#Canlı yayın küfürleri türkiye

İstanbul'da Kapanan İşletmelere Destek 14:20

İstanbul'da Kapanan İşletmelere Destek

TGRT Haber Ekonomi Müdürü Celal Toprak ile İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç canlı yayında konuğumuz oldu. Enflasyonu, İstanbul'da kapalı olan 20 bin işletmeyi ve paket servisteki komisyonları konuştuk...

Mansur Yavaş'tan Çocuklara İnternet Sözü 01:35

Mansur Yavaş'tan Çocuklara İnternet Sözü

Ankara'da üç minik öğrenci canlı derse girmek istediler. Ancak internete erişemediler. Öğrenciler de seslerini duyurabilmek için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a bir video ile seslendiler. Başkan Yavaş d..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Türkiye'nin konuştuğu gelin! 04:03

Türkiye'nin konuştuğu gelin!

O, DAMAT ADAYLARINDAN ALDI... ESKİ EŞİ DE İDDİASINA GÖRE ONDAN ALDI... SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINA KONUŞAN SAHTE GELİN, CANLI YAYINDA DAMAT ADAYLARINI EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRDIĞINI ..

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı! 02:52

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı!

SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINI YALOVA’DAN İZLEYEN BİR KIZ ÇOCUĞU, İNANILMAZ BİR İDDİADA BULUNDU… SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN’UN ESKİ EŞİ EMİRHAN ARSLAN’IN, 3 YIL ÖNCE KENDİSİNE CİNSEL İSTİ..

'Tık' uğruna bunu da yaptılar! 01:43

'Tık' uğruna bunu da yaptılar!

BUGÜN SOSYAL MEDYAYA DÜŞEN BİR VİDEO ORTALIĞI KARIŞTIRDI... TİKTOK'TAKİ CANLI YAYINDA BİR KADINI ÖLÜMLE TEHDİT EDEN, 'BOĞAZINI KESECEĞİM' DİYEN GENÇ, YAKALANIP GÖZALTINA ALINDI... VE BAKIN, O TEHDİTLERİN ALTINDAN NASIL B..

Demet Akalın isyan etti! 02:05

Demet Akalın isyan etti!

ANNE BABALAR DİKKAT! BU HABER SİZİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR!ŞARKICI DEMET AKALIN, KREDİ KARTINDAN 7 BİN TL ÇEKİLİNCE BÜYÜK ŞOK YAŞADI. GERÇEK KISA SÜREDE ORTAYA ÇIKTI... 7 YAŞINDAKİ KIZI SOSYAL MEDYADA CANLI YAYINA KATILM..

Tava Ciğer Mi, Şiş Ciğer Mi- 32:42

Tava Ciğer Mi, Şiş Ciğer Mi-

Gastronomi Eleştirmeni Vedat Milor bir anket düzenlendi. Polemiğin fitilini ateşledi. Tava ciğer mi, şiş ciğer mi? Biz hem Vedat Milor’a tercihini sorduk hem de Edirne ve Urfalıların düşüncelerini canlı yayında aldık..

Marmara Denizi Şimdi De Ölümcül Gaza Teslim Oldu 01:32

Marmara Denizi Şimdi De Ölümcül Gaza Teslim Oldu

Marmara Denizi’ni esir alan müsilajla mücadele sürerken bu kez de Çınarcık Çukuru’nda hidrojen sülfür gazı tespit edildi. Akademisyenler canlı yaşamını yok edecek çözünmüş gazın tehlikesine dikkat çekti...

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Uludağ'da kaybolan kadın 3 gün sonra sağ bulundu 01:39

Uludağ'da kaybolan kadın 3 gün sonra sağ bulundu

Bursa Uludağ’da odun toplamak için gittiği ormanda kaybolan 59 yaşındaki Gülefer Boynukısa 3 gün sonra sağ olarak bulundu. Jandarma Arama Kurtarma timinden bir görevli ayakkabısını Gülefer Boynukısa’ya verdi. Gülefer Boy..

“Ne olur bebeğimi bulun” 03:18

“Ne olur bebeğimi bulun”

Gözyaşları içinde bebeğinin bulunmasını istemişti. O anne bebeğine kavuştu. Baba ise canlı yayında polis tarafından gözaltına alındı...

HEREM KARADENİZLİM 02:50

HEREM KARADENİZLİM

Herem karadenizlim canlı performans Söz : Ayhan ALPTEKİN Müzik : Ayhan ALPTEKİN..

Şehrin girişlerine beton bariyerler kuruldu, siperler kazıldı 02:52

Şehrin girişlerine beton bariyerler kuruldu, siperler kazıldı

İrpin ve Bucha’da patlama sesleri artık giderek yükseliyor. Sivillerin tahliyesi bölgede kesilmiş durumda. Dün A Haber ekiplerinin yanına bomba düşmüştü. Sıcak noktadan Kiev merkeze gelen A Haber Programlar Şefi Emine Ka..

Emet'te çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor 02:49

Emet'te çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor

Kütahya Emet'te orman yangını çıktı. Dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye söndürme helikopteri ve çok sayıda arazöz ile orman işçisi sevk edildi. Ekipler, hem havadan hem de karadan yangına müdahale etti...

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm 1:47:25

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm

Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Turgay Kantürk, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Gökşen Ateş ve Zerrin Tekindor ve ..

  • Dizi TV tarafından
  • 169 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

İklim Tiyatrosu ile Planlanan Büyük Yıkım! 1:05:34

İklim Tiyatrosu ile Planlanan Büyük Yıkım!

İklim Tiyatrosu..

  • STUDIO AS tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 1 yıl önce
MUTFAKLARINIZDAN ACİL Çıkartın! Yediğiniz Peynir Sahte Mi Böyle Test Edin Ölü Su Canlandırma FORMÜLÜ 48:43

MUTFAKLARINIZDAN ACİL Çıkartın! Yediğiniz Peynir Sahte Mi Böyle Test E

02:30 Gerçek Peynir Nedir? 04:41 Peyniriniz Gerçek Mi Test Edin! 08:00 Hangi Rakamlı Yumurtaları Yememeliyiz? 12:33 Yumurtanızı Test Edi! 16:20 Tuvalet Kağıdı Kanser Mi Yapıyor? 20:39 İçtiğimiz Suyun Canlı Su Olduğunu Na..

  • STUDIO AS tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 12 ay önce
ÖNCE SAĞLIK 38:14

ÖNCE SAĞLIK

KARATAY..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 8 ay önce
“Yüzüklerin Efendisi ve  Maymunlar Cehennemi” Hangi Seçilmiş Kavmi İşaret Ediyor? 1:32:49
Zandan uzak insanlığa... 48:05

Zandan uzak insanlığa...

Dünyada yaşanan olayları farklı bir bakış açısı katarak, dünyanın ve kainatın de neler olduğunu, insanlığın nereye doğru gittiğini araştırmalarla konuşup, anlayacağız...

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 1 ay önce
'Yalan terörü estiriyorlar!' 02:46

'Yalan terörü estiriyorlar!'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, orman yangınları üzerinden siyaset devşirmeye çalışan muhalefet partilerine yüklenerek, 'Biz sadece yangınlarla..

Bu nasıl eğlence- Akdeniz cayır cayır yanarken İzmir'de Havai fişek ormanı yakıyordu 01:41

Bu nasıl eğlence- Akdeniz cayır cayır yanarken İzmir'de Havai fişek or

Akdeniz'de ormanlar cayır cayır yanarken onlar ne yangın tehlikesine ne de canlı hayatına aldırış etti. Eğlence adı altında defalarca havai fişek attı. Ormanlık alanda atılan fişekler yangına yol açtı. Görüntüler İzmir K..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..

Yeni Açıklamalar Dehşete Düşürdü! O Köyde Neler Oluyor? 1:43:49

Yeni Açıklamalar Dehşete Düşürdü! O Köyde Neler Oluyor?

Narin’in Köyünde Kaybolan Çocuklar…..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 4 hafta önce
Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçiler muhabire saldırdı! 01:49

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçile

Avustralya'da aşı karşı inşaat işçileri yine sokağa çıktı. Eylemlerde tansiyon yüksek. Öyle ki protestocular haber yapmaya çalışan muhabire şişe atarak saldırdı. Avustralya'nın 7 News kanalında çalışan bir muhabir, koro..

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı! 14:21

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı!

Ölüm ilanını yazdıktan sonra kaybolan Türkan Hanım canlı yayında... Türkan Hanım, evden çıkamadığını, adamın bırakmadığını, sonra adama “Beni Müge Anlı arıyormuş, senin de başın belaya girer” dediğini, otogara gittiğini,..

Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar neden bayilerden daha yüksek 04:18

Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar ned

Oto galerilerde satılan araçların fiyatı bayileri geride bıraktı. Galericiler bayilerde sıfır araç bulunamadığı için fiyatların kendilerinde daha yüksek olduğunu belirtiyor. Peki gerçekte bu fiyat farkının nedeni ne? Ayr..