#Canlı yayında yaşanan 10 İnanılmaz olay

İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu 03:30

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu

Olay, saat 22.00 sıralarında Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 1604. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canser Mutlu (37) ile eşi Ayten Mutlu’nun (36) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tar..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor 02:48

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor

Zeytin Dalı Harekâtı sırasında Afrin'de yaralanan ve tedavileri devam eden askerler, yaşadıklarını BBC Türkçe'ye anlattı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 3 Şubat tarihli basın bildirisine göre, 20 Ocak'ta başlayan Zey..

Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift 03:19

Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift

Kanal 7 ekranlarının sevilen eğlence programı Mahmut Tuncer Show’da bu hafta ilginç gelişmeler yaşandı. Ailelerinin birlikteliklerine rıza göstermediklerini söyleyerek programa başvuran Ömer Faruk ve Katibe çifti canlı y..

  • ANKA tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı 02:17

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı

Konu: Evli çiftlerin yaşadığı en özel anlardan biri çocuklarını kucaklarına ilk aldıkları gündür. Doğum, her ne kadar kadınlar için zor bir süreç olsa da sonunda bebeğine kavuşma duygusu bu olayı eşsiz bir anıya dönüştü..

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

Murat Dalkılıç - Kasaba 04:02

Murat Dalkılıç - Kasaba

Zaman zaman seni o saran düşünceler bitti aman aman Durup durup sonra yine yanan Ateş yerinde duman duman Senle yaşadığıma sözüm yok, Yaşanan kısmet... Sonrasını da ben konuşmam, Sevmem nisbet... Senle yaşadığıma ..

Belçika'daki Patlama Korkuttu 00:56

Belçika'daki Patlama Korkuttu

Belçika'nın kuzeyinde yaşanan bir patlamada bir bina yerle bir oldu. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 14 kişi yaralandı. Belçika'da pazartesi gecesi yaşanan doğalgaz patlamasında iki kişi hayatını kaybetti. Bir ..

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Dünyanın En Büyük Dodge Viper Koleksiyonu 03:01

Dünyanın En Büyük Dodge Viper Koleksiyonu

Bir araba çılgını çifti, dünyanın en büyük Dodge Viper bir inanılmaz koleksiyonunu biriktirdi : Bu koleksiyon 7,5 milyon dolar değerinde. Teksaslı çift D'Ann ve Wayne Rauh inanılmaz 80 Dodge Vipers topladı ve her biri..

  • PengoTV tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın en Büyük Koleksiyonu Dodge Viper 03:01

Dünyanın en Büyük Koleksiyonu Dodge Viper

A car mad couple have amassed the world’s biggest Dodge Viper collection - worth an amazing $7.5 million. Texan couple D’Ann and Wayne Rauh have collected an incredible 80 Dodge Vipers - and they drive every single one. ..

  • BETA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım 11:00

Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım

Tarif Metni: İncirli, kakaolu 4 çorba kaşığı yulaf ezmesi 180 ml süt 1 çorba kaşığı kakao 1 çorba kaşığı bal 2 tane incir Kavanoza 4 çorba kaşığı yulaf koyun. Üzerini 1 parmak geçecek kadar, yaklaşık 1 su bardağı süt..

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı 01:14

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı Diyarbakır’da iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Kay..

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başladı 02:40

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başlad

İngiltere'nin başkenti Londra'da Oxford Circus Metro İstasyonu’nda hareketli dakikalar yaşandı. İstasyonda bulunan kişiler, silah seslerinin duyulmasının ardından tahliye edilmeye başlandı. Olayın terörle bağlantısı olup..

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada! 02:13

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada!

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Tüfekçikonak Mahallesi'ne inen ayı panik yaşattı. Vatandaşlar araçla kovalayarak yolunu kaybetmiş olan ayıyı ormanlık alana yönlendirdiler. Olay gece saatlerinde İnegöl'ün kırsal Tüfekçiko..

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı 01:21

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı

Batman'da silahlı kavga: 7 yaralı BATMAN - Batman'da iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Olay, Batman-Siirt çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan ..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ısıtan hareket 00:59

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ıs

Çorum'da bir genç camide namaz kıldığı sırada elektrikli ısıtıcıyı çalıştırdı. Gencin namazın ardından ilan panosuna bıraktığı 10 TL para ise yürekleri ısıttı. Olay, merkeze bağlı Güveçli köyünde meydana geldi. Namaz kıl..

Metin Şentürk Engelli Gence Yapılan Saldırı Hakkında Konuştu 03:35

Metin Şentürk Engelli Gence Yapılan Saldırı Hakkında Konuştu

Adana'da konuşma engelli bir genç, eve gitmek için bindiği minibüste 3 kişi tarafından feci şekilde dövüldü. Minibüsün güvenlik kamerasına da yansıyan olay, herkesin yüreklerini burktu. Sanatçı ve Dünya Engelli Vakfı Baş..

  • BETA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 02:07

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ülker Stadı'nda Krasnodar'ı konuk eden Fenerbahçe, birçok gol pozisyonundan yarararlanamadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Maçın son dakikalarında ise Kadıkö..

  • Ömer tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Terkedilmişekmi Köyündeki Cin Vakası Düğünü Vakası! 59:03

Terkedilmişekmi Köyündeki Cin Vakası Düğünü Vakası!

Bu videoya BÜYÜLÜ TEPE,KANLI DERE VAKASI,paranormal, paranormal olay, köy, terk edilmiş köy, cin, cinli köy, vaka, olay, şeytan, korku, gerilim, korkunç, kan, kanlı, cadı, büyü, peri, bir gece, bir gece geçirdik,cinli,t..

  • ZULMA tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..