#Canı pahasına yük taşıyan İzmirli

Uçak Kazasından Kıl Payı Kurtulanlar 03:24

Uçak Kazasından Kıl Payı Kurtulanlar

Toplamda 9 tane skydivers ı taşıyan uçak havadayken çarpıştı. 12,000 feet den yüksekte gerçekleşen bu olayda 9 skydivers yere sağ salim inmeyi başarabildiler. Kazada 2 pilot da ufak sıyrıklarla kurtuldular ve hastanede t..

  • JET TV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vur Bana Şarkısıyla Annesini Delirten Kızın Hazin Sonu 00:31

Vur Bana Şarkısıyla Annesini Delirten Kızın Hazin Sonu

Evet efendim yine bir genç youtuber felaketiyle karşı karşıyayız. Allahtan bu sefer mutlu son var.Sigarasını Clint Eastwood edasıyla ağzında taşıyan teyzemiz bizim için bir nebze de olsa adaleti sağlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motosikletle Kanepe Taşımak 00:13

Motosikletle Kanepe Taşımak

Görüntüde motosikletiyle kanepe taşıyan Adanalıyı izlicez.Bu video ile Adanalıların çılgınlarını bir kez daha görmüş olduk ama trafiği tehlikeye attı..

  • JET TV tarafından
  • 528 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamyon Üstüne Kamyon Taşımak! 06:53

Kamyon Üstüne Kamyon Taşımak!

D-100 Karayolu Pendik mevkiinden Kadıköy istikametinde kasalar dolusu mevye yüklü kamyoneti taşıyan çekicinin saçtığı tehlike bir sürücü tarafından görüntülendi. Çekicinin üzerindeki kamyonet bir sağa, bir sola yattı. Yo..

  • JET TV tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Usta Oyuncu Harry Dean Stanton Hayatını Kaybetti 00:41

Usta Oyuncu Harry Dean Stanton Hayatını Kaybetti

Sinema dünyasından bir yıldız daha kaydı. Kült filmlerin usta oyuncusu Harry Dean Stanton, 91 yaşında hayata veda etti. ‘Paris Texas’, ‘Godfather II’, ‘Alien’ ve ‘Twin Peaks’ filmlerindeki rolleriyle hatırlanan Stanton, ..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..

Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler 00:26

Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler

Rize’nin Ardeşen ilçesi Tunca Beldesinden yola çıkan, İstanbul Sarıyer’de düzenlenecek olan ’Formulaz Tahta Araba’ yarışlarında mücadele etmek için İstanbul’a gitmekte olan yarışmacıları taşıyan Trabzon - İstanbul uçağın..

Tüpler Bomba Gibi Böyle Patladı! 00:46

Tüpler Bomba Gibi Böyle Patladı!

Hindistan'da tüp taşıyan bir kamyonda çıkan yangında araçtaki tüpler bomba gibi böyle patladı. Patlamalar sebebiyle araca müdahale edilemezken yangın altı saat sonunda söndürülebildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğrencilerle Kur'an'ı Kerim Okudu 01:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğrencilerle Kur'an'ı Kerim Okudu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih'te kendi adını taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış törenine katıldı. Erdoğan sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle Kur'an'ı Kerim okudu...

Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

Maceracı _ Van 1:13:46

Maceracı _ Van

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Van’a gidiyor. Bölgede gezmedik yer bırakmayan Murat Yeni ilk olarak Van’ın doğa harikalarından biri olan Muradiye Şelalesi’ni ekrana getiriyo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de

Temaslarda bulunmak üzere Bahreyn’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa El Halife ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Ülkeleri ziyaretinin ilk durağı olan Bahreyn’e ..

Çılgın Adamlar 00:25

Çılgın Adamlar

Koyunları motorla taşıyan çılgın adamlar Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüs Şoförünün Direksiyon Başında Oyun Oynaması 00:29

Otobüs Şoförünün Direksiyon Başında Oyun Oynaması

Bu kadarda dikkatsizlik görülmedi can taşıyan adamın yaptığı duyarsızlık..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yanlış Anlama Fragman 01:50

Yanlış Anlama Fragman

Türkiye ve Azerbaycan arasındaki sıcak ilişkileri komik bir hikayeyle perdeye taşıyan film 10 KASIM’da vizyona girdi. Film, Türkiye sinemalarıyla aynı zamanda Azerbaycan sinemalarında da gösterime girecek...

  • ANKA tarafından
  • 1.864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ani Fren Yapan TIR Taşıdığı Direklerin Altında Kaldı 01:53

Ani Fren Yapan TIR Taşıdığı Direklerin Altında Kaldı

Hızla giden TIR bir anda fren yapınca taşıdığı beton direklerin altında kaldı. Görüntüler Çin'den Görüntülerde beton direkleri taşıyan bir TIR, ani fren yapınca TIR'ın romorkundaki direkler TIR'ın kafa kısmına çarpıyor. ..

Adamın Gücüne Denilecek Laf Yok 00:22

Adamın Gücüne Denilecek Laf Yok

İki ablamızı aynı anda taşıyan abimiz ...

  • JET TV tarafından
  • 1.287 görüntüleme
  • 7 yıl önce
200 Bin Katalonyalı Barselona Sokaklarında Yürüdü 00:32

200 Bin Katalonyalı Barselona Sokaklarında Yürüdü

Barselona’daki bağımsızlık yanlısı gösterilerden sorumlu olduğu iddia edilen iki Katalan liderin tutuklanması sebebiyle Barselona’da salı gecesi büyük bir sokak yürüyüşü düzenlendi. Bağımsızlık manifestosunun okunduğu y..

Fetih 1453 Full Hd İzle 2:35:59

Fetih 1453 Full Hd İzle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğ..

  • Tv Series tarafından
  • 37.641 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971 1:30:31

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971

Hülagü Han (Kurt Katch) komutasındaki Moğol istilacılar Bağdat şehrini ele geçirirler. Bağdat Halifesi Hasan (Moroni Olsen) sürgünde yeni bir hükümet kurmak üzere Bağdat'ı terk etmek üzereyken baş veziri Kasım'ın (Frank ..

Bedük Kimdir? 01:46

Bedük Kimdir?

Bedük, ilk albümü olan Nefes Almak Zor u 2004 yılında Serhat ismiyle yayınladı. İkinci albümünü ise ilk albümden 3 sene sonra Even Better ı 2007 yılında Audiology Records'dan yayınlayarak dinleyicilerin beğenisine sund..

Cara Delevingne Kimdir? 01:13

Cara Delevingne Kimdir?

Delevingne soyadı hem kulağa hoş gelen hem de bir o kadar önem taşıyan bir soyad. Anlayacağınız İngiltere’de tanınmış bir aileden geliyor Cara. ( Ne yazıkki keşfedilmesi pek de şans değilmiş ) Öncelikle; dedelerinden bi..

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş 02:19

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş

Otobüs şoförünün dik dağ yolunda beceri isteyen sürüş görüntüleri büyük ilgi görüyor. Endonezya'da turistlik Lembang Maribaya Dağı'na yolcu taşıyan otobüsün görüntüleri sosyal medyada en çok izlenilenilenler arasına gird..

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş! 02:19

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş!

Otobüs şoförünün dik dağ yolunda beceri isteyen sürüş görüntüleri büyük ilgi görüyor. Endonezya'da turistlik Lembang Maribaya Dağı'na yolcu taşıyan otobüsün görüntüleri sosyal medyada en çok izlenilenler arasına girdi. D..

Edirne’nin İlk Kadın Ambulans Şoförü Direksiyona Geçti 03:38

Edirne’nin İlk Kadın Ambulans Şoförü Direksiyona Geçti

Edirne Fırıncılar Odası tarafından Edirne Belediyesi’ne hibe edilen ambulansın direksiyonuna kadın şoför geçti. Edirne’de ilk kadın ambulans şoförü olma özelliğini taşıyan sürücü Çiçek Yalçın, Uzun süredir hayalini kurd..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali  Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama 04:07

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir ve ilçelerindeki programları kapsamında Bandırma'ya gitti. Kılıçodaroğlu'nu taşıyan uçak Bandırma 6. Ana Jet Üssü'ne indi. Kılıçdaroğlu'nun burada asker..

Suudi Arabistan'da Düşen Helikopterin Enkazına Ulaşıldı 00:33

Suudi Arabistan'da Düşen Helikopterin Enkazına Ulaşıldı

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, Asir vali yardımcısı ve beraberindeki heyeti taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldığını açıkladı.Yemen sınırında meydana gelen helikopter kazasında Suudi Prens Mansur bin Mukrin'in hay..