#Canı pahasına yük taşıyan İzmirli

ULAŞIM ARTIK DAHA GÜVENLİ 02:36

ULAŞIM ARTIK DAHA GÜVENLİ

YÜK VE İNSAN TAŞIMACILIĞINI DAHA MODERN VE GÜVENLİ HALE GETİRDİK...

Dünyaca ünlü plajdaki 83 yıllık batık gemi karaya çıkarıldı 04:53

Dünyaca ünlü plajdaki 83 yıllık batık gemi karaya çıkarıldı

Antalya’da 1938 yılında batan buğday yüklü Alman bandıralı ’Manissa’ adlı kuru yük gemisinden geriye kalan 30 metrelik omurga kısmı, dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinden karaya çıkarıldı. 40 gün süren çalışmalarda iki büyük..

Tren İşçi Servisine Çarptı! 6 Ölü 1'ü Ağır 5 Yaralı 04:11

Tren İşçi Servisine Çarptı! 6 Ölü 1'ü Ağır 5 Yaralı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde bariyeri kapalı hemzemin geçitten geçmeye çalışan işçi servisine yük treni çarptı. Meydana gelen kazada 4 kişi olay yerinde 2 kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken 1’ü ağır 5 yaral..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı 00:48

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı

İstanbul’un fakir mahallelerinden biri olan Tellikavak’ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar yirmili yaşlarının başında genç ve güzel bir kızdır. Fakat yaşıtlarının aksine omuzlarında çok fazla yük vardır. Astım hastası ol..

Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı 02:21

Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı

Beykoz açıklarında bir geminin arkasında çektiği ve boş olduğu öğrenilen Barç, su alarak battı. İstanbul Boğazı'nda bir geminin çektiği yük taşımada kullanılan ‘Barç isimli gemi Beykoz Paşabahçe açıklarında su alarak b..

Can Bonomo - Erkekler De Ağlar 02:48

Can Bonomo - Erkekler De Ağlar

Her şey kanun, her şey kural, her şey garip Bıkmadın mı dik durmaktan, gözyaşlarını silip silip Sırtında bir yük var, gözün dalıyor İçindeki çocuk senin yerine ağlıyor Erkekler de ağlar, sev gözyaşını Küçükken ağla..

Dünya Havacılık Tarihinin En Büyük Uçağı Göründü 00:57

Dünya Havacılık Tarihinin En Büyük Uçağı Göründü

Dünyanın en büyük uçağı Stratolaunch hangarından çıkarıldı. Kanat açıklığı bir futbol sahasından daha geniş olan dev uçak, uzaya gönderilecek roketleri atmosferin üst katmanlarına taşıyacak. Kanat açıklığı bir futbol sah..

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fildişi Sahili'nde Uçak Kazası, An26 Denize Düştü 00:38

Fildişi Sahili'nde Uçak Kazası, An26 Denize Düştü

Birleşmiş Milletler (BM) adına uçan Valan Air şirketine ait Antonov An26 tipi uçak Fil Dişi Sahili'nde Abidjan kentinden havalandıktan sonra denize düştü. Kesinleşmemiş bilgiye göre, bölgede yoğun fırtına olduğu, uçağın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı 01:56

Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı

Olay, saat 21.00 sıralarında TEM Otoyolu Mahmutbey-Aksaray bağlantı yolu Esenler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 33 FU 911 plakalı tır sürücüsü Remzi Başkurt, Esenler Atışalanı mevkiinde taşıdığı beton kö..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Tamam Mıyız -  Temmuz'a Kötülük Yapacak 06:01

Tamam Mıyız - Temmuz'a Kötülük Yapacak

TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babası ile karşı..

Tamam Mıyız -  Kurtar Beni Beni Özgür Bırak 10:20

Tamam Mıyız - Kurtar Beni Beni Özgür Bırak

TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babası ile karşı..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Tamam Mıyız -  İnsan Eti Ağırdır 08:58

Tamam Mıyız - İnsan Eti Ağırdır

TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babası ile karşı..

Tamam Mıyız - İhsan'ın Temmuz'a Taşınması 10:02

Tamam Mıyız - İhsan'ın Temmuz'a Taşınması

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babas..

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün 12:16

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u ba..

Tamam Mıyız -  Ben Dünyanın Kralıyım 05:56

Tamam Mıyız - Ben Dünyanın Kralıyım

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babas..

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Can Sönmez - Kadın 05:23

Can Sönmez - Kadın

Can Sönmez - Kadın Dinle KADIN Şarkı Sözleri Gözlerin sarhoş eder ya Sözlerin içime yolculuk yapar ya Kalbin içinde bir sayfa Anılar satır olur ya Hani demiştin bana O anılarda Bir şarap bir kadeh Dökülüyor ya içime ..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Merve Özbey - Helal Ettim  (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik)

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılığın günahı, aşkın sevabı büyük. Senden kalan acılar, sanma ki gönülde yük. Kalma gitme sorgusu bölük bölük, Bendeki bu yürek, senin bile korkundan bü..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Can Ozan - Aşk 03:16

Can Ozan - Aşk

Söz & Müzik: Canozan Yönetmen: Ahmet Can Tekin Bas gitar: Buğra Ortakçı Davul: Ertuğrul Biber Keman: Sönmez Ceren Deniz Çello: Feride Berin Öget Back vox: Eda Sena Şenceylan, Damla Topçu, Deniz Bayoğlu Kayıt: Recordium, ..

Naz Dej - Ağır Cinayət (Cover Video) 03:01

Naz Dej - Ağır Cinayət (Cover Video)

“Ağır Cinayət” Mahnı Sözləri : Bitdi, gedirəm bütün yük çiynimdə Sadəcə sən dolanırsan beynimdə Əlimdə deyil gülə bilmirəm Sən yoxsan dözə bilmirəm Ya sən, yada sən Başqasını istəmirəm {Nəqarət} Gördüyüm, toxunduğum ..

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti 00:59

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti

Bursa’da, arkasındaki yükü çekmekte zorlanan bir ata yapılan eziyet, yoldan geçen vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi'nde, meydana geldi. Edinilen bilgiye gö..

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD 1:46:10

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 13. Bölüm ÖzetnnEzel’in Ömer olduğunu öğrenen Bahar, şaşkınlık içindedir. Hikayenin Eyşan tarafını öğrendiğinde ise şaşkınlığı yerini üzüntüye bırakır. Omuzlarında b..

  • Dizi TV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..