#Canlı yayında kar duası yapıldı

Kadir Şeker Cezaevinde Karantinaya Alındı 01:53

Kadir Şeker Cezaevinde Karantinaya Alındı

Hakkındaki dava geçen hafta sonuçlanan, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Kadir Şeker cezaevinde koronavirüs karantinasına alındı. Şeker'in tedbir amaçlı bekletildiği ifade edildi.nnnnn==============================..

  • GÜL tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı! 00:53

Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı!

İzmir'deki depremde yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları sürerken bu sabah saatlerinde bir sevindiren haber daha geldi. 3 yaşındaki Elif bebek beton yığınlarının arasından sağ olarak kurtarıldı. 6.6'lı..

Tam Kapanma Olacak mı- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Önemli Açıklamalar! 44:08

Tam Kapanma Olacak mı- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Önemli Açıklam

Bilim Kurulu Toplantısı sona erdi. Her geçen gün artan vakalardan sonra Bilim Kurulu toplandı. Fahrettin Koca toplantı sonrası basının karşısına geçti. Herkesin aklında aynı soru ramazanda tam kapanma mı geliyor? Haber ..

Karantinadaki solistten balkon konseri! 01:10

Karantinadaki solistten balkon konseri!

Çorum'da internet üzerinden yayın yapan bir televizyon kanalında pazartesi günleri canlı yayınlanan müzik programında şarkılar seslendiren müzisyen, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkması nedeniyle stüd..

BECERİKSİZ KATİL - Among US 03:56

BECERİKSİZ KATİL - Among US

Merhabalar, ben Youtube'da oyun videoları çeken bir kanal olarak yoluma devam edeceğim. Eğer videolarımı beğenirseniz kanala abone olabilirsiniz :DnnEtiketler;namong us,namong us nasıl oynanır,namong us türkçe,namong us ..

  • Emrullah tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik 04:16

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Akustik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız “Çalkala” şarkı sözleriyle; Hepimize iyi kötü bir şeyler oldu Bir sana olmadı, hayret Sen gerine..

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat 00:51

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat Musul'un IŞİD'ten kurtarılması için aylardır hazırlığı yapılan operasyon dün gece başlarken, aynı saatlerde Türkiye-Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Şırnak'ın Silopi ilçesine tank ve..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Şehitkamil’de Gergin Meclis Şehitkamil Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısını Yaptı 05:54

Şehitkamil’de Gergin Meclis Şehitkamil Belediyesi Kasım Ayı Meclis Top

Şehitkamil’de Gergin Meclis Şehitkamil Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısını Yaptı ŞehitkamilBelediyesiKasımayımeclistoplantısının 1. Birleşimi yapıldı. Meclis’te 6 madde görüşüldü. Maddelerin tamamı komisyona sevked..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Her Zamanın En Hızlı Kara Aracı Saatte 1300KM Harika Birşey 04:00

Her Zamanın En Hızlı Kara Aracı Saatte 1300KM Harika Birşey

'Bloodhound' Her Zaman En Hızlı Kara Aracına Sahip Olmaya Hazırlandı:Saatte 1300km hız Müthiş mühendislerden oluşan bir ekip, tüm zamanların en hızlı kara araçları yaratmaya çalışıyor. Şu anki karada hız rekoru, İngiliz ..

  • Cowboy tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya 01:01

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya Doların artışının sürmesi üzerine sosyal medyada başlatılan kampanyayla, başta dolar olmak üzere eldeki dövizin bozdurulması ve Türk Lirası’na yatırım..

Nükleer Reaktörün Çevresini Kaplayan Devasa Radyasyon Kalkanı 03:33

Nükleer Reaktörün Çevresini Kaplayan Devasa Radyasyon Kalkanı

1986 Çernobil faciasında hasar gören nükleer reaktörden sızan radyoaktif maddeyi bir nebzede olsa tıkamak için 260 metre genişliğinde ve 110 metre yüksekliğinde 1.6 milyar dolarlık bir çelik kalkan yapıldı...

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'nün Darbesi Başarılı Olsaydı ''Humeyni Gibi Türkiye'ye Gelmeyi'' Planladığını İfade Etti 01:39

Fetö'nün Darbesi Başarılı Olsaydı ''Humeyni Gibi Türkiye'ye Gelmeyi''

Arka Plan programında konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, İslam'a uymayan kumpaslar yapan FETÖ'nün elebaşı Gülen'in eğer darbe başarılı olsaydı Humeyni gibi Türkiye'ye gelmeyi planladığını ifade etti. Bütü..

Alman polisinden TBMM Başkanvekili Bahçekapılı'ya Skandal Davranış 01:41

Alman polisinden TBMM Başkanvekili Bahçekapılı'ya Skandal Davranış

Köln'de pasaportunu çaldıran TBMM başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, saatlerce karakolda tutuldu. Büyükelçilikten geçici pasaport alan Bahçekapılı'ya, bu kez havalimanında zulüm yapıldı...

İran Hava Yolları ile Boeing arasında dev anlaşma 00:25

İran Hava Yolları ile Boeing arasında dev anlaşma

İran Hava Yolları (İran Air) Boeing'le 16.6 milyar dolarlık anlaşmaya imza attı. 1979 Devrimi sonrası Washington'la diplomatik ilişkilerin kesilmesinden bu yana İran ilk kez Amerikalı firmadan uçak alıyor. 80 yolcu uçağı..

Brezilya'da Futbol Sezonu Gözyaşlarıyla Kapandı 00:46

Brezilya'da Futbol Sezonu Gözyaşlarıyla Kapandı

Breziya 1. futbol liginde sezon iki hafta aradan sonra oynanan maçlarla tamamlandı. Uçak kazasında hayatını kaybeden Chapecoense takımı oyuncu ve yöneticileri maçların tamamında anıldı. Bazı stadlarda taraftarlar özel ..

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

17. Yüzyıldan Kalma Sanat Eserinin Aynısını Photoshop ile Yapan Adam 05:26

17. Yüzyıldan Kalma Sanat Eserinin Aynısını Photoshop ile Yapan Adam

Johannes Vermeer'e ait olan 1664 yılında yapmış olduğu The Concert adlı tablo, fotoğrafçı Erik Almastarafından photoshop kullanılarak tekrar yapıldı...

  • Cowboy tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 8 yıl önce
El-Bab’a Askeri Sevkiyat 02:05

El-Bab’a Askeri Sevkiyat

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El-Bab’a destek obüs ve ZPT sevkiyatı yapıldı. Bugün sabah saatlerinde İslahiye 106. Topçu Alayından hareket eden 10 fırtına obüs, 5 ZPT (Zırhlı Personel Taşıyıcı) El-Bab operasyonuna d..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat 02:33

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat Şanlıurfa’dan Suriye sınırına askeri sevkıyat yapıldı. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığından çıkan askeri araçlar Suriye sınırına sevk edildi. Sabah saat..

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor 01:50

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor

Sınırın Suriye Tarafında Hareketlilik Sürüyor Fırat Kalkanı Harekatının 67’inci gününde sınırın Suriye tarafında hareketlilik devam ediyor. Azez-RAİ arasındaki bölgede muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Gru..

Beyaz Futbol'dan Mannequin Challenge! 00:49

Beyaz Futbol'dan Mannequin Challenge!

Türk televizyonlarının gördüğü en eğlenceli futbol programı olan Beyaz Futbol'da son zamanların eğlenceli akımı Mannequin Challenge yapıldı...

  • PengoTV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 8 yıl önce
New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası 00:50

New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası

ABD'nin New York kentinde her sene yeni yıl kutlamalarına sahne olan Times Meydanı'nda hazırlıklar devam ediyor. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması için geleneksel olarak düzenlenen konfeti provası yağmura rağmen yapıld..