#Canlı yayında kar duası yapıldı

Çocuklar Duymasın 30. Bölüm Fragmanı 00:52

Çocuklar Duymasın 30. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 30. Bölüm Fragmanı yayında! Tutku, Havuç'un hayatına iyiden iyiye sızmıştır. Meltem ve Haluk ise Havuç'un kız arkadaşını giderek merak etmeye başlar! Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında dış görünü..

VW Amarok Vs Mercedes X-Class  Karşılaştırma 12:38

VW Amarok Vs Mercedes X-Class Karşılaştırma

Kanala Abone olmak için: goo.gl/AEKTHQ VW Amarok vs Mercedes X-Class karşılaştırması yayında! VW amarok a vs Mercedes ten sıkı bir rakip geldi: x-class Mercedees x class yeni olmanın avantajını kullanarak özellikle iç ..

  • BETA tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı 01:02

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı, içinde bulunduğu yaşamda kendini bir yabancı gibi görmeye başlıyor! Siyah Beyaz Aşk 20. Bölüm fragmanında, Ferhat'la karşılaştığı günden beri silah sesleri kulağından gi..

Lost in Space Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:42

Lost in Space Türkçe Altyazılı Fragmanı

Uzayda yeni bir koloni kurmak üzere eğitilmiş bir heyetin parçası olan Robinson ailesi, beklenmedik şekilde rotadan saparak kayıp bir gezegene mecburi iniş yapmak zorunda kalır. Tehlike onları bulmak üzeredir. Lost in Sp..

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:12

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ne kadar karanlık görünürse görünsün her şey daima daha kötüye gidebilir. Talihsiz Serüvenler Dizisi'nin 2. sezonu 30 Mart'ta yayında. Lemony Snicket'ın dünya çapında çok satan kitap serisinden uyarlanan, başrolünde Emmy..

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı yayında! Kendisini tanıyamayan Aslı, Ferhat ile olan ilişkisinde önemli bir karar almaya kalkıyor! Abisi Cem'in ölümü, Aslı'nın hayatını yeniden sorgulamasına sebep olur. Aslı, artık a..

Alexa & Katie Türkçe Dublaj Fragmanı 01:42

Alexa & Katie Türkçe Dublaj Fragmanı

İki sıkı dost olan Alexa ve Katie, lisedeki ilk yıllarını iple çekmektedir. Ancak Alexa, bir yandan da sır gibi sakladığı hastalığına karşı Katie'nin desteğiyle mücadele etmektedir. Yeni orijinal dizi Alexa & Katie, 23 M..

Gülizar 9. Bölüm Fragmanı 00:58

Gülizar 9. Bölüm Fragmanı

Gülizar 9. Bölüm Fragmanı yayında! Murat ve Gülizar aşkı gün yüzüne çıkıyor, ortalık karışıyor! Gülizar ve Murat arasındaki yakınlaşmaya şahit olan Hayriye Hanım, olanlar karşısında çok sert bir tavır alıyor. Gülizar'a ..

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, boşanma kararından vazgeçecekler mi? Abisi Cem'in ölümüyle hayatına dair yeni kararlar alan Aslı, Ferhat ile boşanma noktasına gelir. İkilinin birbirlerine..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm Fragmanı 01:11

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm Fragmanı yayında! Sultan Mehmed Han, tahta geçer geçmez savaş planlarını uygulamaya başlıyor! Mehmed, kritik kararını veriyor. Çandarlı Halil Paşa geçmişte yaptıkları için idam edilecek ..

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, kızı Zeliha için merak içinde! Mesut görev için kılık değiştiriyor! Zeliha'nın başı yine belaya girmiştir. Hüsnü, kötü haberi aldığında ise çılgına döner. Canından çok s..

Gülizar 8. Bölüm Fragmanı 01:02

Gülizar 8. Bölüm Fragmanı

Gülizar 8. Bölüm Fragmanı yayında! Mine'nin hain planı ile Teksoy, para için Gülizar'ı kaçırıyor! Mine'nin Murat'a olan aşkından gözü iyice kararmıştır. Teksoy'a para teklif ederek Gülizar'ı kaçırmasını istemiş ve tekr..

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı yayında! Havuç'un kız arkadaşı ile tanışan Meltem, Alev'in, Tutku'ya çok benzediğini düşünür ve gerçeklerin peşinde düşer. Sonunda beklenen gün gelmiştir. Havuç, Meltem ile Alev'i (T..

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'nın hamile olduğunu öğrenen Ferhat, şaşkına dönüyor! Ferhat, Aslı'dan uzak durma düşüncesi hakkında Yiğit ile hararetli bir tartışma içerisindedir. Yiğit, Ferhat'ın yanlı..

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm 2. Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Haluk beyazlayan saçları konusunda Dar Gömlek'ten yardım isteyince olanlar oluyor! Çocuklar Duymasın'da Haluk'un başı saçlarıyla derde giriyor. Son zamanlarda beyazların..

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, rehin alınan Tunç'u kurtarma peşine düşüyor! Arka Sokaklar 474. Bölüm 23 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Uyuşturucu şebekesine yapılan operasyon sonrasınde deş..

Dudullu Postası 9. Bölüm Fragmanı 01:00

Dudullu Postası 9. Bölüm Fragmanı

Cem kim olduğunu bulabilecek mi? ???? Sokakların asi ve aşık çocuğu şimdi bambaşka bir dünyanın içinde.???? #DudulluPostası yeni bölümüyle cuma 19.00’da sadece BluTV’de! ???? Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, E..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sultan Mehmed Han, Konstantinopolis için harekete geçiyor! Çandarlı Halil Paşa için kritik karar belli olmak üzeredir. En kötü ihtimali düşünen Çandarlı Halil Paşa,..

Gülizar 10. Bölüm Fragmanı (Final) 00:44

Gülizar 10. Bölüm Fragmanı (Final)

Gülizar Final Fragmanı yayında! Murat, beklenen evlilik teklifini gerçekleştiriyor! Murat sevgisini en açık şekilde Gülizar'a itiraf eder. Elindeki yüzükle Gülizar'ın gözlerinin içine bakarak beklemesi, Gülizar'ı çok şa..

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı yayında!Tutku'nun dönüşüyle sıkıntılı günler geçiren Meltem ile Haluk, tüm problemlerin üstesinden gelebilecekler mi? Tutku'nun hayatlarına girdikten sonra mutluluğu yakalamakta güçl..

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı 00:46

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, bebekleri konusunda anlaşmazlığa düşüyor; ikiliyi büyük bir yüzleşme bekliyor! Cem'in ölümünden sonra hayatını farklı bir yönde çizmek isteyen Aslı ile Ferhat..

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aslı, en büyük bir sırrını Ferhat'tan saklayacak mı? Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Mart Pazartesi 20.00'de!..

Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı yayında. Yeni Bölüm 1 Nisan Pazar Günü Kanal d'de..

Dudullu Potası 10. Bölüm Fragmanı 00:59

Dudullu Potası 10. Bölüm Fragmanı

Sonunda Nazlı'yla tanışabildik! ???? Ama bu ilişkide bir terslik var? ???? #DudulluPostası yeni bölümü cuma 19.00'da, sadece BluTV'de! ???? Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Erkan Can, Bülent Şakrak ve Güven Kır..

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm Fragmanı 01:01

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı, Ferhat'tan sakladığı sırrı itiraf ediyor! Ferhat, yaşadıkları olayların üstüne Aslı'yı terketmeyi kafasına koymuştur. Aslı ise Ferhat'tan hiçbir zaman ayrılmak istememek..

Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı 00:56

Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 34. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem'in yeni komşuları şaşkınlık yaratıyor! Çocuklar Duymasın'da birbirinden ilginç gelişmeler yaşanıyor. Haluk ve Meltem'e yeni komşular geliyor. Öte yandan sına..

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı 01:05

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı yayında! Cemal Gökdemir, Gökdemir Ailesi ile karşı karşıya geliyor! Cemal, acılarla dolu geçmişinin intikamını almak için harekete geçiyor. Gökdemir Ailesi'ne yaptığı baskın sonrası herke..

Hani Çarşamba Günü Her Şey Yoluna Girecekti 3.Bölüm Haysiyet 05:22

Hani Çarşamba Günü Her Şey Yoluna Girecekti 3.Bölüm Haysiyet

“Hani Çarşamba günü her şey yoluna girecekti?” serimizin üçüncü bölümü yayında. GetContact'ta bütün arkadaşlarınızın sizi hiç istemediğiniz bir biçimde kaydettiğini görseniz ne yapardınız? Tabii ki haysiyetinize sahip çı..

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dudullu Postası 11. Bölüm Fragmanı 01:01

Dudullu Postası 11. Bölüm Fragmanı

Sıra, psikanalize tüm karakterlerden daha layık olan yılların ev hanımında! ☝#DudulluPostası yeni bölümü cuma 19.00’da, sadece BluTV’de ☠ Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Erkan Can, Bülent Şakrak ve Güven Kıra..

İnsanlık Suçu 2. Bölüm 2. Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 2. Bölüm 2. Fragmanı

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Cemal, babasının hakkını Gökdemir Ailesi'nden alabilecek mi? Cemal, amcasının yanına giderek; babasının hakkını almakta kararlıdır. Fakat Gökdemir Ailesi'nde buna engel olmak..