#Canlı yayın küfürleri türkiye

Yeni Atak, Hürkuş ve Anka'lar Geliyor 01:27

Yeni Atak, Hürkuş ve Anka'lar Geliyor

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ/TAI), yıl sonuna kadar yapacağı teslimatlarla Türkiye'nin hava filosunu güçlendirmesine katkıda bulunacak...

Irak'ın Toprak Bütünlüğü Konusunda Mutabık Kaldık 01:26

Irak'ın Toprak Bütünlüğü Konusunda Mutabık Kaldık

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yaptığı görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Irak'ta yapılan gayrimeşru referandum hakkında 'Gerek Irak'ın gerekse Suriye'nin toprak bütünlüğü ko..

Çember 8.Bölüm Fragmanı (Araf) 00:52

Çember 8.Bölüm Fragmanı (Araf)

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

Sen Olsan Bari Davul Versiyon 00:54

Sen Olsan Bari Davul Versiyon

Türkiye'nin yetenekli davulcuları.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Başoğlu Alejandro Oldu Arkadaşlık Sitesinde Partner Arıyor 01:17

Murat Başoğlu Alejandro Oldu Arkadaşlık Sitesinde Partner Arıyor

Burcu Başoğlu ile skandal bir ilişki yaşayan Murat Başoğlu'nun kendini bir arkadaşlık sitesinde İspanyol Alejandro olarak tanıttığı ortaya çıktı. MURAT OLDU ALEJANDRO Bugün Duymayan Kalmasın'da Türkiye'nin konuştuğu adam..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Irak'a Uçuşlar İptal 00:52

Kuzey Irak'a Uçuşlar İptal

Başbakan Binali Yıldırım, Bugün saat 18.00 itibarıyla Türkiye'den Süleymaniye'ye ve Erbil'e yapılan bütün uçuşlar iptal edilmiştir, süresiz olarak iptal edilmiştir. Irak Merkezi Hükümeti'nin Sivil Havacılık İdaresinin a..

Kuzey Irak Yerel Yönetimi Bedelini Ödeyecektir 02:04

Kuzey Irak Yerel Yönetimi Bedelini Ödeyecektir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak Bölgesel Yönetimine en büyük desteği Türkiye'nin verdiğini ifade ederek, Madem şartlar değişmiştir Kuzey Irak yerel yönetimi ülkemize rağmen bir adım atmıştır bunun da bede..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış 02:10

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış

Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üs açıldı. Törende Somalili askerler, Türkçe şarkılar seslendirdi. Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üssün açılışına Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre ve Orgeneral Hulusi Akar k..

Kudüs Geri Dönecek Kısa Film İzle 02:38

Kudüs Geri Dönecek Kısa Film İzle

Kudüs Geri Dönecek ! (Muhteşem Kısa Film) izle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarının yer aldığı muhteşem Kısa Film. Yapım: Kubbe Medya Türkiye'nin en güncel videoları için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!..

  • PengoTV tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katliamdan Az Farkla Kurtulan Demet Akalın Yaşadıklarını Anlattı 02:26

Katliamdan Az Farkla Kurtulan Demet Akalın Yaşadıklarını Anlattı

ABD'nin Las Vegas kentinde yapılan silahlı saldırıdan birkaç saat farkla kurtulan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Türkiye’ye döndü. Akalın, Birkaç saat önce orada o insanlarla belki karşılaştım. Hep açık alanlarda gezdik ora..

  • ANKA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Meclis Başkanı'nı Kabul Etti 00:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Meclis Başkanı'nı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Meclis Başkanı Atıf et-Taravine'yi kabul etti.Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basına kapalı kabulü, yaklaşık 40 dakika sürdü.Atıf et-Taravine ve beraberindeki heyeti..

Palandöken'e Mevsimin İkinci Karı Yağdı 01:20

Palandöken'e Mevsimin İkinci Karı Yağdı

Erzurum'da, Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Palandöken Dağı'nın yüksek kesimlerine mevsimin ikinci karı yağdı...

En Güzel Enstrümantal Fon Müzikleri 1:01:32

En Güzel Enstrümantal Fon Müzikleri

Toplam 1 Saat uzun kesintisiz en güzel seçkin fon müzikleri. Dilediğiniz şarkıyı atlama ve seçme özelliğinde! Türkiye'nin en Güncel Paylaşımları için kanalımıza Abone Ol! Kesintisiz Fon Müziği Duraksız Fon Müziği Uzun ..

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı 02:16

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı

Ankara'da devam eden FETÖ davasında ilginç anlar yaşandı. FETÖ'den yargılanan Mehmet Ö. aldığı ceza karşısında şok olunca mahkeme salonundan çıkarılmadan Lütfen tekrar dinleyin, konuşacağım dedi ancak mahkeme kabul etm..

Seçim Zamanı Belirlendi!!  Barzani seçime gidiyor 02:30

Seçim Zamanı Belirlendi!! Barzani seçime gidiyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) 1 Kasım’da parlamento ve başkanlık seçimleri yapılmasının planlandığı duyuruldu. Gayrimeşru referandumun ardından başta Türkiye olmak üzere İran ve Irak tarafından tecrit edilen IKB..

Türk Gemisi Sicilya Açıklarında 77 Göçmeni Kurtardı 00:56

Türk Gemisi Sicilya Açıklarında 77 Göçmeni Kurtardı

Türkiye'den Amerika'ya gitmekte olan bir Türk şirketine ait konteyner gemisi, Sicilya açıklarında tekneleri batan 77 göçmeni kurtardı...

Amir Khan'a Atatürk Havalimanı'nda Yoğun İlgi 00:47

Amir Khan'a Atatürk Havalimanı'nda Yoğun İlgi

Bollywood'un ünlü oyuncusu Khan, Türkiye'ye geldi- Kültür ve Turizm Bakanlığının davetlisi olarak, İstanbul'a gelen Khan'ın karşılanması sırasında Atatürk Havalimanı'nda izdiham oluştu...

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

60 Saniyede Bugün 01:05

60 Saniyede Bugün

Türkiye ve dünya gündeminin 60 saniyelik özeti...

Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak 02:18

Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Manisa'da katıldığı açılış töreninde konuştu. Türkiye'nin başta Kerkük olmak üzere tarihi Türkmen şehirlerine zorla el konulması girişimlerine ve Irak'ın kuzeyinde Kürdistan kurulmasına m..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Yerli Parayla Alışveriş Yapma Sürecini Hayata Geçirme Kararı Verdik 01:57

Yerli Parayla Alışveriş Yapma Sürecini Hayata Geçirme Kararı Verdik

İran'ın başkenti Tahran'da bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısına başkanlık ettikten sonra ortak basın toplantısı düzen..

Kaplan Tankı Endonezya'da Görücüye Çıktı 00:52

Kaplan Tankı Endonezya'da Görücüye Çıktı

Endonezya'da 72. Ulusal Silahlı Kuvvetleri Günü, Endonezya'nın Banten kentinde askeri geçit töreni ile kutlandı. Törende, Türkiye ve Endonezya ortaklığında yapılan Kaplan tankı, savaş helikopterleri, denizaltıları ve sil..

Türkler En İyi Bildiği İşi Yapacak! 00:59

Türkler En İyi Bildiği İşi Yapacak!

Türkler bugün yine en iyi bildiği işi yapacak: Kenetlenecekler…..

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır 01:53

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İdlib operasyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Türkiye kendi güvenliği ve oaradaki vatandaşların güvenliği açısından her türlü tedbiri almış ve bunun devam edeceği inan..

Flakka Uyuşturucusunu Kullananların Son Halleri(Zombi) 01:00

Flakka Uyuşturucusunu Kullananların Son Halleri(Zombi)

SON DERECE RAHATSIZ EDİCİ GÖRÜNTÜ İÇERİR LÜTFEN BUNA GÖRE İZLEYİNİZ!!!Dünyada yayılan ve flakka denilen sentetik bir uyuşturucu , İnsanları zombiye çeviriyor.Türkiye'de yeni yeni yayılmaya başladı .Bu uyşturucu banyo tuz..

  • JET TV tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki gayrimeşru referanduma ilişkin, Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşl..

Bahçeli  Barzani Emperyalizmin Uşağıdır 02:15

Bahçeli Barzani Emperyalizmin Uşağıdır

MHP lideri Devlet Bahçeli 'Kerkük Sevdalıları ile Buluşma' adıyla Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen programa katıldı. Programda kürsüye çıkan Bahçeli; IKBY'ye ve Barzani'ye çok sert mesajlar verdi. Bahçeli, Şer bir kamp..

Serdar Ortaç Yeni Albümüyle Geliyor  07:07

Serdar Ortaç Yeni Albümüyle Geliyor

Yeni albüm hazırlıklarına başlayan Serdar Ortaç; Yıldız Tilbe'nin yazdığı bir şarkıyı da okudu. Ayrıca O Ses Türkiye'nin müzisyenlerinden Mustafa İpekçioğlu'da eski bir Serdar Ortaç şarkısına single çalışmalarına başladı..

  • ANKA tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 7 yıl önce