#Cansel olsun müzik dinle

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video) 00:19

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video)

Selamlar, Bir süre ara verdikten sonra, “Demo 2” albümü şarkılarına devam ediyoruz. Şarkımızın adı: Kendimce. Mustafa Ceceli’nin ilk albümünde söylediği, çok öne çıkmamış ama benim sevdiklerimden biri bu. Yayınladı..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Berkay - Dert Faslı (Official Video) 03:48

Berkay - Dert Faslı (Official Video)

Söz & Müzik: Ezgi Ceren Anar & Berkay Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Klip Yönetmeni: Ramazan Arslankaya Lyrics: Sensiz bu ev tuzaklar kurmuş bana Anılar her bir yanda unut onu gönlüm kolaysa Yanıma oturup okuduğun kitabı s..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən) 02:53

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən)

Söz-Müzik: Şöhret Memmedov Fikir Yazarı: Dildara Eyubova Düzenleme: Mustafa Ceceli Türkçe söz: Mustafa Ceceli Kemençe: Ekin Uzunlar Percussion, Gitar: Mustafa Ceceli Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Mura..

Fatma Turgut - Unuttum Gitti (Official Video) 03:38

Fatma Turgut - Unuttum Gitti (Official Video)

Söz - Müzik: Emre Aydın Düzenleme: Fatma Turgut, Barış Ertunç, Hüseyin Deniz, Ozan İnam Lyrics: Kaybettim diyelim, bilmediğim bir şeyi Unuttum sende Unutmak kullanışlı Yoruldum ya da ayakta kalmaktan Büyüdüm diyelim, ..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Mustafa Ceceli - Ölümlüyüm 03:29

Mustafa Ceceli - Ölümlüyüm

Söz- Müzik: Emir Şamur Düzenleme: Mustafa Ceceli - Emir Şamur Bağlama: Halil Şekeroğlu Perdesiz Gitar: Furkan Salihoğlu Mix- Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Enes Bilal Taşçı / Dark’n Dark Klip Yapım: Honeybee İ..

HiraiZerdüş - Ben bilmezdim renkleri 03:38

HiraiZerdüş - Ben bilmezdim renkleri

Ben bilmezdim renkleri Bir çıktın karşıma İndirdin gökleri - Bir bir saydın avucuma gülleri Sevdim yaşamayı sevdim çiçekleri - Yangıııın ol gel Yandım demem Zehir getir baldan geçem Yeter ki gül Gülden ötem D..

Onay Şahin - Haşlandum 03:23

Onay Şahin - Haşlandum

ONAY ŞAHİN - HAŞLANDUM Söz-Müzik: M. Ali YILMAZ, Onay ŞAHİN Nakarat: Bayram TERZİ (BAYO) Aranjör: Bahtiyar&Soner ARICA Kemençe: Tahsin TERZİ Klip Yönetmeni : Ahmet Mücahit SÖZLER OF ÇAMBURNİ YENİAY KAPLARA ..

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne 02:45

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne

Dön Önüne şarkı sözleri ile Tırnaklarla kazıyıp yürüdüm hedefe Her adımım oldu boş adama çetele Yapamıyosun bu yüzden vurur çenene Taklit etmeyi bırak dön hemen önüne Dön hemen özüne Dön hemen önüne Dön hemen özüne D..

Sponzi - Canparem 02:34

Sponzi - Canparem

Söz - Müzik : Sponzi Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu (Dijital Meydan) Yönetmen : Cem Demirtaş Prodüksiyon : İsmail Hakkı Güney Sümeyra Yıldırım Kamera : Umutcan Yıldırım A&R : Subutay Yitgin Yapımcı: Rec Musi..

Rafet El Roman - Aşklar Seni Bekler 03:14

Rafet El Roman - Aşklar Seni Bekler

Rafet El Roman - Aşklar Seni Bekler dinle Sana uçan kuşlardan bahar yazlardan selamlar olsun Sana olan dünyamda büyüyen rüyamda güneşler dolsun Aşklar seni bekler seni söyler şarkılar Aşklar yolunu gözler adını söyler ş..

  • Candy tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın 04:01

Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın

Yusuf Güney - Askim Asklarindan Bulasin dinle Bu sevdam hiçmi bitmez derdim Bak bugün sona geldim İnanması zor ama katlanan sendin Sanki hiç beni sevmedin O gün bana bitti dediğinde Sebebini bile bilmedim Herşey sahte b..

  • Candy tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda 03:10

Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda

Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda dinle Talihsiz Bir Sevda! Seni gördüğüm o anda Birdenbire içimde sızı hissettim Birdenbire kalbimin içinde fırtınalar esti Daha ne olup bittiğini anlamadan Kolunda birini gördüm O an an..

  • Candy tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Hakalmaz  Salın Da Gel Meydan Kız Görsün   03:11

Orhan Hakalmaz Salın Da Gel Meydan Kız Görsün

Orhan Hakalmaz Salında Gel Dinle Salın Da Gel Meydan Kız Görsün Kayseri-Ahmet Gazi Ayhan-Nida Tüfekçi Salın Da Gel (Amman Aman Amman Ey) Meydan Kız Görsün (Amman) Serpil De Gel (Amman Aman Amman Ey) Düşm..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.430 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen 04:22

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir'in, Wovie etiketiyle yayınlanan İçimdeki Sen isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Yönetmen: Ahmet Can Tekin Mix & Master..

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ 02:49

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; MASKENİ ÇEK SURATA ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ender AYAN - XANAX 03:00

Ender AYAN - XANAX

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; SAĞLIK İÇİN ZARARLI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ahmet Kaya - Bağıra Bağıra Yazdım Seni İcime 04:16

Ahmet Kaya - Bağıra Bağıra Yazdım Seni İcime

Ahmet Kaya - Bağıra Bağıra Yazdım Seni İcime Ağladım gözyaşlarım düştü ateşe Yine de bu yangını söndüremedim Bağıra bağıra yazdım seni içime Bir kez olsun yüzünü güldüremedim..

  • Candy tarafından
  • 5.690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meyhane Şarkilari 47 Dak. 46:59

Meyhane Şarkilari 47 Dak.

Muci̇ze Meyhane 47 Daki̇ka. Keyi̇f Olsun -)..

Yakup Ekin - Yıkılsın Dünya 04:45

Yakup Ekin - Yıkılsın Dünya

İki lafımdan bir tanesi sensin Seviyorum seni aşkım sen bilmezsin Sevmiyorsan beni git gözüm görmesin Seni sevdiğimi unut kimse bilmesin Yıkılsın dünya. Koymaz ki bana. Ölϋm olsa da sonunda. Sensiz mi asla. Doymadım ki ..

  • Candy tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muazzez Ersoy - Nar Tanem 04:33

Muazzez Ersoy - Nar Tanem

nar tanem nar tanem daldan dala kondun yeter yorulmadın mı aşka akan nehir gibi durulmadın mı benim dünyam yalnız sensin anlamadın mı ey aşk bana geldin yare uğramadın mı güzel gözlüm nartanem al canım senin olsun beni ö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azeri - O Dedi Yoh Yoh 03:46

Azeri - O Dedi Yoh Yoh

GARA GÖZÜN BADAM O DEDI YOX YOX YOX YOX MENE GELSIN GADAN O DEDI YOX YOX YOX YOX DEDIM INSAF ELE DEDI GÜLE GÜLE SENDEN YAR OLMAZ MENE DÜZ DOLAN DÜZ OTUR AY KISI YAS ÖTÜB DEYESEN YETMISI BIR DENE AGZINDA YOX DIS..

  • PengoTV tarafından
  • 1.540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara Marşı 01:28

Ankara Marşı

Ankara Marşı Sözleri Ankara, Ankara güzel Ankara, Seni görmek ister her bahtı kara. Senden yardım umar her düşen dara Yetersin onlara güzel Ankara. Burcuna göz diken dik başlar insin, Türk gücü orada her zoru yensin, Y..

  • PengoTV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elif Kaya Aşklarca 03:46

Elif Kaya Aşklarca

Görelim en baba numaranı Olmaz olmaz olmadı olmaz Git çalış geçemedin aşk sınavını Olmaz olmaz olmadı olmaz Yavrum doymadın mı? Otur otur baymadın mı? Geldik gidiyoruz bak Buna hala aymadın mı? Salla torba dolsun Dönüşün..

Ömer Bahar  Havalısın 04:26

Ömer Bahar Havalısın

Havalısın şarkı sözleri ile Nazlarından usandım bezdiriyorsun beni Çocuk gibi peşinden gezdiriyorsun beni Havalısın havalı ben seninle uğraşamam Benden buraya kadar hep peşinden koşamam Adam gibi seveni aradım bulama..

Emrah Güllü - Melek 04:08

Emrah Güllü - Melek

Melek şarkı sözleri ile Kışlarım bahara döndü sevgilim seninle Buzlarım çözüldü saçının her bir teliyle Bana geldiğin gün tanrıdan bir hediye Yüreğim senin olsun kadınım al ellerinde Sen ruhumu kanatlandıran melek Bu a..

Emrah Güllü - Melek 04:08

Emrah Güllü - Melek

Melek şarkı sözleri ile Kışlarım bahara döndü sevgilim seninle Buzlarım çözüldü saçının her bir teliyle Bana geldiğin gün tanrıdan bir hediye Yüreğim senin olsun kadınım al ellerinde Sen ruhumu kanatlandıran melek Bu a..