#Cavit karabey adını hasret koydum müzik dinle

Sinan Akçıl Ve İzel Uçankuş Tv'de Canlı Yayında Düet Yaptı 00:54

Sinan Akçıl Ve İzel Uçankuş Tv'de Canlı Yayında Düet Yaptı

Bu gece “Gece Kuşu”nun konuğu ünlü sanatçı Sinan Akçıl’dı. Uzun süredir ortalarda gözükmeyen ünlü sanatçı İzel programa telefonla bağlanarak Sinan Akçıl’a bir sürpriz yaptı. Sinan Akçıl ve İzel’in canlı yayında yaptığı d..

  • BETA tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jumanji Vahşi Orman Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:08

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Dublajlı Fragmanı

Dört sıra dışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört ergen kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin ..

Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor 07:31

Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor

Ajda Pekkan, Avrupa'da dünya starlarına hazırladığı kıyafetlerle adını duyuran ve birçok ödüle layık görülen başarılı moda tasarımcısı Zeynep Kartal ile 25 parçalık özel bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyon 17 Şubat'ta L..

  • BETA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı 01:06

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın gençler kategorisi tek erkekler ikinci tur maçında Çekya'dan Dalibor Svrcina'yı 2-0 yenen 17 yaşındaki milli tenisçi Yankı Erel üçüncü tura yükseldi. Yankı Erel, Melbourne kentinde dev..

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda 00:48

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda

Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde yeniden şekillendirdi. Bir grup bilim adamı 9 bin yıl önce kuzeybatı Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde y..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak 02:38

Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu CHP Genel Başkan Yardımcısı, Öztürk Yılmaz'ın ÖSO ile ilgili açıklamalarına ilişkin, CHP'nin bir genel başkan yardımcısı var. Benim memurumdu eskiden kısa bir süreli. Bunları söylemek i..

Ünlü Oyuncu Kendini Asarak İntihar Etti 02:06

Ünlü Oyuncu Kendini Asarak İntihar Etti

ABD'nin meşhur komedi dizilerinden 'Glee' ile adını duyuran 35 yaşındaki Amerikalı aktör Mark Salling'in Los Angeles'ta intihar ederek hayatına son verdiği açıklandı. Glee dizisiyle şöhrete kavuşan Mark Salling’in bugün..

  • BETA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japon Damat Efe Oldu Zeybek Oynadı 01:59

Japon Damat Efe Oldu Zeybek Oynadı

Japonya'da Türkçe ders veren Cevriye Ayşegül (27), 2 yıl önce ders vermeye başladığı deniz polisi Takuhiro İto (32) ile arkadaş oldu. İkilinin, arkadaşlıklarını geliştirip evlilik kararı alması üzerine Takuhiro, geçen yı..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:28

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Sakızlı Makyajlı Türk Asmr 17:50

Sakızlı Makyajlı Türk Asmr

Pek içime sinen bir video olmadı, ama buraları da boş bırakmak istemedim. Umarım keyifle izlersiniz. ASMR nedir? ASMR ‘nin Türkçe karşılığının anlamı en basit ifade ile “iç gıdıklanması” olarak tanımlanabilir. Doktorla..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle 1:12:39

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Korku ve gerilim türündeki Alkarısı: Cinnet filmi, adını yerleşik bir Anadolu efsanesinden alıyor. Genellikle lohusa kadınlara ve atlara musallat olduğu rivayet edilen ve anlatılarda uzun saçlı, çirkin bir kadın..

Furkan Andıç Bizden Çıkmadı Özelimizdi Güzel Fotoğraf 00:59

Furkan Andıç Bizden Çıkmadı Özelimizdi Güzel Fotoğraf

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Tembel Kahvesi 02:57

Tembel Kahvesi

Artık neredeyse her köşe başında bir kahveci var. Kahve tutkunları alınmasın ama ya benim adını bile söyleyemediğim yöntemlerle yapılıyorlar ya da minik kapsüllerde tanesi 4 lira gibi büyük paralara satılıyorlar. Memleke..

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi 04:03

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi

3 yumurta, 1 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı tereyağı, 180 g çikolata, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Fırın kapları için tereyağı ve toz şeker. ********************************..

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan 01:28

Ölmek Üzere Olan Sokak Köpeklerine Yeni Bir Hayat Sunan Mükemmel İnsan

Funda Küçük isimli hayvansever Aydın'da ölmek üzereyken bulduğu ve Mucize ve Şans ismini verdiği iki köpeğe 6 ay boyunca bakarak onlara yeni bir hayat verdi. Köpekleri aylar boyunca özel bakım ve tedavi ile iyileştir..

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yalancı Kumpir Tarifi 02:42

Yalancı Kumpir Tarifi

Malzemeler: • 5 adet orta boy patates, • 1 yemek kaşığı tereyağ, • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, • Tuz, Üzeri için; • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış sucuk, • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış salam, • 1/2 su b..

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 481. Bölüm Fragmanı yayında! Umut Bebeğin babası Asım, Mesut'un evine saldırıyor! Asım, Selin'in bebeği velayetine almasından sonra olayı kan davasına döndürüyor. Selin, Asım ile çıkabilecek sorundan endiş..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2 03:02

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2

Tür: Aksiyon-Gerilim Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han Yazan ve Yöneten: Rawson Marshall Thurber Yapımcılar: Beau Flynn, Dwa..

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Kara Pençe'nin İntikamı 1973 Türk Filmi İzle 1:01:47

Kara Pençe'nin İntikamı 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Rambe Şatosu’nu almak için mücadele eden bir Türk akıncısının öyküsünü konu edinir. Kont Fley’in kardeşi Ibolya, bir Türk akıncısı olan Kara Pençe’nin çocuğunu dünyaya getirmiştir. Ancak Türk düşmanı olan..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..