#Canlı yayın küfürleri türkiye

Vatandaşın Maske ile İmtihanı 00:14

Vatandaşın Maske ile İmtihanı

Türkiye'de alınan corona virüs önlemleri kapsamında, İçişleri Bakanlığı talimatı ile ülke genelinde maske takmak zorunlu oldu. Maske takmak isteyen bir vatandaş ise oldukça zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rum Liderden Çizgiyi Aşan Açıklamalar 01:46

Rum Liderden Çizgiyi Aşan Açıklamalar

Güney Kıbrıs ve Brüksel'den, Doğu Akdeniz'deki gerilimi tırmandıracak açıklamalar peş peşe geldi. Rum Lider Anastasiadis, çizgiyi aşarak Türkiye'yi provokasyonla suçladı. AB Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen ise Güne..

Tuğkan - Sıcak Ekmek 03:26

Tuğkan - Sıcak Ekmek

Söz – Müzik: Ege (Universal Music Publishing Türkiye) Düzenleme: Selim Bölükbaşı Klasik Gitar: Erdem Sökmen Bas Gitar: Savaş Akbaba Soprano Saksafon : Batu Şallıel Perküsyon : Selim Bölükbaşı Mix & Mastering: Timuçin Ak..

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek' 08:57

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek'

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Ornitolog (kuş bilim uzmanı) Prof. Dr. Tamer Albayrak, Burdur Gölü'nün son dönemde ciddi oranda çekilme gösterdiğini söyle..

Vaka sayısı tartışması! 04:03

Vaka sayısı tartışması!

Vaka sayısı tartışması!..

AB'den Yunanistan'ı Hayal Kırıklığına Uğratacak Açıklama Geldi 01:29

AB'den Yunanistan'ı Hayal Kırıklığına Uğratacak Açıklama Geldi

Brüksel'deki kritik zirve öncesi, Avrupa Birliği'nden Yunanistan'ı hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama geldi. Almanya'nın AB Dış İlişkiler Konsey Direktörü kritik değerlendirmelerde bulundu. Daniela Schwarzer, Türk..

TEKNOEST 2020-den Görkemli Açılış 02:50

TEKNOEST 2020-den Görkemli Açılış

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2020 Gaziantep’te kortej yürüyüşüyle başladı. Festivalin ilk gününe SOLOTÜRK ve Türk Yıldızl..

Cezeri Herkesi Pilot Yapacak- 02:05

Cezeri Herkesi Pilot Yapacak-

TEKNOFEST 2020 tüm hızıyla sürüyor. Gaziantep'teki festivalde milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk uçan arabası Cezeri'ye de yer verilirken, öğrenciler tarafından geliştirilen insanlık yararına teknolojiler..

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı 04:37

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı

Okulların açılmasıyla beraber koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenciler, okullara ateş ölçümü ve dezenfekte işlemleri sonrasında giriş yaptılar. Koronavirus tedbirleri kapsamında Mart ayından itibaren eğitime ara ver..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Sağlık Bakanı Koca'dan Koronavirüs Açıklaması! 00:54

Sağlık Bakanı Koca'dan Koronavirüs Açıklaması!

Sağlık Bakanı Koca'dan Koronavirüs Açıklaması! / A Haber Sağlık Bakanlığı Corona virüsü (koronavirüs) için son gelişmeleri ve Türkiye Günlük Korona Tablosu'nu açıkladı. Tabloya göre, son 24 saatte 114 bin 940 Kovid-19 ..

Meclis -Kısa Çalışma- Dönemine Geçiyor 02:12

Meclis -Kısa Çalışma- Dönemine Geçiyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi de kısa çalışma dönemine geçiyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Genel Kurul’un üç gün yerine iki gün çalışması gündemde. Ayrıca meclis güvenlik yönetmeliğinde dikkat çeken bir değişiklik ..

Nemrut Krater Gölünde Sonbahar Güzelliği 01:24

Nemrut Krater Gölünde Sonbahar Güzelliği

Bitlis'in Tatvan ilçesinde dünyanın ikinci, Türkiye'nin ise en büyük krater gölü Nemrut, sonbaharda birçok renk tonlarına büründüğü muhteşem manzarasıyla ziyaretçilerini ağırlıyor...

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı 04:30

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı

Kilis’te, vatandaşlar biber salçası ile toz biberlerini kendileri üretiyor. Türkiye’de biber üretimi açısından 2’inci sırada bulunan Kilis’te, vatandaşlar tarladan veya sebze halinden aldıkları acı ve tatlı biberleri, sa..

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe 03:31

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe

Erzurum’da bir esnaf şiddete dikkat çekmek için iş yerinin dışını sosyal mesajlarla kaplattı. Meşhur tostlarıyla vatandaşların karnını doyurduğu büfe ayrıca şiddete karşı farkındalık oluşturuyor. Erzurum’un Yakutiye ilçe..

İşte Hava Gücümüz İHA ve SİHA'lar... 02:54

İşte Hava Gücümüz İHA ve SİHA'lar...

İHA ve SİHA’lar geldi geleli terörle mücadelede büyük yol kat edildi. Türkiye’nin yerli ve milli uçan savunma sistemlerinden Bayraktar Akıncı, Aksungur ve Alpagu marifetleriyle göz doldurdu...

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı 06:35

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı

Korona virüsle mücadele kapsamında Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, toplu taşıma araçlarında HES kodu kullanımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Eyüpsultan’daki dükkan ve restoranlar tek tek denetlendi. Korona virüse karşı..

Kayseri'de Covid-19 aşısının gönüllü uygulaması başladı 03:44

Kayseri'de Covid-19 aşısının gönüllü uygulaması başladı

Çin'de geliştirilen Covid-19 aşısının Türkiye'deki Faz-3 çalışmalarının yürütüldüğü 25 merkezden Kayseri Şehir Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına gönüllü uygulaması başlatıldı. Aşı, ilk etapta 6 sağlık çalışanına uygulan..

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır 01:30

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır

Türkiye'nin ilk elektrikli traktörünün seri üretimi başlıyor. Açıklamayı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptı. Bakan Pakdemirli'den bir müjde de çiğ süt destek ödemesi bekleyen üreticilere geldi...

Yunanistan Akdeniz'de Yine Gerginlik Peşinde 01:36

Yunanistan Akdeniz'de Yine Gerginlik Peşinde

Türkiye'nin NAVTEX ilanı sonrası, Atina'da skandal açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Dışişleri Bakanı Dendias NAVTEX için Provokasyon dedi, müzakere yolunda yine ön şart koştu. Hükümet sözcüsü Petsas da, Avrupa'ya ..

Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım 16:10

Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım

Türkiye’de koronavirüsle mücadele açısından en kritik kentlerden biri, başkent Ankara. BBC Türkçe ekibi, koronavirüsle mücadelede gelinen aşamayı aktarmak amacıyla Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesindeki Covid-19..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

Gaziantep'te 'Temassız Oyun Şenliği' 04:39

Gaziantep'te 'Temassız Oyun Şenliği'

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’de ilk kez düzenlenen ‘Temassız Oyun Şenliği’, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un telekonferans ile katılımıyla gerçekleştirildi...

Tuna-1 Kuyusundan Tarihi Görüntü 02:18

Tuna-1 Kuyusundan Tarihi Görüntü

Sevgili izleyiciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hafta sonu duyurduğu yeni doğalgaz müjdesiyle birlikte toplam doğalgaz rezervi 405 milyar metreküp oldu. Türkiye petrolleri Fatih sondaj gemisinin çalışma yaptığı Tuna-1 Kuyu..

Ambulans Uçakla Bir Günde İki Bebek Operasyonu 06:26

Ambulans Uçakla Bir Günde İki Bebek Operasyonu

Korona virüsle mücadelede yurtdışındaki hastaları Türkiye’ye ulaştırma noktasında önemli bir rol üstlenen sağlık bakanlığı bünyesindeki hava ambulansı, bu kez Kahramanmaraş’taki 3 günlük bebek Debbek ve Konya’daki 2 aylı..

Dev gravyer peyniri şaşırttı 03:05

Dev gravyer peyniri şaşırttı

Kars'ın meşhur gravyer peynirinin 100 kiloluk bütün hali, ağırlığı ve görünümüyle görenleri şaşırttı. 2,5 ton sütten elde edilen 100 kiloluk gravyerin kilosu 100 TL'den satışa sunuldu. Kars'ın yüksek rakımlı yaylalarınd..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

04:26

"Mediterranean" kelimesi nasıl teleffuz edilir?

Türkiye’nin en çok izlenen Mikrofonu Sarı Mikrofon bu hafta insanlara Mediterranean kelimesi nasıl teleffuz edilir? sorusunu yöneltti. İşte birbirinden komik cevaplar...nnnSarı Mikrofon'a abone ol ! nVideoyu beğen yoru..

  • GÜL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 4 yıl önce