#Canlı yayın küfürleri türkiye

 Mandalinalı Peynirli  Pasta 06:18

Mandalinalı Peynirli Pasta

Mandalinalı peynir pastası tarifi malzemeler alt tabanı için gerekenler 1 tane yumurta 80 gr yumusak tereyagi(2 y.k kasigi) 100 gr seker(1cay bardagi) 200 gr un(1 bucuk su bardagi) 1 tatli kasigi kabartmatozu 1 tane van..

Hatay Ev Yapımı Künefe Tarifi 18:28

Hatay Ev Yapımı Künefe Tarifi

Ev yapimi künefe tarifi Malzemeler 1 kilo kadayif 850 gr künefelik tuzsuz peynir 250 gr tereyagi arti 1 yemek kasigi dolusu sana yagi Serbeti icin gerekenler 1 kilo seker 5 bucuk su bardagi su 3 4 damla limon Hazirlanis..

Yavuz Seçkin'den Donald Trump Tiplemesi 01:01

Yavuz Seçkin'den Donald Trump Tiplemesi

28 yaşında taklit yeteneğini keşfederek, Yavuz'un Minibüsü adlı programıyla Radyo Klas'ta yayın hayatına başlayan Ünlü oyuncu ve komedyen Yavuz Seçkin'in ABD başkanı Donald Trump tiplemesini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acun Ilıcalı'dan Bir Dev Anlaşma Daha 01:38

Acun Ilıcalı'dan Bir Dev Anlaşma Daha

Acun Ilıcalı, Meksika’da yayın yapan Azteca 1 kanalının tüm içeriklerini Acun Medya'nın yapacağını duyurdu. Acun Ilıcalı geçtiğimiz yıl Çeşme'de ağırladığı Ricardo Salinas ile iş birliği yaptıklarını açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Apple TV + 01:43

Apple TV +

Apple TV +, TV ve filmdeki en yaratıcı akıllardan gelen orijinal hikayeleri yeni bir yayın hizmet vermeye başlıyor...

Burak Özçivit İle Neslihan Atagül’ün Kara Sevda'sı ABD’de Rekoru Kırdı 01:40

Burak Özçivit İle Neslihan Atagül’ün Kara Sevda'sı ABD’de Rekoru Kırdı

ABD’nin İspanyolca yayın yapan en önemli televizyon kanalı Univision’da ‘Amor Eterno’ ismiyle yayınlanan dizi ilk gününde 18-49 yaş grubunda rakibinden , 18-34 yaş grubunda ise p daha yüksek reyting aldı...

  • BETA tarafından
  • 226 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yeryüzüne Tekfiyrı Tecwiydsiz gur eni hep birlikte yayalım duyuralım yardım edin sahıyfe introsu 00:05

Yeryüzüne Tekfiyrı Tecwiydsiz gur eni hep birlikte yayalım duyuralım y

➡️✍️✅☝YΞR’YÜZÜNDΞ 1333 SΞNΞ İÇİNDΞ YAŞAMIŞ OLAN 99 MİLYAR İNSΞ-ΞN WΞ BU ASIR'DA YAŞAYAN 9 MİLYAR İNSΞ-ΞN MÜSLİM DΞGİL'DİR KΞ-ΞFİR'DİR HΞPSİ ΞBΞDİ CΞHΞNΞM'LİKTİR.⤵️ . ➡️✍️✅☝DİGAT! ÇOK MÜHİM UYARI: DÜNYΞ-Ξ’DAKİ TÜM GUR-ΞNİ..

Fox Tv İsmail Küçükkaya'yı Kovdu Deniyordu - Yeni Sezonu Açıkladı 00:50

Fox Tv İsmail Küçükkaya'yı Kovdu Deniyordu - Yeni Sezonu Açıkladı

Gazeteci ve sunucu İsmail KÜÇÜKKAYA, sosyal medya hesabından twitter’dan bir açıklama yaptı ve yeni yayın dönemine ilişkin önemli bir hedefini açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Atiye ( The Gift ) 1. Sezon İnceleme - (DİKKAT SPOİLER) 08:48

Atiye ( The Gift ) 1. Sezon İnceleme - (DİKKAT SPOİLER)

Atiye, 27 Aralık 2019 tarihinde 8 bölümden oluşan ilk sezonun yayımlandığı, senaryosunu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal'ın birlikte kaleme aldıkları, fantastik ve aksiyon türündeki Netflix'in ikinci Türk orij..

 Kaytaz Böreği Tarifi 17:31

Kaytaz Böreği Tarifi

2 ekmeklik hamur 150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 soğan 2 çorba kaşığı nar ekşisi 1 çorba kaşığı domates salçası 4 dal maydanoz 4 dal kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı ki..

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatası,Sürk Salatası,Humus) 18:22

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatas

Taze zahter(kekik) salatasi Kekigin almancasi *Thymian * Yapilisi Bir avuc kadar zahterimizi iyice yikiyalim.guzelce dograyip.2 tane taze sogan az birsey maydonoz,biber ve 2 tane domatesi dograyip icine katalim.pulbiber..

Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi 07:14

Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi

Tarif Metni: Bademli Yeşil Balık 4 adet levrek fileto Çeyrek bağ maydanoz 2 diş sarımsak 2 avuç badem Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 kuru kırmızı biber 1 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber Dünden kalan Pilavla Zerde..

Pau - Ver Yansın [Official Video] 03:48

Pau - Ver Yansın [Official Video]

Söz müzik:PAU Aranjör: @serkanturkerr Klip Yönetmen @bugrakaracam Yardımcı yönetmen @1merveduran Görüntü Yönetmeni @alpaslantopal Yayın @mertkuskapan Ajans @blendmodel Make up @makeupesragul..

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..

Ekşi Mayalı Tarhana Ekmeği 11:04

Ekşi Mayalı Tarhana Ekmeği

600 gr yaş tarhana- 6 dolu servis kaşığı 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 150 gr su- 2/3 kavanoz* 400 gr beyaz un- 1+1/3 kavanoz 8 gr tuz- 1 silme tatlı kaşığı *Kavanoz 660 ml dir. Kaseye 600 gr yaş tarhanayı ve 1..

Pau - Derdim Oldun [Official Video] 03:43

Pau - Derdim Oldun [Official Video]

Derdim oldun sizlerle.. Söz Müzik : Pau Aranjör: Serkan TÜRKER Klip Yönetmeni: @bugrakaracam Yardımcı yönetmen: @1merveduran Görüntü Yönetmeni: @alpaslantopal Yayın: @mertkuskapan Ajans: @blendmodel Make up: @makeupesra..

Nusret Gökçe ile English-101 01:00

Nusret Gökçe ile English-101

Et restoranları olan Nusret Gökçe dünyaca ünlü doktor Mehmet Oz ile bir yayın yapmışlar. Nusret ingilizcesi ile kendine yine hayran bırakmış...

  • PengoTV tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yunan Gazetesini Arayıp Osmanlı Marşı Dinlettiler 02:54

Yunan Gazetesini Arayıp Osmanlı Marşı Dinlettiler

Bolu’da bir grup vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret içerikli yayın yapan Yunan Dimokratia gazetesini arayarak Osmanlı marşı dinlettiler...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli ) 16:30

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli )

Sucuklu Hellimli Pofidik Yumurta 6 yumurta 2 dolu çorba kaşığı labne ½ kalıp hellim 2/3 minik kangal sucuk 5-6 tane kuru domates 2 dal taze soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Fırını 180 derecede altlı üstlü ve..

Türk Suşisi 11:13

Türk Suşisi

1 kutu ton balığı 1 dilim kavun 1 avuç kaju fıstığı 3-4 dal Taze kişniş Bal Susam Tatlı - acı sos Soya sosu Bu tarifin en can alıcı öğesi yufka. Makinede açılmış, büyük yufka olmamalı. Taze ve el ile açılmış, mümkünse ..

OYUN SONUNDA MERMİ BİTTİ AMA... [PUBG Mobile] 13:56

OYUN SONUNDA MERMİ BİTTİ AMA... [PUBG Mobile]

Livik haritasında oynanan bu oyunda rakiplere mermi yağdırmaktan mermi bitti ve Mithrain son rakipte soğuk terler döktü...

BEN SUSTUM AİM'İM KONUŞTU - 31 KILLS! [PUBG Mobile] 12:46

BEN SUSTUM AİM'İM KONUŞTU - 31 KILLS! [PUBG Mobile]

Bilek nedir ne işe yara izliyoruz...

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı 09:16

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı

Turgay Güler’in sunumu, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş ve Araştırmacı Mustafa Şen’in katkıda bulunduğu En Sıradışı, gündemi enine boyuna ele alıyor. Yayına bu hafta ekra..

 Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda 12:40

Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda

Mükemmel Ev Köftesi Genişçe bir kaseye, ½ kg çift çekim dana döş kıymayı,1,5 adet soğanı ince ince, köftede çok görünmeyecek şekilde doğrayıp koyun. Dilerseniz soğanı mutfak robotunda da çekebilirsiniz ancak ç..

Süt Dilimi  Tarifi 09:42

Süt Dilimi Tarifi

Malzemeler Tartiniz varsa onu kullanin ama ben yinede ölctüm bardakla) Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 80 gr seker(1 cay bardagindan bir parmak eksik) 1 cimdik tuz 1 tane vanilya 100 gr un(1 su bardagind..

Balık avı mı, işkence mi? 01:00

Balık avı mı, işkence mi?

AMASYA'DA YAŞLI BİR ADAM YEŞİLIRMAK'TAKİ, DEV YAYIN BALIĞINI YAKALAMAK İÇİN SUYA ATLADI. BOYU KADAR OLAN BALIĞI, DÖVE DÖVE KIYIYA ÇIKARDI. O AVI İŞKENCEYE ÇEVİRİRKEN ETRAFTAKİLER DE TEZAHÜRAT YAPTI..

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek 07:36

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik. 1 çorba kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 15 ince dilim sucuk- 100 gr 250 gr kaşar 1 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak ma..

Çilekli Rulo Pasta Tarifi 09:03

Çilekli Rulo Pasta Tarifi

5 tane Yumurta 1 Su Bardagi Seker 1 Su Bardagi Un 1 Tatli Kasigig dolusu Kabartmatozu 1 tane de Vanillia Ic Kremasi icin 1 tane Krema (Schlagsahne) 1 paket Maskarpone Icine Koymak icin istediginiz bir Meyve ben Cilek ..

Saklanan askerleri polis çıkardı 03:22

Saklanan askerleri polis çıkardı

O KARANLIK GECEDE HAİNLERİN HEDEFİNDEKİ KRİTİK NOKTALARDAN BİRİ DE İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'YDİ... DARBECİLER GÖZLERİNİ KIRPMADAN MASUM SİVİLLERİN ÜZERİNE ATEŞ AÇTI... SHOW HABER GENEL YAYIN YÖNETMENİ RIDVAN BIYIK'..

ABD'de Kriz! Almanya'da Skandal! Kaçıyorlar! 31:18

ABD'de Kriz! Almanya'da Skandal! Kaçıyorlar!

ABD'de kriz! Altın Konseyinden şok açıklama! Almanya'da Skandal Büyüyor. Özlem Türeci Uğur Şahin Almanya'yı Terk Ediyor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 2 yıl önce