#Canlı yayında kar duası yapıldı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı 00:42

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı yayında! Elif, Bahadır'a olan duygularını net şekilde söylüyor! Bahadır ve Elif'i birlikte gören Kenan'ın aklından neler geçiyor? Tutsak 6. Bölüm Özeti Tutsak yeni bölümde, Elif tüm dengeleri de..

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 14. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ı büyük bir tehlike bekliyor; ikilinin bir araya gelmesiyle silah patlıyor! Meryem'in kalbini yeniden kazanmaya çalışan Oktay, artık karşısında bambaşka bir Meryem o..

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ve Aslı'nın başı büyük belada! Ferhat'ın peşindeki adamlar, Aslı'nın endişelenmesine sebep olur. Ferhat, Aslı'nın da güvenliği için bir dağ evinin doğru yer olacağını dü..

Arka Sokaklar 458. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 458. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 458. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, kurşunların havada uçuştuğu büyük bir çatışmaya giriyor! Hakan nezarete düşüyor!..

Meryem 17. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 17. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 17. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Savaş'tan Meryem'e ilk öpücük geliyor! Meryem ve Savaş ilişkisi, artık bir anlam kazanacak mı?..

Kızlarım İçin 1. Bölüm Fragmanı 01:02

Kızlarım İçin 1. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 1. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar ve kızlarının hikayesi çok yakında Kanal D'de başlıyor!..

Meryem 18. Bölüm Fragmanı 00:49

Meryem 18. Bölüm Fragmanı

Meryem 18. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, namlunun ucunda! Oktay, Meryem ve Savaş'ı öldürecek mi? Oktay, Savaş'a silah doğrulturak artık ondan kurtulmak ister. Meryem, Oktay'ın bunu yapmasına izin vermez. Oktay'ın çekt..

Tutsak 7. Bölüm 2.Fragmanı 00:47

Tutsak 7. Bölüm 2.Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Bahadır'ın annesi Sevim, Elif'i istemiyor! Kenan, duygularını Elif'e açıklayacak mı? Tutsak 6.Bölüm Özeti Elif, ses kayıtlarını polise mi veriyor? Bahadır’ın hapisten çıkması için..

Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2.Fragmanı 01:09

Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2. fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'yi kıskandırma oyunları oynuyor! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Ayperi ve Kaan boşandıktan sonra İstanbul'a..

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı tarafından bıçaklanan Ferhat, onun da kötü tarafa geçtiğini savunuyor; ikili arasında yeni bir hesaplaşma başlıyor! Ferhat'tan gördüğü şiddet üzerine onu bıçaklayan Aslı'yı..

Arka Sokaklar 456. Bölüm Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 456. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 456. Bölüm Fragmanı yayında! Mesut ve Hüsnü, esir alınıyor! Rıza Baba, Mesut ve Hüsnü'yü kurtarabilecek mi? Mesut'un Rıza Baba ve ekipten yaptığı gizli operasyon, gün yüzüne çıkmak üzeredir. Rıza Baba, ola..

Meryem 15. Bölüm 2.Fragmanı 00:47

Meryem 15. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 15. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Güçlü, intikam almak için Mahmut'un peşine düşüyor; herkesi büyük bir felaket bekliyor! Meryem ile Savaş'ın bir arada olmasını kabullenemeyen Oktay, ikiliyi ayırabilmek için Savaş'ta..

Türkiye'deki NATO Üslerini Kontrol Altına Almalıyız 00:59

Türkiye'deki NATO Üslerini Kontrol Altına Almalıyız

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayında önemli açıklamalarda bulundu. Norveç'te yapılan NATO tatbikatında yaşanan skandal hak..

Çocuklar Duymasın 17. Bölüm Fragmanı 01:07

Çocuklar Duymasın 17. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 17. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem, Haluk'tan ayrılma kararı aldığına pişman oluyor ancak Haluk cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanmaya başlıyor! Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında şok eden g..

Kızlarım İçin 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Kızlarım İçin 1. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 1. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yaşar ve kızlarının hikayesi Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de başlıyor! Baba bir çınar gibidir... Meyvesi olmasa bile gölgesi yeter... 5 kız babası olan Yaşar'ın kızlarıy..

Tutsak 9. Bölüm Fragmanı (Final) 01:04

Tutsak 9. Bölüm Fragmanı (Final)

Tutsak 9. Bölüm Final Fragmanı yayında! Elif, Kenan'la evlenmeye karar veriyor! Bahadır ise parmaklıklar ardında kalıyor! Bahadır'ın serbest kalma koşuluyla Elif, Kenan'la evlenmeyi kabul ediyor. Zaman kaybetmeden nikah ..

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı 00:47

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit, Aslı ile bir araya geliyor; gizlenen gerçeklerin hesabı soruluyor! Aslı, sarhoş olduğu gecede Ferhat'ın kendisini öpmesi karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Ferhat, Aslı'..

Meryem 17. Bölüm Fragmanı 00:38

Meryem 17. Bölüm Fragmanı

Meryem 17. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ın yakınlaşması, Oktay ile Derin'i çılgına döndürüyor! Yaşadıkları tüm acıları bırakıp, birbirlerine kalplerini açmaya karar veren Savaş ile Meryem, aralarındaki tüm en..

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Aslı, peşindeki adamlardan kurtulmayı başarabilecek mi? Namık, Ferhat'ın yavaş yavaş gönlünü kaptırarak Aslı'ya aşık olduğunu düşünmeye başlar. Bu düşündüğünü Fer..

Ver Elini Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Ver Elini Aşk 10. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aşk oyunları başlıyor! Ayperi'nin babası Hayri, Kaan'a son sözünü söylüyor! Lalin, Ayperi ve Kaan arasındaki aşk oyunlarını ilk anlayan kişi olur. Ayperi, bu sözü duyduğunda..

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'yi kaçırıyor! Emin Ağa, gördükleriyle şaşkına dönüyor! Ayperi ve Kaan, yaşadıkları sorunlardan dolayı ayrı yollara gitme kararı almıştır. Sue bebekten ayrı düşmek i..

Çocuklar Duymasın 18. Bölüm Fragmanı 01:07

Çocuklar Duymasın 18. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 18. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem ile Haluk'un ayrılık kararında hangi gelişmeler yaşanacak? Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişmeler yaşanıyor! Aldığı ayrılma kararından vazgeçen Me..

Kızlarım İçin 2. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Kızlarım İçin 2. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sumru, babasının suçu olmadığını itiraf edecek mi? Kumru, babasını kurtarmanın bir yolunu bulabilecek mi?..

Çocuklar Duymasın 19. Bölüm Fragmanı 01:13

Çocuklar Duymasın 19. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 19. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem'in boşanma davası bir ay daha erteleniyor ve bu süreçte tekrar aynı evde kalmaya başlıyorlar! Haluk ve Meltem yeniden bir araya gelerek, evliliklerine bir şa..

Meryem 20. Bölüm Fragmanı 00:55

Meryem 20. Bölüm Fragmanı

Meryem 20. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, babasının katilini öğreniyor! Meryem, intikam için Oktay'ı öldürecek mi? Meryem, babasının katilini öğrenmiştir. Oktay ile yüzleşmek için yanına gitmeye karar verir. Buld..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor! Ferhat, yeniden gözlerini açabilecek mi? Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patl..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Ferhat, uzun süredir kalbinde bulamadığı sevdayı Aslı'da bulabilecek mi? Ferhat, peşinde olan adamlar tarafından vurulmuştur. Ferhat'ın vurulduğu an yanında olan Aslı, hast..

Meryem 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 18. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 18. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem, gerçekleri anlatıyor! Oktay'ın kaza yaptığını Savaş öğrenecek mi? Oktay'ın son yaptığı kötülüklerden sonra Meryem, gerçekleri anlatmaya kararlıdır. İlk olarak elinde sağla..

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı 00:45

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm Fragmanı yayında! Ali çılgına dönüyor! Tekin'den babası Hüsnü'ye gelen sert sözler, sert cevap alıyor! Mesut, Selin ile girdiği tartışmada pnu kendine çekerek öpüyor! Hakan, cezaevinde arkadan s..

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinem, yatakta yakalandığı Hakan'a komplo mu kurdu? Arka Sokaklar 459. Bölüm 1 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, cezaevinde yaralandıktan sonra görevini tam..