#Cansu ft

Cansu Yegin Konsept Zombi Makyajı (+18) 08:14

Cansu Yegin Konsept Zombi Makyajı (+18)

Son zamanlarda bu tarz makyajlara merak salmamla birlikle, bir zombi makyajı hazırladım. Umarım beğenmişsinizdir. Acemiliğimi mazur görün lütfen:))..

Cansu Yegin Nisan Favorilerim 09:45

Cansu Yegin Nisan Favorilerim

VİDEODAKİ ÜRÜNLER: -Missha Signature Real Complete BB Krem No:13 -Missha Perfect Cover BB Krem No:23 -Nascita Mini Makyaj Süngeri -Nyx Tinted Brow Maskara (Brunette) -Maybelline Gel Eyeliner -NYC Big Bold Bronzer (602 ..

Cansu Yegin Özel Gün Makyajı 11:51

Cansu Yegin Özel Gün Makyajı

Kullandıklarım: Ten Makyajı: Maybelline Baby Skin Gözenek Küçültücü Baz Make Up Forever Step 1 Yeşil Baz Maybelline Fit Me Fondöten (115) Maybelline Fit Me Kapatıcı Nars Light Reflecting Pudra Anastasia Beverly Hills Kon..

Cansu Yegin Rihanna Sledgehammer (Star Trek Beyond) Klip Makyajı 12:30

Cansu Yegin Rihanna Sledgehammer (Star Trek Beyond) Klip Makyajı

Herkese Merhaba!:) Rihanna'nın Star Trek Beyond filminin soundtrack albümü için seslendirdiği 'Sledgehammer' şarkısının klibinde ki uzaylı makyajını görür görmez bunu çekmeliyim dedim ve videoyla karşınızdayım:) Umarım b..

Cansu Yegin 4 TL'ye Siyah Nokta Temizliği BİM Burun Bandı 06:59

Cansu Yegin 4 TL'ye Siyah Nokta Temizliği BİM Burun Bandı

Heeey!:) Uzun zamandır merak ettiğim,denemek istediğim BİM'lerde satılan Rituel De Beaute markasına ait burun bantlarını sizinle birlikte denedim.Umarım video hoşunuza gitmiştir:)..

Cansu Yegin Instagram Makyajları Bordo Kirpikler & Turuncu Far 13:46

Cansu Yegin Instagram Makyajları Bordo Kirpikler & Turuncu Far

Makyajda Kullandığım Ürünler: - Nyx Pore Filler Baz - Make Up Forever Step 1 Kızarıklık Düzenleyici Primer - Loreal Nude Magique Cushion Fondöten - Loreal Lumi Magique Kapatıcı - Loreal Glam Bronze Eau De Soleil - Nyx ..

Cansu Yegin Makyaj Hayaller Vs. Hayatlar 12:30

Cansu Yegin Makyaj Hayaller Vs. Hayatlar

* KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN! :) * BİLGİLER AŞAĞIDA * Heyy! Bugün değişik bir videoyla karşınızdayım:) Çok eğlenerek izlediğim Hayaller vs. Hayatlar videolarının 'makyaj' versiyonunu çektim.Umarım beğenirsiniz!:) Ö..

Cansu Yegin Islak Görünümlü Makyaj 09:23

Cansu Yegin Islak Görünümlü Makyaj

- Clinique Moisture Surge Nemlendirici - DDF Hassas Göz Çevresi Bakım Kremi Ten Makyajı; -Loreal Lumi Magique Baz -Mac Face&Body Fondöten (c1) -L.A Girl Kapatıcı (classic ivory) -Benefit The Porefessional (Matte Rescue)..

Cansu Yegin Instagram Makyajları EyelinerTakma Kirpik Nude Dudaklar & Islak Görünümlü Saç 16:28

Cansu Yegin Instagram Makyajları EyelinerTakma Kirpik Nude Dudaklar &

* KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!:)* * BİLGİLER AŞAĞIDA* *Makyajda Kullandıklarım; - Maybelline Baby Skin Baz - Make Up Forever Step 1 Correcting Primer - Garnier BB Cream Kapatıcı - Kryolan Supracolor Kapatıcı - Revl..

Cansu Yegin Genç Kızlar İçin Makyaj Uygun Fiyatlı Ürünlerle 05:15

Cansu Yegin Genç Kızlar İçin Makyaj Uygun Fiyatlı Ürünlerle

* KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!:)) * * BİLGİLER AŞAĞIDA! * Kullandığım Ürünler; - Pure Beauty CC Krem ( Ivory ) - Loreal Lumi Magique kapatıcı ( Lıght 1 ) - Maybelline Affinitone Kapatıcı ( 01 Nude Beige ) - Rimmel L..

Cansu Yegin Son Zamanların Favori Makyajı Aydınlık Gölgeli 16:00

Cansu Yegin Son Zamanların Favori Makyajı Aydınlık Gölgeli

*Favorim Olan Gözenek Küçültücü Bazlar: Benefit Porefessional,Nyx Pore Filler,Flormar İnvisible Pores,Kiehl's Micro-Blur Skin Perfector. Makyajda Kullandığım Ürünler; - Maybelline Baby Skin Baz - YSL Touche Eclat Fondö..

Cansu Yegin Sonbahar Makyajı Eyeliner & Kahve Tonlar 06:52

Cansu Yegin Sonbahar Makyajı Eyeliner & Kahve Tonlar

Kullandığım Ürünler: - Maybelline Fit Me Fondöten - Maybelline Age Rewind Kapatıcı - Loreal Sculpt Kontür Paleti - Nyx HD Transparan Pudra - Nyx Ombre Allık ( Mauve Me ) - Nyx Strobe Of Genius Aydınlatıcı Paleti - Nyx..

Cansu Yegin Kırmızı Rujlu Parti Makyajım Vogue & Clinique 06:43

Cansu Yegin Kırmızı Rujlu Parti Makyajım Vogue & Clinique

Herkese yeniden merhabaa:) Geçenlerde katıldığım bir partide yaptığım makyajı sizlerle paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz!:)..

Cansu Yegin Lila Ruj & Yarım Eyeliner & Mavi Aydınlatıcı 14:48

Cansu Yegin Lila Ruj & Yarım Eyeliner & Mavi Aydınlatıcı

Kullandığım Ürünler: - Collagen by Watsons Göz Kremi - Maybelline Fit Me! fondöten - Maybelline Affinitone Kapatıcı _Nars Rıgel - Nars Light Reflecting Transparan Pudra - Anastasia Beverly Hills Kontür Paleti - Nyx Strob..

Cansu Yegin Güncel Favoriler Uzun Çizme, Mucize Yağ, Kozmetik, Defter 11:03

Cansu Yegin Güncel Favoriler Uzun Çizme, Mucize Yağ, Kozmetik, Defter

Heeyyyy! Sizi çok özledim! Bu favoriler videosunun 2. versiyonuda gelecek.Birde yarın yılbaşı için yeni makyaj videosu geliyoor:)..

Cansu Yegin Zarif Yılbaşı Makyajı 07:52

Cansu Yegin Zarif Yılbaşı Makyajı

Bu video makyajcom tarafından sponsorlu bir videodur.Kanalımda paylaşacağım sponsorlu videolar her zaman için gerçek düşüncelerimi ve gerçekten kullandığım markaları yansıtacak olup;her zaman sizin bilginiz dahilinde ola..

Cansu Yegin Yıpranmış Saçlar İçin Evde Saç Botoksu Hacimli Dalgalı Saç Yapımı 16:31

Cansu Yegin Yıpranmış Saçlar İçin Evde Saç Botoksu Hacimli Dalgalı Saç

Bu video Natura Keratin markasının katkılarıyla hazırlanmıştır.Videoda belirttiklerim kelimesi kelimesine kendi düşüncem olup,hiçbir yanıltıcı söylem bulunmamaktadır.Beğenmediğim,sevmediğim,kendim de kullanmayacağım hiçb..

 Cansu Yegin Benimle Hazırlanın Vlog  Sivilce Maskesi, Makyaj, Kuaför 11:49

Cansu Yegin Benimle Hazırlanın Vlog Sivilce Maskesi, Makyaj, Kuaför

Kullandığım Ürünler: - Quick fix - Anti Blemish Mud Maske ( gratis ) - Scinic Sparkling Pore Tonik ( watsons ) - Vichy Aqualia Thermal krem - Smashbox Photo Finish Makyaj Bazı - Estee Lauder Double Wear Fondöten ( Desert..

Cansu Yegin Dubai Vlog Benimle Gezin Makyaj, Alışveriş 18:32

Cansu Yegin Dubai Vlog Benimle Gezin Makyaj, Alışveriş

Makyajda Kullandıklarım: - Smashbox Photo Finish Primer - Make Up For Ever Ultra HD Stick Fondöten - Loreal True Match Kapatıcı - Kryolan Toz Transparan Pudra - Tarte PRO Glow Highlight&Contour Palet - Marc Jacobs Glow ..

Cansu Yegin Karda Kış Makyajı  Kalıcı , Dayanıklı 03:29

Cansu Yegin Karda Kış Makyajı Kalıcı , Dayanıklı

KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN! :)..

Cansu Yegin Yeni Ürünlerle Makyaj Sürpriz Hediye 16:59

Cansu Yegin Yeni Ürünlerle Makyaj Sürpriz Hediye

Kullandığım Ürünler: • Smashbox Photo Finish Primer Water • Make Up For Ever Ultra HD Stick Fondöten • Nyx Gotcha Covered Kapatıcı • Nars Light Reflecting Setting Pudra • Tarte Pro Glow Kontür & Aydınlatıcı Palet • Marc ..

Cansu Yegin Vlog Kuzenimle Bir Gün  Ev Cilt Bakımı Mini Defile 13:23

Cansu Yegin Vlog Kuzenimle Bir Gün Ev Cilt Bakımı Mini Defile

Bu video Garnier Türkiye tarafından sponsorlu içerik barındırmaktadır.Videoda belirttiklerim kendi düşüncem olup,hiçbir yanıltıcı söylem bulunmamaktadır.Beğenmediğim,sevmediğim,kendim de kullanmayacağım hiçbir ürünü sizl..

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1 06:51

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1

Sevgili Ayşegül'cüğüm, siz beni anlayabilmek için dudaklarımı okumuşsunuz,bende sizin için işaret dili anlatımlı bir video hazırlamak istedim.İşaret dili bilmiyorum.İki çok tatlı işaret dili eğitmeni arkadaşım ricamı kır..

Cansu Yegin Makyajla Burun Estetiği 12:14

Cansu Yegin Makyajla Burun Estetiği

Bu videoda aslında yoğun makyaj yaptığım birçok videomda ufak ufak değindiğim ama bu kadar detaylı göstermediğim bir uygulamayı gösterdim.Özellikle çoğu instagram fotoğraflarında burnumun incecik çıkmasının sebebi! ???? ..

Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit 16:41

Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit

Oley! Sonunda uzun zamandır çekmeyi,içime sinen şekilde tamamlamayı istediğim 'Tek Marka Makyaj' serisinin ilk videosu 'Benefit' videosunu sizinle paylaşabiliyorum.Farklı bir konsept olması için çok uğraştığım,sonucu da ..

Cansu Yegin Pahalı Ürünler Soyulabilen Slıme Maske 10:59

Cansu Yegin Pahalı Ürünler Soyulabilen Slıme Maske

Yiiine ve yine bir ürün inceleme/birlikte deneyelim videosuyla geldim.Görüntüsüyle,yapısıyla,kokusuyla herşeyiyle ilginç bi’maske bence bu! Dr. Jart’ın maskeleri genel olarak değişik oluyor zaten.:) Bu arada etkisi hızlı..

Cansu Yegin Alttan Aydınlatmalı Makyaj İnanılmaz Etki 10:53

Cansu Yegin Alttan Aydınlatmalı Makyaj İnanılmaz Etki

Heeeyyyy Geçenlerde instagram’da geziniyorum.Keşfette makyaj videolarından bi’tanesinde bu tekniği gördüm.Videoda uygulamadan sonra cilt o kadar parlak,o kadar güzel duruyordu ki hemen denemek istedim! Her zaman denk gel..

Cansu Yegin En Zor Makyajım Gölgeli Etkileyici 15:15

Cansu Yegin En Zor Makyajım Gölgeli Etkileyici

Se-lam-lar! ❤️ Bi’önceki videoda sık görüşüceğimizi söylemiştim kiii çekimi 4 saat süren(şaka değil) montajı bi’ömür gibi gelen videoyla geldim! Bu konsepti beğendiniz mi? Sevdiniz mi? Bence hem farklı,hem de güzel bir i..

Cansu Yegin Kusursuz Ten Makyajı 15:58

Cansu Yegin Kusursuz Ten Makyajı

İzlediğiniz için çok teşekkürler! Hepinizi çok seviyorum!❤️, Cy...

Cansu Yegin Son Zamanların Favori Makyajı Favori Ürünlerle 15:29

Cansu Yegin Son Zamanların Favori Makyajı Favori Ürünlerle

Kullandığım Ürünler: • MAYBELLİNE - Fit Me Fondöten • MAYBELLİNE - Fit Me Kapatıcı • MAC - Prep+Prime Transparan Pudra • BENEFİT - Browvo! Kaş Primerı • KAT VON D - Shade+Light Palet • BECCA - Apres Ski Glow Palet • B..