#Cavit karabey dersim dört dağ İçinde müzik dinle

 Çıtır Börek Tarifi  Kolay Sodalı Börek 06:42

Çıtır Börek Tarifi Kolay Sodalı Börek

Çıtır börek için malzemeler 16 adet hazır Baklavalık yufka İki adet taze böreklik yufka Sosu için malzemeler 1 su bardağı soda (Maden suyu) 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta Bir çay kaşığı kadar t..

 Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer  Nasıl  Yapılır 12:34

Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer Nasıl Yapılır

Katmer için malzemeler 1 kg un ( 8 su bardağı un ) Bir tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı instant maya 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı tuz 3 su bardağı kadar su (azar azar ilave ediyoruz ) Ara katlar i..

Şambali Tatlısı Tarifi  İzmir Tatlısı Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri 04:06

Şambali Tatlısı Tarifi İzmir Tatlısı Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri

MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 bardak irmik 2 bardak un 2 bardak yoğurt 1 bardak toz şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu ŞERBETİ İÇİN 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su Yarım limon ÜZERİ İÇİN Fıstık veya badem Yoğ..

Yok Artık 2 Hd İzle 1:20:33

Yok Artık 2 Hd İzle

İlki bir takside geçen serinin 2. filmi ise bir berber dükkanını temel alıyor. Berber Adnan mahallenin dedikodu kazanıdır. Mahalledeki müşterileri hakkında her şeyi bilmektedir. Adnan, işten kovulacağını öğrenince işin..

Mirgün Cabas'ı Çabuk Unuttu Yeni Aşkıyla Sarmaş Dolaş Yakalandı 03:37

Mirgün Cabas'ı Çabuk Unuttu Yeni Aşkıyla Sarmaş Dolaş Yakalandı

Model ve oyuncu Tuba Ünsal, 5 yıl evli kaldığı, oğlu Civan Mert’in babası Mirgün Cabas’tan bir ay önce boşanmıştı. Ayrılık acısını tatilde atlatan Tuba Ünsal, Mikonos’ta dört erkek arkadaşıyla çılgınca eğlenip bekarlığın..

  • BETA tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paket - The Package Türkçe Dublaj İzle 1:34:43

Paket - The Package Türkçe Dublaj İzle

Paket - The Package filminin Yönetmeni:Jake Szymanski ve Senaryo:Kevin Burrows, Matt Mider bulunmaktadır. Abd yapımı komedi türünde bir film olan paket 01 Ağustos 2018 tarihinde vizyona girmiştir. Birbirini tamamlayan dö..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) 02:43

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid)

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Çıkarmıştık beraber üçüncü dünya savaşını Oldu dört sene velakin alıyosundur mesajımı Hala olsaydın eminim hiç sevmezdin sakalımı Hayat boyunca ..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Büyük Sürgün Kafkasya 2.Bölüm 1:20:37

Büyük Sürgün Kafkasya 2.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutulmuş bir halkın yürek burkan hik..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Büyük Sürgün Kafkasya 3.Bölüm 1:18:14

Büyük Sürgün Kafkasya 3.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya 3.Bölüm. Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutul..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Büyük Sürgün Kafkasya 4.Bölüm 1:21:33

Büyük Sürgün Kafkasya 4.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya 4.Bölüm. Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutul..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 79.Bölüm 2:16:29

Söz | 79.Bölüm

Linda’yı (Melis Birkan) almak için geldikleri sığınakta Dragan (Sarp Akkaya) tarafından köşeye sıkıştırılan Tim ve Yavuz (Tolga Sarıtaş) eski günlerdeki gibi birlikte omuz omuza mücadele vererek bu durumdan kurtulmaya ça..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bu risk akılcı bir risk değildir; hadi canım dedi ve .. 00:57

Bu risk akılcı bir risk değildir; hadi canım dedi ve ..

Bu risk akılcı bir risk değildir; Güvenlik sorunun temeli, Bilgi eksikliğidir ve potansiyel risk oluşturur. Riski ortadan kaldırabilmek için; riskin tespit edilmesi, riskin değerlendirilmesi, riskin en aza indirilmesi..

  • JET TV tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ... 01:28

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ve hükümetleri bunu önlemek için “agresif” önlemler almaya çağırdı.“Her ülke ilk vakasına, ilk kümesine, toplumun bulaşma..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı 03:02

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı

Şırnak’ta bulunan yaylalarda ekinlerin biçilmesinin ardından saman hasadı başladı. Çiftçiler, Beytüşşebap ilçesindeki 2 bin 625 rakımlı Yeşilöz köyü Faraşin Yaylasında saman ve ot toplamaya devam ediyor. Biçilen samanla..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler 03:36

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler

Tokat’ta kavurucu sıcaklarda mandaların suya girerek serinlediği anlar belgesel görüntülerini aratmadı. Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köyünde yetiştirilen mandalar Kazova’da meralarda yayılıyor. Asya bölgesinde ..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Fırat Somonu Norveç’e Rakip 05:16

Fırat Somonu Norveç’e Rakip

Fırat nehrinde yetiştirilen ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen somon balıkları piyasada Norveç balığı olarak satılıyor. Fırat Nehri'nde Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi ile Gaziantep'in Karkamış ilçesi arasında kalan ..

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde 03:47

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

İstanbul barajları son günlerdeki yağışlara rağmen alarm vermeye devam ediyor. Barajların doluluk oranı son 10 yılın düşük seviyesi olan yüzde 27 seviyesine kadar indi. Su seviyesi azaldıkça hem organizmaların artacağı h..

İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler 04:45

İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasında İzmir’den Düzce’ye ağaç almaya gelen şahıslar sokağa çıkma izni olmadıkları gerekçesiyle 3 bin 150’şer lira ceza yedi. Ceza yememek için polis ekiplerine uzu..

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı 03:18

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı

Denizli’de horozunun öterken bayıldığını fark eden gencin sosyal medyaya yüklediği video, dünya genelinde ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Çin ve Japon medyasında günlerce konu olan ve son olarak İngiltere’deki bir şov ..

Korona Virüs Aşısı Kısırlık Yapar Mı- Hamilelikte Aşıda Dikkat Edilmesi Gerekenler... 05:04

Korona Virüs Aşısı Kısırlık Yapar Mı- Hamilelikte Aşıda Dikkat Edilmes

Kendimiz ve başkalarının sağlığı için aşı olalım Diyarbakır’da aşılama oranlarının çok zayıf olduğunu anlatan Prof. Dr. Hakan Çoksüer, Diyarbakır’da aşılama oranları çok ama çok zayıf olduğunu görüyoruz. Fakat aşılama ..

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü! 01:18

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, apartmanın üçüncü katındaki balkondan sarkan Afganistan uyruklu ailenin 2 yaşındaki bebeği, yaklaşık 12 metre yükseklikten beton zemine düştü. Talihsiz bebek, bir vatandaşın yaptığı ka..

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Koray Avcı - Senin İçin Değer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin..

Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar 04:11

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar Dinle Miyancılar şarkı sözleri ile Boyadi saçlarini çekti ustine keşan Derdunden verem olur sana yanıp tutuşan Kapisinda araba İçinde miyancılar Bu sıralar isteyi Sevdami..