede Ne Yapıyor 02:02

Medyum Keto Şimdi Nerede Ne Yapıyor

Türkiye'de bir dönem furyası esen medyumların en ünlülerinden biri Medyum Keto'ydu. Neredeyse her gün televizyondaydı. Fakat bir canlı yayında Medyum Memiş'ten tokat yedi... İşte o günden sonra göz önünde olmamayı tercih..

  • BETA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnce'yi Arayan Amerikalıları Kılıçdaroğlu Yalanladı: Eksik Yok! 00:58

İnce'yi Arayan Amerikalıları Kılıçdaroğlu Yalanladı: Eksik Yok!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin skandal yalanını ortaya çıkardı. İnce, geçtiğimiz aylarda Amerikalılar beni aradı, haklısınız Muharrem Bey. 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Fethullah Gülen'i usulüne..

Kadınlara Kızan Kadın Nilgün Bodur 18:35

Kadınlara Kızan Kadın Nilgün Bodur

Türkiye’nin yeni YÜZ’ü tv100 son dakika haberleri, Okan Bayülgen, Cengiz Semercioğlu programları Muhabbet Kralı, Uykusuzlar Kulübü ve canlı yayınlarla yeni video serileriyle her an elinizin altında...

  • BETA tarafından
  • 255 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Selin Ciğerci Demet Akalın İle Cengiz Semercioğlu'nu Barıştırdı 13:51

Selin Ciğerci Demet Akalın İle Cengiz Semercioğlu'nu Barıştırdı

tv100 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programına konuk olan ünlü youtuber ve şarkıcı Selin Ciğerci Türkiye'nin ilk fenomeninin kendisi olduğunu söyledi. Ciğerci, Demet Akalın ile Cengiz Semer..

  • BETA tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eşinden Şiddet Gören Ünlüler 11:06

Eşinden Şiddet Gören Ünlüler

İşte daha önce eşinden veya sevgilisinden şiddet görmüş olan ünlü isimler... En dikkat çekici isim ise canlı yayında sevgilisi, hayat arkadaşı tarafından tokat yiyen Türkiye'nin efsanesi....

  • BETA tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 69.Bölüm 2:27:00

Söz | 69.Bölüm

Yavuz (Tolga Sarıtaş) yaptığı büyük hamleyle Dragan’ı (Sarp Akkaya) köşeye sıkıştırır. Yavuz’un gözü karalığı karşısında çaresiz kalan Linda (Melis Birkan), Dragan’ı ona bırakmak zorunda kalır. Kopuk’un (Genco Özak) da y..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 77.Bölüm 2:16:35

Söz | 77.Bölüm

Yavuz’a(Tolga Sarıtaş) yardım eden Derya’nın(Deniz Baysal) başı beladadır. Mesleğinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Derya için bu olay zor günlerin başlangıcı olacaktır.nMelisa’nın Cahit tarafından tutsak edil..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- Vatan Yansa Ateşinde Isınacaklar 02:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Vatan Yansa Ateşinde Isınacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa Enerji Projeleri Toplu Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan Türkiye'ye yönelik provokatif hareketleri sert bir dille eleştirdi; ''Vatan yansa ateşinde ısınacak kadar gözü kar..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Sahte gelin Melisay Tosun gözaltında! 02:37

Sahte gelin Melisay Tosun gözaltında!

SHOW TV EKRANINDA TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞEN SAHTE GELİN ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ. POLİSİN BAŞLATTIĞI OPERASYONDA, SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI... BAKIN O ANLARDA NELER YAŞANDI?..

Göcek'te Deri Sırtlı Kaplumbağa Görüldü 01:07

Göcek'te Deri Sırtlı Kaplumbağa Görüldü

Akdeniz’de gözlemlenen ancak Türkiye’de henüz yuva kaydı olmayan Deri Sırtlı Deniz Kaplumbağası ilk defa Muğla Göcek’te canlı olarak görüntülendi...

Erdoğan İle Tokalaşmak İçin Sıraya Girdiler 05:29

Erdoğan İle Tokalaşmak İçin Sıraya Girdiler

NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üzerindeydi. Birçok ülkenin lideri Erdoğan ile tokalaşmak için sıraya girdi. Zirvedeki görüntüleri Mustafa Yıldız canlı yayında yor..