#Cansu koç a leyli leyli müzik dinle

Yol Arkadaşım - Kamera Arkası (27 Ekim’de Sinemalarda!) 03:00

Yol Arkadaşım - Kamera Arkası (27 Ekim’de Sinemalarda!)

Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur’un kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen ba..

  • JET TV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oley Oley Çeken Koçun İntikamı 01:00

Oley Oley Çeken Koçun İntikamı

Koç ile arena oyunu oynayan adam sonu biraz kötü bitti :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Astroloji Nedir 06:13

Astroloji Nedir

Türk Dil Kurumu yıldız falcılığı olarak tanımlamış astrolojiyi. Astroloji ise kendisini, bir kişinin doğum anında belirli gök cisimlerinin konumları ve hareketleri, bireyin kişiliğini ve diğer özelliklerini belirler ve b..

Cem Yılmaz'dan Kahkahalara Boğan Beyaz Taklidi 3 Adam 00:44

Cem Yılmaz'dan Kahkahalara Boğan Beyaz Taklidi 3 Adam

3 Adam'a konuk olan Cem Yılmaz yaptığı Beyazıt Öztürk taklidiyle izleyenleri kırdı geçirdi. Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın eğlenceli sohbetleri ve birbirinden ünlü konuklarıyla en unutulmaz anlar.....

  • BETA tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle 1:30:40

Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Genç bir ressam olan Seda’nın hayatı, ardarda yaşadığı travmatik olaylar ile sarsılır. Ruh hali gitgide bozulur. Bu esnada öteki aleme yönelir, karanlık güçlerin etkisi altına girer. Kendi iradesi dışında bağlan..

Bir Babanın En Ağır Yükü Şehit Oğlunu Omzunda Taşıdı 01:04

Bir Babanın En Ağır Yükü Şehit Oğlunu Omzunda Taşıdı

Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı harekâtında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un cenazesi, askeri uçakla memleketi Konya'ya getirildi. Şehidin babası Ahmet Koç, oğlunun Tür..

Şehit Oğlunu Böyle Karşıladı 01:08

Şehit Oğlunu Böyle Karşıladı

'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un cenazesi, askeri uçakla memleketleri Konya'ya getirildi. Şehidin babası Ahmet Koç, oğlunun tabutunu Mehmetçikle birlikte omzunda taşıdı...

Aslı Enver Ve Murat Boz Çifti Evleniyor Mu 00:52

Aslı Enver Ve Murat Boz Çifti Evleniyor Mu

Aslı Enver Ve Murat Boz Çifti Dün Akşam Yakın Arkadaşları Oğuzhan Koç’un Harbiye Konserine Girerken Görüntülendi. Bir Hayli Keyifli Olan Ünlü Çift Haklarında Çıkan Evlilik İddialarına Ne Yanıt Verdi? Oğuzhan Koç’un Fanl..

  • BETA tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Daniska - Sevda Karası 03:34

Daniska - Sevda Karası

Daniska - Sevda Karası Dinle Sevda Karası şarkı sözleri ile Bir düş kıyısı Yağmur sonrası toprak kokusu Hasret şarkısı Senden öğrendim sevda karası İnsan yarası kadar Artık ne ağlamak senle Ne de gülmek sensiz Yağmu..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Şen Değil Gönlüm 05:21

Müslüm Gürses - Şen Değil Gönlüm

Müslüm Gürses - Şen Değil Gönlüm Dinle Şarkı Sözleri : Şu diyari gurbet elde Şen değil gönlüm ya dost Ah kimse bilmez bu ahvalimden halimden Ah şen değil gönlüm şen değil aman Şen değil gönlüm şen değil Sergerdar old..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video) 03:28

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video)

Atlası çöl Bi’ seyyah sırtımda kaskatı gör Girmişiz ormana baltamız kör Kalmışız öylece kalmamış yön Bö! N’olduysa korkmadı kimse Zalimi kollayan afeti örfken Bir nevi erkenden mahşeri görcek Gözleri açmayan kalmadı k..

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Söz-Müzik : Turgut Raviş Vokal : Utku Çılgın Düzenleme : Utku Çılgın ( Recordman Studio ) Gitarlar : A. Burak Erdoğan Davul : Umut Çılgın Raviş 3 - Güle Gül..

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Doğa İçin Çal 8 - Hayde 05:51

Doğa İçin Çal 8 - Hayde

Doğa İçin Çal 8 Projesinde yer alan müzisyenler: Ali Kazım Akdağ, Ant Kurttekin, Aycan Yeter, Ayça Işıldar, Barbaros Cinpir, Burak Avcı, Cansu Tüzan, Cem Korkmaz, Cem Tarım, Cem Yılmaz, Duygu Şirin, Efgan Rende, Eser Ey..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Fettah Can Kaç Yaşında, Boyu, Kilosu Ne? 00:21

Fettah Can Kaç Yaşında, Boyu, Kilosu Ne?

Fettah Can, Türk şarkıcı, besteci, söz yazarı ve aranjör. Doğum: 12 Ekim 1975 (41 yaşında), Karacabey Eşi: Cansu Kurtçu (e. 2014) Albümleri: Sen En Çok Aşksın, Aklımda Kalanlar, Yalanlar Cumhuriyeti, Hazine Çalıştığı mü..

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Mustafa Ceceli & JİNE - İmtiyaz 02:43

Mustafa Ceceli & JİNE - İmtiyaz

Söz ve Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Mustafa Ceceli Kayıt Mix Master: Koray Püskül Yönetmen: Mohammed Jouri Görüntü Yönetmeni: Sergio Durmaz Yapım: Sharkstage Production Yardımcı Yönetmen: Ayşe Gizem Atalar Prod..

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti 04:12

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti Dinle Söz: MertCan Ersoy, Erman UP Nakarat:Engin Suvay Müzik: Ümit Yurdagül Mix & Mastering: Tansu Dirim Kamera: Hakan Dinç Yönetmen: Fatih Koç, MertCan Ersoy Kurgu : Metehan Ersoy, Arif Toy..

Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Güle güle sevgilim Ayrılık zamanıdır şimdi Yüreğimin darağacına Bir ipte sen vur şimdi Seni sevdiğim kadar Sensizliği de sevmeliyim şimdi Güle güle sevgilim Bilirsin ağlayamam şimdi Hem ben ağlarsam söyle nasıl ..

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal 03:42

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal Dinle Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akor) D# m C# G# m Ne varsa içimde ya söyle ya da git C# G# m B C# A# m Ne kaldıysa bak elde..

PINARA VARMADIN MI - Osman Aslan #elapro 02:35

PINARA VARMADIN MI - Osman Aslan #elapro

Söz-Müzik: Anonim Yöre: Şanlıurfa Kaynak: Mukim Tahir Bağlama: Baran Özer Zurna: Selami Gördeli Perküsyon: Barış Cem Songur Mix & Mastering = Taner Ersoy Kayıt = Çatı Müzik Video: Elapro MEDIA Yapımcı Yönetmen: Kaan Gö..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Güzellik Yarışmasıyla Şöhreti Yakalayanlar 08:03

Güzellik Yarışmasıyla Şöhreti Yakalayanlar

Bugün ekranların aranılan yüzleri arasında olan oyunculardan,zirve basamaklarına tırmanırken güzellik tacını alarak başlayanları ekranlara getireceğiz.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadir İnanır'dan Kahve Falı 01:17

Kadir İnanır'dan Kahve Falı

Katıldığı ihale nedeniyle tehdit edilen işadamı Hakkı (Efgan Efekan) ve kızı Cansu (Sibel Turnagöl), bir gece dostlarının düğününe giderken yolları trafik polisi kılığındaki katillerce kesilir...

Nuri Alço ve Perihan Savaş 00:38

Nuri Alço ve Perihan Savaş

Aşk ve Kin. Havayollarında hostes olarak çalışan Cansu (Perihan Savaş), kendisinde gözü olan kaptan pilot Nejat’la (Nuri Alço) ilişkiye girmek istemez. Boğazda köpeği ile balık tutmaya gittiğinde Kenan (Tarık Tarcan) adl..