#Canlı yayında kar duası yapıldı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Tahran'da Böyle Karşılandı 00:46

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Tahran'da Böyle Karşılandı

İranlı mevkidaşı Muhammed Bakıri'nin davetlisi olarak Tahran'a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar için resmi askeri tören yapıldı...

Tülütabaklar Çocukları Korkuttu 04:30

Tülütabaklar Çocukları Korkuttu

Balıkesir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı. Stat önünde süren kutlamalarda Balıkesir'de 1919 yılında alınan direniş kararının temsili olarak gösterisi yapıldı ve ..

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

İzlanda'nın Dillere Destan O Tezahüratı 00:43

İzlanda'nın Dillere Destan O Tezahüratı

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubunda Hırvatistan'ın 2, Milli Takımımızın 7 puan önünde lider tamamlayan İzlanda'da, Kosova galibiyeti sonrası dillere destan o tezahürat Aron Gunnarsson önderliğinde böyle yapıldı..

Şoför ve Yolculardan Unutulmayacak Fedakarlık! 00:34

Şoför ve Yolculardan Unutulmayacak Fedakarlık!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde evine gittiği sırada halk otobüsünde kalp krizi geçiren yaşlı adam aynı otobüste bulunan sağlıkçı tarafından kalp mesajı yapıldı. Otobüsün şoförü ise ilçe merkezine giderken ters istikamete ..

IMF Türkiye’nin Büyüme Notunu Yükseltti - Erdal Tanas Karagöl 05:05

IMF Türkiye’nin Büyüme Notunu Yükseltti - Erdal Tanas Karagöl

15 Temmuz'un hemen sonrasında Türkiye ekonomisinde yaşanan toparlanmaya rağmen uluslararası kuruluşlardan ülke ekonomisine yönelik olumlu bir revizyonu ne yazık ki göremedik. O süreçte özellikle kredi derecelendirme kuru..

Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor 05:54

Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde, İAÜ Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (TARMER) ve Yeni Medya Araştırma Uygulama Merkezi'nin iş birliğiyle Dijital Dönüşüm ve Toplumsal Etkileri başlıklı çalıştay yapı..

İstanbul’da Terör Operasyonu 01:47

İstanbul’da Terör Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul genelinde birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona Özel Harekat Ş..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Acne Studios 2018  Bahar Yaz Paris Moda Defilesi 02:51

Acne Studios 2018 Bahar Yaz Paris Moda Defilesi

Acne Studios 2018 Bahar Yaz Moda Defilesi Paris'te Yapıldı, İzle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya'da Antik Kalıntılar Arasında Sumo 01:50

Japonya'da Antik Kalıntılar Arasında Sumo

Japonların geleneksel güreşi Sumo Şampiyonası bu sene UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan Kyoto kentindeki antik şehirde yapıldı. Sumo müsabakaları öncesinde yapılan açılış töreni de görülmeye değerdi...

Pelin Karahanın Sürpriz Doğum Günü Partisi! 04:35

Pelin Karahanın Sürpriz Doğum Günü Partisi!

Pelin Karahan'la Nefis Tariflerin güzel sunucusu Pelin Karahan'a çekim arasında sürpriz bir doğum günü partisi yapıldı. İşte o anlar.....

  • ANKA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engelli Aile Hayallerindeki Eve Kavuştu 01:00

Engelli Aile Hayallerindeki Eve Kavuştu

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde harabe bir evde yaşayan fiziksel engelli Turan ailesinin ev hayali bir yıl sonra gerçek oldu. İsafakılı köyü Durabeyli Mahallesi'nde yaşayan engelli İsmail Turan (47), eşi ve 3 çocuğu için A..

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti 03:46

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak’ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15’inci gününde devam ediyor. TSK’nın, Irak sınırındaki Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yak..

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar 01:05

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar

Taliban tarafından, Afganistan’da beş yıldır rehin tutulan Amerikalı aile özgürlüğüne kavuştu. Kanadalı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman ile çiftin çocukları Pakistan askerlerinin operasyonu sırasında kurta..

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi 01:10

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Gümrük muhafaza ekiplerince İskenderun Limanı'nda bir TIR'da 144 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan'a gitmek üzere İskenderun Limakport Limanı G..

Bölük Filminin Gala Gecesinden 01:56

Bölük Filminin Gala Gecesinden

Uzun zamandır sinemasverlerin sabırsızlıkla beklediği bölük filminin galası önceki gece yapıldı...

  • ANKA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Öpücük Filminin Galasından Çok Özel Görüntüler 06:24

İlk Öpücük Filminin Galasından Çok Özel Görüntüler

Özge Gürel ve Murat Yıldırımın Başrolünü Paylaştığı İlk Öpücük Filminin Galası Yapıldı..

  • ANKA tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
24 Yıllık Yatak Esareti Sona Erdi 00:46

24 Yıllık Yatak Esareti Sona Erdi

Dursunbey'e bağlı Osmaniye mahallesinde yaşayan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu yaklaşık 24 yıldan bu yana yatağa bağımlı olarak yaşayan Selami Çevdir'in 2. kattaki evine belediye tarafından özel asansör yapıldı. Montajı..

Türkiye'den Avusturya'ya Jet Misilleme 01:08

Türkiye'den Avusturya'ya Jet Misilleme

Avusturya Viyana Havalimanı'nda Türk vatandaşlarına yönelik uygulanan köpekli arama uygulamasına Türkiye'den misilleme geldi. Atatürk Havalimanı'ndan Viyana'ya gidecek Avusturya vatandaşlarına mütekabiliyet uygulaması ka..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan Topkapı Sarayı'nın hasbahçe bölümüne kontrollü imar iddiası Geçtiğimiz aylarda denize doğru kayma tehlikesi altında olduğu ortaya çıkan Topkapı Sarayı bu kez imara açılma teh..

Polis ve Zabıtadan Dilencilere Yönelik Uygulama 00:28

Polis ve Zabıtadan Dilencilere Yönelik Uygulama

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ve zabıta ekiplerinin dilencilere yönelik ortaklaşa yaptıkları uygulamada 9 şahsa işlem yapıldı...

Türk Vatandaşlarına Bir Skandal Da Münih Havalimanı'ndan! 00:56

Türk Vatandaşlarına Bir Skandal Da Münih Havalimanı'ndan!

İstanbul'dan Münih Havalimanı'na inen Türk vatandaşları, köpekle aranma şokuyla karşılaştı. Geçtiğimiz günlerde Viyana Havalimanı'nda Türk yolculara yapılan çirkin muamelenin bir benzeri bu kez Almanya'nın Münih Havalima..

İşte Dünyanın En Anlamlı Okul Gezisi 00:41

İşte Dünyanın En Anlamlı Okul Gezisi

Suudi Arabistan'da bir grup öğretmen, öğrencilerini ziyaret edilebilecek yerlerin en güzeline, kutsal mekan 'Kabe'ye götürdü. Kabe'yi ilk kez gören minik öğrencilerin videosu büyük beğeni toplarken, Gelmiş geçmiş en iyi..

‘Kan Tazısı' Tüm Zamanların En Hızlı Kara Aracı Olması 04:00

‘Kan Tazısı' Tüm Zamanların En Hızlı Kara Aracı Olması

A TEAM of intrepid engineers are attempting to create the fastest land vehicle of all time. The current land-speed record was made in 1997, when the British Royal Air Force achieved an incredible speed of 763mph. But now..

  • BETA tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adam Onun Çocukluk Hayali Araba Spor Araba İnşa 02:27

Adam Onun Çocukluk Hayali Araba Spor Araba İnşa

A MAN with no mechanical experience has fulfilled his childhood goal of building his dream car. Taking inspiration from when he read car magazines in his youth, Moses Ngobeni, has managed to build his ideal car - all by ..

  • BETA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davetiye İle Sadece 3 Milyon: İçinde $Lamborghini Sesto Elemento 01:51

Davetiye İle Sadece 3 Milyon: İçinde $Lamborghini Sesto Elemento

AT a whopping $3 million the Lamborghini Sesto Elemento brings a new meaning to luxury driving. Only 20 models were ever made when it went on sale in 2011, with loyal Lamborghini customers the only people to receive an ..

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce