#Cavit karabey adını hasret koydum müzik dinle

Hande Yener Ft. Çağın Kulaçoğlu - Biri Kaybediyor 04:08

Hande Yener Ft. Çağın Kulaçoğlu - Biri Kaybediyor

Hande Yener Ft. Çağın Kulaçoğlu - Biri Kaybediyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri NASIL KOYDUK ADINI BİLMİYORDUK TADINI DAHA ARIYORDUM YARIMI HATALAR OLUYOR HALA NASIL KOYDUK ADINI BİLMİYORDUK TADINI DAHA ARIYORDUM YARIMI YA..

Zeynep Casalini - Unutsam 03:22

Zeynep Casalini - Unutsam

Bir tüy gibi hafif olsam, dağılsam Yok olsam, kaybolsam, unutsam sevmeyi Tam şu anda söküp atsam bu kalbi Savursam sokağa dökülse kum gibi Tüm şehre kazınmış gibi Tek bir ad okuyor gözlerim sanki Adını görmezsem duyduğum..

Bergen - Benim İçin Üzülme 04:59

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Bergen - Benim İçin Üzülme 05:03

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar

Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüyalarıma gir hiç ayrı kalmayalım Ooo al beden..

Gökcan Sanlıman - Aramızda 03:32

Gökcan Sanlıman - Aramızda

Şarkı Sözleri: Aramızda bir durum var Bir romantik haller böyle Dar alanda kısa paslar Şartlar uygun bak jiletim de İki laf arası Çakıyor bakışını Yürümek değil o! Havada süzülüyor Ölünür nasıl güzel! Düşüyorum tutun Eli..

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar 03:37

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar

Söz&Müzik: Heijan Düzenleme: Denizkan Boz Mix&Mastering: Buğra Kunt Kanun: Cihan Güz Director: Tahsin Güney Director of Photography: Yusuf Can Güneş Gaffer Lighting: Onur Karaca Production Manager: Evrensel Derman Stead..

Yasin Obuz - Ala 02:38

Yasin Obuz - Ala

Yasin Obuz’un , Goed Music etiketiyle yayınlanan ÂLÂ isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz- Müzik: Yasin Obuz - Burak Ünsal - Furkan GügercinnAranje: Denizkan BoznMix-Mastering: Buğra KuntnYönetmen..

  • GÜL tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Yasin Obuz - Ala 02:38

Yasin Obuz - Ala

Söz- Müzik: Yasin Obuz - Burak Ünsal - Furkan Gügercin Aranje: Denizkan Boz Mix-Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ömer Berkli -Olcay Kaya- İskender Cem Demirtaş Prodüksiyon : Yiğit Uzunefe D.o.p : Ömer Berkli -Furkan Düz..

Petek Dinçöz - Sandım Ki 05:40

Petek Dinçöz - Sandım Ki

Sana yüzyıllardan dolu Bir kalp kurdum İçinde bir günlük Yüreğin yok mu Duyanı çıldırtan Deli bir aşk sundum Göğsünde saklanmış, Haberin yok mu Seni sevenlerin adını bil Kalbimde gizlenen yerini bil Gideceğin gönül kapı..

  • Candy tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şevval Sam  Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında 02:39

Şevval Sam Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında

Of ooooff oooooooof of of Gezdiğim dikenli aşk yollarında Elimden bir kırık saz geldi geçti Gezdiğim dikenli aşk yollarında Elimden bir kırık saz geldi geçti Kara talihimden yine bu yılda Baharı görmeden yaz geldi geçti ..

Hadise Şampiyon 04:04

Hadise Şampiyon

Şampiyona Şeker Geliyo, Geliyooo Şampiyona Şeker Geliyo Yıldızı Var Başında, Başım Dönüyo Şarkı sarki-sozleri.net Sözleri Şampiyona Şeker Geliyo, Geliyooo Şampiyooon Ne Kadar Var Bilemiyoruz Mucize Saklı Göremiyoruz Arka..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmet Cengiz & R.M.O Orkestrası - Mabet 03:49

İsmet Cengiz & R.M.O Orkestrası - Mabet

Mabet şarkı sözleri ile Ölümden ötesi Bir adım gerisi Sen diye bir şey yok Aklımın köşesi İçimde virane yeri yıkıntıları çok Her gün, sana boyandım, düne uyandım Bulunduğun yerleri, mabetim saydım Hep buna inandım, a..

Furkan Durgun - Yaramaz 02:35

Furkan Durgun - Yaramaz

Yaramaz şarkı sözleri ile Zor geldi bu günü yaşamak Bıraktım herşeyi yine soluma Dediler mi bu cocuk sana yaramaz Bosver gitsin herşeyi kenara Üstüme dusecek mi neydi Terbiyesize sen yine boyun eğdin eğdin Simdile..

Aylin Gültekin - Ömrü Billah 03:22

Aylin Gültekin - Ömrü Billah

Ömrü Billah şarkı sözleri ile Aşkına helal olsun, matem dolu günlerim sana hediyem olsun tüm Anılar Bir tablo nasıl ki yapılmazsa bir daha Aşkta öyle yaşanmaz bitince bir daha Nasıl ki dün yaşanmazsa bir daha aşk da öy..

Serkan Kaya - Kızım Olursa 04:12

Serkan Kaya - Kızım Olursa

Seninle biz bir yere varamadık Masal gibi aşk yaşadık ama Sonunu bağlayamadık Herkes bizi bekliyordu, evlenirler diye Anam bile seviniyordu, yakında bir torun gelecek diye Ben de bundan sonra evlenip yuvamı kurarı..

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik) 04:09

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik)

Beni İyi Sanıyorlar; Uzun oldu gideli sen Ne de koydu ah bi' bilsen Beni sorarsan iyi işte Nasıl olunursa öyleyim ayrıldıktan sonra Her şey aynı Aynı kuşlar Karanfiller Hepsinin selamı var sana Ne de zormuş başa çıkmak ..

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı 03:20

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı BAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş, son günlerde 'Kürt koridoru, Şii milisler, Türkmen milisleri, Kürt milisler' gibi sözlerin bir algı operasyonunun parçası olarak kullanıldığına ..

Murat Dalkılıç - Derine 04:37

Murat Dalkılıç - Derine

Murat Dalkılıç Derine Şarkı Sözleri Aç gir kalbime kimse değmiş mi Aziz hatıran silinmiş mi Açtığın yara yerini sevmiş mi Allah Aşktır sensin kalan geriye O yol mübah çıkıyorsa sevgiliye Çek vur hançeri teslimim ellerin..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

 Deha, Albert Einstein 02:19

Deha, Albert Einstein

Hayatındaki iniş çıkışları, gençlik yılları ve evrenin gizemlerini açığa çıkardığı dönemleriyle tarihe adını yazdıran Albert Einstein, Deha serisiyle yakında..

Erkan Meriç Hakkinda Bilmediginiz 13 Şey 01:50

Erkan Meriç Hakkinda Bilmediginiz 13 Şey

TRT de yayınlanan Adını Sen Koy dizisnde başrol oyuncusu olan ve son günlerde yıldızı parlayan yakışıklı oyuncuyla ilgili hiç bilinmeyenleri derledik.İyi seyirle dierim.Daha fazlası için kanalımıza abone olmayı lütfen un..

  • ANKA tarafından
  • 1.627 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Akalın'dan Hande Yener'e Veryansın Sözler!!! 10:45

Demet Akalın'dan Hande Yener'e Veryansın Sözler!!!

Hande Yener'le ilgili soru soran gazetecilere O kadının Adını Anmayın Benim Bayramlık Ağzımı Açtırmayın diye ateş püskürdü.....

  • ANKA tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazal Subaşi Hakkinda Bilinmeyenler 01:41

Hazal Subaşi Hakkinda Bilinmeyenler

TRT de yayınlanan Adını Sen Koy dizisnde başrol oynayan Hazal Subaşı hakkında hiç bilmedikleriniz....

  • ANKA tarafından
  • 3.046 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jason Bourne Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 2:03:11

Jason Bourne Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

İlk filmde adını ve geçmişini hatırlamayan ajan olarak karşımıza çıkan jason bourne, artık gerçek adını ve katıldığı gizli cia programını öğrenmiştir. Bildiklerini ifşa etmesi ihtimali yüzünden cia'in bir numaralı hedef..

  • Tv Series tarafından
  • 9.466 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Schmidt Throws A Fit  Season 6 Ep 21  01:11

Schmidt Throws A Fit Season 6 Ep 21

Schmidt, yeni vakfı için Schmidt Charitable Trust adını kullanamayacağını keşfeder, bu nedenle Cece, onun ilk adını kullanmasını önermektedir...

HazEr Ciftinden Yeni Fotograflar 02:48

HazEr Ciftinden Yeni Fotograflar

Star Tv ekranlarında yayınlanan Adını Sen Koy dizi oyuncuları HazEr Ciftinden Yeni Fotograflar!!!..

  • ANKA tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..