#Canlı yayın küfürleri türkiye

Kuraklık Çıldır Gölü’nü Vurdu 04:12

Kuraklık Çıldır Gölü’nü Vurdu

Türkiye’nin en önemli göllerinden birisi olan Çıldır Gölü’nü kuraklık vurdu. Çıldır Gölü’nün suyu yaklaşık 4 metre çekildi..

Marmara’daki Mercanlar Böyle Kurtarıldı 01:02

Marmara’daki Mercanlar Böyle Kurtarıldı

Marmara Denizinde çevresel faktörler nedeniyle tehlike altında olan mercanlar, Türkiye’de ilk kez uygulanan operasyonla kurtarılarak hayata döndürüldü...

Mehmetçik Kamerasından Barzani'ye Gözdağı 00:21

Mehmetçik Kamerasından Barzani'ye Gözdağı

Barzani'nin 25 Eylül'de yapmayı planladığı referandumun ardından Türkiye tavrını net bir şekilde ortaya koymuştu. Silopi-Habur bölgesinde başlatılan tatbikata bir çok tank ve mühimmat sevkiyatı yapıldı. İşte tatbikatta M..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  IKBY Referandumdan Vazgeçmeli 07:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan IKBY Referandumdan Vazgeçmeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan IKBY referandum kararına ilişkin Vazgeçmelerini bekliyoruz dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin referandum kararıyla ilgili, “Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'ni, bu..

TSK Sıfır Noktasında Tatbikata Ara Vermiyor 00:26

TSK Sıfır Noktasında Tatbikata Ara Vermiyor

TSK'nın, Türkiye'nin Irak sınırının sıfır noktasında, Silopi ilçesi ile Habur Sınır Kapısı arasındaki tır parkı karşısında bulunan boş arazide önceki gün başlattığı tatbikat 3'üncü gününde devam ediyor. Alanda, ZPT ve ta..

İşsiz Gence Çekilişten 500 Bin TL Değerinde Porsche Çıktı 02:29

İşsiz Gence Çekilişten 500 Bin TL Değerinde Porsche Çıktı

Bir dondurma firmasının çekilişle Türkiye genelinde iki kişiye verdiği lüks arabaların biri Ordu'nun Ünye ilçesindeki işsiz gence çıktı...

Irak'ın Birliğini Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok 02:01

Irak'ın Birliğini Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Barzani'nin referandum kararıyla ilgili olarak 'Türkiye olarak her zaman Irak'ın toprak bütünlüğünü savunduk. Özel temsilcilerimi Barzani'ye gönderdim. Sakın böyle bir yanlışın içerisin..

AFAD Tatbikatı Gerçeği Aratmadı 02:51

AFAD Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

Isparta'da Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından kentteki tüm kurumlar ile 15 araç ve 81 personelin katılımıyla gerçekleştirilen saha tatbikatı gerçeği aratmad..

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt 01:43

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya ile ilşkiler hakkında 'Her şeyden önce bizim siyasetteki tezimiz şu: 'Dostları çoğalt; düşmanı azalt.' Rusya'yla bir olumsuzluk..

Bangladeş Başbakanı Hasina; Batı Arakan'ın Acısını Hisssetmiyor 01:12

Bangladeş Başbakanı Hasina; Batı Arakan'ın Acısını Hisssetmiyor

Myanmar ordusunun katliamlarından kaçarak Bangladeş'e sığındılar. Türkiye'nin de aralarında bulunduğu birkaç ülke hariç herkes acılarına sessiz kaldı. Arakanlı Müslümanlara kapılarını açan Bangladeş'in Başbakanı Şeyh Has..

Yıldız Tilbe,  İntihar Etti Haberine Çıldırdı! 15:11

Yıldız Tilbe, İntihar Etti Haberine Çıldırdı!

O Ses Türkiye şarkı yarışmasında bu dönemde jüri üyesi olacak olan Yıldız Tilbe intihar etti iddiasıne neler söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sertab Erener Evinin Kapılarını Açtı! 06:51

Sertab Erener Evinin Kapılarını Açtı!

Sertab Erener, evinin kapılarını Kanal D ile Günaydın Türkiye'ye açtı; konserleri, gün içinde yaptıkları ve İrem Derici hakkında açıklamalar yaptı. Söylediği şarkısıyla da kulakların pasını sildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşsiz Gence Çekilişle 500 Bin TL’lik Otomobil Çıktı 01:20

İşsiz Gence Çekilişle 500 Bin TL’lik Otomobil Çıktı

Bir dondurma firmasının çekilişle Türkiye genelinde iki kişiye verdiği lüks arabaların biri Ordu’nun Ünye ilçesindeki işsiz gence çıktı. Değeri 500 bin TL’den fazla olan Porsche Cayman çekilişini kazanan üniversite mezun..

Burcu Esmersoy Türkiyeye Dönüyor! 02:23

Burcu Esmersoy Türkiyeye Dönüyor!

Dünya Güzellerim'in 13. Bölümünde; Güzellerin dönmesine 1 gün kala Burcu Esmersoy ani bir kararla Bülen Ersoy'un da iznini alarak Türkiye'ye dönmeye karar veriyor...

  • ANKA tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan O Geleneği Abd'de De Sürdürdü 00:41

Erdoğan O Geleneği Abd'de De Sürdürdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Amerikan ve Amerikalı Müslüman toplumuna seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını Türkiye'de yaptığı birçok konuşmada olduğu gibi 'Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Kar..

Erdoğan O Geleneği ABD'de De Sürdürdü 00:41

Erdoğan O Geleneği ABD'de De Sürdürdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Amerikan ve Amerikalı Müslüman toplumuna seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını Türkiye'de yaptığı birçok konuşmada olduğu gibi 'Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Kar..

Trabzon’da 600 Gram Sezyum Maddesi Yakalandı 00:21

Trabzon’da 600 Gram Sezyum Maddesi Yakalandı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yol uygulaması yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir araç içerisinde yaptığı aramada kimyasal silahlarda kullanılan 600 gram sezyum maddesi ele geçirdi. Ele geçirilen 600 Gram kaçak Se..

Bu Kızın Kalbi Dışarıda Atıyor! 02:42

Bu Kızın Kalbi Dışarıda Atıyor!

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktaları ve daha neler neler.....

  • ANKA tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yurda Döndü 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yurda Döndü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD ziyaretini tamamlayarak yurda döndü. New York'ta yapılan BM zirvesine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirve sonrasında Türkiye'ye döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Es..

5000TL Araba vs. 3.500.000TL Araba 11:56

5000TL Araba vs. 3.500.000TL Araba

Ben Orkun Işıtmak , çok sevilen serimiz #SonradanGörme 'nin yeni bölümünde ucuz, orta ve pahalı arabaları karşılaştırıyorum. Ucuz arabamız Anadol , orta fiyatlı BMW 320i , pahalı olan araç ise Türkiye'de sadece 1 tane ol..

  • Origami tarafından
  • 2.392 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nusret'in Ağız Sulandıran Lokum Burgeri 00:53

Nusret'in Ağız Sulandıran Lokum Burgeri

İş hayatındaki başarısı kadar, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da konuşulan ve ünü Türkiye sınırlarını aşan sosyete kasabı Nusret Gökçe'nin ağız sulandıran lokum burger şovunu izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkoncanecem İle Yetenek Sizsiniz Suriye 00:58

İkoncanecem İle Yetenek Sizsiniz Suriye

Türkiye'nin en etkili travestisi, gönüllerimizin sultanı, yüreklerimizin kanatlı perisi, biriciğimiz Travesti İkoncanecem'in Suriyeli ile fırtınalar estirdiği bu videoyu izleyelim..

  • JET TV tarafından
  • 4.802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüm Opsiyonlar Masada 02:59

Tüm Opsiyonlar Masada

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bozdağ 'Tüm ikazlarımıza rağmen bu referandumun yapılması halinde Türkiye tüm ikili ve ulus..

Reynmen Bas Gaza 01:00

Reynmen Bas Gaza

Türkiye'deki klip anlayışı temsili falan değil hatta bu video daha komik Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabit Ballıoğlu Çorap İşinde 00:43

Sabit Ballıoğlu Çorap İşinde

Türkiye'nin meşhur Aktörlerinden Taruk Arkun ( Sabit Ballıoğlu) ucuz çorap işine girer...

  • JET TV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AK Parti Milletvekili İçin TBMM'de Tören Düzenlendi 06:03

AK Parti Milletvekili İçin TBMM'de Tören Düzenlendi

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tören düzenlendi..

Sınır Kapılarının Neden Kapatılmadığını Açıkladı 00:27

Sınır Kapılarının Neden Kapatılmadığını Açıkladı

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Irak'taki gayrimeşru referandum sonrası Türkiye'nin sınır kapılarının neden kapatmadığı ile ilgili olarak açıklama yaptı. Ünal 'Irak merkezi yönetimi sınır kapılarını teslim almak için hareket..

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle 1:50:35

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle

Haluk Bilginer, Ben Kingsley ve Josh Hartnett gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkan The Ottoman Lieutenant yani Osmanlı Subayı filminde sadece Amerikalı bir hemşire olan Lillie ile Osmanlı ordusu subayı İ..

Çember - Hayalet Gemi Fragman (Yeni Sezon) 00:50

Çember - Hayalet Gemi Fragman (Yeni Sezon)

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık 02:19

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, alacağı eğitimin ardından oyunculuğa yeşil ışık yakabileceğini belirtti. Şarkıcı Buray, 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı ve JLL Türkiye taraf..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce