#Canlı yayın küfürleri türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şansölye Merkel’i Kabul Etti 02:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şansölye Merkel’i Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel, Türkiye ziyareti kapsamında ilk ..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu 01:28

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu

FETO kapsamında araması ve yakalanması bulunan Avukat Ali Eroğul, Niğde Adliyesine giderek teslim oldu. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlar da polis tarafından bulunamayan Avukat Ali Eroğul, bugün a..

Merakla Beklenen İnternet Dizisi Masum'a Selda Bağcan'lı Jenerik Müziği 01:29

Merakla Beklenen İnternet Dizisi Masum'a Selda Bağcan'lı Jenerik Müziğ

Güçlü kadrosu ile dikkat çeken Masum, Türkiye'nin yüksek bütçeli ilk internet dizisi olmasıyla da öne çıkıyor. Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen ve Bartu Küçükçağlayan gibi isim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.071 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Da Develerin Güzellik Yarışması 00:57

Bu Da Develerin Güzellik Yarışması

İlçede deve güreşleri öncesi develerin sahipleri havutları giydirip süsleyerek yürüdü. 18 devenin yer aldığı kortej, Biga Belediyesi önünde son buldu. Yürüyüş, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Yürüyüşün ardından..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Köksal Babanın Çaycı Kenan İle Kavgası 04:43

Köksal Babanın Çaycı Kenan İle Kavgası

Köksal Baba Kimdir? Köksal Bektaşoğlu namı değer ( Köksal Baba ) 10.02.1975 Trabzon Arsin Doğumlu.1990 yılında boks sporuna başlamış.1995-1996-1997-1998 yıllarında Gençler'de Türkiye şampiyonu olmuş. 2010 da boksu bırakı..

  • Cowboy tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 8 yıl önce
70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti 01:58

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti

er hafta Türkiye'yi Seyahatname programıyla karış karış gezen Kerim UIak'ın bu haftaki durağı Kilis oldu. Kilis'te 70'inden sonra Kuran-ı Kerim öğrenen köyün yaşlı kadınlarını da ziyaret etti. Ulak, Kilis'i gezdi, gördü ..

Meşazını Aldım Evet Diyorum 01:15

Meşazını Aldım Evet Diyorum

Büyük Türkiye için desteklerlerini ifade eden yurdum gençlerinin bir birlerine ilettikleri görüntülü meşazları izliyoruz efendim...

  • PITIRCIK tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Kocaeli 1:04:36

Maceracı _ Kocaeli

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu haftaki macerasına İzmit’te devam ediyor. İzmit’in doğa güzelliklerini eğlenceli görüntülerle ekrana taşıyan Murat Yeni ve ekibi, maceralarına bir yenisini daha ekli..

‘Kardak'a Yine Çıkarım 00:47

‘Kardak'a Yine Çıkarım

Türkiye ve Yunanistan arasındaki ihtilaf sonucu 21 yıl önce Kardak kayalıklarına gerçekleştirilen operasyonda görev alan dönemin Sualtı Taarruz (SAT) komandosu emekli astsubay Hakan Çalışkan, yeniden çağrılması durumunda..

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü - 03:50

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü -

Alman dergi Der Spiegel'in FETÖ'nün ne kadar tehlikeli olduğunu anlattığı yazı ele alındı. Türkiye'deki faaliyet alanı zayıflayan örgütün yurtdışındaki oldukça aktif olduğu sadece Almanya'da 150 dershane, 30 okul, gazete..

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu 01:30

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu

Rizeli Hasan Önder, Vietnam’da düzenlenen Dünya Çay Şampiyonası Eleme Organizasyonunda Türk çayını Türkler’e has tekniklerle tanıttı. 2017 Dünya Çay Şampiyonası için uzmanların belirleneceği müsabaka Vietnam’ın başkent..

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti 01:44

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk Mozolesine çiçek bırakan Talon, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Kalkınma Bakanı Lütfi ..

Yusufeli Barajı 04:33

Yusufeli Barajı

Artvin Yusufeli Barajı: Temelden 270 metre yüksekliği ile kendi sınıfında Türkiye’nin en yüksek, dünyanın ise 3.yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES Projesi’nde bir eşik daha aşıldı. 21 Aralık 2012 tarihinde yapı..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Survivor Sabriye'nin Şaşırtıcı KickBoks Mücadelesi 11:42

Survivor Sabriye'nin Şaşırtıcı KickBoks Mücadelesi

Sabriye Şengül (d. 1988; Şalpazarı, Trabzon), Türk kickboksçu. Spora hentbol oynayarak başladı. 2006'da boksa başladı. Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı.[1] ..

  • ANKA tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sakallı Akbaba Kameralara Böyle Yakalandı 00:46

Sakallı Akbaba Kameralara Böyle Yakalandı

Türkiye'de yaşayan nadir türlerden biri olan Sakallı Akbaba , Artvin'de fotokapanla görüntülendi...

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Neslihan Atagül Fahriye Evcene Rakip Olabilir Mi? 03:25

Neslihan Atagül Fahriye Evcene Rakip Olabilir Mi?

Yıllar önce Yaprak Dökümü'nde beraber rol olan Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen şimdi Türkiye'nin gündemindeki iki güzel oyuncusu. Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ile evli, Fahriye Evcen Murak Özçivit ile beaber. Peki sizc..

  • ANKA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş -Ertuğrul- 77.Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş -Ertuğrul- 77.Bölüm Fragmanı

Türkiye'nin en çok izlenen filminin yeni fragmanı buyrun sizlerle....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meclis'in Tarihi Levhası 93 Yıl Sonra Bulundu 01:28

Meclis'in Tarihi Levhası 93 Yıl Sonra Bulundu

Türkiye Büyük Millet Meclisi kurulduğunda Başkanlık Divanı arkasında asılı olan levha, arşive kaldırıldı ve yıllarca tozlu raflarda bekledi. NTV, 93 yıl sonra bulunan ve yeniden yerine asılan Arapça levhayı görüntüledi...

Suyu Emen Asfalt 00:45

Suyu Emen Asfalt

teknolojinin bu kadar gelişmesi çok güzel,süpermiş..

Çağatay Akman Beyaz Show da Geceye Damgasını Vurdu! 02:03

Çağatay Akman Beyaz Show da Geceye Damgasını Vurdu!

Son dönemde yıldızı iyice parlayan Çağatay Akman Beyaz Show da damgasını vurdu.Sosyal platformda 108.000.000 izlenme payıyla türkiye rekoru kıran genç şarkıcı şlerini yoğun olduğuylda ilgili bir açıklama yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi 01:17

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi

Rusya öncülüğündeki rejim güçlerinin ağır bombardımanı altındaki Halep’in doğusunda ateşkes sağlandı. Görüşmeler Türk istihbarat yetkilileri ile Rus askeri makamları arasında yapılırken, ilk etapta bölgedeki sivillerin,..

Erdoğan Millet Ne Derse o Olacak, Allah Ne Derse o Olacak 01:24

Erdoğan Millet Ne Derse o Olacak, Allah Ne Derse o Olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olay bir sistem mücadelesidir. Erdoğan'dan sonrası ne olacak? Millet ne derse o olacak, Allah ne derse o olacak...

Hadise Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey 03:30

Hadise Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey

HADİSE Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey... Bu video da Türkiye'nin en ünlü kadınlarda olan Hadise hakkında bilinmeyenleri derledik.Umarım beğenirsiniz.İyi Seyirler :))..

  • ANKA tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yiyişenlere Dadanan Motorcu 01:14

Yiyişenlere Dadanan Motorcu

Türkiye de yaşadığını unutan ve genişlikte sınır tanımayan insanlara ders veren motorcu ....

  • PITIRCIK tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 8 yıl önce