#Cansu kalbim kefil müzik dinle

Baha - Lafını Bile Etmiyorum 03:39

Baha - Lafını Bile Etmiyorum

Lafını Bile Etmiyorum Lafını Bile Etmiyorum şarkı sözleri Her şeyin adabı var Gitsen bile neye yarar Kader isterse yazar Sonrası da bizi aşar Gönülde ne var ne yok hepsini verdim de doymadın Ezbere gittin her yolu b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Özay - Pes Etme 03:19

Tuğba Özay - Pes Etme

Pes etme ses et sen bu gece Sesime es ver sen bu gece Dilimde adın tek bir hece Aşk aşk aşk sadece Sendeki güzellik bu ne hırs Sendeki ateş bendeki hız Hadi gel sevişelim delice Şahit olsun gökteki yıldız Aşk aşk aşk sad..

Azer Bülbül - Başaramadım 03:42

Azer Bülbül - Başaramadım

Amansiz bir günde ayrildim senden Ne günden memnunum nede bu günden Kalbim sikayetci oluyor benden Sensiz yasamayi basaramadim Ilk firsatta sana gelmek istedim Gelip kollarinda ölmek istedim Özledim birtanem sani ..

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak 05:34

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak

BEN SENSİZ CENNETTE YAŞAMAKTANSA SENLE CEHENNEMDE YANMAK İSTERİM KALBİM SENİN İÇİN ÇARPMAYACAKSA BİR ÖMÜR GÖNÜLSÜZ KALMAK İSTERİM SANA BAĞLAMIŞIM TÜM UMUDUMU SEN VERDİN SEN ALMA TÜM HUZURUMU ELLERİN OLUPTA BÜKME B..

Ferdi Tayfur - Acılar 04:13

Ferdi Tayfur - Acılar

Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde ışık oluyorsun bana karanlık gecelerimde yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde bu akşam seni ölesiye özledim bu akşam seni görmek istiyor gözlerim sıcak ellerini tutmak istiyor eller..

Ferdi Tayfur - Derbeder 04:54

Ferdi Tayfur - Derbeder

Seni üzgün görsem Ben kahrolurdum Gülen gözlerinde Hayat bulurdum Boynumu büktün bükeli Yuvamı yıktın yıkalı Geri dönüp de gör halimi Derbeder oldum Derbeder oldum Perişan oldum Serseri dediler gücenmedim Di..

Ümit Besen - İşte Bu Bizim Hikayemiz 05:37

Ümit Besen - İşte Bu Bizim Hikayemiz

Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlenmiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canım..

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek 04:27

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek

Her yerde hatırası Her şeyde izleri var Kalbim onunla dolu İçimde nefesi var Acının en acısı İçimde yangını var Kaybettim artık onu Şimdi tek duası var O gitti dönmeyecek Yıllarca özlenecek Yüzüm ne kadar gülse İçim hi..

Cengiz Kurtoğlu - Dualarım Onunla 06:24

Cengiz Kurtoğlu - Dualarım Onunla

Cengiz Kurtoğlu - Dualarım Onunla Albüm Adı : Hayatımı Yaşıyorum BUGÜN SEVDİĞİMDEN AYRILIYORUM UMUTSUZ SEVGİSİZ BİR BAŞIMAYIM KALBİM KAN AĞLIYOR ACIM DİNMİYOR DUALARIM ONUNLA BEN ONUNLAYIM DOSTLAR EFKARINDAN İÇMEYE..

Aynur Aydın feat. Turaç Berkay - Bana Aşk Ver 03:09

Aynur Aydın feat. Turaç Berkay - Bana Aşk Ver

Nasıl solmuşsa kalbim Kalmadı senle derdim Sevseydim yine yerdim Göz göre göre yalanlarını İnan inan duymam inan Yanımda aşkla bağırsanda İnan inan görmem inan Beni cennetten çağırsan da Bana ver bana aşk ver Tanrım Be..

Erdem Kınay Ft. İkizler - Öptüm 03:20

Erdem Kınay Ft. İkizler - Öptüm

İnan öyle yüz vermem Ve de bakmam ardından Yılışıklık hiç sevmem Soyum aşk ecdadından Kalpse oyuna gelmem Bana öyle haller boş Çalsa hisler her telden Şarkılar endamından Yüreğimde yangınlar Yine mutsuz dargınlar Bana ..

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda) 04:20

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda)

Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev ya da çek git yolumdan. Bir gülüş bir salınışsa tek verebildiğin, istemez. Tutku isterim ve delice sevmek! Bi coştumu dur durak bilmez bu yürek. Yüreğini..

Fatih Ünal - Bir Of 04:15

Fatih Ünal - Bir Of

Bir Of şarkı sözleri ile Birazdan batar güneş hüzün çıkar sonra Bugünde her gün gibi özledim Bana hiç kapanmayacak bir yara bıraktın Tuz basıp üstüne bekledim Ben sevmedim, sadece çok sevdim Bir of çekip içimden şehre ..

Mert Gider - Şenol Abi 04:44

Mert Gider - Şenol Abi

Şenol Abi şarkı sözleri ile Deli gibi atıyor zaten hep kalbim Yüzüm şiş inmez, kalmamış halim Her fikre açık şu mecalim Ha bire borç yazıyor Şenol abim Evler değişir nakliye pahalı Zor iş ama dersin, adam haklı ..

Mehmet Yılmaz - Söyle 03:33

Mehmet Yılmaz - Söyle

Söyle şarkı sözleri ile Kalpsizsin hep biliyorum Yine de sen düşünmesen diyorum Vurdum duymaz olsan bile Korkmuyorum korkmuyorum Dön demem dönsen bile Umursamaz kalbim yine Soğudu bazı şeyler içte Ü..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Orhan Ölmez - Kabullendim 02:19

Orhan Ölmez - Kabullendim

Kabullendim Şarkı Sözleri İle Ne yapsam da ne etsem de Alamadım kalbim sende Yollar ve de yıllar şahit Zorla güzellik olmazmış Anladım sonunda bende Kabullendim zor olsa bile Asla yüzüm gülmez dedim Başkasını sevemezd..

Mustafa Sandal - Masum Gibi 02:52

Mustafa Sandal - Masum Gibi

Masum Gibi şarkı sözleri ile Durdun masum gı̇bı̇ karşımda Ben düşsem de denı̇ze Senı̇n gı̇bı̇ yılana sarılmam Yorgun galı̇bı̇yet alınmaz Kara sevda düştü mü dı̇llere Bunlar sayılmaz Taraf olur haı̇nler aşka Sen boşv..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.972 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

Esra Elif - Karanlığıma Mavi Boyansın 03:47

Esra Elif - Karanlığıma Mavi Boyansın

Karanlığıma Mavi Boyansın şarkı sözleri ile Senin benimle ne derdin var? Geliyorum ah hüzünleri bir kenara at Elimde sevgin var, değerini bil kaybettiğin ufuklara bak Gözünü maviye döndür, kendini yak Ya da kendini sön..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.291 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Özlem Çelik - Aşkertesi 03:58

Özlem Çelik - Aşkertesi

Aşkertesi şarkı sözleri ile Aşktı geçti dedin ne kolay söyledin Yokluğumu bu kadar çok mu İstedin? Nasıl acıydı o cümleler dur durak bilmedin Kalbime kalbime indi sustum dinledim. Ben anlatamıyorum galiba sebebi yok..

Hakan Türkan - Anla 03:00

Hakan Türkan - Anla

Anla şarkı sözleri ile Bana masal anlatma Seviyorum yalanlarına kanmam Gölgen bile peşinden gelmiyorki senin E ben niye geleyim Sana eşsiz bir dünya Sunabilirdim ama Sen bunu zerre kadar haketmedin Hep ben bittim tüken..

Sedef Şensoy - Kaç Kaç 02:55

Sedef Şensoy - Kaç Kaç

Kaç Kaç şarkı sözleri ile Aklımın içinde olaylar Ah kafamda bir sürü adam var Hangisi kalıcak yanımda bilemiyorum Söz verip tutmalar gereksiz Çünkü gözler çok fazla hedefsiz Kulağıma sesler geliyor ama duyamıyorum Ses e..

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız 03:29

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey bir hayal gibi uzaklarda, öyle yalnızım Ruhum kanatlanıp uçuverdi sanki ansızın Her gün biraz daha unutulmak nasıl zor gelir Ben hiç u..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:39

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

İsmail YK - Bir Daha Öldüm Şarkı Sözleri Hayatımdan bezmiş yüreğim Yana yana kül olmuş kalbim Saklamayın boşuna benden Bir yabancı aşka inanmış Duyduklarım yalan değilmiş Onu ben artık artık af etmem Sevdiğim artık elle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökay Gürbüz - Ben Buradayım 03:53

Gökay Gürbüz - Ben Buradayım

Ben Burdaysım şarkı sözleri ile Aklım yolunu şaştı fikrim almıyor Ne yaptıysam sensiz olmuyor Ömrüm tükeniyor Sen kolayı seçtin çektin gittin dönmedin ben hep aynı yerdeyim yine seni bekliyorum ..

Onur Bayraktar, Zehra Gülüç – Kopardılar Seni Benden (Official Video) 03:20

Onur Bayraktar, Zehra Gülüç – Kopardılar Seni Benden (Official Video)

Söz&Müzik: Ouz-han Alnıaçık, Onur Bayraktar Düzenleme Mix: Ozan Arapoğlu Mastering: Akif Sarıkaya Yönetmen: Yiğit Çavuş Kopardılar Seni Benden sözleri ile; Sevmek zordur dünya cani bir alan Dön diyemezsin acın be..