#Canıma yazıq

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever) 04:39

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever)

Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman is..

Buray-Seni Sevmiyorum artik 03:30

Buray-Seni Sevmiyorum artik

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Genco Ecer - Vur 03:16

Genco Ecer - Vur

Vur çıkardım işte zırhımı Vur hadi al tüm hırsını Vur çıkar tüm hıncını Vur yüzüme içinde kalanı Vur indirdim gardımı Dur, vur dedik sen öldürdün Dur, üzerimde kor söndürdün Dur, bu düpedüz cinayet Duasız helalsiz g..

Taylan Özgür Ölmez - Dostum Dostum 05:24

Taylan Özgür Ölmez - Dostum Dostum

Bin Cefalar Etsen Almam Üstüme (Oy) Gayet Şirin Geldi Dillerin Dostum (Oy) Varıp Yad Ellere Meyil Verirsen (Oy) Gış Ola Bağlana Yolların Dostum (Oy) Dostum Dostum Dostum Gelsene Canım (Oy) İlahi Olmaya Yardan Ayıran..

Buray - Seni Sevmiyorum Artık 03:31

Buray - Seni Sevmiyorum Artık

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan 03:50

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan

Çekilin Başımdan Çok uğraştınız beni kendinize benzetmek için, Güzel sözlerinizin içine zehir kattınız, Dürüstlük diye oyunlar oynadınız hep bana, Aşk adı altında canımı yaktınız, Hangi tutku, hangi sevgi örter ger..

Koronaya meydan okuyan esnaf maskesiz yakalanınca 'Gebermek istiyorum' dedi 04:41

Koronaya meydan okuyan esnaf maskesiz yakalanınca 'Gebermek istiyorum'

Denizli'de daha önce korona virüse meydana okumasıyla gündeme gelen esnaf, protokolün gerçekleştiği denetimde maskesiz yakalanınca “Gebermek istiyorum, canıma yetti” diyerek kendisini savundu...

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü 04:07

Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü

Yarsız çekilmiyor dünyanın kahrı Senden başkasına güvenmem gayrı Çabuk tut elini sen öldür bari Yad eller girmesin kanıma benim Gel yaklaş yanıma gel otur yarim Tatlı sohbetimiz kalmasın yarım Yanağın gıdadır dudağın se..

 İbrahim Sadri   Gülce 03:15

İbrahim Sadri Gülce

Uçurumun kenarındayım hızır Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazır Topuklarım boşluğun avucunda Derin yar Adımı çağırır Kaldım parmaklarımın ucunda Uçurumun kenarındayım hızır Bir gamzelik rüzgar yetecek..

  • Candy tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sus ve Dinle (Şiir)  05:02

Sus ve Dinle (Şiir)

Sus ve Dinle (şiir) Meral Bilgic Siir'ini Dinle Sen sevgili evet sen, Bir kez olsun dinle beni… İzin ver bir kez olsun içimden geldiği gibi konuşayım. İzin ver dökeyim tüm karanlıklarımı sana… Sonra sen tekrar yollarsın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor 05:16

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor

Hazin geliyor hazin geliyor Geceler ömrümden Sevinçler derdimden Yaşamak ölmekten hazin geliyor Kadehler açıyor dostla aramı Kimse dinlemiyor sarhoş dramı Şarkılar deşiyor gönül yaramı Her telden bir başka hüzün ..

Latif Doğan  Küstüm 04:27

Latif Doğan Küstüm

Senin yüzünden canıma Damarımdaki kanıma Kuranıma Kitabıma Küstüm... Daha seninle konuşmam Küstüm Küstüm.. Ne yaparsan yap barışmam Küstüm Küstüm.. Artık sana hiç karışmam Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Ekmeğim..

Seyfi Doğanay - Sen Geleydin 05:28

Seyfi Doğanay - Sen Geleydin

[Kızı Eda Doğanay] Kaç gün oldu gözüm yolda bekledim ki sen gelesin Yaralıyam yaram derin istedim ki sen gelesin Yaralıyam yaram derin bekledim ki sen gelesin [Seyfi Doğanay] Sen geleydin sen bileydin sen göreydin halım..

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe  Havalı Yarim 03:48

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe Havalı Yarim

Gönlün var gayretin yok Aşk nedir haberin yok Tutmadığın sözlerin Yedi yüreğin mi? Ben kimim ki yanında Bir adres ya da çanta Sevdiğim herşeyimden Vazgeçeyim mi? Sen de canını boşa sıkma Gelmiyorsan kal orda İstiyorsan b..

Azer Bülbül - Belaya Düştüm 03:52

Azer Bülbül - Belaya Düştüm

Azer Bülbül - Belaya Düştüm Sözleri Dinle Albüm Adı : Üzülmedim Ki Düzelten : felucia Yapismis canima aman vermiyor Ne halden anliyor ne laf dinliyor Koparip atmaya gücüm yetmiyor Yar sevdan yüzünden belaya düstüm ..

Merve Yavuz - Başımın Belası 03:48

Merve Yavuz - Başımın Belası

Ay batıyor batıyor, tepenin gerisine Yar babanın evine duruyorsun nesine Dert oldu yüreğime gözlerinin elası Nedir senden çektiğim yar başımın belası Ah yarim güzel yarim Belalım, sevdalım Ayarımsın ayarım Sen benim o..

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik ) 02:59

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik )

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hedef olup vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Ateş et a..

Velet & 6iant - Alev 03:24

Velet & 6iant - Alev

Alev şarkı sözleri ile Ben sendende, sen bendende x2 Şemsiyeler alev tutmuş, gökten ateş yağıyor Attığım her adım yanlış, yolum sana çıkıyor Cehennemin ateşi mi dudağın ? Dudağıma değince de yanıyorum Söylesene buras..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi 03:03

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi

Duy Sesimi şarkı sözleri ile ****intro*** beni üzer elvedalar gel yakın ol benim yarınlarımdan bir öpücük al mor göz kapaklarımdan yakın ol kesin yakın ol kesin yakın ol ***1 . verse *** bize gülemezsin derken ? san..

Tugay - Yangın 02:54

Tugay - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Kaçamam hiç Bıraktım gönlümü avucuna Dedim ki bana yar olmaz İçtikce içtim ben yaramıza Sabret.. Umudum yoktu biri girdi bak aramıza Lanet olsunn... Çöker her gecenize fırtına Bir yanımız bo..

HiraiZerdüş - Ben bilmezdim renkleri 03:38

HiraiZerdüş - Ben bilmezdim renkleri

Ben bilmezdim renkleri Bir çıktın karşıma İndirdin gökleri - Bir bir saydın avucuma gülleri Sevdim yaşamayı sevdim çiçekleri - Yangıııın ol gel Yandım demem Zehir getir baldan geçem Yeter ki gül Gülden ötem D..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..