#Canlı yayında yaşanan 10 İnanılmaz olay

Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı 01:06

Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ın nikahına Oktay baskın yapıyor; silahlar patlıyor! Oktay'ın tutuklanmasından sonra rahat bir nefes alan Meryem ile Savaş, tüm engelleri arkalarında bıraktıklarını..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Trenin Önüne Atlamak Üzere Olan Adamı Son Anda Kurtaran Kadın 01:00

Trenin Önüne Atlamak Üzere Olan Adamı Son Anda Kurtaran Kadın

İngiltere'de yaşanan olay güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Yaşanan olayda bir adam telefonla konuştuktan sonra öfkeleniyor ve o sırada geçmekte olan bir trenin önüne atmaya karar veriyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mucizevi Kurtuluşun Görüntüleri- Kazayı Yara Almadan Atlattı 00:28

Mucizevi Kurtuluşun Görüntüleri- Kazayı Yara Almadan Atlattı

Yolu ortalayarak ilerleyen otomobil sürücüsü, karşı şeritten gelen motosiklete çarptı. Havada takla atarak yere düşen sürücü kazadan yara almadan kurtuldu. Yaşanan o anlar ise bir iş yerinin kamerasınca kaydedildi. Brezi..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi 02:46

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi

Olay, saat 22.55'te Osmangazi ilçesi İstanbul Caddesi üzerindeki köftecide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gasp ettiği araçla kaçmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden Okan A., müşterilerin bulunduğu restora..

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yok Böyle Bir Acı! Kocasının Ölüm Haberini Sunduğu Haberde Öğrendi! 01:05

Yok Böyle Bir Acı! Kocasının Ölüm Haberini Sunduğu Haberde Öğrendi!

Kocasının ölüm haberini canlı yayın sırasında öğrenen spiker Supreet Kaur, profesyonelliğinin gereği de stüdyoyu terk etmedi. IBC24 televizyonunda gerçekleşen olayda, Kaur'un sunduğu programa katılan muhabir ölümle sonuç..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.380 görüntüleme
  • 7 yıl önce
13 Milyon Kez İzlenen Bu Görüntü Sahte Çıktı! 00:27

13 Milyon Kez İzlenen Bu Görüntü Sahte Çıktı!

Facebook'ta “IRMA” kasırgası altında paylaşılan canlı yayın kısa sürede 5.8 milyon izlenmeye ulaştı. Birçok kişiyi etkileyen kasırganın bu kadar çok izlenmesi normal diyeceksiniz, ancak asıl ilgi çekici olay canlı yayını..

Yolda Yürüyen Kadının Gözlüğünü Çalan Hırsız - Çanakkale 00:28

Yolda Yürüyen Kadının Gözlüğünü Çalan Hırsız - Çanakkale

Çanakkale'de bu kadar da olmaz diyebilceğimiz olay yaşanıyor. Çanakkale'nin en işlek bölgelerinden Demircioğlu Caddesinde kaldırımda yürüyen bir kadına arkadan yaklaşan kimliği belirsiz kişi, kadının gözündeki gözlüğü te..

  • JET TV tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Temizlikçi Kadını Kaptığı Gibi Götüren Asansör 00:10

Temizlikçi Kadını Kaptığı Gibi Götüren Asansör

Çin'de yaşanan bu olay, ilk görüşte çok korkutucu bir olay gibi görünüyor ama hanım ablaya bir şey olmamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti 01:53

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti Gaziantep'te husumetli iki kardeş arasında çıkan kavgada tüfeğin ateş alması sonucu vurulan ağabey Şükrü Uzun hayatını kaybetti Olay, önceki gece Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi 68 ..

Öldükten 3 Yıl Sonra Mezardan Çıkan Adam 17:36

Öldükten 3 Yıl Sonra Mezardan Çıkan Adam

Balıkesir'de yaşanan bir olay akıllara durgunluk veriyor. 1979 yılında öldüğü söylenen Mustafa Yılmaz isimli adamın gömüldükten 3 yıl sonra mezardan çıktığı iddia ediliyor. Seda Sayan'ın peşine düştüğü olay beyinleri yak..

  • JET TV tarafından
  • 1.951 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki 01:30

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki

Beşiktaş'ta terör saldırısının yaşandığı noktaya çelenk bırakan konsoloslara bir grup vatandaş tepki gösterdi. Hollanda konsolosluğu çelengini alarak yere atan bir vatandaş, Katiler burada çelenk gönderiyorlar dedi. Ar..

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp 01:16

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp

Mersin’de yaşanan selde 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de denizde kayboldu. Mersin uzun zamandır böyle bir felaketi yaşamamıştı. Kentte 20 saatte metrekareye 155 kilogram yağmur düştü. Şiddetli yağış beraberinde se..

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş 01:12

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş

Pendik'te bir şahıs, Reina saldırganına benziyor diye vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Yılbaşı gecesi Ortaköy'de bulunan Reina'ya saldıran terörist 39 kişiyi katletti, 65 kişiyi yaraladı. Terörist her yerde a..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu 01:30

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığını söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. La..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Kapalak Kızı Fragman 02:08

Kapalak Kızı Fragman

1990'lı yıllarda Karadeniz dağlarının arasındaki Giresun'da yaşanan bir olay, birçok kişinin hayatını değiştirir. Okulun güzel hademesi Ayşe, 19 yaşında bir genç kızdır. Sevdiği adamın asker yolunu gözleyen Ayşe, günün b..

İKİ ÇOCUK ANNESİ KADIN 3 KATTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ 01:02

İKİ ÇOCUK ANNESİ KADIN 3 KATTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

Edinilen bilgiye göre olay, Şehitkamil ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde dün gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, iki çocuk annesi S.K.Ö., bilinmeyen bir nedenle yaşadığı binanın üçüncü katındaki dairesinden aşağı..

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı! 02:13

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı!

Ankara'da Salih Ö.(38), takip ettiği eski eşi Ebru Yüksel (33) ile erkek arkadaşı Mustafa D.(32) ve yanlarında bulunan kızı İsra Ö.'yü (4), oturdukları sitenin bahçesinde kurşun yağdırdıktan sonra kendi kafasına ateş ede..

Emre Aşık'ın Eski Eşinden Skandal Açıklamalar 08:42

Emre Aşık'ın Eski Eşinden Skandal Açıklamalar

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan ünlü futbolcu Emre Aşık'ın eksi eşi Yağmur Sarnıç olay açıklamalarda bulundu. Sarnıç, çocuklarını emanet ettiği bakıcı dehşetini ilk kez anlattı. Bunun yanı sıra Emr..

  • BETA tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Fransa'da Felipe Melo Vakası 01:49

Fransa'da Felipe Melo Vakası

Fransa'da bir Rugby maçında akıllara zarar bir olay yaşandı. Saint-Esteve'li bir oyuncu, hakem Benjamin Casty tarafındna oyundan atılınca kararı kabullenemeyip hakemin suratına sert bir yumruk attı. Yediği yumrukla yere ..

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce