#Canlı yayında kar duası yapıldı

Kızlarım İçin 8. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Kızlarım İçin 8. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sumru'nun Tayfun olan durumunu Yaşar öğreniyor! Sumru ve Tayfun arasında yeni bir aşk mı başlıyor? Kumru'yu hata yaparken gören Yağız, ondan sadece bu durumu kabul etmesini be..

Çocuklar Duymasın 25. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 25. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 25. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ile Meltem, eski günlerine dönebilecekler mi? Meltem ile Haluk, bozulan ilişkilerini toparlamaya çalışsalar da bunu başaramazlar. Tutku'nun devamlı etraflarında olması..

Peugeot 3008 Vs Hyundai Tucson Vs Opel Grandlandx  Hangisi 17:27

Peugeot 3008 Vs Hyundai Tucson Vs Opel Grandlandx Hangisi

FAVORİNİİZ? Peugeot 3008 vs Hyundai Tucson vs Opel Grandlandx karşılaştırması yayında! Konuyla alakalı varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz...

  • BETA tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 9. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

Kızlarım İçin 9. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Daha güvenli hayat düşüncesiyle uzaklaşmak isteyen Yaşar, kızlarını ablaları Kumru'ya emanet ediyor! Yaşar, gözlerden uzak sakin bir alanda kızı Kumru ile derin bir konuşma y..

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Öldü sanılan Oktay geri dönüyor; intikam için ilk olarak Meryem'in karşısına çıkıyor! Onca yaptığı kötülüklerden sonra öldü zannedilen Oktay, gizlice tedavi olmuştur. Oktay, kendisin..

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Tutku'nun Haluk'a olan ilgisini sonunda herkes öğreniyor. Meltem ve Tutku, Haluk konusunda yüzleşiyor! Çocuklar Duymasın 23. Bölüm fragmanında Tutku sonunda Haluk'a olan..

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı 00:50

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, kızı Sumru'yu girdiği zor durumdan kurtarabilecek mi? Yaşanan olaylardan dolayı Sumru'nun psikolojisinin bozulduğunu düşünen Yaşar, kızının yanlış şeyler yapmasını engelle..

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı 00:51

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, suçlu ilan edilip hapse atılıyor! Aslı namlunun ucunda! Ferhat, Aslı'nın gözleri önünde tutuklanarak ondan ayrılmak zorunda kalır. Ferhat'ın hapiste de başı beladadır...

Gülizar 3. Tanıtım Fragmanı 00:50

Gülizar 3. Tanıtım Fragmanı

Gülizar Fragmanı - 3 yayında! Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu ve Berkay Ateş’in paylaştığı Gülizar güçlü kadrosu ve hikayesi ile yakında Kanal D'de! Gülizar ve başarılı veteriner hekim..

Meryem 26. Bölüm Fragmanı 01:05

Meryem 26. Bölüm Fragmanı

Meryem 26. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Oktay ile tekrardan karşılaşıyor! Meryem ve Savaş arasında samimi yakınlaşmalar gerçekleşirken karşılarına çıkan zorluklar, bu mutluluğun kalıcı olması konusunda kafalarını kar..

Arka Sokaklar 467. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 467. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 467. Bölüm Fragmanı yayında! Aylin için hayati tehlike sürüyor! Ekip, Aylin'in ağır yaralı olduğunu öğrenir. Mesut, olanlardan Hakan'ı suçlu görerek ona vurur. Bu olaydan sonra çılgına dönen Hakan, olayın..

Gülizar 3. Bölüm Fragmanı 01:05

Gülizar 3. Bölüm Fragmanı

Gülizar 3. Bölüm Fragmanı yayında! Sepetçi Ailesi'nde ortalık iyice karışıyor, Murat ise bu kaostan Gülizar'ı uzak tutmaya çalışıyor! Çiftlikte gerginlik artıyor. Bir anda bu durumların ortasında kalan Gülizar'ın yardım..

Çocuklar Duymasın 26. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 26. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 26. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem arasındaki gerginliği fırsat bilen Tutku artık daha tehlikeli olmaya başlıyor! Meltem, Tutku'yla nasıl baş edecek? Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında H..

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem ile Haluk'un boşanmadığını öğrenen Tutku, ikilinin arasını açmak için yeni bir hamle yapıyor! Tutku ile yaptığı konuşma sonrası, duyduklarını kendine yediremeyen Melt..

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı 00:58

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, kızı Sumru'nun yaptıkları karşısında yıkılıyor! Sumru'nun para için yaptıkları karşısında Yaşar, derin üzüntüye boğuluyor. Sakınarak büyüttüğü kızlarından Sumru'nun yaptık..

Meryem 25. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 25. Bölüm Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ve Oktay yeniden karşı karşıya gelecekler mi? 25 yıllık büyük sır açığa çakmak üzeredir. Bu sırla birlikte tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Meryem, her şey için kendini iyi ol..

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Namık, silahla vurularak hayatının sonuna mı geliyor? Ferhat'ın etrafını sarıp yakan ateş ne? Ferhat, hapiste aldığı bilgisyle ölüme cesur bir adım atmıştır. Fakat bu onun ..

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, çok büyük yara alıyor! Selin, ceza evine giderken; Mesut onu takip ediyor! Mahkeme tarafından Selin, suçlu bulunur ve tutuklanmaktan kurtulamaz. Tüm ekip, Selin için kara..

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Meryem'in karşısına çıkmaya karar veriyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle 24 Ocak Çarşamba 20.00'de! İntikam için geri dönen Oktay, Meryem'in karşısına çıkmak için bir n..

Honda Civic Type R Test Sürüşü 18:02

Honda Civic Type R Test Sürüşü

Honda Civic Type R Test Sürüşü videosu yayında… 320 beygir gücündeki yeni Honda Civic Type R’ı İzmit Körfez Pisti’nde detaylı bir şekilde test ettim. Tabiri caizse ciğerini söktüm de diyebilirim. Ben yeni Civic Type R’ı..

  • BETA tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kia Niro Test Sürüşü 13:50

Kia Niro Test Sürüşü

Kia Niro Hibrit Test Sürüşü videosu yayında… Otomobil fiyatları gibi akaryakıt fiyatlarının da el yaktığı günümüzde az yakan araçlar her zaman ilgi çekmeyi başarıyor. Hibrit motora sahip Kia Niro da düşük yakıt tüketimi..

  • BETA tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm Fragmanı 01:00

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ve Ferhat, boşanacaklar mı? Azad Dağıstan, Ferhat'ın fikrini değiştirebilecek mi? Azad ile dertleşen Ferhat, Aslı'dan boşanacağını söyler. Boşanmak istemesinin sebebinde ..

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:55

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı yayında! Namık için ölüm vakti geldi mi? Aslı'nın Ferhat'tan sakladığı sır ne? Namık silahla vurularak yere yığılmıştır. Namık o haldeyken ilk kontrolü Aslı yapar ve sessizlik o an baş..

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:49

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

Meryem 26. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 26. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 26. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Savaş'ı tuzağına çekiyor! Oktay ve Savaş yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak? Oktay, hain planlarına devam ederken Meryem'i tuzağına çekerek kaçırmıştır. Meryem'in kaçırıldığını v..

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ferhat boşanma kararını yeniden değerlendiriyor; Aslı ilk defa bu kadar açık konuşuyor! Kamil'in annesinin Gülsüm olduğu ortaya çıktıktan sonra Abidin'den sürpriz bir karar..

BMW 520i Test Sürüşü 08:34

BMW 520i Test Sürüşü

1.6 benzinli motorlu BMW 520i Test Sürüşü videosu yayında... BMW 520i ile ilgili en çok merak edilen konu 1.6 litre motorlu E180'den daha iyi olup olmadığı... Ben de BMW 520i'yi test ederken bu sorunun yanıtı aradım ve ..

  • BETA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı 01:05

Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı yayında! Hüma'nın böbrekleri iflas ediyor, kızlar için zor bir sınav daha başlıyor! Kızlarım İçin yeni bölüm fragmanında, Hüma'nın sağlık sorunu herkesi tedirgin ediyor. Öte yandan Sumr..

Meryem 27. Bölüm 2. Fragmanı 01:06

Meryem 27. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 27. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem'i yeniden bulan Savaş'tan sürpriz evlilik teklifi geliyor! Oktay'ın tuzaklarından kurtulan Savaş ve Meryem, birbirlerini yeniden görmenin mutluluğu içerisine girmiştir. Sava..