#Cavit karabey kara topraklarmı sarsın müzik dinle

Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun 03:35

Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun

Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun Dinle Süslü Hatun şarkı sözleri ile; Saçlarını boyar makyajını yapar Bi kaşı da havada kızgın biraz Gözleri kara kara yanağı da al al Buğday tenli dudağı kiraz Cilvesi deli ediyor ne..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 6.659 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo) 04:18

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo)

Söz&Müzik: Hakan Altun Düzenleme: Aydın Kara —————————————————————————— Son Buse (Şarkı Sözleri) Son vedalardır En zor olan iz bırakan Kapanmayan bir yaradır Ömür boyu içimde yanar Senle doğmuştu senle soldu bu yüre..

Ebru Gündeş - Çingenem 03:22

Ebru Gündeş - Çingenem

Kapkara gözlerle, yaktın sineden Aşkınla tutuşup, yandım çingenem Ruhumu koparıp, aldın bedenden Uğruna sararıp, soldum çingenem Karanlık gecede, ateşin başında Takınır zilleri, oynar çingenem Savurur saçlarını, es..

Serkan Kaya - Karagözlüm 04:29

Serkan Kaya - Karagözlüm

KARA GÖZLÜM ŞARKI SÖZLERİ: Her akşam oluşunda şimdi gelir diyorum Öyle çok sevdim ki bir dakika duramıyorum Canım mısın nesin sen kanatsız meleğim mi Çölde susuz kalana denizi verelim mi? Kara gözlüm yürek tabanca Bir..

Koray Avcı - Diz Dize 02:50

Koray Avcı - Diz Dize

Koray Avcı - Diz Dize Şarkı Sözleri Evimizin önünden dere akar denize Yaşlansaydık sevdiğim senin ile diz dize Kara yemiş dalının açtı beyaz çiçeği Bu sevdadan fayda yok geçirmişiz zamanı Yüce dağ değildim duman sardı b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.470 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı 05:27

Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı

dünyada biricik sevdiğim sendin, kaderi yenip de evlensek derdin; gelinlik yerine kefeni giydin, kucakladı seni musalla taşı… gariban bırakıp beni terk ettin, kucakladı seni musalla taşı… aşkınla kahroldum döndüm deliye,..

Kıraç - Öyle Bir Geçer Zamanki 05:06

Kıraç - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki… Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki… Günlere bakarsın k..

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda) 04:20

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda)

Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev ya da çek git yolumdan. Bir gülüş bir salınışsa tek verebildiğin, istemez. Tutku isterim ve delice sevmek! Bi coştumu dur durak bilmez bu yürek. Yüreğini..

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar

Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüyalarıma gir hiç ayrı kalmayalım Ooo al beden..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

HiraiZerdüş - Kır gülleri 03:11

HiraiZerdüş - Kır gülleri

Kulağına karşı oturup günlerce konuşasım var çocuk. Yüreğine avucumda birikmiş şeyleri bırakmam gerek. Yoksun ya Yokluğunun ömrümün metrekaresine ne aralıklar ile düştüğünü Düştüğü yerleri nasıl harab ettiğini bir k..

Ezgi Eyüboğlu Ha Bu Ander Sevdaluk 00:27

Ezgi Eyüboğlu Ha Bu Ander Sevdaluk

Ezgi Eyüboğlu Ha Bu Ander Sevdaluk Dinle Ah duman kara duman sardi dört yanimizi Ander kalsin sevdaluk oy alacak canimizi Ah duman kara duman sardi dört yanimizi Ha bu ander sevdaluk da alacak canimizi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.645 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şevval Sam  Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında 02:39

Şevval Sam Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında

Of ooooff oooooooof of of Gezdiğim dikenli aşk yollarında Elimden bir kırık saz geldi geçti Gezdiğim dikenli aşk yollarında Elimden bir kırık saz geldi geçti Kara talihimden yine bu yılda Baharı görmeden yaz geldi geçti ..

İdo Tatlıses  Satır Satır 03:53

İdo Tatlıses Satır Satır

Gel Yanalım Ateşlerde Gözü Kara Olacaksın Bu işlerde Bir Boy Var Prenses’de Yüreğim Düştü Aşka Kafeste Tutuldum Ona Bir Hevesle Aşka Yazılmış Sanki Bir Beste Yar Yüreğim Yangın Yeri Zor Bu Yoldan Dönmem Geri Gel Yanalım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslıhan - İntikam 04:44

Aslıhan - İntikam

İntikam şarkı sözleri ile Unutmam yaşattıklarını, Ne iftiralar attığını... Hayatımı karartıpta ardına bakmadan kaçışın... Şimdi sıra bende güçlendim Çıktım işte karşına Sana kara kara büyüler yaptırdım Kalır mı sandın..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Tuğçe Kandemir - Hangimiz Sevmedik 03:54

Tuğçe Kandemir - Hangimiz Sevmedik

Hangimiz Sevmedik şarkı sözleri ile; Hangimiz düşmedik, kara sevdaya Hangimiz sevmedik, çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu, köşe başında Bir vefasız için, yol gözlemedik mi Hangimiz düşmedik, kara sevdaya Hangimiz sevmed..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Simge - Sevmek Yüzünden 03:38

Simge - Sevmek Yüzünden

Sevmek Yüzünden şarkı sözleri ile Kalk haydi gidiyoruz artık bu şehirlerden Geride bırakıp ne varsa Elimizde avcumuzda firardayız Hani kaç sene verirler ki, en çok kara sevdadan Ya da vursalar yani yakışmaz mı sevmek ..

İlkay Karakılıç - Kar 03:20

İlkay Karakılıç - Kar

Kar şarkı sözleri ile Seni yakalayamamak akla zarar ,keserim yollarını Göremedim , çözemedim dillerini , öpemedim ellerini Üşüdüm üşüdüm çok üşüdüm , sar bana kollarını Soramam soramam hiç soramam , soramam hallerini ..

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca 04:14

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur, unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri, mektupları istemişsin Üzülme sen sevdiceğim, bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum, hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani, veren Allah ..

Ferdinand - Madafakir 03:00

Ferdinand - Madafakir

Madafakir şarkı sözleri ile Bana yaramadı alamam ben daha fazla Hayat hepimize zorba Tadı kaçT bu aaşkın duman oldu ve balk Gömdüler eski bizi bulamıyorum dibe vurduk dede naaapTk Anadan fakiriz körkütük aklım uçar ban..

Deniz Tekin - Ayrılık 04:22

Deniz Tekin - Ayrılık

Fikrimden geceler yatabilmirem Bu fikri başımdan atabilmirem Tekrar Neyleyim ki sene çatabilmirem Ayrılık ayrılıK aman ayrılık Herbir dertten ala yaman ayrılık Tekrar Uzundur hicrimden kara geceler Bilmirem ben geldim h..

Ali Baran - Tutuldum Gözlerune 04:08

Ali Baran - Tutuldum Gözlerune

Bir sevda geçti bu sol yanımdan. Acıttı canumi en acısından. Tutuldum gözlerine sanki güneş orada Bu kara bahtım ile ben beklerim burada. (2X Nakarat) Yeşil yapraklar sararıp soldu. Sensiz bu canım bak ne oldu. Tutuldum ..

Erkin Koray  Öyle Bir Geçer Zaman Ki 05:20

Erkin Koray Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler ..

İnci Çayırlı Kıskanıyorum 03:45

İnci Çayırlı Kıskanıyorum

Sen gideli derdimle yapa yalnız yaşıyorum Nerdesin kimlesin diye kıskanıyorum [nakarat] Kara kara gözler ona buna bakıyormu O incecik beli şimdi başka biri sarıyormu Pırıl pırıl pırıl saçlar yine dalgalanıyormu Yumuk yu..

Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..