#Canlı yayın küfürleri türkiye

Pilotlar 3. Havalimanını Gece Böyle Görecek 00:57

Pilotlar 3. Havalimanını Gece Böyle Görecek

Türkiye'nin en önemli projelerinden biri olan 3. Havalimanı'nın 3 bin 750 metre uzunluğunda, 60 metre enindeki dev pistlerinin ışıklandırılması havadan görüntülendi. Uçakların pistte inerken görecekleri ışıklandırma hava..

Tabuta Sığmayanlar: Şehit Doğukan Tazegül (11. Bölüm) 07:48

Tabuta Sığmayanlar: Şehit Doğukan Tazegül (11. Bölüm)

Benim burada neden olduğumu unutmayın. Allah yolunda cihad, vatan ve Türk milleti bütünlüğü içindir. 'Tabuta Sığmayanlar' programının bu haftaki bölümünde cep telefonundan çıkan vasiyetiyle tüm Türkiye'yi gözyaşlarına b..

EURO 2024 Adaylığı Bayrakları Boğaz'da Dalgalanıyor 00:33

EURO 2024 Adaylığı Bayrakları Boğaz'da Dalgalanıyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na aday olan Türkiye'nin, adaylık sloganı ve logosunun yer aldığı bayraklar İstanbul Boğazı'nda dalgalanıyor...

Paranormal Olaylar Savaş Bölgesinde 1 Hafta Geçirdik 22:22

Paranormal Olaylar Savaş Bölgesinde 1 Hafta Geçirdik

Dikkat! Suriye sınırı yakınlarında Dünyada ilk olarak bir haftaya yakın kalıyoruz. Kaldığımız süre zarfınca başımıza türlü hadiseler geliyor. Unutamayacağımız anılar biriktirdik... Suriye sınırını aştık, gerek Türkiye iç..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Selin Ciğerci'den Düşman Çatlatan Yürüyüş 00:42

Selin Ciğerci'den Düşman Çatlatan Yürüyüş

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, düzgün fiziğiyle görenleri hayran bıraktı. Ciğerci'nin mayolu fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Sosyal medya fenomeni Selin..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevdiği Adamı Kendine Köle Yapan Kadın 00:37

Sevdiği Adamı Kendine Köle Yapan Kadın

Türkiye'de göremiceğimiz hareket,görüntüde hatununu kaybetmemek için elinden geleni yapan kılıbık bir adam..

  • JET TV tarafından
  • 1.587 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sefa Doğanay'dan Seda Sayan Taklidi 00:59

Sefa Doğanay'dan Seda Sayan Taklidi

Katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında birçok ünlünün taklidini yaparak birinci olan Sefa Doğanay bu seferde Seda Sayan taklidi ile karşımızda...

  • JET TV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uluslararası Anadolu Ankası Tatbikatı Nefes Kesti 02:32

Uluslararası Anadolu Ankası Tatbikatı Nefes Kesti

Türkiye'nin ev sahipliğinde 4 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen ve gerçek mühimmatın kullanıldığı Uluslararası Anadolu Ankası Tatbikatı 2018-1 nefes kesti...

Günlerdir İsrail Zindanlarında: Ebru Özkan 01:13

Günlerdir İsrail Zindanlarında: Ebru Özkan

İsrail askeri mahkemesi, Kudüs'e yaptığı ziyaretin ardından 11 Haziran'da Türkiye'ye dönmek için geldiği Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda gözaltına alınan Ebru Özkan'ın gözaltı süresini 3 Temmuz'a kadar uzattı. Eb..

AK Parti Sözcüsü Ünal: Gündemimizde Erken Seçim Bulunmamaktadır 02:15

AK Parti Sözcüsü Ünal: Gündemimizde Erken Seçim Bulunmamaktadır

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Türkiye erken seçim ya da erken seçim tartışmalarından çıkmıştır. Bizim gündemimizde erken seçim bulunmamaktadır. dedi...

Bölük - Durdurun Şu Manyağı 10:06

Bölük - Durdurun Şu Manyağı

Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden gelen ve bir bölükte bir arada kalan askerler, sevgilisini aldattığı gece asker kaçağı olduğunu öğrenen Erdal ve onun gibi farklı geçmişlerden gelen birçok genç adam, farklı karakter..

Bölük - Halay Pozisyonu Al 10:02

Bölük - Halay Pozisyonu Al

Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden gelen ve bir bölükte bir arada kalan askerler, sevgilisini aldattığı gece asker kaçağı olduğunu öğrenen Erdal ve onun gibi farklı geçmişlerden gelen birçok genç adam, farklı karakter..

Karpuz ve Patlıcanla Kadın Tavlamaya Çalışmak 13:17

Karpuz ve Patlıcanla Kadın Tavlamaya Çalışmak

Türkiye'de kaykayla giderken elindeki karpuz ve patlıcanları yere düşürüp kadınların telefon numaralarını almaya çalışan youtuber'ın görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Açe'de Erdoğan'ın Seçim Zaferi Dua İle Kutlandı 02:15

Açe'de Erdoğan'ın Seçim Zaferi Dua İle Kutlandı

Açe'de Erdoğan'ın seçim zaferi dua ile kutlandı Endonezya'nın Açe eyaletindeki Açe-Türkiye Kardeşlik Topluluğu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferini dua ederek kutladı...

Antarktika'ya Kurulacak Üssün Yeri Belirlendi 01:25

Antarktika'ya Kurulacak Üssün Yeri Belirlendi

Antarktika'ya kurulacak üssün yeri belirlendi Antarktika'da kurulacak Türkiye Bilimsel Araştırma Üssü için Horseshoe Adası'nın en uygun yer olduğu açıklandı...

Destici Maduro Arasında Samimi Diyalog 00:25

Destici Maduro Arasında Samimi Diyalog

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlama töreni için Türkiye'ye gelen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, törene katılan misafirlerin onuruna verilen yemek programında, BBP Genel Başkanı Ankara Milletvek..

Nato Zirvesinde Liderler İngiltere - Hırvatistan Maçını Takip Etti 01:27

Nato Zirvesinde Liderler İngiltere - Hırvatistan Maçını Takip Etti

NATO zirvesinde liderler İngiltere-Hırvatistan maçını takip etti İngiltere Başbakanı Theresa May, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Dışişleri Baka..

Bölük - Verin Firarını 10:07

Bölük - Verin Firarını

Bölük , yolları bir kışlada kesişen bir bölük askerin dokunaklı hikayesini anlatıyor. Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden gelen ve bir bölükte bir arada kalan askerler, sevgilisini aldattığı gece asker kaçağı olduğunu ..

Bergüzar Korel'i Çıldırtan Mesaj Görün Bu Pisliği 11:53

Bergüzar Korel'i Çıldırtan Mesaj Görün Bu Pisliği

Son günlerde Türkiye’yi yasa boğan iki küçük kız çocuğunun vahşice öldürülmesi olayının yankıları sürerken, kimi insanların yaptıkları yorumlar ise dehşete düşürüyor! Herkesin yüreğini dağlayan ve ünlü ünsüz pek çok insa..

  • BETA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demet Akalın'a Şok Suçlama Eylül Ve Leyla'nın Ölümüne Yas Tut Sonra 23:40

Demet Akalın'a Şok Suçlama Eylül Ve Leyla'nın Ölümüne Yas Tut Sonra

Şarkıcı Hatice kendisini bahaneyle takipten çıkarttığını iddia ettiği Demet Akalın'ı sert sözlerle eleştirdi: Parayla rüküşlüğün sentez sembolü Demet Akalın, Türkiye'yi yasa boğan Eylül ve Leyla'nın ölüm haberlerinin ar..

  • BETA tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde 02:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 ülke liderinin katılımıyla başlayan NATO Zirvesi'nde yer almak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'deki programa katıldı...

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Mega Bebek Lidya Doğdu Tarkan Baba Oldu 02:34

Mega Bebek Lidya Doğdu Tarkan Baba Oldu

Türkiye'nin en iyi seslerinden biri olan efsane sanatçı, biricik mega starımız Tarkan baba oldu dostlar! Maşallah demeden geçmeyin! Evlendikleri ilk günden itibaren yazılıp çizilmiş ve konuyla ilgili konuşulmuştu ama..

  • BETA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mert Fırat'ın Nişanlısı İdil Fırat Kate Middleton'u Örnek Aldı 03:02

Mert Fırat'ın Nişanlısı İdil Fırat Kate Middleton'u Örnek Aldı

Önder Fırat'ın kızı İdil Fırat ile oyuncu Mert Fırat, 3 ay önce aşk yaşamaya başlamıştı. İdil Fırat, Türkiye'de gelinlik beğenememesinin üzerine İngiltere'ye gitti...

  • BETA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aref'e Ne Oldu Kobra Panzehiri Gelmedi Aref Ghafouri Gitti 09:47

Aref'e Ne Oldu Kobra Panzehiri Gelmedi Aref Ghafouri Gitti

Bir televizyon programında yaptığı illüzyon gösterileriyle Türkiye'nin yakından tanıdığı İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafouri, bir süredir Antalya'daki beş yıldızlı otellerde gösteri yapıyordu. Dün öğle saatleri..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erbakan’ın 44 Yıl Önce Verdiği Tarihi Emir 05:36

Erbakan’ın 44 Yıl Önce Verdiği Tarihi Emir

1959'da Türkiye, İngiltere ve Yunanistan'ın anlaşması ile Türk ve Rum halklarının eşitliğine dayalı Kıbrıs Cumhuriyeti kuruldu.Erbakan, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Semih Sancar'a gemilerin yola çıkması için tarihi emr..

Köpek Adası Türkçe Altyazılı İzle 1:37:04

Köpek Adası Türkçe Altyazılı İzle

Yönetmen:Wes Anderson ve Senaryo:Wes Anderson, Roman Coppola, Kunichi Nomura 29 Haziran 2018 'de Türkiye'de vizyona giren animasyon filminde Almanya, ABD ortak yapımıdır. Henüz 12 yaşında olan Atari adında bir çocuk sevd..

Aref Reklam İçin Neden Ölümü Göze Alayım 05:49

Aref Reklam İçin Neden Ölümü Göze Alayım

İllüzyonist Aref Ghafouri, 15 Temmuz'da, gösteri için geldiği Antalya'da, hazırlık yaparken kobra cinsi yılanı tarafından sağ elinin bilek üstünden ısırıldı. Kolunu bir bez parçasıyla sıkarak zehrin vücuduna yayılması..

  • BETA tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü İsimler Roma'da Evlendiler 02:23

Ünlü İsimler Roma'da Evlendiler

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, 6 aydır birlikte olduğu Fulya Sever’le dün Roma’da nikah masasına oturdu. Bernardino Sarayı’nda düzenlenen törene çiftin aile üyeleri ile yakın dostları katıldı. Bu akşam Türkiye’ye..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Başkanı Yıldırım'ı Ziyaret Etti 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Başkanı Yıldırım'ı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Başkanı Yıldırım'ı ziyaret etti Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ı makamında ziyaret etti...