#Canlı yayında yaşanan 10 İnanılmaz olay

Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle 1:23:46

Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Konservatuarda okuyan bir arkadaş grubu, canlı yayında bir korku filmi çekmeyi deneyeceklerdir. Bütün hazırlıklar tamamlanır, seyirciler de gelmiştir. Film çekimiyle birlikte canlı yayın başlar, ancak çok kısa b..

Kerimcan Durmaz Ve Muazzez Abacı Arasındaki Polemiğe Son Nokta 03:56

Kerimcan Durmaz Ve Muazzez Abacı Arasındaki Polemiğe Son Nokta

Kerimcan Durmaz’ın Bostancı konseri öncesinde çokça konuşulan “Muazzez Abacı, Kerimcan Durmaz yüzünden konserini iptal etti.” iddiasına Bostancı Gösteri Merkezi’nin sahibi Ümit Celasun, UçanKuş TV’ye yaptığı açıklamalarl..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show Fragmanı (16 Mart 2018) 00:41

Beyaz Show Fragmanı (16 Mart 2018)

16 Mart 2018 Beyaz Show Fragmanı yayında! Beyaz Show’a bu hafta Serkan Kaya, Saba Tümer, Onur Büyüktopçu ve Şahin Irmak konuk oluyor! Beyaz Show 16 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de! Kanal D’n..

Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018) 01:06

Beyaz Show Fragman (23 Mart 2018)

23 Mart 2018 Beyaz Show Fragmanı yayında! Beyaz Show’a bu hafta Fatih Erkoç, Birce Akalay, Yılmaz Vural, Oğuzhan Uğur ve Deniz Cengiz konuk oluyor! Beyaz Show 23 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'..

Bakan Soylu'dan TVNET'e Sürpriz Ziyaret 01:13

Bakan Soylu'dan TVNET'e Sürpriz Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu program sonunda TVNET stüdyosunu ziyaret ederek konuklara sürpriz yaptı. O anlar canlı yayına böyle..

Wilma Elles Kerem Göğüş İle İlişkimiz Bitti - Müge Ve Gülşen'le 2. Sayfa 01:37

Wilma Elles Kerem Göğüş İle İlişkimiz Bitti - Müge Ve Gülşen'le 2. Say

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan ünlü oyuncu Wilma Elles, ikizlerinin babası Kerem Göğüş'ten ayrıldığı yönünde çıkan haberlere ilk kez canlı yayında açıklık getirdi. Elles, Kerem Göğüş'le ilişkileri..

  • BETA tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yeşi̇m Salkım Genç Adamla Öpüştü Mü 07:40

Yeşi̇m Salkım Genç Adamla Öpüştü Mü

Arkdaşının Çektiği Videoda Bir Adamla Yakın Bir Şekilde Görünen Yeşim Salkım, Öpüştüğü İddialarına Canlı Yayına Telefon İle Bağlanarak Cevap Verdi.....

  • BETA tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Lerzan Mutludan Banu Alkana Şok Sözler! 09:08

Lerzan Mutludan Banu Alkana Şok Sözler!

Lerzan Mutlu, 221. Bölümde konuk olan Banu Alkan'ın kendisini dışlayıcı tavır ve sözlerinden dem vurarak bugünkü canlı yayında Alkan hakkında sert konuştu! Gerginliğin Banu Alkan'ın stüdyoya girişinde başladığını söyleye..

  • ANKA tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu 03:10

İlber Ortaylı'dan çok konuşulacak Arda Turan Yorumu

Milli Takım’da yaşanan Arda Turan krizi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Konuya son olarak Prof. Dr. İlber Ortaylı yorumlarıyla dahil oldu. CNN TÜRK’te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan İlber Ortaylı, Arda ..

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya 01:33

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Suriye'nin parçalanma riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Guterres, 54. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı'nda yaptığı konuşmada, artan krizler, çatışm..

Ankara Polisinden Gönülleri Fetheden Hareket 00:51

Ankara Polisinden Gönülleri Fetheden Hareket

Ankara'da dün etkili olan sağanak yağış sonrası yaşanan sel felaketinde bir trafik polisi, alt geçitte mahsur kalan vatandaşı sırtına alarak güvenli bölgeye taşıdı. Ankara'nın Kurtuluş semtinde yaşanan su baskınında bir ..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Aşk Yalanmış Sevda Yalan  Nesrin Kopuz 04:10

Aşk Yalanmış Sevda Yalan Nesrin Kopuz

Nasıl da aldanıp sevmişim seni Nasıl da ömrümü vermişim sana Aşk yalanmış sevda yalan Keder oldu bana kalan Bir masalmış bu yaşanan Yalanmış yalan Yalanmış bakışın gözler yalanmış Yalanmış gülüşün sözler yalanmış Aşk ..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Televizyon Tarihine Geçmiş En Komik Anlar 15:05

Televizyon Tarihine Geçmiş En Komik Anlar

Amerikan televizyonlarında canlı yayınlarda yaşanmış kameraya yansıyan en komik anlar sizlerle. Hep birlikte izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.679 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rihanna - Diamonds 04:42

Rihanna - Diamonds

Diamonds (In The Sky) Shine bright like a diamond Shine bright like a diamond Find light in the beautiful sea I choose to be happy You and I, you and I We're like diamonds in the sky You're a shooting star I see A vis..

  • PengoTV tarafından
  • 1.703 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BBC Röportajı Sırasında Çocukları Tarafından Sabote Edilen Profesör Ailesiyle Kamera Karşısına Geçti 01:53

BBC Röportajı Sırasında Çocukları Tarafından Sabote Edilen Profesör Ai

Dünyanın en tatlı canlı yayın kazası olarak izlediğimiz ve Profesör Robert Kelly'i zor durumda bırakan ufaklıkların neden olduğu o tatlı kaza nasıl yaşandı? Oturma odasında eşinin röportajını izleyen Jung-a Kim, görüntül..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Nisan Ayında Kar Yağdı 01:32

Nisan Ayında Kar Yağdı

Nisan ayına girilmesiyle birlikte herkesin bahar gelmesini beklediği bir zamanda Ordu'nun yüksek kesimlerine kar yağdı. Ordu'da yüksek kesimlerine öğleden sonra kar yağışı yaşandı. Kar yağışıyla birlikte Gürgentepe Bele..

Söz | 57.Bölüm 2:26:55

Söz | 57.Bölüm

Tim bir yandan Nisan’ın (Mine Çayıroğlu) planladığı saldırının faillerini ararken, diğer yandan yaralıların tedavi edildiği hastanenin güvenliği sağlamak için görevlendirilir. Eylem (Meriç Aral), saldırıyı düzenleyen ter..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu 02:32

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu

Aksaray'da, Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu. Yaklaşık 4 bin dekarlık arazide şeker pancarı, ayçiçeği, mısır, arpa ve buğday üreten Adem Canlı, ''Arazimizin bin dekarlık bölümüne bu yıl alternatif ü..

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı 04:27

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı

Türk bilim insanı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Nuri Ertaş, geliştirdiği biyomürekkep ile yapay organlardaki hücrelere kan damar ağı oluşana kadar ihtiyaçları olan oksijeni sağlamayı başardı. Doktorasını ABD’de de bulunan Kalifor..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı 05:52

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı

İzmir depreminin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmalarına katılan Tahsin Kaymak, çalışmaların devam ettiği sırada gözyaşlarını tutamadı. İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardında..

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı 01:05

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı

Gülizar 5. Bölüm Fragmanı yayında! Gülizar'ın sesini çok beğenen müzik prodüktörü Kartal, Gülizar'ı bulmayı başaracak mı? Fettah, kardeşi gibi sevdiği Gülizar ile konuşuyor ve babasından kalan mirasın kendisine fayda ge..