#Cansu kalbim kefil müzik dinle

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Aydın Kurtoğlu - Mevsim Bahar 04:15

Aydın Kurtoğlu - Mevsim Bahar

İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu götürür mü Beni bilmem O deli aşık mazide kaldı artık Dönecek mi geriy..

Yasin Keleş Ft. Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum 04:15

Yasin Keleş Ft. Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum

Bir volkan kopuyor yine bedenimde Anlamsız sızılar içimde Saklarım sevdamı gücüm yetmese bile Yangınımın içinde Bir hasret büyüyor yine yüreğimde Sebepsiz heceler dilimde Tutardım sevdamı kalbim ağlasa bile Gözyaş..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Kurt - Ayrılık 03:59

Halil Kurt - Ayrılık

Ayrılık yağmuruna tutulduk birden iyi düşün dönüşü yok, dönmez giden Kördüğüm seven unutmaz gülüm Kalbim elinde sürgün, Bogazımda bir hıçkırık Düğüm düğüm.....

Halil Kurt - Kördüğüm 03:59

Halil Kurt - Kördüğüm

Ayrılık yağmuruna tutulduk birden, İyi düşün dönüşü yok ,dönmez giden... Tertemiz bu sevgiyi, Kirlettik neden ? Agir geldi, Tasiyamadik ne sen ne ben... Kördüğüm seven unutmaz gülüm, Kalbim elinde sürgün, Boğazımda b..

Kalben - Yol 03:31

Kalben - Yol

Geceden düştüm yola Vardım bir garip hana Ne ana var ne de baba Sırtımda bir hançer Elimde bir yara Kalbim kana kana düştüm Yola bak dedi yola Benzemez o iki kola Kavuşsa da kavuşmasa da Akar ince ince Akar ince ince ..

CanKan -  Kıyabilirmiyim 2017 05:42

CanKan - Kıyabilirmiyim 2017

İçimdeki Duygu Beni Öldürecek Bekledim Bekliyorum Ne Zaman Dönecek Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydında Ben Kıyabilirmiyim Terk Edip Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydın Da Ben Kıyabilirmi..

Grup Koridor - Kapatma Gözlerini 04:20

Grup Koridor - Kapatma Gözlerini

Neden ağlıyorsun Söyle be arkadaş Seni de benim gibi sevenler anlar Sil göz yaşlarını Boşver be arkadaş Onu da bir gün elbet terkeden çıkar Onu da bir gün elbet yok sayan çıkar Kapatma gözlerini yaşanacak çok şey var Sen..

Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin, hayallerimde nefesin Bekliyor kalbim, inan Her mevsim b..

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melankolia 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melan

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/zjMwJRiT Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Bahadır Tatlıöz - Kafam Duman 05:04

Bahadır Tatlıöz - Kafam Duman

Yalan yanlış hikayeler geçti hayatımdan Bi normalim bi anormal kafam duman Hep ağlatan aldatanlar geçti hayatımda Bi denliyim bi densizim kafam duman Ama bi yerlerde bi aşk varsa oda Birgün beni arasa tabiki kalbim taş ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Sipahi - Mevsim Bahar 04:57

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar

Deniz Sipahi - Mevsim Bahar Dinle Söz-Beste: Feyyaz Kurus İnan bana çok geç değil Mevsim bahar daha kış değil Bir kez daha dayanamam Kalbim nasır ama taş değil Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu götürür mü B..

Müslüm Gürses - Denedim 04:41

Müslüm Gürses - Denedim

Müslüm Gürses - Denedim Dinle Şarkı Sözleri : gel gör bu halimin sebebi sensin gel tut ellerimi hasretin dinsin bak kalbim pas tuttu sensiz sen yoksun kaldım sahipsiz gözlerime uyku girmez yalvarırım dön sevgilim ..

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun 04:50

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun Dinle sözler Söylediğin yalanlar gibisin Ne geçmişin var ne de geleceğin Tüm rolleri sen yazdın, bu girdabı sen yarattın Yüzünde hüzünlü bir gülümseme Seni seviyorum derdin Bu yalandı, ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et 03:19

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et

Şarkı Sözleri: Zaman akıp gider senle, yalan Sonumu yazmış ellerin Kafada bitmez sözlerin Bi’ sakin Tenim, tenini istedi o akşam Yıldız içmiş gözlerin Işığın çok kalbim yerin En derin O an, saran nefesin yanımda Ge..

Güzellik Yarışmasıyla Şöhreti Yakalayanlar 08:03

Güzellik Yarışmasıyla Şöhreti Yakalayanlar

Bugün ekranların aranılan yüzleri arasında olan oyunculardan,zirve basamaklarına tırmanırken güzellik tacını alarak başlayanları ekranlara getireceğiz.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadir İnanır'dan Kahve Falı 01:17

Kadir İnanır'dan Kahve Falı

Katıldığı ihale nedeniyle tehdit edilen işadamı Hakkı (Efgan Efekan) ve kızı Cansu (Sibel Turnagöl), bir gece dostlarının düğününe giderken yolları trafik polisi kılığındaki katillerce kesilir...

Nuri Alço ve Perihan Savaş 00:38

Nuri Alço ve Perihan Savaş

Aşk ve Kin. Havayollarında hostes olarak çalışan Cansu (Perihan Savaş), kendisinde gözü olan kaptan pilot Nejat’la (Nuri Alço) ilişkiye girmek istemez. Boğazda köpeği ile balık tutmaya gittiğinde Kenan (Tarık Tarcan) adl..

Bir Cumartesi Gecesi 1.Bölüm 57:10

Bir Cumartesi Gecesi 1.Bölüm

Mehmet Ali Erbil ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara ve Telsiz Buluşması skecine yer verilmektedir...

Fettah Canın ikiz Bebeklerinin Cinsiyeti Belli Oldu 01:22

Fettah Canın ikiz Bebeklerinin Cinsiyeti Belli Oldu

Fettah Canın Eşi Cansu Kurtçunun İkiz Bebeklerinin Cinsiyeti Belli Oldu..

  • ANKA tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samanyolu 1.Bölüm İzle 1:01:43

Samanyolu 1.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Fecri Ebcioğlu ile yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

Samanyolu 2.Bölüm İzle 37:26

Samanyolu 2.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Erdoğan Berker ve Bekir Mutlu ile yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmekted..

Samanyolu 3.Bölüm İzle 11:05

Samanyolu 3.Bölüm İzle

Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Nejat Uygur'un tek kişilik gösterisi yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samanyolu 4.Bölüm İzle 52:20

Samanyolu 4.Bölüm İzle

Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Erdoğan Berker ile yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samanyolu 5.Bölüm İzle 38:59

Samanyolu 5.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

Samanyolu 6.Bölüm İzle 39:50

Samanyolu 6.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

Samanyolu 7.Bölüm İzle 1:29:30

Samanyolu 7.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Celal Tutant, Fecri Ebcioğlu ve Alpay ile yapılan röportajlar yer almaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer ..

Samanyolu 8.Bölüm İzle 1:31:12

Samanyolu 8.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

 Anne Dizisi Final Yapıyor! 02:00

Anne Dizisi Final Yapıyor!

Star TV ekranlarında yer alan 'Anne' dizisi sık sık işlediği konu itibariyle eleştirilere maruz kalıyordu. Dizinin 20 Haziran'da ekranlara veda edeceği duyuruldu. Star TV'de yayınlanan, başrollerini Cansu Dere, Vahide Gö..

  • ANKA tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın'dan Yeni Albüm Açıklaması 01:09

Demet Akalın'dan Yeni Albüm Açıklaması

Demet Akalın yeni albüm yapmak için erken olduğunu ama boş durmadığını Sen Olsan Bari şarkısı ile Türkiye sıralamasında zirveyi yakalayan Aleyna Tilki'den Ayla Çelik'ten Cansu'dan yeni albümü için şarkılar topladığını di..

  • ANKA tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce