#Cansu ak tam zamanı albüm teaser müzik dinle

Can koç - Gökyüzünü tutamam (lyrics_Sözleri) 03:15

Can koç - Gökyüzünü tutamam (lyrics_Sözleri)

Şarkı Gökyüzünü Tutamam Sanatçı Can Koç Albüm Gökyüzünü Tutamam..

Canbay & Wolker - Leylim Yar (Sözleri_Lyrics) - Can Koç -Velet -Sefo - One Little Lyrics 11:46

Canbay & Wolker - Leylim Yar (Sözleri_Lyrics) - Can Koç -Velet -Sefo -

SANATÇI-Canbay & Wolker ALBÜM-Leylim Yar..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Hasat (Sözleri_Lyrics)- Tüm Şarkilar - One Little Lyrics 11:50

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Hasat (Sözleri_Lyrics)- Tüm Şarkilar -

SANATÇI-Burak Bulut, Kurtuluş Kuş ALBÜM-Hasat..

Erkan Oğur - Karşıda Görünen Ne Güzel Yayla  ( Şaha Giderim ...) 07:09

Erkan Oğur - Karşıda Görünen Ne Güzel Yayla ( Şaha Giderim ...)

Şaha Giderim Karşıdan görünen hey dost ne güzel yayla Bir dem süremedim vallah giderim böyle Ala gözlü pirim pirim sen himmet eyle Ben de bu yayladan hey dost şaha giderim Eğer göğerüben hey dost bostan olursam Şu ..

Şebnem Ferah - Sil Baştan 05:16

Şebnem Ferah - Sil Baştan

Şebnem Ferah - Sil Baştan Albüm Adı : Perdeler Düzelten : dilan.0121 Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuy..

  • PengoTV tarafından
  • 3.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duman - Aman Aman 04:10

Duman - Aman Aman

Duman - Aman Aman Albüm Adı : Seni Kendime Sakladım Düzelten : BayanPisi Nereye gider başını alıp sorarsın Kim bilir durmadan nasıl susarsın Bilmeden boşuna atıp tutarsın Su gibi akıp geçer zaman Gezdin tozdun aman..

  • PengoTV tarafından
  • 1.890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüksek Sadakat - Haydi gel içelim 04:13

Yüksek Sadakat - Haydi gel içelim

Yüksek Sadakat - Haydi Gel İçelim Albüm Adı : Katil Maktül Düzelten : base Bugün çok yorulmuşsan,her yerde arayıp yine de bulamamışsan O seni unutmuş,sen unutamamışsan... Kalbinin kuşu uçmuş,sen tutamamışsan.. Haydi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - We Are Strong Ft. Kiesza 03:38

Pitbull - We Are Strong Ft. Kiesza

Pitbull - We Are Strong Ft. Kiesza Şarkı Sözleri Albüm: Climate Change [Pitbull:] Mr. Worldwide, I just want to welcome everybody to my life It's heaven on earth, but it's one hell of a ride Let's show everybody why lo..

Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

Eminem - Not Afraid 04:18

Eminem - Not Afraid

Eminem - Not Afraid Şarkı Sözleri I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone Hola i..

Pitbull - Dedicated Ft. R. Kelly, Austin Mahone 03:58

Pitbull - Dedicated Ft. R. Kelly, Austin Mahone

Pitbull - Dedicated Ft. R. Kelly, Austin Mahone Şarkı Sözleri Albüm: Climate Change [R Kelly (Austin Mahone):] I wanna take love out, I wanna buy love drinks (I want to have a good time, I wanna show love things) I wan..

Haris Alexiou  - Mia Pista Apo Fosforo  ( Herşeyi Yak) 05:14

Haris Alexiou - Mia Pista Apo Fosforo ( Herşeyi Yak)

Sarki Yunan besteci mikroutsikos tarafindan bestelenmis, Haris Alexiou tarafindan Mia pista apo fosforo ; Sezen Aksu tarafindan da Herseyi yak adıyla söylenmiştir. Görüntüler O kadın filminden. Mia Pista Apo Fosforo ..

Kool Savas - Azad - All 4 One 03:36

Kool Savas - Azad - All 4 One

Şarkı Sözleri: FEATURED STORIES TOP SONGS VIDEOS COMMUNITY | 4 All 4 One Kool Savas & Azad Featuring Azad & Kool Savas Produced By L.E.S. Album One 0:00 1 13.4K 9 ALL 4 ONE LYRICS [Chorus: Kinderchor] Es ist Zei..

Zaalima - Raees - Shah Rukh Khan & Mahira Khan - Arijit Singh & Harshdeep Kaur - JAM8 02:51

Zaalima - Raees - Shah Rukh Khan & Mahira Khan - Arijit Singh & Harshd

Zaalima Lyrics Jo teri khatir tadpe pehle se hi Kya usey tadpana o zaalima, o zaalima Jo tere ishq mein behka pehle se hi Kya usey behkana o zaalima, o zaalima (x2) Aankhen marhaba, baatein marhaba Main sau martaba deew..

  • PengoTV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle 02:56

Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle

Kimler Geldi Kimler Geçti şarkısı. jda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti Albüm Adı : The Best Of Ajda Pekkan Düzelten : wholkom Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki..

Wale - Thank God 03:12

Wale - Thank God

[Intro: Wale] Turn me.. UP, wah, wah-wah, wah Turn that up a little bit, Dre Let's have a toast, one time can you put the deuce up for the triple black niggas that put forth so much foresight on this forthcoming, fifth a..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne) 05:24

Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne)

Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne) Şarkı Sözleri [Intro] M-M-Murda [Pre-Hook: Nicki Minaj] I don't need no, frauds I don't need no, drama when you call I don't need no, fake Soon as I wake up keep an eye ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abidin Aslantaş Canın Sağolsun 05:30

Abidin Aslantaş Canın Sağolsun

Abidin Arslantaş - Canın Sağolsun Albüm Adı : Canın Sağolsun-Yanarsa Yansın Ben seni dünyama kalpten almışım Nasılda bağlanmış nasıl yanmışım Sevmekle kalmamış sana tapmışım Olsun be güzelim canın sağolsun Elini bi..

Cheat Codes - No Promises ft. Demi Lovato [Official Video] 03:44

Cheat Codes - No Promises ft. Demi Lovato [Official Video]

Cutting me up like a knife And I feel it, deep in my bones Kicking a habit I love even harder You oughta know [Pre-Chorus: Demi Lovato] I just wanna dive in the water, with you Baby, we can't see the bottom It's so easy..

Ogeday - Kaybettim Seni 04:55

Ogeday - Kaybettim Seni

Ogeday - Kaybettim Seni dinle, Ogeday'ın, Kaybettim Seni isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle Song Kaybettim Seni Artist Ogeday Album Rapturka..

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça 04:28

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça Şarkı Sözü Dinle Albüm Adı : Beyaz Köpükler Gönderen : deli sevda Düzelten : Caesar Kapın her çalındıkça, o mudur diyeceksin Beni kaybettin artık, sen çok bekleyeceksin Hele bir yal..

Sezen Aksu Vazgeçtim 05:07

Sezen Aksu Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim, bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah..

Hozan Besir - Elfida 04:00

Hozan Besir - Elfida

Hozan Besir - Elfida Şarkı Sözleri Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzur çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran şımartılmamış aşkın Sessiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.702 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarkan Kimdi 03:27

Tarkan Kimdi

Hadi canım sende, Olmaz ki böyle Küsen, kızan kıran kimdi söyle? Yine beni terkedip giden kimdi? Kimdi, kimdi, kimdi, kimdi? Kimdi ah, kimdi, kimdi, kimdi söyle? Yalan dolan dolu sözlerinle Deli deli bakan gözler..

Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Asu Maralman Bagrı Yanık Dostlara Sigaramın Dumanı da Dumanı 05:09

Asu Maralman Bagrı Yanık Dostlara Sigaramın Dumanı da Dumanı

Pencerede oturmuşum, oturmuş, Türküler tutturmuşum, tutturmuş Şu garip baş bir yerlere vurulmaz Gurbet ellerde gayrı durulmaz. [Nakarat] Sigaramın dumanı da dumanı Yoktur aman şu yarimin imanı Sigaramın dumanı da..

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez 03:38

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez

Yüzüme bir bak Korkudan eser var mı? Şarkımı dinle Durduruyor zamanı Soluyor renkler Bitiyor düşler Eriyor içim eriyor Geri gelmezden önce Yansa da her yer Ölmez melekler Bir nefes oldum Mazlumun türküsünde İnadım sağla..

Feride Hilal Akın - Vazgeçtim 02:36

Feride Hilal Akın - Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim, bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah..

Bay By Down - Çocuk Şarkıları Ve Çocuklar İçin Kreş Tekerlemeleri - Bebek Şarkıları - Çocuk Tv Karikatürler 39:53

Bay By Down - Çocuk Şarkıları Ve Çocuklar İçin Kreş Tekerlemeleri - Be

Karpuzların büyüdüğü körfezin aşağısında, eğlenceli bir yer, evinize geri dönmeye cesaret edemezsiniz, burada eğlenceli şarkılar ve tekerlemeler yoktur. Çünkü tüm eğlenceli oyun zamanı burada, körfezde! Burada bir balık ..

Haluk Levent - Elfida 05:30

Haluk Levent - Elfida

Haluk Levent - Elfida Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzüm kıyıma vuran Anne karnı huzuru Çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir ..

  • PengoTV tarafından
  • 5.264 görüntüleme
  • 8 yıl önce