#Canı pahasına yük taşıyan İzmirli

Genç kadın kurtarılamadı! 01:41

Genç kadın kurtarılamadı!

BU SON OLSUN DİYORUZ AMA DAHA CÜMLEMİZ BİTMEDEN BİR YENİSİ EKLENİYOR..KADINA YÖNELİK ŞİDDET HABERLERİNİN BİRİ DE ANKARA'DAN GELDİ. CANİ KOCA EŞİNİ ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLAYIP, KATLETTİ...

''Son kez görüşelim'' yalanına kandı! 01:13

''Son kez görüşelim'' yalanına kandı!

SEBEBİ DE SONUCU DA ŞAŞIRTMADI… 17 YAŞINDAKİ GİZEM CANBULUT, İDDİAYA GÖRE ERKEK ARKADAŞINDAN AYRILMAK İSTİYORDU... AYRILIĞI HAZMEDEMEYEN CANİ, GİZEM’İ ACIMASIZCA KATLETTİ..

Sevgilisiyle birlikte eşini öldürdü 02:35

Sevgilisiyle birlikte eşini öldürdü

Sevgilisiyle bir oldu kocasını yemeğine kattığı tarım ilacıyla zehirledi. O cani kadın için mahkemeden karar çıktı...

Lastikçinin Dönme Dolap Eğlencesi 00:15

Lastikçinin Dönme Dolap Eğlencesi

Pandemi döneminde işler azalınca canı sıkılan lastikçi kendine çok farklı bir eğlence bulmuş. Cihaza bağladığı lastik ile kendine dönem dolap yapıp eğlenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Erik ağacının dalına not bıraktı- 'Borcum var ise IBAN atın' 03:46

Erik ağacının dalına not bıraktı- 'Borcum var ise IBAN atın'

Bursa’nın İznik ilçesinde erik tarlasında bulunan ağaçtaki not tarla sahibini ve çalışanları hayrete düşürdü. Canı çektiği için ağaçtan erik yiyen bir kişi cep telefonunu bırakarak, Borcum var ise IBAN atın notunu yazı..

Yağmur'un katili olay yerinde! 02:08

Yağmur'un katili olay yerinde!

Dün sabah saatlerinde boş arazide cansız bedeni bulunmuştu, 16 yaşındaki yağmurun katili babasının dükkan komşusuydu cani dün gece teşhis için yağmurun cesedinin bulunduğu alana getirildi katili gören vatandaşları saki..

Plaj şemsiyesi sopasıyla dayak! 02:22

Plaj şemsiyesi sopasıyla dayak!

Aylar önce tanıklık yaptıkları bir dava yüzünden komşularıyla sorun yaşamışlardı genç kadın annesi ve çocuklarıyla dışarı çıktığında dehşeti yaşadı cani komşu 2 kadına plaj şemsiyesinin sopasıyla saldırdı!..

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu 01:26

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu

İstanbul Kartal’da pazardan evine dönen kadına, eski kocası tarafından evinin önünde silahlı pusu kuruldu. Saldırgan koca, evinin önüne gelen kadına silahla 3-4 el ateş etti. Koluna kurşun isabet eden kadın pazara doğru ..

Liselilerin Dayak Cezalı Ülke Bayrağı Bilme Oyunu 00:53

Liselilerin Dayak Cezalı Ülke Bayrağı Bilme Oyunu

Teneffüste canı sıkılan liselilerin dayak cezalı ülke bayrağı bilme oyununu izliyoruz. Bilemeyene ceza biraz dayak... Etiketler:..

  • PengoTV tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bowling Oynayan Minnak Ekskavatör 01:05

Bowling Oynayan Minnak Ekskavatör

Ormanlık arazide kazı işiyle uğraşan minik ekskavatör operatörü canı sıkılınca koca kayayı aşağıya yuvarlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 31 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Tezgahtaki Karpuzdan Göz Hakkını Alan Kadın 00:11

Tezgahtaki Karpuzdan Göz Hakkını Alan Kadın

Karpuz sezonu açıldı ama fiyatı ateş pahası... Karpuz konulan tezgahın önünden geçen kadın canı çekince bir ısırık alıvermiş...

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik) 04:04

Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik)

Söz, Müzik: Şerif Kayran Piano: Davut Samet Sarıhan Gitar: Metehan Köseoğlu Mix, Mastering: Buğra Kunt Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Color: The Post Brothers Radyo Pr:..

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar 02:26

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar Los Angeles'ta sayıca Türklerden oldukça fazla olan Ermeniler her türlü taşkınlığı yaptı. Polis iki grubun arasında güçlükle durabildi. Türk bayraklarını yaktılar, ayaklar a..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Makam Aracı Önünde İzdiham 04:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Makam Aracı Önünde İzdiham

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Makam Aracı Önünde İzdiham CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Güneysu İlçesi'nde adını taşıyan üniversitenin lojman inşaatlarında incelemelerde bulundu...

Fenerbahçe Uçağının Camı Çatladı, Acil İniş Yapıldı 00:26

Fenerbahçe Uçağının Camı Çatladı, Acil İniş Yapıldı

Fenerbahçe Uçağının Camı Çatladı, Acil İniş Yapıldı Fenerbahçe kafilesini İngiltere’ye götüren uçak, ön camının çatlaması sonucu Budapeşte’ye zorunlu iniş yaptı. Konuyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yapan Esk..

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu 01:37

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu İstanbul'un 39 ilçesinde, 5 bin polisin katılımıyla Yeditepe Huzur Uygulaması adı verilen geniş çaplı asayiş operasyonu yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünce Yeditepe Huzu..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

İspanya Dağılmanın Eşiğinde 00:22

İspanya Dağılmanın Eşiğinde

İspanya Dağılmanın Eşiğinde Katalonya'daki bağımsızlık yanlısı sivil toplum örgütleri, ayrılıkçı girişimlerinden dolayı yargılanan Katalan siyasetçilere destek için gösteri düzenledi. Bağımsız Katalan bayrakları taşıyan..

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat 02:33

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat Şanlıurfa’dan Suriye sınırına askeri sevkıyat yapıldı. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığından çıkan askeri araçlar Suriye sınırına sevk edildi. Sabah saat..

Adana'da Galatasaray İzdihamı 02:40

Adana'da Galatasaray İzdihamı

Adana'da Galatasaray İzdihamı Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maç için Adana'ya gelen Galatasaray'ı karşılayan taraftarlar izdihama neden oldu. Atatürk Havalimanı'ndan ka..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

00:47

"Mushaf-ı Şerif" Yeniden Basıldı

Mushaf-ı Şerif yeniden basıldı İslam yazı sanatını zirveye taşıyan ve Hattatların Piri olarak tanımlanan Şeyh Hamdullah'ın yaklaşık 500 yıl önce yazdığı ve Türkiye'deki en değerli el yazması Kur'an-ı Kerimler arasında..

Kafasında Topla 103 Kilometre Giden Futbolcu 00:41

Kafasında Topla 103 Kilometre Giden Futbolcu

Nijeryalı futbolcu Harrison Chinedu sıra dışı bir rekora imza attı. Kafasında bir futbol topu taşıyan Chinedu, bisikletle 103 kilometre gitmeyi başardı...

  • Cowboy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu 03:41

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu Gaziantep'te patlama kentin genelinde duyuldu Gaziantep'teki patlamayla ilgili konuşan A Haber muhabiri Ata Gündüz Kurşun Gaziantep'te yaşanan patlamanın kentin büyük bölümü..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü 05:19

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü ABD’nin başkenti Washington’da lise öğrencileri ülkenin 45’inci Başkanı Trump’ı protesto etti. ABD’de başkanlık seçimlerinde Donald Trump’ın zaferle çıkmasının ardından başla..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Patron Bebek - Türkçe Dublajlı Fragman - Mart 2017 02:07

Patron Bebek - Türkçe Dublajlı Fragman - Mart 2017

Takım elbise giyen, evrak çantası taşıyan bir bebek 7 yaşındaki erkek kardeşi ile güçlerini birleştirip Puppy Cop. Yönetim kurulu başkanının hain planlarını bozmaya çalışıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 2.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sunay Akın'dan Türk Bayrağı'nın Öyküsü 01:34

Sunay Akın'dan Türk Bayrağı'nın Öyküsü

Bir ışık vardır; insanın insan olma tarihinde elden ele taşınan. Ve önemli olan, ışığı taşıyan el değil, ışığın kendisidir. Yaşadığımız bu güzel topraklarda o ışığın adı Cumhuriyettir. Cumhuriyetin ışığı hiç sönmeden, el..

  • Cowboy tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hacı Buzdolabı Tek Elle Bisiklet ÜStünde Böyle Taşınır 00:30

Hacı Buzdolabı Tek Elle Bisiklet ÜStünde Böyle Taşınır

Bisiklet sürüp tek elle buzdolabı taşıyan adam..