#Canlı yayında kar duası yapıldı

Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, büyük bir öfkeye kapılarak dayısı ile karşı karşıya geliyor! Peki Ferhat'ın kardeşine ne oldu? Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm fragmanında ortalık karışıyor! Ferhat, evi taran..

Test Ford Mustang 2.3 Ecoboost 19:20

Test Ford Mustang 2.3 Ecoboost

2.3 Turbo Ecoboost motoruyla Ford Mustang testi yayında..

  • BETA tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Toyota Yaris Vs Opel Corsa  Karşılaştırma 14:46

Toyota Yaris Vs Opel Corsa Karşılaştırma

Toyota Yaris vs Opel Corsa karşılaştırması yayında!..

  • BETA tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm Fragmanı 00:54

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'dan tokat gibi sözler! Aslı, Ferhat ve Namık'ın ayrı düşmesine sebep mi olacak? Namık, Ferhat'ta olan değişimden memnun değildir. Ferhat'ta olan tüm değişimin suçlusu ola..

Arka Sokaklar 462. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 462. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 462. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, oğlu Tekin'in kötü durumunu öğrendiğinde çılgına dönüyor! Tekin, ölümle burun buruna geliyor. Hayati tehlikesi süren Tekin, yeniden hayata tutunabilecek mi? Selin ailev..

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı 00:37

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Güçlü, Burcu'nun aralarındaki duvarları kaldırmasını istiyor; kilit vurmuş kalbini açmaya çalışıyor! Her seferinde Burcu'ya duygularını açıklayan Güçlü istediği karşılığı bir türlü a..

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı 01:11

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, parmaklıklar ardına giriyor, asıl suçlu olan Sumru ise vicdan azabı yaşıyor! Peki gerçekler ortaya çıkacak mı? Kızlarım İçin son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fra..

Meryem 19. Bölüm Fragmanı 00:51

Meryem 19. Bölüm Fragmanı

Meryem 19. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, uğursuz geceyle ilgili konuşmaya başlıyor! Meryem, tüm gerçeği Savaş'a itiraf edecek mi? Meryem, tüm bildiklerini Burcu'ya anlatmıştır. Güçlü ise orada duyduklarıyla sessizliğe..

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir gün birini sevmeye kalkarsan, sevme! Çünkü sen severken de öldürürsün...'' Namık Emirhan'ın düşmanı Şahin Cigal'ın tuzağından kurtulmayı başaran Aslı ile Ferhat, bu olayd..

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı yayında! İzinsiz başka bir eve girdiği için hapse atılan Savaş, çıkar çıkmaz intikam için Oktay ile hesaplaşıyor! Meryem ile Savaş'ın yakınlığından rahatsız olan Oktay, onları ayırabilmek içi..

Meryem 22. Bölüm Fragmanı 00:40

Meryem 22. Bölüm Fragmanı

Meryem 22. Bölüm Fragmanı yayında! Oktay'ın annesi, Meryem ile yüzleşiyor! Savaş, ortadan kaybolan Meryem'i bulabilecek mi? Oktay'ın annesi ve Derin, yüzleşmek için Meryem'in karşısına çıkar. Oktay'a olanların tüm sorum..

Mercedes S400d 4MATIC Test Sürüşü 19:20

Mercedes S400d 4MATIC Test Sürüşü

Mercedes S400d 4MATIC test sürüşü videosu yayında… Mercedes’in 1 milyon TL’lik S Serisi’ni detaylı bir şekilde test ettim. BMW 7 Serisi’nin rakibi olan Mercedes S Serisi konfor ve teknoloji anlamında üst düzey özellikle..

  • BETA tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 22. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 22. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 22. Bölüm Fragmanı - Yılbaşı Özel yayında! Çocuklar Duymasın'da yılbaşı coşkusu yaşanıyor! Haluk ile Meltem, yaşadıkları problemleri arkalarında bırakmaya çalışırlar. Yeni yılın coşkusu herkese yansır ..

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yiğit, abisi Ferhat'ı tutuklatıyor! Ferhat, Aslı'ya aşık mı oluyor? Namık, Ferhat'ın duygularını sorgulamaya başlar. Aslı'ya olan hareketlerinin aşk sinyalleri verdiğini Fe..

Arka Sokaklar 460. Bölüm Fragmanı 00:48

Arka Sokaklar 460. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 460. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, kendinden geçen Ali'nin peşine düşüyor! Ali, yeniden ekibin arasına dönebilecek mi? Pınar, ortalıktan kaybolan Ali'nin bulunması için Rıza Baba'ya sitem eder. Ekip, arkad..

Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı 01:02

Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı yayında! Kızlarının durumunu merak eden Yaşar, hapisten kaçıyor mu? Yaşar'ın bankaya olan borçlarından dolayı kızların büyük bir sorunu vardır. Evlerinden olan kızların, ne yapcakları hak..

Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı 00:45

Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, oğlu Tekin'i tutuklatıyor! Hüsnü'den Gonca'ya sürpriz teklif geliyor! Hakan, son yaşadığı etik olmayan olaylardan sonra istifa etmeye karar verir. Rıza Baba, bu durmu bü..

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem, evde karşılaştığı manzara karşısında şok oluyor! Çocuklar Duymasın özetsiz yeni bölümüyle 17 Aralık Pazar günü 21.00'de Kanal D'de! Meltem ve Haluk mahkemeleri ertel..

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem ve Tutku arasındaki soğuk savaş giderek daha da belirgin hale geliyor! Haluk ve Meltem tekrar mahkeme günü hakim karşısına çıkıyor!..

Hıçkırık 2. Bölüm Fragmanı 00:37

Hıçkırık 2. Bölüm Fragmanı

Hıçkırık 2. Bölüm Fragmanı yayında! Nalan ve Kenan'ın arasında tatlı atışmalar gerçekleşiyor!..

Mazda CX-5 Test Sürüşü 18:11

Mazda CX-5 Test Sürüşü

Sakız Adası'nda gerçekleştirilen Yeni 2017 Mazda CX-5 lansman testi yayında..

  • BETA tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Renault Koleos Test Sürüşleri 11:07

Renault Koleos Test Sürüşleri

Tamamen yenilenen Renault'un büyük SUV modeli Koleos test videosu yayında..

  • BETA tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 CNN Türk Zam Haberini Küçük Tatlı Zamlar Şeklinde Duyurdu 00:13

CNN Türk Zam Haberini Küçük Tatlı Zamlar Şeklinde Duyurdu

Yeni yılla birlikte gelen zamları CNN Türk'ten Duygu Demirbağ, “Olgunlukla karşılayacağımız, küçük, tatlı zamlar…” şeklinde duyurdu. Demirdağ, 1 Ocak 2018 günkü yayında haber özetlerini aktarırken zam haberini şu sözlerl..

  • JET TV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Erken Reyting İçin Ağladı Sözlerine İsyan Etti 02:59

Ece Erken Reyting İçin Ağladı Sözlerine İsyan Etti

Söylemezsem Olmaz yorumcusu Ece Erken, dünkü yayında yaşanan duygusal anların ardından kendisine yönelik gelen eleştirilere isyan etti...

  • BETA tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 6. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Kızlarım İçin 6. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yağız'ın ilgisini öğrenen Kumru, ona verdiği tepki ile herkesi şaşırtıyor! Sumru ise Egemen'e veda ederek yeni bir hayat kurma planı içine giriyor! Kardeşleri için hayallerin..

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Savaş, Meryem'in duygularını ortaya çıkarıyor; Burcu kalbine daha fazla engel olmak istemiyor! Savaş'ın her fırsatta duygularını açığa çıkarması Meryem'i bir karar vermesi konusunda ..

Volvo S90 Test Sürüşü 16:45

Volvo S90 Test Sürüşü

Volvo S90 D5 AWD testi yayında. Videonun sonundaki Volvo S90 hız testini kaçırmayın! Kendi kendine gidebilen yeni Volvo S90 ile ilgili merak ettiğiniz tüm cevapları bu testte bulabileceksiniz. Şimdiden iyi seyirler... D..

  • BETA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı 01:03

Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar hapishaneden kaçıyor! Yaşar, tekrardan kızlarından ayrı kalacak mı? Yaşar kızı Sumru'yu kurtarmak için girdiği hapishaneden kaçmıştır. Kızlarına olan desteğini hiç bırakmam..

Meryem 21. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 21. Bölüm Fragmanı

Meryem 21. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir çift göz mutlulukla seni izliyorsa, attığın her adıma bakıyorsa, bütün hareketlerini takip ediyorsa, başka hiçbir şey yapmaya gerek yoksa, o zaman mutluluk var demektir...'' Merye..

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı, Ferhat'ın gönül yaralarını sarmaya çalışıyor; ikili arasında yeni bir yüzleşme baş gösteriyor! Ferhat'ın göründüğü gibi biri olmadığını anlayan Aslı, Ferhat'ın geçmişi..