#Canı pahasına yük taşıyan İzmirli

Armored Warfare Pve Trailer PS4 01:41

Armored Warfare Pve Trailer PS4

Enter the merciless mercenary world of the 2040s in more than 30 highly diverse PvE missions of Armored Warfare. Preventing terrorists from getting chemical weapons? Guarding a satellite-carrying rocket until its spectac..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Artvin 1:15:21

Maceracı _ Artvin

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Artvin’in şirin ilçesi Yusufeli’ni ekrana taşıyor. Yusufeli’ne özgü doğal lezzetlerden Cağ kebabının yapım sırlarını ekrana taşıyan Murat Yeni, Yusufe..

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat 00:59

Suriye Sınırına Askeri Sevkıyat

Zırhlı askeri personel taşıyıcı araçlar ve rütbeli askerleri taşıyan otobüs sınır hattı istikametine gitti. Hatay'ın Suriye sınırındaki askeri birliklere, personel ile araç, ekipman ve sağlık malzemesi gönderildi. Suriye..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Siyasetçilerin Makam Araçları Başkent'te Sergileniyor 02:07

Siyasetçilerin Makam Araçları Başkent'te Sergileniyor

Siyasetçilerin makam araçları Başkent'te sergileniyor Bir devrin efsane arabaları yeniden ortaya çıktı. Devlet adamlarının hatıralarını taşıyan makam araçları Başkentte bir alışveriş merkezinde sergilendi. Tarih kokan kl..

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Kaçacak Yer Yok Türkçe Dublaj Hd İzle 1:34:21

Kaçacak Yer Yok Türkçe Dublaj Hd İzle

Şövalye ruhlu mahkum Sam Gillen’in de bulunduğu tutukluları taşıyan bir konvoy saldırıya uğrar. Saldırıyı düzenleyen Sam’in ortağı ölürken Sam kaçmayı başarır. Sam ise oğlu Mookie ve kızı Bree ile birlikte yaşayan dul Cl..

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk 01:00

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk

Güney Güneyan'ın ilk araştırma kitabı olan Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk Kutlu Yayınevi etiketi ile çok yakında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Bu eser için, başta Amerika'da olmak üzere birçok..

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence 02:30

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence

Evliliğe adım atacak kadınların en büyük eğlencesi olan kına geceleri, daha da renkli hale geliyor. Bir çok yeni kına konseptlerinin ortaya çıktığı günümüzde yeni trend türkü söyleyen, tepsi taşıyan robotlar olacak. Gün..

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

KUR'AN KURSUNA SARHOŞ ŞOFÖR! 01:56

KUR'AN KURSUNA SARHOŞ ŞOFÖR!

Bursa'da polis ekipleri tarafından durdurulan özel kuran kursu öğrencilerini taşıyan servis sürücüsünün alkollü olduğu tespit edildi. Yaşları 4 ila 5 arasında değişen 18 öğrenciyi taşıyan ve 2.38 promil alkollü olduğu te..

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi 01:09

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi

Niğde'de Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs, kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kaza sonrası ilk belirlemelere göre; 2 kişi hayatını kaybederken, 42 kişi yaralandı. Otobüs kazası haberi Niğde'den geldi. ..

Özel Tasarım Deniz Altı Seyir Teknesi Yoğun Talep Görüyor 02:06

Özel Tasarım Deniz Altı Seyir Teknesi Yoğun Talep Görüyor

Yalova'da katamaran tekne üreticisi bir girişimci, geçen yıl İzmirli bir turizmcinin talebi üzerine deniz altı seyir teknesi üretti...

Vere Vere - Roman Havası Oyunu 2015 (Katerina) 03:52

Vere Vere - Roman Havası Oyunu 2015 (Katerina)

Şarkıyı söyleyen Rumeli Orhan Kemal - Klipte oynayan kız Bulgaristan Sofyalı adı Katerina Hırvatistan Zagreb'te yaşıyor şu anda..Kendisi profesyonel bir dansçı ve grubu vardır. Müzikte hafif senkron kayması olabilir mazu..

  • Cowboy tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler 08:09

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler

El Bab’da şehit düşen İzmirli Piyade Uzman Çavuş Ayhan Elmacı’nın tazminatı ve maaşı, 3 yaşındayken oğlunu terk eden öz anne ile üvey anneyi karşı karşıya getirdi. Öz annenin 3 yaşındaki çocuğu ve eşini terk etmesinin ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3. Sınıf Zenci Klibinde Oynayan Türk Kızı 02:46

3. Sınıf Zenci Klibinde Oynayan Türk Kızı

Efendim Pelinsu Meşe olduğunu öğrendiğim bu izmirli hanım kız kendisini amerikan rüyasına kaptırmış gidiyor. Amerikada ne işe yaradığını belirsiz videolarda oynuyor. Bu videoda ise 3. sınıf bir zenci klibinde oynuyor. Öz..

  • JET TV tarafından
  • 2.497 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen İle İlgili Skandal İddialar! 08:03

Gülben Ergen İle İlgili Skandal İddialar!

Gülben Ergen ile ilgili İzmirli bir işadamıyla aşk yaşıyor iddiaları ortalığı karıştırdı...

  • ANKA tarafından
  • 1.991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Yapılan Sosyal Deneyde Rezalet Sonuç! 00:49

İzmir'de Yapılan Sosyal Deneyde Rezalet Sonuç!

İzmirli Semih Uyulgan, yaptığı sosyal deneyde yoldan geçen vatandaşlardan alkol içmek için para dilenerek 87 lira kazanırken yemek için dilendiğinde ise 4 lira toplayabildi. Deneyin sonuçları İzmir'deki içler acısı durum..

Uğur Akkuş'un Eşi Gonca Akkuş'u Darp Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı 04:22

Uğur Akkuş'un Eşi Gonca Akkuş'u Darp Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı

Ünlü manken Ebru Şallı ile aşk yaşadığı iddia edilen İzmirli iş adamı Uğur Akkuş’la ilgili şok gelişme yaşandı. Uğur Akkuş’un boşanma aşamasında olduğu eşi Gonca Akkuş’u darp ettiği anlara ait olduğu iddia edilen görüntü..

  • ANKA tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen'i İfşa Eden Yeşim Salkım, 2 Projesinden Birden Oldu 02:10

Gülben Ergen'i İfşa Eden Yeşim Salkım, 2 Projesinden Birden Oldu

Geçtiğimiz haftalarda, İzmirli evli iş adamı Tolga Duğles ile aşk yaşayıp o eski eşi Erhan Çelik'i aldatan Gülben Ergen gündeme bomba gibi düşmüştü. Kimsenin konuşmaya cesaret edemediği şeyleri söyleyen Yeşim Salkım, 2 i..

  • ANKA tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok 00:51

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok

“Gülbengate” skandalı Gülben Ergen için kabusa dönmeye başladı. Önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Çocuklar Gülsün Diye” projesini iptal etmesinin ardından bugün de Bostancı Gösteri Merkezi, 2 Aralık’taki Gülben Ergen kons..

  • BETA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kübra Yıldırım Kıvrak Dansıyla İzleyenleri Büyüledi 03:15

Kübra Yıldırım Kıvrak Dansıyla İzleyenleri Büyüledi

Adnan Oktar'ın gözlerine kitlenen Kübra Yıldırım'ın İzmirli Kız şarkısıyla izleyenleri mest eden dansını izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Erken Evlenmeden Çocuk Yapanlar Hakkında Neler Söyledi 01:53

Ece Erken Evlenmeden Çocuk Yapanlar Hakkında Neler Söyledi

Ece Erken, bir süre aşk yaşadığı Nazım Torbaoğlu’yla olan ilişkisini geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Mesafelere yenik düşen aşk hakkında Erken, son noktayı da önceki akşam koydu. Ünlü sunucu Ece Erken, İzmirli iş ada..

  • BETA tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devlet Desteği Arıcı Çifti İhya Etti 02:05

Devlet Desteği Arıcı Çifti İhya Etti

Devlet desteğiyle başladıkları arıcılıkta 45 olan kovan sayısını kısa sürede 450'ye çıkaran İzmirli çift, yılda 20 ton bal, kraliçe arı ve polen satışıyla 300 bin lira gelire ulaştı...

Yok böyle kader! 02:24

Yok böyle kader!

İLK DONÖRÜ KANSERE YAKALANDI, 2. DONÖRÜN İSE İZMİRLİ BİR DEPREMZEDE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. O DEPREMZEDEYE UZUN SÜRE ULAŞILAMADI. AMA 22 AYLIK ALİ TUĞRA BEBEĞİN ACİLEN KEMİK İLİĞİ NAKLİ OLMASI GEREKİYORDU. ŞİMDİ , BU NASI..

Türkiye'den İran'a Online 'Kız İsteme' 02:29

Türkiye'den İran'a Online 'Kız İsteme'

Koronavirüs pandemisi nedeniyle pek çok toplantı ve etkinlik online olarak gerçekleştirilirken, İzmirli bir aile İran’da yaşayan aileyi görüntülü arayarak kız istedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İzmirlilerden büyük ilgi 01:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İzmirlilerden büyük ilgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir’in Bayraklı ilçesinde Deprem konutları temel atma töreninin ardından İzmirli vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaştı...

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi' 06:47

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi'

İzmirli acil tıp teknisyeni Uğur Gülbaşaran, annesi ölen keçi Gülizar’ı sahiplendi. 3 aylık keçiyi evinde besleyen Gülbaşaran, Gülizar’la birlikte işe de gidiyor. Gülizar çevresinin maskotu olurken, keçisinin adına sosya..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..