#Canlı yayında kar duası yapıldı

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Kars Kara Teslim Oldu 01:21

Kars Kara Teslim Oldu

Kars'ta etkili olan soğuk hava yüksek kesimlerde yerini kar ve tipiye bıraktı. Hayvanları arazide otlatan çobanlar tipiye hazırlıksız yakalandı.Kars'a beklenen kar geldi. Son günlerde etkili olan soğuk hava yerini kar ya..

Havalimanının Duvarları Bile Buz Tuttu.. 02:39

Havalimanının Duvarları Bile Buz Tuttu..

Ağrı’da etkisini gösteren dondurucu soğuklar nedeniyle havalimanının duvarları bile buz tutarken, kimi vatandaş ise araçlarını battaniyeyle sararak korumaya çalışıyor. Ağrı’da etkili olan kar yaşının ardından çatılarda..

Soydan Girgin - Bir Çocuk Ölür 04:15

Soydan Girgin - Bir Çocuk Ölür

Yarım kalır tebessüm sevinsem biraz Hüzünlerim tokat gibi yüzümde patlar Kar yerine kan yağarken güzel yurduma Dilim susar sazım susar yüreğim ağlar Bir çocuk ölür bir çocuk ölür sessizce sessizce sahile vurur Bir fidan..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Passenger _ Let Her Go 04:14

Passenger _ Let Her Go

Let Her Go Well you only need the light when it's burning low, Only miss the sun when it starts to snow, Only know you love her when you let her go... Only know you’ve been high when you’re feeling low, Only hate th..

  • PengoTV tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde 04:50

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapanan 132 köy yolu için 112 personel ve 54 iş makinesinden oluşan karla mücadele ekipleri sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalara başladı. Meteorolojinin uyardığı ka..

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin 03:48

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin

Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile Hakkarili Emrah Kaya çifti görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yaklaşık 4 yıl önce tatil için gittiği İstanbul’da Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile tanışan Hakkarili Emrah Kaya’..

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

İstanbul'un Bembeyaz Hali Havadan Böyle Görüntülendi 01:08

İstanbul'un Bembeyaz Hali Havadan Böyle Görüntülendi

İstanbul’da etkisini gösteren kar ve şehrin beyaz örtüsü havadan görüntülendi. İstanbul’da kar yağışı dün akşamdan başlayarak bu sabah da etkisini devam ettirdi. İstanbullular zor anlar yaşarken, özellikle şehrin seyir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yola Gramla Tuz Atan Belediye Görevlisi 00:23

Yola Gramla Tuz Atan Belediye Görevlisi

Belediyelerin İstanbul başta olmak üzere bir çok şehri etkisi altına alan kar ile mücadeleleri devam ediyor. Ancak bu mücadele umarız videomuzdaki görevlinin yaptığı gibi değildir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Move Your Lakk Video Song 03:26

Move Your Lakk Video Song

Move Your Lakk Lyrics Move your lakk baby Move your lakk baby Saari raat se morning tak baby (x3) Move your lakk baby Move your lakk baby Saari raat se morning… Move your lakk baby Move your lakk baby (haan ji!) Saari..

  • PengoTV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada 01:46

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada

Ankara'da kar maskeli kişilerin pompalı tüfek ile marketlerden gasp gerçekleştirmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mamak ilçesinde 7 Kasım günü bir akaryakıt istasyonundaki markette kar maskeli ve av tüfek..

Asmin Ata - Bunca Yıl 02:51

Asmin Ata - Bunca Yıl

Bunca Yıl (Yaprak Gibi) şarkı sözleri ile Maviler saçına düşer Toprağı kanatır Budanır kanatların Anlaşılmaz bunca yıl nasıl Rüzgara kapıldığın Aşk benim tenimi çalıp Korkağı yaratır Islanır yanaklarım Anlaşılmaz bunc..

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan 09:26

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan

Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon ve bazı balık çeşitleri, başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine gönderiliyor. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri üzerinde yapılan kafes balıkçı..

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp 01:30

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen depremin ardından bölgede yaşanan çığ felaketinde kayıp 25 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Pescara kentinin batısındaki Rigopiano mevkisinde bulunan Rigopiano Oteli sism..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Skandal!! Kısmetse Olur da Şok Ölüm Haberi 02:25

Skandal!! Kısmetse Olur da Şok Ölüm Haberi

Televizyon programında canlı yayında yine şok edici bir olay.Yarışmacı Merve'nin babasının ölüm haberi bir zarfla sunuldu...O ana ait görüntüler videomuzda....

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift 03:19

Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift

Kanal 7 ekranlarının sevilen eğlence programı Mahmut Tuncer Show’da bu hafta ilginç gelişmeler yaşandı. Ailelerinin birlikteliklerine rıza göstermediklerini söyleyerek programa başvuran Ömer Faruk ve Katibe çifti canlı y..

  • ANKA tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..