#Canlı yayında kar duası yapıldı

Bakan Soylu'dan TVNET'e Sürpriz Ziyaret 01:13

Bakan Soylu'dan TVNET'e Sürpriz Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu program sonunda TVNET stüdyosunu ziyaret ederek konuklara sürpriz yaptı. O anlar canlı yayına böyle..

Wilma Elles Kerem Göğüş İle İlişkimiz Bitti - Müge Ve Gülşen'le 2. Sayfa 01:37

Wilma Elles Kerem Göğüş İle İlişkimiz Bitti - Müge Ve Gülşen'le 2. Say

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan ünlü oyuncu Wilma Elles, ikizlerinin babası Kerem Göğüş'ten ayrıldığı yönünde çıkan haberlere ilk kez canlı yayında açıklık getirdi. Elles, Kerem Göğüş'le ilişkileri..

  • BETA tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yeşi̇m Salkım Genç Adamla Öpüştü Mü 07:40

Yeşi̇m Salkım Genç Adamla Öpüştü Mü

Arkdaşının Çektiği Videoda Bir Adamla Yakın Bir Şekilde Görünen Yeşim Salkım, Öpüştüğü İddialarına Canlı Yayına Telefon İle Bağlanarak Cevap Verdi.....

  • BETA tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Beyaz Show Fragmanı (16 Mart 2018) 00:41

Beyaz Show Fragmanı (16 Mart 2018)

16 Mart 2018 Beyaz Show Fragmanı yayında! Beyaz Show’a bu hafta Serkan Kaya, Saba Tümer, Onur Büyüktopçu ve Şahin Irmak konuk oluyor! Beyaz Show 16 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de! Kanal D’n..

Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018) 01:06

Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018)

23 Mart 2018 Beyaz Show Fragmanı yayında! Beyaz Show’a bu hafta Fatih Erkoç, Birce Akalay, Yılmaz Vural, Oğuzhan Uğur ve Deniz Cengiz konuk oluyor! Beyaz Show 23 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'..

Rihanna - Diamonds 04:42

Rihanna - Diamonds

Diamonds (In The Sky) Shine bright like a diamond Shine bright like a diamond Find light in the beautiful sea I choose to be happy You and I, you and I We're like diamonds in the sky You're a shooting star I see A vis..

  • PengoTV tarafından
  • 1.705 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Televizyon Tarihine Geçmiş En Komik Anlar 15:05

Televizyon Tarihine Geçmiş En Komik Anlar

Amerikan televizyonlarında canlı yayınlarda yaşanmış kameraya yansıyan en komik anlar sizlerle. Hep birlikte izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.679 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

BBC Röportajı Sırasında Çocukları Tarafından Sabote Edilen Profesör Ailesiyle Kamera Karşısına Geçti 01:53

BBC Röportajı Sırasında Çocukları Tarafından Sabote Edilen Profesör Ai

Dünyanın en tatlı canlı yayın kazası olarak izlediğimiz ve Profesör Robert Kelly'i zor durumda bırakan ufaklıkların neden olduğu o tatlı kaza nasıl yaşandı? Oturma odasında eşinin röportajını izleyen Jung-a Kim, görüntül..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Söz | 57.Bölüm 2:26:55

Söz | 57.Bölüm

Tim bir yandan Nisan’ın (Mine Çayıroğlu) planladığı saldırının faillerini ararken, diğer yandan yaralıların tedavi edildiği hastanenin güvenliği sağlamak için görevlendirilir. Eylem (Meriç Aral), saldırıyı düzenleyen ter..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu 02:32

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu

Aksaray'da, Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu. Yaklaşık 4 bin dekarlık arazide şeker pancarı, ayçiçeği, mısır, arpa ve buğday üreten Adem Canlı, ''Arazimizin bin dekarlık bölümüne bu yıl alternatif ü..

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı 04:27

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı

Türk bilim insanı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Nuri Ertaş, geliştirdiği biyomürekkep ile yapay organlardaki hücrelere kan damar ağı oluşana kadar ihtiyaçları olan oksijeni sağlamayı başardı. Doktorasını ABD’de de bulunan Kalifor..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı 05:52

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı

İzmir depreminin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmalarına katılan Tahsin Kaymak, çalışmaların devam ettiği sırada gözyaşlarını tutamadı. İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardında..

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı 02:58

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı Hakkari Çukurca'da PKK'lıların havanlı saldırısında 3 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı Yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırı, ..

Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında 02:24

Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında

En az 20 yıl süreyle dünyanın en çok aranan teröristiydi. Hakkında sayısız kitap yazıldı, onlarca film yapıldı. Gerçek kimliği bilinmediği için uzun yıllar Çakal Carlos olarak tanınan ve eylemleriyle dünyayı yıllarca m..

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu 01:37

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu İstanbul'un 39 ilçesinde, 5 bin polisin katılımıyla Yeditepe Huzur Uygulaması adı verilen geniş çaplı asayiş operasyonu yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünce Yeditepe Huzu..

Hatay’da 300 Polisle 01:43

Hatay’da 300 Polisle "Huzur Operasyonu" Gerçekleştirildi

Hatay’da 300 Polisle Huzur Operasyonu Gerçekleştirildi Antakya ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 300 polisin yanı sıra özel harekat polislerinin de katılımıyla gerçekleştirilen ”Huzur Operasyonu”nda Altınçay, Eme..

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor 05:49

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, çıkan yangında 12 kişinin hayatını kaybettiği yurdun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yılda iki kez denetlendiğini, en son haziran ayında denetleme yapıldığını söyledi. Başbakan Yardı..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Mai̇de'ni̇n Altın Günü Fi̇lm Galasında Ünlü Yağmuru 06:32

Mai̇de'ni̇n Altın Günü Fi̇lm Galasında Ünlü Yağmuru

Başrolünde Ezgi Mola'nın yer aldığı Maide'nin Altın Günü adlı sinema filminin galası önceki akşam yapıldı. Galaya birçok ünlü isim akın etti. Ezgi Mola'nın Maide Teyze karakteriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlandığı ..

  • BETA tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüzgar Filminin Özel Gösterimi 07:28

Rüzgar Filminin Özel Gösterimi

Rüzgar filminin bir vakıf yararına gerçekleştirilen özel gösterimi yapıldı. Gösterime filmin oyuncularının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Başrollerini Halil Sezai, Belçim Bilgin ve Ata Berk Mutlu'nun paylaştığı, ..

  • BETA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi 01:43

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi

Son günlerde artan koronavirüs vakalarının ardından Taksim'de toplu taşıma araçlarında denetimler yapıldı. Son zamanlarda etkisini daha çok gösteren koronavirüs vakalarının ardından toplu taşıma araçlarında denetimler ya..

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı 01:07

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı

Finlandiya'da gıda ürünlerinde böcek kullanılmasına izin veren yasanın çıkmasının ardından, önümüzdeki günlerde böcekli ekmek raflardaki yerini alacak. Finlandiya'da böcekli ekmek satışa sunulacak. CUMA GÜNÜ SATIŞTA Ü..

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce