#Cavit karabey adını hasret koydum müzik dinle

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video] 03:54

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video]

Same day but it feels just Aynı gün ama bu sadece A little bit bigger now Şimdi az biraz daha büyük hissettiriyor Our song on the radio Bizim şarkımız radyoda But it dont sound the same Ama aynı ses değil When ou..

  • PengoTV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi 01:02

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi Suriye’de 5 yıldır devam eden bombardımanın ve günlerdir Esed rejiminin kuşatması altında harabeye dönen Halep’teki yıkım havadan görüntülendi. Suriye’de 5 yıldır devam eden..

İrem Derici Eski Eşiyle Alakalı Soru Sorulunca Çıldırdı 05:56

İrem Derici Eski Eşiyle Alakalı Soru Sorulunca Çıldırdı

İrem Derici eski eşinin adını bile duymak istemedi İrem Derici Eylül 2014'te radyocu Rıza Esendemir ile evlendi. Mart 2016'da boşandı. Popçu 3 ay sonra da Selami Şahin'in oğlu Lider ile yeni bir aşka yelken açtı. Ama bu..

  • BETA tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dubai'deki Yeni Yıl Lazer Şovu Guinness Rekoru Kırdı 05:53

Dubai'deki Yeni Yıl Lazer Şovu Guinness Rekoru Kırdı

Yeni yılın coşkulu bir şekilde kutlandığı Dubai’de yapılan lazerli gösteri, on binlerce kişi tarafından izlenerek, dünyanın ‘en kapsamlı lazer şovu’ olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na adını yazdırdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Koç'tan Yeni Single Müjdesi 01:08

Oğuzhan Koç'tan Yeni Single Müjdesi

Ekranların ve sahnelerin sevilen ismi Oğuzhan Koç, önceki gün objektiflere yansıdı. Yeni single parçasını sevgililer gününden önce piyasaya çıkartmayı düşünüyorum. Önümüzdeki hafta içi klibini çekeceğiz. Parçanın adı ‘Be..

  • BETA tarafından
  • 1.272 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seksendört -  Sen Kal Ölene Kadar 03:39

Seksendört - Sen Kal Ölene Kadar

Seksendört 2015 Kal Ölene Kadar 2015 (Bana Adını Sor) Kal Ölene Kadar MESAM / MSG CS SOCAN Grup84 Yeni Seksendört Film Müziği 2015..

  • PengoTV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Kerimcan Durmaz'ın Danla Bilic Taklidi 01:00

Kerimcan Durmaz'ın Danla Bilic Taklidi

Türk DJ, makyaj ve sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, YouTube'da çektiği makyaj videolarıyla adını duyuran ve neredeyse bir fenomene dönüşen Danla Bilic'in taklidini yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Fragmanı 00:56

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Fragmanı

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi yakında Kanal D’de!..

Cizreli Mehmet Feat. LP - Lost On You 04:24

Cizreli Mehmet Feat. LP - Lost On You

İngiliz şarkıcı Anne Marie'nin Rockabye şarkısına yaptığı düetle adını duyuran Cizreli Mehmet Ali, bu kez Amerikalı pop-rock şarkıcısı efsane isim LP (Laura Pergolizzi) ile Lost On You şarkısına düet yaptı...

  • JET TV tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. Fragmanı 01:16

Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. Fragmanı

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi yakında Kanal D’de!..

Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..

Canim Kardeşi̇m 90.bölüm Kınalı Kuzu 11:16

Canim Kardeşi̇m 90.bölüm Kınalı Kuzu

Galip bey ve Lale hanım çocuklarını alıp köy evine giderler. Bu köy evi Lale hanımın teyzesine aittir. Burada hayvanlar bulunmaktadır. İnekler, koyunlar ve kuzular. Köy hayatını öğrenen Mine ve Müge bir kuzuyu çok severl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..

Luke Cage 2. Sezon Teaser 00:20

Luke Cage 2. Sezon Teaser

Adını temize çıkaran Luke Cage, artık Harlem sokaklarında tanınan biridir. Üstelik itibarı derisi kadar sağlamdır. Ancak bu kadar göz önünde olması, toplumu koruma ve kimi kurtarıp kimi kurtaramayacağının sınırlarını bul..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Fragmanı 01:10

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Fragmanı

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi 20 Mart Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D’de! Mehme..

Son Tatil Türkçe Altyazılı Fragman 02:17

Son Tatil Türkçe Altyazılı Fragman

Oscar ödüllü Helen Mirren ve 2 Altın Küre ödüllü Donald Sutherland doktorlarının dayanılmaz bakımından ve yetişmiş çocuklarından sıkılıp eski karavanlarıyla ülkeyi boydan boya geçmek üzere kaçan bir çifti oynuyor. Dikka..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Acun Ilıcalı Takımların Yeni İsmini Açıkladı 38.Bölüm Survivor 2018 01:17

Acun Ilıcalı Takımların Yeni İsmini Açıkladı 38.Bölüm Survivor 2018

Takımlarda yapılan değişiklik sonrası Acun Ilıcalı takımların yeni adını açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Öğrencilerden Afrin Şehitleri İçin Kuş Cenneti 02:42

Öğrencilerden Afrin Şehitleri İçin Kuş Cenneti

Büyükada İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Afrin'de şehit olan askerlerimiz için kuş evler yaptı. Şehitlerin adı yazılan evleri ormanda ağaçlara asan öğrenciler, şehit askerlerin adını tekmil getirdi...

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

57. Alay Türk Milletinin Kalbinde 01:23

57. Alay Türk Milletinin Kalbinde

Gelibolu Yarımadası'nda canlarını ortaya koyarak düşmanın üzerine yürüyen ve adını tarihe kahraman birlik olarak altın harflerle yazdıran 19. Tümen'e bağlı 57. Piyade Alayı, Türk milletinin kalbinde yaşıyor...

Öfkeli Takip Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:56

Öfkeli Takip Türkçe Altyazılı Fragmanı

İşlemediği korkunç suçlarla itham edilen bir avukat, adını temize çıkarmak için işe koyulur. 4 Mayıs'ta yayında...

Roma 4 - 2 Liverpool UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final Maç Özeti 04:52

Roma 4 - 2 Liverpool UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final Maç Özeti

Roma deplasmanda 5-2 yenildiği Liverpool'u kendi evinde 4-2 yenmesine rağmen adını finale yazdıran takım Liverpool oldu. Final mücadelesi 26 Mayısta Real Madrid - Liverpool arasında oynanacak...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:19

Luke Cage 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Luke Cage geri döndü. Adını temize çıkaran Luke Cage, artık Harlem sokaklarında tanınan biridir. Üstelik itibarı derisi kadar sağlamdır. Ancak bu kadar göz önünde olması, toplumu koruma ve kimi kurtarıp kimi kurtaramaya..

Simge - Kamera 04:53

Simge - Kamera

Bendim bugüne dek aklıma geleni ve Hoşuma gideni yapan oluruna bırakan Çal benim için hadi gerisi gelir Günü yaşa sakın ola dünü takma Bana bak bana bak dönüp hadi bana bak Kimileri diyo’ bi’ de şuna bak, buna bak Biril..

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..