#Canlı yayın küfürleri türkiye

Bonzai Nasıl Bir Maddedir 03:31

Bonzai Nasıl Bir Maddedir

Bonzai, esrarın laboratuvarda yapılmış şeklidir. Bonzai, ucuz ve kolay temin edilebilen, laboratuvar ortamında üretilen, satışı internet üzerinden yapılan bir madde olduğunden kullanımı tüm dünyada ve Türkiye'de tehlikel..

  • NABIZ tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılın Son Ayında PKK'ya Ağır Darbe 01:42

Yılın Son Ayında PKK'ya Ağır Darbe

Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılar gerçekleştiren, sivilleri, çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü PKK'ya yönelik 2017 yılının son ayında düzenlenen operasyonlarda 120 terörist etki..

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle 55:24

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle

Konusu: Babasının, zengin bir aile dostunun kızıyla evlendirmek istediği Kemal, yoksul ancak namuslu insanların sıcacık dünyasına adım atar ve Nur’u tanır. Bu fakir mahalle Kemal’in babası tarafından yıktırılıp, yerine f..

Fedakar 2011 Türk Filmi İzle 1:33:16

Fedakar 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : İyi bir gazeteci olmasına rağmen, aksi ve başına buyruk tavırları nedeniyle; üçüncü sınıf bir ajansta, güç bela iş bulan Murat Eğilmez, Suriye deki olayları haber yapmak için bölgeye gönderilir. Bu isteksiz gel..

Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle 1:19:14

Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle

Konusu: 1980 li yıllarda komedi üstüne komedi filmi çeken Cüneyt Arkın'dan çok güzel bir film,hayatı gırgırına alan bir adamın hikayesi..Gırgır Ali derler ona önce öper sonra döver İsmiyle nam salmış bir adam..film komed..

Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle 1:39:11

Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : İki eski arkadaş olan ve aynı mesleği yapan Ali ve Yavuz, yeni filmlerini yönetmek için uygun mekan aramaktadırlar. İçine kapanık ve sessiz Ali'ye nazaran çok daha dışa dönük ve iş bitirici olan Yavuz sonunda ar..

Gazino Bülbülü 1985 Türk Filmi İzle 1:08:47

Gazino Bülbülü 1985 Türk Filmi İzle

Konusu: Artan hayat pahalılığında kiracı olan fakat evden çıkarıldıkları için yeni bir ev bulmak zorunda olan bir grup insanın içine düştükleri komik durumları anlatan film bir yandanda hayatın gerçeklerini gözler önüne ..

Ayılar Kış Uykusuna Yatmayı Unuttu 03:04

Ayılar Kış Uykusuna Yatmayı Unuttu

Türkiye genelinde havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, hayvanların da kimyasını alt üst etti..

  • JET TV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönlü Bol 1987 Türk Filmi İzle 1:28:18

Gönlü Bol 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : Menfaat için neler yapıldığını anlatan başlangıçta fakir ve hiç kimse tarafından değer verilmeyen karısı ve kaynanası tarafından hor görülen Ali'nin haberi bile olmadığı amcasından kalan miras sonucu çevresinde..

Gurbet 1959 Türk Filmi İzle 1:38:04

Gurbet 1959 Türk Filmi İzle

Konusu : Sevgilisi tarafından randevuevinden çıkarılan bir genç kızın öyküsü. Yapımı : 1959 - Türkiye Tür : Dram , Romantik Yönetmen : Osman F. Seden Oyuncular : Münir Özkul , Nubar Terziyan , Zeki Müren , Hakkı Kıv..

Demet Akalın'dan Kahraman Şoföre Jest 04:31

Demet Akalın'dan Kahraman Şoföre Jest

Şarkıcı Demet Akalın Türkiye'nin konuştuğu kahraman şoföre altın hediye edeceğini belirtti...

  • BETA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arif V 216 Filmi Nasıl Ali Eyüboğlu Galaya Gitti Filmi Değerlendirdi 05:03

Arif V 216 Filmi Nasıl Ali Eyüboğlu Galaya Gitti Filmi Değerlendirdi

Yılın merakla beklenen filmi Arif V 216’nın galası Zorlu PSM’de gerçekleşti. Galaya, filmin oyuncularının yanı sıra Türkiye’nin iş ve sanat dünyasından pek çok önde gelen isim katıldı...

  • BETA tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gölge 2008 Türk Filmi İzle 1:48:14

Gölge 2008 Türk Filmi İzle

Konusu : Gölge'de yakın arkadaş olan heteroseksüel iki erkeğin aşkın gizemi karşısında ne kadar tuhaf hallere düşebileceklerinin hikayesi işleniyor. Çekimler klostrofobik bir fonda, sisli, gizemli bir atmosfer içinde b..

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti 00:38

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti

Sosyal Medya fenomeni olarak ün salan Kerimcan Durmaz, yeni yıl için gittiği Almanya dönüşü makyajsız yakalandı. Hazırlıksız olduğunu söyleyen Kerimcan hızlıca gözlüğünü taktı. Sanat camiasından bazı ünlü isimlerin çok d..

  • BETA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlilik Yakın Bengü Sevgilisiyle Ön Balayına Mı Çıkıyor 09:53

Evlilik Yakın Bengü Sevgilisiyle Ön Balayına Mı Çıkıyor

Önceki gece Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde konser veren Bengü, konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tüm Türkiye’ye güzel bir yıl dileyerek sözlerine başlayan Bengü, “Bu akşam, 2017’nin son g..

  • BETA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

En Ölümcül 10 Tabanca 08:17

En Ölümcül 10 Tabanca

Yılın merakla beklenen filmi Arif V 216’nın galası Zorlu PSM’de gerçekleşti. Galaya, filmin oyuncularının yanı sıra Türkiye’nin iş ve sanat dünyasından pek çok önde gelen isim katıldı...

  • BETA tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım  Evlenme Yaşı Kanunlarda Bellidir 00:45

Başbakan Yıldırım Evlenme Yaşı Kanunlarda Bellidir

Başbakan Yıldırım, Ergenlik, buluğa erme işi ayrı bir iştir. Ama evlenme yaşı, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında bellidir. dedi...

Asus Dsl-AC51 Modem Router İncelemesi 16:32

Asus Dsl-AC51 Modem Router İncelemesi

ASUS DSL-AC51 Türkiye'ye özel olarak sunuldu. Bu modem ve router 802.11 AC desteğini 2.4 ve 5 Ghz çift bant ile birlikte ekonomik bir şekilde sunmayı hedefliyor..

  • BETA tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..

Sıla Ve Ahmet Kural Arasında Neler Oluyor Dikkat Çeken Detay 00:21

Sıla Ve Ahmet Kural Arasında Neler Oluyor Dikkat Çeken Detay

2018’e Kıbrıs’ta giren ünlülerden Sıla ve Ahmet Kural çifti, önceki akşam Atatürk havalimanında görüntülendi. Son dönemde, sıra dışı tarzıyla dikkat çeken Sıla, saç modeliyle sosyal medyada eleştirilere maruz kalmıştı. ..

  • BETA tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öfke Kontrolüyle İlgili Sorunlar Nasıl Aşılır 02:42

Öfke Kontrolüyle İlgili Sorunlar Nasıl Aşılır

Öfke kontrolüyle ilgili sorunlar psikoterapiyle ve öfke kontrol gruplarıyla aşılabilir. Türkiye'de en sık görülen öfke tipi saldırganlık ve şiddettir, bu küfür de olabilir. Öfkenin sosyal ayağında toplumda şiddeti bir ö..

  • NABIZ tarafından
  • 554 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gurbet Kuşları 1964 Türk Filmi İzle 1:34:00

Gurbet Kuşları 1964 Türk Filmi İzle

Konusu: Küçük bir kasabadan altın şehir dedikleri İstanbul'a göçen bir ailenin parçalanış öyküsü. Yapımı : 1964 - Türkiye Tür : Dram Süre: 90 Dak. Yönetmen : Halit Refiğ Oyuncular : Cüneyt Arkın , Filiz Akın , Tanju G..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransız Gazeteciyi Fırçaladı 03:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransız Gazeteciyi Fırçaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fransız mevkidaşı Macron ile ortak basın toplantısında konuştu. Fransız bir gazetecinin Türkiye MİT TIR'larıyla Suriye'ye silah gönderdi sorusu üzerine Erdoğan: Suriye'ye kim silah gö..

Direniş Karatay Teaser 00:34

Direniş Karatay Teaser

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

Gurbetçi Şaban 1985 Türk Filmi İzle 1:26:48

Gurbetçi Şaban 1985 Türk Filmi İzle

Konusu: Şaban, saf görünümlü bir köylüdür. Ancak kurnazlık yapmaktan geri durmaz. İş bulmak için Almanya'ya çalışma izni olmadan giden Şaban, yolda tanıştığı Bahar adlı bir kıza aşık olur ve aynı farbikada çalışmaya başl..

Gül ve Şeker 1968 Türk Filmi İzle 59:20

Gül ve Şeker 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Birbirlerini tanımayan altı gencin, evlenme sürecinde yaşadıkları ilginç olayları ele alan bir film. İflas etmiş fabrikatör üç kızını askerlik arkadaşı olan arkadaşının üç oğluyla evlendirmek ister. Ancak birbi..

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle 1:26:42

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Yoksulluğun pençesinde sıkışmış bir sanatçının hayatı anlatılır. Bir zamanların meşhur tiyatrocusu Kemal, işsiz kalmıştır. Yoksulluğu eşini ve oğlunu kaybetmesine sebep olur. Sağlığı da bozulunca, hokkabazlığa ..

Cenk Tosun'un Everton'da İlk Röportajı 02:20

Cenk Tosun'un Everton'da İlk Röportajı

Cenk Tosun'un 4,5 yıllığına Everton'a 22 Milyon Euro ya satılması ile Türkiye'den Avrupa'ya satılan en pahalı futbolcusu oldu.Everton Cenk ile ilk röportajını yaptı..

  • JET TV tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce