#Canını

Sen Anlat Karadeniz 4. Bölüm Hd İzle 2:29:47

Sen Anlat Karadeniz 4. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 4. Bölüm özeti: Nefes, Tahir’in canı için özgürlüğünden vazgeçip hapse girmeye razıdır ama Vedat, Tahir sayesinde ölümden kurtulur. Ancak, kahramanının Tahir Kaleli olması fikri onu delirtir. Nefes be..

Ezgi Mola Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu 07:16

Ezgi Mola Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu

Ezgi Mola, Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu! Ezgi mola, son zamanlarda yaşanan çocuk istismarı olaylarının hepimizin canını fazlasıyla sıktığını ve gerek bizler gerek anne babalar herkesin bir şeyler yapacağını, ke..

  • BETA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüme Susayanların Kamyonu 01:14

Ölüme Susayanların Kamyonu

Afrika'da yerel halkın ulaşım amaçlı kullandığı bir kamyon sürücüsü adeta mal gibi kasaya yüklediği insanların canını hiçe sayıp saçma sapan hareketler sergilemiş...

  • JET TV tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canından Çok Lastikleri Düşünen Eleman 00:25

Canından Çok Lastikleri Düşünen Eleman

Karayolunda lastik taşıyan bir kamyonun seyir halindeyken kasanın arkasında lastikleri tutması, canını hiçe sayması kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Drift Yaparken Taklaya Gelen Gençler 02:14

Drift Yaparken Taklaya Gelen Gençler

Özbekistan'da trafikte hem kendi canlarını hem de başkalarının canını hiçe sayan gençler arabalarıyla çılgınca drift yapmaya başlamış. Bir süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden genç aracı ile takla atmış...

  • JET TV tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarfikte Slalom Yapan Manyak Motorcu 03:22

Tarfikte Slalom Yapan Manyak Motorcu

O neydi lan? Bir insan bu kadar mı canına susamış olur. Hadi kendi canını siktir et, başkalarına zarar vermiyeydi eyiydi..

  • JET TV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ölüme Susayan Fırıncı 00:23

Ölüme Susayan Fırıncı

Bir fırında çalışan eleman bizim tandır ekmeğimize çok benzeyen bir ekmek yapmak için canını hiçe saymış...

  • JET TV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Oksijen Tüpü Patlayan Ambulans Cayır Cayır Yandı 00:24

Oksijen Tüpü Patlayan Ambulans Cayır Cayır Yandı

İstanbul'dan Edirne'ye giden bir ambulans, TEM Otoyolu Çerkezköy mevkiinde içerisindeki oksijen tüpünün patlamasıyla aniden alev aldı. Alevler içinde kalan ambulanstaki personelin son anda canını kurtardığı öğrenilirken ..

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki 04:08

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki

Helal Ettim Hakkımı Şarkı Sözleri İle Ben böyle değildim inan, Yaşadım hayatı kimse sormadan, Sana değil sözlerim inan kırgın değilim, Bu tutarsız hallerim kendime olan kızgınlığımdan, Sen içini rahat tut, Sıkma sakın ..

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:34

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Yılda sadece bir gece boyunca tüm suçların serbest olduğu bir dünyada geçen film, Arınma Gecesi öncesi çocuklarıyla birlikte eve dönen bir çiftin gerilimini beyazperdeye taşıyor. Güvenli evlerine ulaşmaya çalışa..

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..

Azraille Dans Teaser 00:28

Azraille Dans Teaser

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

Azraille Dans Fragman 02:40

Azraille Dans Fragman

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

Soygunda Yaşlı Kadının Paralarını Almayan İnsaflı Hırsız 00:30

Soygunda Yaşlı Kadının Paralarını Almayan İnsaflı Hırsız

markete dalan soyguncular market sahibinin cebindeki ve kasadaki paraları alıyor, sonrasında o sırada dükkanda olan yaşlı kadın da yapmayın nolur falan diyor hatta ben de mi vereyim falan diyor ama hırsız ''teyze canını ..

  • JET TV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kız Arkadaşına Acılı Kruvasan Şakası Yapan Eleman 00:17

Kız Arkadaşına Acılı Kruvasan Şakası Yapan Eleman

Kız arkadaşına hain bir şaka yapan eleman kruvasanın içine acı birer koymuş ve ona bunu yedirmiş. Acılı kruvasan kızın canını yakmış...

  • PengoTV tarafından
  • 188 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul trafiğinde “makas” terörü kamerada 01:34

İstanbul trafiğinde “makas” terörü kamerada

E-5 Karayolu ve TEM Otoyolu’nun çeşitli noktalarında otomobille farklı zamanlarda seyreden 2 ayrı sürücü, araçların arasında defalarca makas atarak adeta trafikte terör estirdi. Hem kendi hem de sürücülerin canını tehl..

İstanbul trafiğinde 'bu kadarına da pes' dedirten görüntü kamerada 00:21

İstanbul trafiğinde 'bu kadarına da pes' dedirten görüntü kamerada

Maltepe’de bir maganda arkadaşını yüzüstü motosiklete yatırarak dakikalarca seyretti. Maganda hem kendi hem de arkadaşının canını tehlikeye attığı o anları “ücretsiz nakliyat yapılır” notuyla sosyal medyada paylaştı...

Haciz ekibinin üstüne pitbull saldı! 02:06

Haciz ekibinin üstüne pitbull saldı!

HACİZ İŞLEMİ YAPMAK ZORUNDA KALAN AVUKATLAR İLE MEMURLAR, BAZEN TATSIZ OLAYLARA, SALDIRILARA MARUZ KALABİLİYOR...İSTANBUL'DA ÖYLE BİR OLAY YAŞANDI Kİ...AVUKAT İLE HACİZ MEMURU, CANINI ZOR KURTARDI....

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle 2:24:24

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle

Halime, Kayı Obası’nda toprağa verilmiş ve Ertuğrul bunun üzerine bir süre yalnız kalmak istemişti. Osman’a bir süt anası bulunabilmesi için civar obalara alplar gönderilmişti. Ancak uygun bir süt anası bulunamamıştı. Er..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Celladına aşık oldu 03:56

Celladına aşık oldu

CELLADINA AŞIK OLMAK DİYE BİR TABİR VAR YA...MELEK'İN HİKAYESİ DE ÖYLE..MELEK CELLADINA AŞIK OLDU, O CELLAT DA MELEK'İN AZRAİLİ OLDU..BUGÜN HEPİMİZİN CANINI YAKAN HİKAYE ŞÖYLE GELİŞTİ..DELİLER GİBİ AŞIK OLDUĞU KOCASI NE..

Vatandaşın kar mücadelesi 02:31

Vatandaşın kar mücadelesi

CUMARTESİ AKŞAMI BAŞLADI, ARALIKSIZ YAĞDI… KİMİLERİ KEYFİNİ SÜRMEK İSTEDİ, KARTOPU OYNAMAK İÇİN CANINI BİLE HİÇE SAYIP ÇATILARA ÇIKTI... KİMİ DE KAYMAK İSTERKEN HASTANELİK OLDU... MADALYONUN ÖBÜR YÜZÜNDE İSE BAMBAŞKA BİR..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Velet - Çatla 02:17

Velet - Çatla

Velet - Çatla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elim avucuma sığmıyo ki bu derdim İnadına inadına yaşarım İnadına da yaparım, yapıp bidaha yanarım Sıfırım ben, noktayı da ben koyarım Zorla, şeytanla meleği de bi arada, tutma Y..

Sura İskəndərli - Korkularım 03:12

Sura İskəndərli - Korkularım

Sura İskəndərli - Korkularım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkularım ( Lyrc ) Hasretin ömür bitmeden dinermi, Karanlık aydınlıklara geçermi? Sensiz şu ( bu ) gönül vatana göçermi? Hayat haksızla haklını seçermi? ( Naka..

Hem sahtekar hem pişkin! 01:34

Hem sahtekar hem pişkin!

SAHTE DOLAR SATIN ALDI. BAŞKALARININ CANINI YAKA YAKA KEYİF ÇATTI. MEHMET ESEN HERŞEY YOLUNDA ZANNEDERKEN EKİPLER ONU SAHTE PARALARIYLA BİRLİKTE YAKALANDI. NEREDEN BULDUN DİYE SORAN HABERCİLERİYSE BAKIN NASIL YANITLADI?..

Yavru kargayı kurtardı 01:24

Yavru kargayı kurtardı

ANTALYA'DA DENİZE DÜŞEN YAVRU KARGAYI KURTARMAK İÇİN CANINI DİŞİNE TAKTI... AMA BİR ANDA ETRAFI KUŞATILDI... VAZGEÇMEYİP KÜÇÜK KUŞU SAĞ SALİM KIYIYA ULAŞTIRDI... SONRA DA KAHRAMAN OLDU...

Tatil dönüşü yangın kabusu 01:12

Tatil dönüşü yangın kabusu

DİDİM TATİLİNDEN DÖNENLERİ TAŞIYAN OTOBÜS, İZMİR TORBALI CİVARINDA ARIZALANDI... BİRKAÇ SANİYEDE DE ALEV ALDI... CANINI ZOR KURTARAN YOLCULARIN İHMAL İDDİASI İSE VAHİM.....

Muğla yandı Türkiye kavruldu! 02:08

Muğla yandı Türkiye kavruldu!

İÇİMİZİ YAKAN BİR DİĞER ADRES MUĞLA.. MARMARİS'TE DE, BODRUM'DA DA DURUM İÇLER ACISI, YERLEŞİM YERLERİ BOŞALTILIYOR, BÖLGE HALKI ARTIK MALINI BIRAKTI, CANINI KURTARMANIN DERDİNE DÜŞTÜ...

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm 2:16:55

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm

Arif son anda MTTB’ye yerleştirilen silahları fark eder. Bu silahları bir araziye Ömer ve Mustafa’yla açtıkları çukura gömerken fotoğrafları çekilir. İbrahim Başkan ve arkadaşları ise silah baskınının şaşkınlığını yaşark..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 5 yıl önce