#Cansel olsun müzik dinle

Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..

Mustafa Ceceli Eksik⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ (1) 04:08

Mustafa Ceceli Eksik⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ (1)

Sana Ne Ahh Etsem Azdır. İçimdeki Yarayı Yaradan BiLiyor. Senin İçin Akıttığım Her DamLa GözyaşLarım Şahit oLsun ki Mahşere SakLadım Seni. Mahşerde Görüşecez Ey ZaLim.. ⊰♥⊱ GüLbiye♥Orhan ⊰♥⊱..

Mustafa Ceceli Eksik⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:08

Mustafa Ceceli Eksik⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Sana Ne Ahh Etsem Azdır. İçimdeki Yarayı Yaradan BiLiyor. Senin İçin Akıttığım Her DamLa GözyaşLarım Şahit oLsun ki Mahşere SakLadım Seni. Mahşerde Görüşecez Ey ZaLim.. ⊰♥⊱ GüLbiye♥Orhan ⊰♥⊱..

Mustafa Ceceli Es⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:26

Mustafa Ceceli Es⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Sana Ne Ahh Etsem Azdır. İçimdeki Yarayı Yaradan BiLiyor. Senin İçin Akıttığım Her DamLa GözyaşLarım Şahit oLsun ki Mahşere SakLadım Seni. Mahşerde Görüşecez Ey ZaLim.. ⊰♥⊱ GüLbiye♥Orhan ⊰♥⊱..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Müslüm Gürses /♥ Nereden Sevdim ♥O♥ ZaLimi⊰♥⊱ GüLbiye♥Orhan ⊰♥⊱ 04:23

Müslüm Gürses /♥ Nereden Sevdim ♥O♥ ZaLimi⊰♥⊱ GüLbiye♥Orhan ⊰♥⊱

Sana Ne Ahh Etsem Azdır. İçimdeki Yarayı Yaradan BiLiyor. Senin İçin Akıttığım Her DamLa GözyaşLarım Şahit oLsun ki Mahşere SakLadım Seni. Mahşerde Görüşecez Ey ZaLim.. ⊰♥⊱ GüLbiye♥Orhan ⊰♥⊱..

Ferdi Tayfur  Sitem 05:26

Ferdi Tayfur Sitem

seninle bir yuvamiz olsun isterdim omrum kollarinda gecsin isterdim senden baskasini nasil severdim sen beni bir turlu anlamiyorsun ben seni sevdim diye sitem mi ediyorsun ben seni sevdim diye benden kaciyorsun so..

Top Yutan Piton Yılanı Masaj Yapılarak Kurtarıldı 00:35

Top Yutan Piton Yılanı Masaj Yapılarak Kurtarıldı

Avustralya'nın Queensland eyaletindeki bir evin arka bahçesinde gezinen yılan, deyim yerindeyse ölümden döndü. Piton türü yılan, evin arka bahçesinde bulduğu tenis topunu yemek sandı ve yedi. Sonrasında tabii ortaya ilgi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Garsonluk Yaparak Kazandığı Parayla Annesine Bakan Down Sendromlu Mesut Doğan 01:39

Garsonluk Yaparak Kazandığı Parayla Annesine Bakan Down Sendromlu Mesu

Garsonluk yaparak kazandığı parayla annesine bakan down sendromlu Mesut Doğan. Duygulanmamak elde değil. Helal olsun sana.. ???????????????? Lokanta Osmaniye'de, sahibi de Erkan Dingil Bey imiş...

Kendine Düğün Makyajı Yapan Erkek Çocuğu 00:44

Kendine Düğün Makyajı Yapan Erkek Çocuğu

Yabancı memleketlerden birinde yaşayan kardeşimiz ablasından mı gördüğü için yoksa içgüdüsel olarak mı bilinmez kendine kendine makyaj uygulama videosu çekmiş. Ağır bir gece düğünü makyajını tercih eden kardeşimize hayır..

  • JET TV tarafından
  • 1.422 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nasreddin Hoca ve Üç Papaz - Bir Kıssa Bin Hisse 04:15

Nasreddin Hoca ve Üç Papaz - Bir Kıssa Bin Hisse

Nasrettin hoca büyük bir zaattır büyük bi evliyadır mekanı cennet olsun. İşte büyük alim ve evliya..

Sırtına Aldığı Pitbull ile Squat Yapan Hatun 00:08

Sırtına Aldığı Pitbull ile Squat Yapan Hatun

Kalçalarını sıkılaştırmak için çalışan hatun , squat yaparken ağırlık olsun diye sırtına pitbull almış. Pitbul'da durumdan rahatsız olmayınca rahatça sporunu yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 216 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dayımın Yatırımı 00:20

Dayımın Yatırımı

Dayım hayatının en önemli yatırımını yapmak istiyor daha ne olsun☺bence en büyük yatırımdır evlilik. sizi yerin dibine de batırır göklere de çıkarır ????????..

  • PengoTV tarafından
  • 3.099 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha 04:01

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha

Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de öyle sakindim ki kıpırdamadım ..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor 04:59

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor

yarım kalan birşeyler var aklımdan hiç çıkmıyorlar hataları bende yıllarca aradın yıllarca yar hata senin kanında var saçmalayıp duruyorum bazan kendimden korkuyorum birisi var mı kalbinde doğru söyle arkadaşça s..

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ ) 02:07

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ )

Gayri dayanamam ben bu hasrete Ya benide götür ya sende gitme Ateş-i aşkınla canım canım canım yakma çıramı Ya benide götür ya sende gitme Yâr bağrıma vurdu kızgın dağları Viran koydu mor sümbüllü bağları Sevdiğim geçiyo..

Dünyanın En Kolay Tatlısı 03:25

Dünyanın En Kolay Tatlısı

Halley Tatlısı Malzemeler: 12 tane Halley 2 paket krem şanti 2 bardak soğuk süt Çikolata sos için: 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao Yarım bardak toz şeker 1 Su bardağı su 1 Su bardağı süt Yapılışı: Önce kremşantim..

Selfie Çekerken Telefonu Kapkaççıya Kaptırmak 00:17

Selfie Çekerken Telefonu Kapkaççıya Kaptırmak

Sahil kenarında gezen hatun şurada birde hatıra fotoğrafım olsun istemiş ve tam selfie çekerken telefonunu kapkaççıya kaptırmış...

  • JET TV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hadise, Reynmen'in Şarkısıyla Dans Etti! 02:41

Hadise, Reynmen'in Şarkısıyla Dans Etti!

Hadise, Reynmen'in Şarkısıyla Dans Etti İzle..

  • BETA tarafından
  • 165 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dust 2 Muhtar Adayı 05:47

Dust 2 Muhtar Adayı

Ülkemiz çok zorlu bir virajdan geçiyor, eğer şu an Counter seçimlerinde doğru kişiye oy vermezsek, yarın Dust 3 - Dust 4 - Dust 5 geldiğinde silah alacak yer bulamayız. Daha demokratik bir Counter Strike için, Muhtar Ad..

  • JET TV tarafından
  • 271 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif ) 05:43

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif )

Malzemeler; 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu 4 adet yumurta ( 2 tanesinin sarısı üzerine,beyazı için..

İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

Sınırlarımızı aşmak derim.Oruç tutmuş herhalde :) 00:22

Sınırlarımızı aşmak derim.Oruç tutmuş herhalde :)

Haha..Arada olur oyle.Ama oto kontrol her konuda basarinin altin anahtari.Afiyet olsun.sonuca odaklı, kararlılık ve yüksek hızda atılım ve reaksiyon...

  • PengoTV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen'in Şarkısına Sinirlenen Hoca 01:00

Reynmen'in Şarkısına Sinirlenen Hoca

Reynmen'in son zamanda aşırı derece dinlenen şarkısı derdim olsun büyük bir izlenmeye sahip oldu ve günlük dinlenme rekoruna sahip olan şarkıya bu hocadan bir tepki gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülersen Kaybedersin! - Soğuk Savaş S2E15 -Biz Bize 13:26

Gülersen Kaybedersin! - Soğuk Savaş S2E15 -Biz Bize

POST42 kodu ile TrendyolMan ürünlerinde 100 TL ve üzeri alışverişlerde 20TL indirim hala devam ediyor valla sizden şanslısı yok he. EVET HADİ BAKALIM İYİ SEYİRLER OLSUN..

  • JET TV tarafından
  • 292 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadayıf kek tatlısı tarifi 03:01

Kadayıf kek tatlısı tarifi

Kadayıflı Kek Tatlısı Tarifi'nin Malzemeleri 2 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1/2 çay bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı ceviz içi 200 gr çiğ kadayıf(ufalanıp kavrulmuş) ..

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury 00:30

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury

SİZİN JÜRİ'NİN SİZE yeni sayılmayan serisi, tarihteki en büyük jüri havuzunu verecek - Amerika - en patlayıcı, gerçek hayattaki, başlıktan kopmuş sivil davaların sonuçlarını karar verme gücü. İlk kez şimdiye kadar . FOX ..