#Canlı yayın küfürleri türkiye

Caddebostan Sahili'nde maske takmayanlara ceza yağdı 04:30

Caddebostan Sahili'nde maske takmayanlara ceza yağdı

Yoğunluğun yaşandığı Caddebostan Sahili'nde polis ekipleri maske denetimi yaptı. Maske takmayanlara ceza yazıldı...

Diyanet'ten Hac Açıklaması 01:08

Diyanet'ten Hac Açıklaması

Suudi Arabistan koronavirüs nedeniyle bu sene hac ibadetini sadece ülkede yaşayanlarla sınırlı tutacağını açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı harekete geçti. Diyanet, 2020 hac kurasında kesin ka..

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi 05:28

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi

Isparta'da sokağa maskesiz çıkan 10 kişiye 900'er TL ceza uygulandı. Maskesiz yakalanan ve üzerinden kimlik çıkmayan bir genç polise soyadını bilmediğini söyledi. Polisin babasına ulaştığı gencin kimliği öğrenilerek para..

Sağanak bu kez de Yozgat'ı vurdu, ortaya bu görüntüler çıktı 06:03

Sağanak bu kez de Yozgat'ı vurdu, ortaya bu görüntüler çıktı

Yozgat'ta etkili olan sağanak ve dolu yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, sürücüler ise fındık büyüklüğündeki dolu tanelerinden araçlarını korumak isterken zor anlar yaşadı..

Maskesiz metroya binmek istedi, izin vermeyen güvenlik görevlisine bağırdı 01:48

Maskesiz metroya binmek istedi, izin vermeyen güvenlik görevlisine bağ

Maskesiz şekilde metroya binmek isteyen genç kadın, turnikeden geçişine izin vermeyen güvenlik görevlisiyle tartıştı. Yasağa rağmen maske takmayan ve görevliye uzun sure bağıran genç kadın daha sonra istasyondan ayrıldı...

Park halindeki araçtan hırsızlık anları güvenlik kamerasında 00:19

Park halindeki araçtan hırsızlık anları güvenlik kamerasında

Gaziantep'te park halindeki bir araçtan yapılan hırsızlık yapan zanlı polis ekiplerince yakalanırken, hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi...

Selde sürüklenen yaşlı adam o anları anlattı 02:35

Selde sürüklenen yaşlı adam o anları anlattı

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen Mahallesi'nde meydana gelen sel felaketinde sel sularına kapılarak metrelerce sürüklenen yaşlı adam, yaşadığı dehşeti anlattı. Sel sularında sürüklenen 70 yaşındaki Cemalett..

Van'da deprem anı güvenlik kamerasında 00:51

Van'da deprem anı güvenlik kamerasında

Van’ın Saray ilçesinde bugün saat 13.03'te meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depremde 5 kişi hafif şekilde yaralandı. Deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı...

Selçuk Bayraktar #MilliTeknolojiHamlesi MEB Sunumu 58:44

Selçuk Bayraktar #MilliTeknolojiHamlesi MEB Sunumu

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Milli Eğitim Bakanlığı 2020 Haziran Çalışma Dönemi'nde kıymetli öğretmenlerimizle bir araya geldi. Selçuk Bayraktar, öğretmenlerimize yaptığı..

65 Yaş ve Üstü Vatandaşlara Tatil İzni 02:13

65 Yaş ve Üstü Vatandaşlara Tatil İzni

65 yaş ve üstü vatandaşlara tatil izni çıktı. Yaşlı vatandaşlar izin belgesi alarak turizm amaçlı seyahat yapabilecek. İzin belgesi ALO-199 ve E-Devlet üzerinden alınabilecek. İşte düzenlemenin ayrıntıları…..

Askeri Nakliye Uçağı -Uçan Kale-de Üç Bakan 01:11

Askeri Nakliye Uçağı -Uçan Kale-de Üç Bakan

3 bakan Uçan Kale'yi inceledi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Uçan Kale olarak nitelendirilen A400M uçağının kokpitinde bir ..

Çoklu Baro Sisteminin Ayrıntıları Belli Oldu 02:29

Çoklu Baro Sisteminin Ayrıntıları Belli Oldu

AK Parti'nin 27 maddelik baro teklifinin ayrıntıları belli oldu. Teklife göre, ekim ayının ilk haftasında tüm barolarda başkan ve yönetim ile delege seçimleri yapılması öngörülüyor. Düzenleme aynen yasalaşırsa, 5 binden ..

Koronavirüsün İkinci Dalgası Tsunami Gibi Gelecek 01:49

Koronavirüsün İkinci Dalgası Tsunami Gibi Gelecek

İngiltere'nin köklü üniversitelerinden Oxford, koronayı mercek altına aldı. İkinci dalga riski bulunan ülkeleri hesapladı. Türkiye detayı da dikkat çekti. Okyanus ötesiyse iddialarla çalkalandı. Virüslü kişi sayısının, r..

Öğrenciler Sordu Cumhurbaşkanı Erdoğan Cevapladı 01:12

Öğrenciler Sordu Cumhurbaşkanı Erdoğan Cevapladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YKS öncesi öğrencilerle buluştu. Video konferans yöntemiyle katıldığı toplantıda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı sınavların ertelenmesinden, işsizliğe kadar birçok kon..

Caminin minaresi böyle yıkıldı 01:27

Caminin minaresi böyle yıkıldı

Sivas’ta yol çalışmaları kapsamında yıkılan caminin kalan minaresi de halat yardımıyla yıkıldı, vatandaşlar o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti...

'Gündüz refakatçisi olmayan yaşlılara yardım bahanesiyle yaklaşıp gece ise evlerini soydu' 01:32

'Gündüz refakatçisi olmayan yaşlılara yardım bahanesiyle yaklaşıp gece

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, cezaevinden izinli çıkan hükümlü, gündüz hastanede refakatçisi olmayan yaşlılara yardım bahanesiyle yaklaşıp geceleri ise evlerini soydu...

Korkutan deprem İzmir'de de hissedildi 01:52

Korkutan deprem İzmir'de de hissedildi

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İzmir ve çevre illerde de şiddetli şekilde hissedildi...

Manisa'da 5,5 büyüklüğünde korkutan deprem 02:43

Manisa'da 5,5 büyüklüğünde korkutan deprem

Merkez üssü Manisa’nın Saruhanlı ilçesi olan 5.5 büyüklüğündeki deprem büyük paniğe neden oldu. Depremin yıkıma neden olup olmadığı araştırılırken vatandaşlar panik halinde sokağa fırladı...

Merkez üssünde deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı 01:36

Merkez üssünde deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı

Merkez üssü Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Kumkuyucak Mahallesi olan 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi en fazla hisseden Kumkuyucak Mahallesinde vatandaşların panik anları güvenlik kameralarını saniye s..

Türk bilim insanlarından Çinli profesörün, 'Virüs eksi 20 derecede 20 yıl hayatta kalıyor' sözlerine tepki 07:12

Türk bilim insanlarından Çinli profesörün, 'Virüs eksi 20 derecede 20

Türk bilim adamları, Çinli Profesör Li Lanjuan’ın korona virüsün eksi 20 derecede 20 yıl yaşayabildiği yönünde açıklamalarına tepki gösterdi...

Yasağa rağmen minibüste 25 yolcu 03:34

Yasağa rağmen minibüste 25 yolcu

Esenyurt’ta minibüslere yönelik denetimlerini arttıran Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, 25 yolcu fazlası olan minibüs şoförüne idari para cezası uyguladı. Denetimler sırasında ayakta aldıkları yolculuların gözükm..

7 Yaşındaki İkranur Kayıp 01:58

7 Yaşındaki İkranur Kayıp

Giresun'un İcili köyünde Cumartesi günü 7 yaşındaki İkranur evinin önünde oynarken kayboldu. Küçük kızı bulabilmek için köylüler ekipler harekete geçti. Bölgede arama çalışması başlattı. Çalışmalar 15 hektarlık ormanlık ..

Covid-19 Aşısıyla İlgili Son Gelişmeler Neler- - Ferhat Ünlü ile Kozmik Masa 1:39:11

Covid-19 Aşısıyla İlgili Son Gelişmeler Neler- - Ferhat Ünlü ile Kozmi

Konu başlıkları - Tıpta biyolojik ilaç devrimi nedir? - Medikal Ar-Ge çalışmalarında neler yapılıyor? - TÜBİTAK'ın desteklediği aşı projesi hangi aşamada? - Ar-Ge çalışmalarının medikal istihbarattaki yeri ne? - Türkiye..

Faizler Düştü, Konut Satışları Arttı 01:54

Faizler Düştü, Konut Satışları Arttı

1 Haziran'da açıklanan konut kredi faiz oranları, gayrimenkul sektöründe bayram havası estirdi. Öyle ki 1 Haziran'dan bu yana 93 bin konut satışı gerçekleşti. Konut satışında ise İstanbul yeniden zirvede... Ayrıca bu sat..

Halaysız, Danssız Şipşak Düğün 01:50

Halaysız, Danssız Şipşak Düğün

Sevgili seyirciler düğün salonları 1 Temmuz itibariyle açılıyor. Ancak koronavirüs önlemleri düğünlerde de devam edecek. Gelin ve damat hariç halay çekmek ve oynamak yasak olacak. Düğün törenine katılan herkes maskeli ol..

Koronaya Karşı -Türk Işın- Tedavisi 01:45

Koronaya Karşı -Türk Işın- Tedavisi

İlk kez kullanıldı. Ulaşılan sonuç memnuniyet vericiydi. Diyarbakır’da Türk ışını tedavisi uygulanan hasta, koronavirüsü yendi. Bir ilke imza atan doktorlar açıklama yapıp tedaviye olan güveni dile getirdi...

YKS'nin İlk Oturumu TYT Yapıldı 02:10

YKS'nin İlk Oturumu TYT Yapıldı

Üniversiteli olma hayali kuran yaklaşık 2,5 milyon aday Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi‘nde ter döktü. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, sınavın sorunsuz bir şekilde tamamlandığını beli..

Çevreden topladığı tarihi kalıntılarla köyde müze açtı 04:34

Çevreden topladığı tarihi kalıntılarla köyde müze açtı

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve En iyi korunan 20 kent arasında bulunan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Recai Demirsöz'ün çevreden topladığı tarihi kalıntılarla açtığı müze, 21 yıldır hizmet veriyor...

Doğa güzelliği Yayla Gölü hassas koruma alanı ilan edildi 04:01

Doğa güzelliği Yayla Gölü hassas koruma alanı ilan edildi

Cumhurbaşkanı kararnamesi ile doğal sit alanı olan Buldan Yayla Gölü kesin korunacak hassas koruma alanı ilan edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yayla gölü üzerinde bulunan nilüferler ve gölün çevresindeki at, i..

Kırıkhan’da 40 dönümlük kızılçam bitki örtüsü yandı 02:27

Kırıkhan’da 40 dönümlük kızılçam bitki örtüsü yandı

Kırıkhan ilçesinde, ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin katılımıyla söndürülürken, 40 dönümlük ağaçlık alan zarar gördü...